השתלמות מדריכים - עצה חשובה למשתלמים!
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: השתלמות מדריכים - עצה חשובה למשתלמים!
יש התאחדות קליעה...
לא יהיה עוד גוף.
אני באמת לא מבין למה אין עוד חבר כנסת כמו יואל חסון שתומך בכלי ירייה אצל אזרחים שומרי חוק.
לא יהיה עוד גוף.
אני באמת לא מבין למה אין עוד חבר כנסת כמו יואל חסון שתומך בכלי ירייה אצל אזרחים שומרי חוק.
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
דא עקא שהמשרד לביטחון פנים סומך על התאחדות הקליעה (ע"ע המלצות לרשיונות) וכך צריך להיות. אמון זו ייפסק אילו ההתאחדות הייתה מגישה תביעות על על פעולת צמצום שהמשרד עתיד לבצע.
ארגון חדש יהיה נקי מניגוד אינטרסים כזה.
ארגון חדש יהיה נקי מניגוד אינטרסים כזה.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
למה לא יהיה ? יש מניעה כלשהי ? חוק ? לא אז מה ? התאחדות מייצגת ספורטאים בלבד וגם כן היא חלק ממערכת !!!
יואל חסון חונך במערכת אחרת והוא חלק מדור שונה ! בפוליטיקה שלנו אין הרבה כאלה ולא משנה איפה משמאל או מימין, פשוט אין במלאי, כל עוד בני ראשי הממשלה ישרתו בגל''צ המגמה תמשך. הכל בא מהבית ,מהחינוך (או העדר חינוך)
יואל חסון חונך במערכת אחרת והוא חלק מדור שונה ! בפוליטיקה שלנו אין הרבה כאלה ולא משנה איפה משמאל או מימין, פשוט אין במלאי, כל עוד בני ראשי הממשלה ישרתו בגל''צ המגמה תמשך. הכל בא מהבית ,מהחינוך (או העדר חינוך)
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
תשאל את אדון יונסי, הוא טוען שיש בעיה חוקית.
לגבי עמותה רגילה אין בעיה.
דנו בזה פעם(פנים מול
פנים) ושם זה נשאר...
לגבי עמותה רגילה אין בעיה.
דנו בזה פעם(פנים מול
פנים) ושם זה נשאר...
שרקן ויתר בעלי עסקים בתחום
הדעה שלי מתחלקל לשני חלקים:
1. נכון, המצב היום בעייתי מאוד. אבל מה עשיתם לפני 15 שנים? האם אז, בתקופה בה נשק היה יחסית נגיש, תרחתם להסביר לציבור את חשיבות המצאותו בידיו, חשיבות האימונים הרציניים (ולא פעם ב-3 שנים)? אני זוכר היטב את תמונתו של נתניהו במטווח יורה בגלוק הפרטי שלו לחידוש רשיונו, כולל סיקור אוהד למדי על חשיבות העניין לבטחון המדינה, למה לא עשיתם משהו עם המנוף הזה? למה הגענו למצב שברגע שאנשי צבא לא היו חייבים עוד לשאת נשק, רובם הלכו והעיפו אותו מעצמם עוד בתרם יבש הדיו על ביטול הפקודה? עוד ב-1990 אני זוכר היטב שהיו מוכרים אקדחים בשקם בבת ים... האם ראיתם כמה משקיעים עסקי הנשק בארה"ב בפרסום של חשיבות הנושא? מה, לא רציתם להשקיע בכך גרוש וחצי?
2. נכון שלא בוכים על החלב שנשפך. אבל גם אם רובו כבר על הרצפה, עדיין אפשר לנסול להציל את מה שיש. אז היום, כשכבר ברור לכולכם לאיזה כיוון נוסעת העגלה, מה יש לכם להפסיד? יש הרבה דברים, חוקיים לחלוטין ודיסקרטיים למדיי שאתם יכולתם ועדיין יכולים לעשות. דוגמה - כשמגיע מישהו מה"קודקודים" לחדש רישיון פרטי - אפשר לזרוק לו איזו מילא בנושא. תתפלאו, כמה האנשים, כולל הבכירים, לא מודעים לתמונת המצב העגומה. הרי ככה זה עובד בארץ - דרך החברים של המקורבים ששרתו ב..., ישבו ב..., השתתפו ב... - ככה הדברים זזים.
וכן, כשדובר כאן בפורום רבות על לגייס דמות רצינית שתייצג אותנו ושזה המון כסף ואין לנו את הסכומים. אף אחד לא הציע שום סיוע.
והתקשורת העויינת - מזכיר לכם את הסיקור של אירוע "רוני" - היה אוהד למדיי. והכותב שך YNET, מישל דור (שגם מחזיק נשק פרטי) - קשה להאשים אותו באויינות כלפינו.
וכן,
ואגב, כן, אני יכול להסתכל על עצמי במראה. אני משקיע הרבה מאוד בהסברה על התחום, על חשיבותו ועל מצבו בכל הזדמנות שיש לי ומול כל אדם. וזה מה שאתם לא עשיתם ולא עושים.
הדעה שלי מתחלקל לשני חלקים:
1. נכון, המצב היום בעייתי מאוד. אבל מה עשיתם לפני 15 שנים? האם אז, בתקופה בה נשק היה יחסית נגיש, תרחתם להסביר לציבור את חשיבות המצאותו בידיו, חשיבות האימונים הרציניים (ולא פעם ב-3 שנים)? אני זוכר היטב את תמונתו של נתניהו במטווח יורה בגלוק הפרטי שלו לחידוש רשיונו, כולל סיקור אוהד למדי על חשיבות העניין לבטחון המדינה, למה לא עשיתם משהו עם המנוף הזה? למה הגענו למצב שברגע שאנשי צבא לא היו חייבים עוד לשאת נשק, רובם הלכו והעיפו אותו מעצמם עוד בתרם יבש הדיו על ביטול הפקודה? עוד ב-1990 אני זוכר היטב שהיו מוכרים אקדחים בשקם בבת ים... האם ראיתם כמה משקיעים עסקי הנשק בארה"ב בפרסום של חשיבות הנושא? מה, לא רציתם להשקיע בכך גרוש וחצי?
2. נכון שלא בוכים על החלב שנשפך. אבל גם אם רובו כבר על הרצפה, עדיין אפשר לנסול להציל את מה שיש. אז היום, כשכבר ברור לכולכם לאיזה כיוון נוסעת העגלה, מה יש לכם להפסיד? יש הרבה דברים, חוקיים לחלוטין ודיסקרטיים למדיי שאתם יכולתם ועדיין יכולים לעשות. דוגמה - כשמגיע מישהו מה"קודקודים" לחדש רישיון פרטי - אפשר לזרוק לו איזו מילא בנושא. תתפלאו, כמה האנשים, כולל הבכירים, לא מודעים לתמונת המצב העגומה. הרי ככה זה עובד בארץ - דרך החברים של המקורבים ששרתו ב..., ישבו ב..., השתתפו ב... - ככה הדברים זזים.
וכן, כשדובר כאן בפורום רבות על לגייס דמות רצינית שתייצג אותנו ושזה המון כסף ואין לנו את הסכומים. אף אחד לא הציע שום סיוע.
והתקשורת העויינת - מזכיר לכם את הסיקור של אירוע "רוני" - היה אוהד למדיי. והכותב שך YNET, מישל דור (שגם מחזיק נשק פרטי) - קשה להאשים אותו באויינות כלפינו.
וכן,
ואגב, כן, אני יכול להסתכל על עצמי במראה. אני משקיע הרבה מאוד בהסברה על התחום, על חשיבותו ועל מצבו בכל הזדמנות שיש לי ומול כל אדם. וזה מה שאתם לא עשיתם ולא עושים.
- סליקאי טיטניום

חברים
במקרה של שרקן כנראה שיריתם ואח"כ ציירת עיגולים.
בעמידתו מול משהפ"נ כמעט ואיבד את רישיונו.
אגב הוא לא היחיד שנכנס חזיתית בגוף הזה.
היו עוד כמה צדיקים וכולם או פרשו או התקפלו.
הוא גם כתב אך או שהתעלמתם או שלא קראתם.
את השיר : "אם לטובות כלום לא נשאר אז הן בסוף עושות אותו דבר...." מכיר ? זה בערך מה שקרה ל"טובים"
אז להשמיץ קל לברר עובדות כנראה קצת יותר קשה.
אגב ביקרתי את החבורה ואפילו סעדתי עם אלכס לפני שירד למרכז אך לא השתתפתי בהשתלמות. אני שהוגדרתי פעם כמדריך בכיר יצאתי כנגד מובילי התהליך בכל פגישת מדריכים בכירים עד שראיתי שאני מבזבז את זמני.
אני מאחל לפקידים האלו
1. שלא יהיו מדריכים שירצו לאמן בשבילם (זה ישראבלוף שיום אחד יתפוצץ)
2. שלא תישאר להם עבודה והם יפוטרו.
במקרה של שרקן כנראה שיריתם ואח"כ ציירת עיגולים.
בעמידתו מול משהפ"נ כמעט ואיבד את רישיונו.
אגב הוא לא היחיד שנכנס חזיתית בגוף הזה.
היו עוד כמה צדיקים וכולם או פרשו או התקפלו.
הוא גם כתב אך או שהתעלמתם או שלא קראתם.
את השיר : "אם לטובות כלום לא נשאר אז הן בסוף עושות אותו דבר...." מכיר ? זה בערך מה שקרה ל"טובים"
אז להשמיץ קל לברר עובדות כנראה קצת יותר קשה.
אגב ביקרתי את החבורה ואפילו סעדתי עם אלכס לפני שירד למרכז אך לא השתתפתי בהשתלמות. אני שהוגדרתי פעם כמדריך בכיר יצאתי כנגד מובילי התהליך בכל פגישת מדריכים בכירים עד שראיתי שאני מבזבז את זמני.
אני מאחל לפקידים האלו
1. שלא יהיו מדריכים שירצו לאמן בשבילם (זה ישראבלוף שיום אחד יתפוצץ)
2. שלא תישאר להם עבודה והם יפוטרו.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
אילן - 2 נקודות חשובות :
1. אתם עוד חיים בסרט שמשרד הפנים הוא הבעיה ? משרד הפנים הינו גוף ממשלתי השמיישם מדיניות. כיום תחום הרישוי עבר לבט''פ, השתנה משהו ? לא
אז מה קשר בין מדיניות למשרד הפנים ?
2. שרקן אולי נלחם מול משרד הפנים על רישיונותיו הפרטים או העסקים, כמו בעל מסעדה על תעודת כשרות , נשאלת השאלה למה הוא ושאר בעלי העניין הישיר שבוכים בו לילות וימים לא מוכנים לסייע ?
לא צריך להלחם, צריך לשלם לעו''ד, לחברה שתבנה אתר , להדפסת טפסי הרשמה, לרואה חשבון לניהול העמותה ועוד הרבה דברים אחרים שלא כוללים 'מאבק חזיתי ולוחמני הכולל יריות באוויר וסיכון צוור/ון".
יש כ-150 אלף איש במדינה שמחדשים מידי שלוש שנים רישיון אישי באחד ממטווחים במדינה זו. נראה לי שע''מ לשמר מקור הכנסה זה יהיה נכון מצידם של בעלי המטווחים להשקיעה שקל 1 מכל חידוש כזה בעמותה שתקדם את האינטרס הכלכלי הזה.
1. אתם עוד חיים בסרט שמשרד הפנים הוא הבעיה ? משרד הפנים הינו גוף ממשלתי השמיישם מדיניות. כיום תחום הרישוי עבר לבט''פ, השתנה משהו ? לא
אז מה קשר בין מדיניות למשרד הפנים ?
2. שרקן אולי נלחם מול משרד הפנים על רישיונותיו הפרטים או העסקים, כמו בעל מסעדה על תעודת כשרות , נשאלת השאלה למה הוא ושאר בעלי העניין הישיר שבוכים בו לילות וימים לא מוכנים לסייע ?
לא צריך להלחם, צריך לשלם לעו''ד, לחברה שתבנה אתר , להדפסת טפסי הרשמה, לרואה חשבון לניהול העמותה ועוד הרבה דברים אחרים שלא כוללים 'מאבק חזיתי ולוחמני הכולל יריות באוויר וסיכון צוור/ון".
יש כ-150 אלף איש במדינה שמחדשים מידי שלוש שנים רישיון אישי באחד ממטווחים במדינה זו. נראה לי שע''מ לשמר מקור הכנסה זה יהיה נכון מצידם של בעלי המטווחים להשקיעה שקל 1 מכל חידוש כזה בעמותה שתקדם את האינטרס הכלכלי הזה.
אותם כוחות רשע עברו ממשרד הפנים למשרד לבטחון פנים.
לסוחרים לא תהיה בעיה לתת לך אפילו שנייקל מכל חידוש ולא רק שקל...
ניסו להסביר לך למה לא כדאי ואתה לא מקשיב...
לגבי חלוקת טפסים נאמר במפורש בהחלט כן.
אני מאחל הצלחה לכל כותבי המכתבים.
הפתרון יהיה / תביעת נזיקין נגד רשויות הרישוי והעומדים בראשן (של מי שסורב לנשק) וחקירה של מבקר המדינה.
אני מניח שמכתבים יתוייקו. ותו לאו.
אגב אחד הפתרונות הוא בהחלט נתב"ג או גשר נהר הירדן.
גם בירדן וגם בבולגריה קל יותר לבצע ירי להנאה.
בהצלחה
ואגב למי שלא הבין למה אני מסרב להדריך ירי...
אני לא מאמין שניתן להכשיר מבקש חדש ללא רקע קודם בשעתיים להיות בטיחותי באקדח.
וכמדריך איני מאמין שניתן ב 9 שעות לאמן ולהסמיך שומר לנושאים הנדרשים ע"י המשרד. לשם כך נחוצות 18 שעות במידה וקיבלת קבוצה ברמה גבוהה במידה והרמה היא הרמה המוכרת נדרש זמן ארוך יותר.
אם בשביל לירות להנאתי אני צריך לעשות השתלמות מדריכי ירי...
אז תודה - חפשו אותי.
אני יורה להנאתי בכל עת שאני מבצע הדרכות לכתות הכוננות.
ובמקום לנהל אותם במטווח אזרחי...
אעשה אותם בשטח אש צבאי ובא לציון גואל.
ורחמי למי שתלוי בפקידי ישראל.
בשנת 61 שפטו צורר נאצי שטען שהוא רק ביצע מדיניות.
אני מצפה ממי שמשכורתו ממומנת ע"י האזרחים - שיתן תמורה לאגרה ואם הוא בתפקיד ניהולי שיפעיל שיקול דעת ויבין בנושא עליו הוא מחליט. הם לא מבינים.
לסוחרים לא תהיה בעיה לתת לך אפילו שנייקל מכל חידוש ולא רק שקל...
ניסו להסביר לך למה לא כדאי ואתה לא מקשיב...
לגבי חלוקת טפסים נאמר במפורש בהחלט כן.
אני מאחל הצלחה לכל כותבי המכתבים.
הפתרון יהיה / תביעת נזיקין נגד רשויות הרישוי והעומדים בראשן (של מי שסורב לנשק) וחקירה של מבקר המדינה.
אני מניח שמכתבים יתוייקו. ותו לאו.
אגב אחד הפתרונות הוא בהחלט נתב"ג או גשר נהר הירדן.
גם בירדן וגם בבולגריה קל יותר לבצע ירי להנאה.
בהצלחה
ואגב למי שלא הבין למה אני מסרב להדריך ירי...
אני לא מאמין שניתן להכשיר מבקש חדש ללא רקע קודם בשעתיים להיות בטיחותי באקדח.
וכמדריך איני מאמין שניתן ב 9 שעות לאמן ולהסמיך שומר לנושאים הנדרשים ע"י המשרד. לשם כך נחוצות 18 שעות במידה וקיבלת קבוצה ברמה גבוהה במידה והרמה היא הרמה המוכרת נדרש זמן ארוך יותר.
אם בשביל לירות להנאתי אני צריך לעשות השתלמות מדריכי ירי...
אז תודה - חפשו אותי.
אני יורה להנאתי בכל עת שאני מבצע הדרכות לכתות הכוננות.
ובמקום לנהל אותם במטווח אזרחי...
אעשה אותם בשטח אש צבאי ובא לציון גואל.
ורחמי למי שתלוי בפקידי ישראל.
בשנת 61 שפטו צורר נאצי שטען שהוא רק ביצע מדיניות.
אני מצפה ממי שמשכורתו ממומנת ע"י האזרחים - שיתן תמורה לאגרה ואם הוא בתפקיד ניהולי שיפעיל שיקול דעת ויבין בנושא עליו הוא מחליט. הם לא מבינים.
חבר isia זכור !
אילן ב כתב:לסוחרים לא תהיה בעיה לתת לך אפילו שנייקל מכל חידוש ולא רק שקל...
אם הם כל כך מוכנים לתרום אז מדוע זה לא קורה?
ויותר מזה :
לסייע במימון או בפעולות אקטיביות אחרות - בוודאי שלא, כי זה ישמש כחרב בידי המתנגדים שיגידו: "סוחרי הדם מממנים את המאבק להשארת כלי ההרג בידי הציבור".
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

כבר זמן רב שהסוחרים, ברובם המוחלט לפחות, לא סופרים כלל את השוק הפרטי.
הם מכוונים לעבר חברות השמירה שמתרבות כמו שפנים, ולעבר הכשרת ה"מאבטחים" בצורותיהם השונות. זה הרבה יותר רווחי עבורם, עם הרבה פחות כאבי ראש. הם מעדיפים שלא להרגיז את היד שמאכילה אותם באישורים לביצוע ההכשרות, ונכנעים לכל דרישה, מוזרה ככל שתהיה שבאה מהכיוון ההוא.
הם מכוונים לעבר חברות השמירה שמתרבות כמו שפנים, ולעבר הכשרת ה"מאבטחים" בצורותיהם השונות. זה הרבה יותר רווחי עבורם, עם הרבה פחות כאבי ראש. הם מעדיפים שלא להרגיז את היד שמאכילה אותם באישורים לביצוע ההכשרות, ונכנעים לכל דרישה, מוזרה ככל שתהיה שבאה מהכיוון ההוא.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
אתחיל באומרי אמיר שושני אתה חבר יקר ואני חייב גם לך את התחלתו של הבית הזה עוד מזמני שוק הנשק בהייד פארק לפני שנים רבות,
אני רוצה להפנות את כולם לסרט "Thank You for Smoking" שבו מדובר בסופו של דבר
על לוביסטים של שלושת סוחרי המוות הגדולים תעשיות הנשק, הטבק והאלכוהול ולהזכיר לכם
שזה הכל עיניין של סמנטיקה, אמיר אתה אומר סוחר מוות אני אומר סוחר נשק שנותן את האופציה לספורטאים להגשים את חלומם במגוון מקצועות הקליעה והירי הספורטיבי,
הבעיה שלנו שאיבדנו את הביצים הלכה למעשה, אתם ראיתם כל סוחר של ענף אחר מתחבא?
בואו לא נשכח את סוחרי הרכב שמוכרים לכולם מפלצות מוטוריות ששוקלות שתי טון עם 600 כ"ס
והם לא בודקים מי עבריין תנועה כי אין ממש הגבלות בתחום הזה,אבל את הנזקים כולנו רואים יום יום
ולנו רוצים לקחת את הנשקים, שברור שזהו אחד הנשקים האמיתים להשמדה המונית, אבל תראו לי מתי שללו לצמיתות רשיון נהיגה מעבריינים תנועה וכאלו שגם באמתחתם מאות עברות תנועה ואם באמת מפקחים אל אלו שרשיונם נשלל.
מה אם סוחרי האלכוהול שמוצריהם אחראים לחלק גדול של מקרי האלימות שפוקדים את ארצנו
ואפשר לקנות אותם די בקלות בכל מקום אפילו בחניות נוחות בתחנות דלק (אפסורד).
והאחרונים החביבים סוחרי מוצרי הטבק שכמות מקרי המוות השנתיים שהם מייצרים לא יבייש שום ארכי טרוריסט (אלפי אנשים מתים מדי שנה ממחלות הקשורות לעישון) אני אף פעם לא שמעתי אותם מתחבאים ומתנצלים.
אבל אתם סוחרי הנשק שמוחרים נשק חוקי רק לבעלי רשיונות רצים בפחד כמו חבורה של תרנגולות מפוחדות מה כבר עשיתם? הכרחתם מישהו לקנות נשק? הכל נעשה לפי החוק ואתם עדין בורחים
לכלים שאתם מוכרים לפחות יש נצרה וצריך לעמוד בלא פחות מגהינום כדי להיות זכאי לרכוש נשק
להגנה עצמית במקום ההזוי הזה שקוראים לו חלם,
מי יעיז לומר עליכם סוחרי מוות הרי אתם לא מוכרים נשק כדי להרוג איתו לצערינו לפעמים זה פועל יוצא מהשימוש בו אבל בחיים לו שמעתי אף סוחר נשק אומר "תקנה גלוק הוא הורג אנשים הכי טוב"
אם סוחרי הנשק היו משכילים להתאגד כשהכל היה עוד בסדר (אני מזכיר לכל את עמותת עמיחי שאבי מור ואנשים טובים אחרים ניסו להקים עוד לפני 1996) והייתם משקיעים בהסברה הייתם יכולים לשנות כאן משהו וחברים באתר אמרו את זה שחור על גבי HTML, מה קרה אתם אנשים שומרי חוק שרוצים להתפרנס וכן מסחר בנשק חוקי, סוחרי המוות האמיתיים לא בוחלים בשום אמצעי!!1
מתי ראיתם בשלטי החוצות ובשאר צורות המדיה פרסומות לנשק ותחמושת?
אבל פרסומות למכוניות, אלכוהול וסיגריות תמצאו בלי סוף ואם תעיזו לומר להם משהו אז הם יענו
ובצדק "אני לא מכריח אל אחד לקנות ו/או להשתמש במוצרים האלו".
בתור חבר לכל החיים בNRA אני יכול לומר לכם שגם שם המצב לא פשוט אבל רוב הכסף שלהם
הולך לפעילות משפטית והסברתית כי זה מה שמזיז דברים.
אני רוצה להפנות את כולם לסרט "Thank You for Smoking" שבו מדובר בסופו של דבר
על לוביסטים של שלושת סוחרי המוות הגדולים תעשיות הנשק, הטבק והאלכוהול ולהזכיר לכם
שזה הכל עיניין של סמנטיקה, אמיר אתה אומר סוחר מוות אני אומר סוחר נשק שנותן את האופציה לספורטאים להגשים את חלומם במגוון מקצועות הקליעה והירי הספורטיבי,
הבעיה שלנו שאיבדנו את הביצים הלכה למעשה, אתם ראיתם כל סוחר של ענף אחר מתחבא?
בואו לא נשכח את סוחרי הרכב שמוכרים לכולם מפלצות מוטוריות ששוקלות שתי טון עם 600 כ"ס
והם לא בודקים מי עבריין תנועה כי אין ממש הגבלות בתחום הזה,אבל את הנזקים כולנו רואים יום יום
ולנו רוצים לקחת את הנשקים, שברור שזהו אחד הנשקים האמיתים להשמדה המונית, אבל תראו לי מתי שללו לצמיתות רשיון נהיגה מעבריינים תנועה וכאלו שגם באמתחתם מאות עברות תנועה ואם באמת מפקחים אל אלו שרשיונם נשלל.
מה אם סוחרי האלכוהול שמוצריהם אחראים לחלק גדול של מקרי האלימות שפוקדים את ארצנו
ואפשר לקנות אותם די בקלות בכל מקום אפילו בחניות נוחות בתחנות דלק (אפסורד).
והאחרונים החביבים סוחרי מוצרי הטבק שכמות מקרי המוות השנתיים שהם מייצרים לא יבייש שום ארכי טרוריסט (אלפי אנשים מתים מדי שנה ממחלות הקשורות לעישון) אני אף פעם לא שמעתי אותם מתחבאים ומתנצלים.
אבל אתם סוחרי הנשק שמוחרים נשק חוקי רק לבעלי רשיונות רצים בפחד כמו חבורה של תרנגולות מפוחדות מה כבר עשיתם? הכרחתם מישהו לקנות נשק? הכל נעשה לפי החוק ואתם עדין בורחים
לכלים שאתם מוכרים לפחות יש נצרה וצריך לעמוד בלא פחות מגהינום כדי להיות זכאי לרכוש נשק
להגנה עצמית במקום ההזוי הזה שקוראים לו חלם,
מי יעיז לומר עליכם סוחרי מוות הרי אתם לא מוכרים נשק כדי להרוג איתו לצערינו לפעמים זה פועל יוצא מהשימוש בו אבל בחיים לו שמעתי אף סוחר נשק אומר "תקנה גלוק הוא הורג אנשים הכי טוב"
אם סוחרי הנשק היו משכילים להתאגד כשהכל היה עוד בסדר (אני מזכיר לכל את עמותת עמיחי שאבי מור ואנשים טובים אחרים ניסו להקים עוד לפני 1996) והייתם משקיעים בהסברה הייתם יכולים לשנות כאן משהו וחברים באתר אמרו את זה שחור על גבי HTML, מה קרה אתם אנשים שומרי חוק שרוצים להתפרנס וכן מסחר בנשק חוקי, סוחרי המוות האמיתיים לא בוחלים בשום אמצעי!!1
מתי ראיתם בשלטי החוצות ובשאר צורות המדיה פרסומות לנשק ותחמושת?
אבל פרסומות למכוניות, אלכוהול וסיגריות תמצאו בלי סוף ואם תעיזו לומר להם משהו אז הם יענו
ובצדק "אני לא מכריח אל אחד לקנות ו/או להשתמש במוצרים האלו".
בתור חבר לכל החיים בNRA אני יכול לומר לכם שגם שם המצב לא פשוט אבל רוב הכסף שלהם
הולך לפעילות משפטית והסברתית כי זה מה שמזיז דברים.
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
המטווח המרכזי בנתניה שכר שלטי חוצות לצורך פרסום.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
שלט אחד בארץ זה לא מספיק...
אני לא מבין למה באמת לא מזיזים אצבע בנושא...
אני לא מבין למה באמת לא מזיזים אצבע בנושא...
לדעתי, במקביל למהלך שנעשה כאן בשכנוע השר בחשיבות של נשק להגנה עצמית, יש לנסות לשנות גם את האיוולת שקיימת ברישוי נשק אוויר ונשק זעיר. לא ייתכן שישראל תהיה בין המדינות הבודדות בעולם המערבי (תקנו אותי אם אני טועה) שלא מאפשרת לאזרחיה לקנות נשק אוויר בצורה עממית. הרובה אוויר שהיה לי בגיל 14 הכניס אותי לתוך עולם הקליעה בצורה נהדרת שחבל שהנוער כיום לא יכול לממש. אני מאמין שההתגדות של הממשלה בהקלה משמעותית ברישוי כלים אילו (במיוחד אוויר) הינה פחותה מההתנגדות לנשק הגנתי. המאבק שלנו בנושא רישוי הנשק צריך, לדעתי, להיות מתועל בהתחלה לתחום שייתכן וקל יותר להשיג תוצאות. הגדלת מספר בעלי רישוי הנשק תביא במהלך הזמן לצבירת כוח מול הרשויות.
יש מקום לעוד מכתב? %3
יש מקום לעוד מכתב? %3
It's Better to Have a Gun and Not Need It, Than to Need a Gun and Not Have it
- סליקאי כסף

חכה, בנתיים מתייקים את זה ומעבירים לגניזה.
אין שום הצדקה לאחזקת רובי אוויר בבית, ספורטאי - שילך למטווח ויתאמן שם, אנחנו לא ממש רוצים להגיעה למצב בו ערס בן 15 מקבל לידיו 'נשק שלא הורג' ומתחיל לבצע מעשי קונדס .
נשק שמוחזק בבית אמור להיות תחת כותרת אחת ויחידה - הגנה עצמית - אקדחים, רובאים בקליבר צבאי, רובאי כדוריות. במצבינו כיום מדובר באקדחים בלבד למעט חריגים.
אין שום הצדקה לאחזקת רובי אוויר בבית, ספורטאי - שילך למטווח ויתאמן שם, אנחנו לא ממש רוצים להגיעה למצב בו ערס בן 15 מקבל לידיו 'נשק שלא הורג' ומתחיל לבצע מעשי קונדס .
נשק שמוחזק בבית אמור להיות תחת כותרת אחת ויחידה - הגנה עצמית - אקדחים, רובאים בקליבר צבאי, רובאי כדוריות. במצבינו כיום מדובר באקדחים בלבד למעט חריגים.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד