אשכול מעניין מאתר אחר
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
אשכול מעניין מאתר אחר
A friend in need - is a friend indeed
Re: אשכול מעניין מאתר אחר
עם כל הכבוד לגימיק הפירסומי של היצרן, הרובה הזה מתאים יותר לצייד דו תכליתי, כמו רובים דומים שקדמו לו.
הרעיון הוא שאתה הולך עם תחמושת 12 גייג' וכדוריות גדולות עבור חיות גדולות ו-20 גייג' עם כדוריות קטנות יותר עבור חיות קטנות ועופות. כך אין לך צורך להחליף את סוגי התחמושת באותו הקליבר.
אם באמת לוקחים רובה צייד להגנה עצמית ומסתפקים ברובה דו-קני, אני אישית הייתי מעדיף שני קנים של 12 גייג' הטעונים בתחמושת 00Buck ולא את הנשק המוצע.
הרעיון הוא שאתה הולך עם תחמושת 12 גייג' וכדוריות גדולות עבור חיות גדולות ו-20 גייג' עם כדוריות קטנות יותר עבור חיות קטנות ועופות. כך אין לך צורך להחליף את סוגי התחמושת באותו הקליבר.
אם באמת לוקחים רובה צייד להגנה עצמית ומסתפקים ברובה דו-קני, אני אישית הייתי מעדיף שני קנים של 12 גייג' הטעונים בתחמושת 00Buck ולא את הנשק המוצע.
מומחה לבדיקות זיהוי והשוואת נשק ותחמושת
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
afss כתב:עם כל הכבוד לגימיק הפירסומי של היצרן, הרובה הזה מתאים יותר לצייד דו תכליתי, כמו רובים דומים שקדמו לו.
מסכים בהחלט, אם כי גם לציד הרובה הזה מוגבל בעיקר לירי ממארב לטווח קצר, בטח לא ציפורים באוויר. גימיק שיווקי.
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
לא מדובר בנשק עם קנה בקליבר 16 וקליבר 12 אלא באפשרות לבחור בנשק בקליבר 12 או בקליבר 16 לשני הקנים בהתאם להעדפת המשתמש, קליבר 16 הוא פשוט קליבר קטן יותר עם פחות רתע ולכן מתאים ליורים צעירים יותר או בעלי ממדי גוף קטנים, בחו"ל ישנה תחמושת מותאמת להגנה עצמית וליורים רגישי רתע בעלי תחמיש מופחת.
שנה טובה
שנה טובה
- סליקאי כסף

כן, מדובר ברובה שזמין בקליבר 12 וגם בקליבר 20, לא ברובה בעל שני קנים בקוטר שונה.
דרך אגב, קיימים רובי ציד בתצורה של O/U קנה עליון בקוטר 12, קנה תחתון סלילי בקטרים כיד הדמיון הטובה. פעם בזמנים הטובים אפילו היו כאלו שהצליחו להביא אותם לארץ מתחת לרדאר של משרד הפנים בקטגוריה של רובה ציד.
לגבי הרובה עצמו..רובה דו קני קצר קנה - חזרה למקורות ולנוסטלגיה. לגבי ההצדקה שלו - לא צריך שום הצדקה .זו ארצות הברית, ואזרח לא צריך להתפשר על ברירה אחת. כל אחד יכול לקנות מה שהוא רוצה וכמה שהוא רוצה לפי התקציב והיכולות שלו.
ולגבי האשכול הזה בפרש.. יש שם רובה ציד מודל KSG של KEL TEC. רובה קליבר 12, כפול שחלה 14+1 כדורים בקוטר 12... זה כבר מתחיל להיות מעניין באמת.
א.
דרך אגב, קיימים רובי ציד בתצורה של O/U קנה עליון בקוטר 12, קנה תחתון סלילי בקטרים כיד הדמיון הטובה. פעם בזמנים הטובים אפילו היו כאלו שהצליחו להביא אותם לארץ מתחת לרדאר של משרד הפנים בקטגוריה של רובה ציד.
לגבי הרובה עצמו..רובה דו קני קצר קנה - חזרה למקורות ולנוסטלגיה. לגבי ההצדקה שלו - לא צריך שום הצדקה .זו ארצות הברית, ואזרח לא צריך להתפשר על ברירה אחת. כל אחד יכול לקנות מה שהוא רוצה וכמה שהוא רוצה לפי התקציב והיכולות שלו.
ולגבי האשכול הזה בפרש.. יש שם רובה ציד מודל KSG של KEL TEC. רובה קליבר 12, כפול שחלה 14+1 כדורים בקוטר 12... זה כבר מתחיל להיות מעניין באמת.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

5 הודעות