מחפש לקנות מכשירי קשר - מצאתי לא אקטואלי כבר!
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מחפש לקנות מכשירי קשר - מצאתי לא אקטואלי כבר!
2 או 3 מכשירי קשר לרכב מוטורולה מקסטרק, GM300 או רדיוס. בתחום ה UHF ג (430-440) במצב טוב.
אפשר להציע גם מכשירים במצב פחות טוב אבל עובדים.
להצעות:
חיים
chaim.pistokoski@gmail.com
אפשר להציע גם מכשירים במצב פחות טוב אבל עובדים.
להצעות:
חיים
chaim.pistokoski@gmail.com
נערך לאחרונה על ידי pistokoski בתאריך 23 ספטמבר 2011, 19:06, נערך פעם אחת בסך הכל.
Re: מחפש לקנות מכשירי קשר
A friend in need - is a friend indeed
יש מכשירים שעובדים בתחום התדר הזה ב EBAY או DEALEXTREME.
טוב, זה לא מוטורולה.
אבל המחיר ...
אם זה לשימוש של פעם ב.. ולא יום יומי או מקצועי אולי זה עדיף.
צריך 3, תקנה 5. שיהיה.
טוב, זה לא מוטורולה.
אבל המחיר ...
אם זה לשימוש של פעם ב.. ולא יום יומי או מקצועי אולי זה עדיף.
צריך 3, תקנה 5. שיהיה.
- סליקאי זהב

תודה על התגובות.
קניתי זה עתה 2 מכשירי מקסטרק של 45 ווט באיביי ב275 דולר כולל משלוח אלי לפינלנד.
וכן אני מכיר את הDEALEXTREAM זהו אתר ממכר לאללה. כל דבר שבעולם בגרושים. אישתי רק רואה שאני גולש שמה והיא חוטפת קריזה
.
קניתי גם שתי מכשירי קשר ידניים Wouxun UVD2 duel bandחמישה וואט הספק ב100 דולר לכל אחת ב radioshop888.com. החנות הנ"ל גם כן חנות סינית ששולחת מהונג קונג. המשלוח הגיע תוך שבוע. יש להם גם סופר תדרים ב 20 דולר. מומלץ.
וכן אני מכיר את הDEALEXTREAM זהו אתר ממכר לאללה. כל דבר שבעולם בגרושים. אישתי רק רואה שאני גולש שמה והיא חוטפת קריזה
קניתי גם שתי מכשירי קשר ידניים Wouxun UVD2 duel bandחמישה וואט הספק ב100 דולר לכל אחת ב radioshop888.com. החנות הנ"ל גם כן חנות סינית ששולחת מהונג קונג. המשלוח הגיע תוך שבוע. יש להם גם סופר תדרים ב 20 דולר. מומלץ.
pistokoski כתב:תודה על התגובות.
וכן אני מכיר את הDEALEXTREAM זהו אתר ממכר לאללה. כל דבר שבעולם בגרושים. אישתי רק רואה שאני גולש שמה והיא חוטפת קריזה %%$0066 .
מומלץ - אולי, חוקי - לא !
בניגוד לפינלנד (ועוד מדינות נחשלות) בה כל אזרח יכול לגשת ולרכוש מכשיר קשר לשימושו האישי בישראל תחום התדרים וההספקים אותם ציינת מחייבים רישיון ממשרד התקשורת. אם חבילה כזו תעלה בבדיקה של המכס סביר להניח שהיא תוחרם.
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
Colonel כתב:pistokoski כתב:תודה על התגובות.
וכן אני מכיר את הDEALEXTREAM זהו אתר ממכר לאללה. כל דבר שבעולם בגרושים. אישתי רק רואה שאני גולש שמה והיא חוטפת קריזה %%$0066 .
בניגוד לפינלנד (ועוד מדינות נחשלות) בה כל אזרח יכול לגשת ולרכוש מכשיר קשר לשימושו האישי בישראל תחום התדרים וההספקים אותם ציינת מחייבים רישיון ממשרד התקשורת. אם חבילה כזו תעלה בבדיקה של המכס סביר להניח שהיא תוחרם.
מעניין ונניח שהבחור יצליח "להבריח" את המכשיר האם הרשויות במדינה ינסו למצוא את המכשיר ולהחרים אותו?
הרי מכשיר קשר כשהוא פועל ומדברים בו אז הוא משדר וידוע שלפי השידור ע"י מאמץ מסויים ניתן לגלות מהיכן הוא מגיע...
- סליקאי כסף

grish88 כתב:מעניין ונניח שהבחור יצליח "להבריח" את המכשיר האם הרשויות במדינה ינסו למצוא את המכשיר ולהחרים אותו?
הרי מכשיר קשר כשהוא פועל ומדברים בו אז הוא משדר וידוע שלפי השידור ע"י מאמץ מסויים ניתן לגלות מהיכן הוא מגיע...
תלוי המיקום, הזמן ותכיפות השימוש נעשה במכשיר, באיזו עצמה (ברוב המכשירים ניתן לבחור בנוסף לתדר עצמת שידור low/high) והכי חשוב למי אתה מפריע, מבלי להיכנס לתחומי תדר ושיטות שידור, קשה יותר לקנות מכשירים off the shelf המשדרים בתדרים בהם עושים שימוש כב"א/מד"א או משטרה אני מניח שאף אחד לא יעשה מאמץ מיוחד לאתר אותך בהנחה וצלחת את המכס.
Re: מחפש לקנות מכשירי קשר - מצאתי לא אקטואלי כבר!
אני לא מכיר אף מדינה שבה תחום התדרים לא מפוקח חזק מאד על ידי הממשלה.
יתרה מזו, עד לא מזמן בהרבה מדינות באירופה למשרד התקשורת היה מונופול בלעדי למכירה של ציוד קצה שמתחבר לרשתות התקשורת והטלפונים במדינה.
עד כמה זה נאכף פה בארץ? אני מניח שכל עוד אתה לא מפריע יותר מדי לתקשורת של כוחות ביטחון למיניהם, לקשר בין מטוסים למגדל הפיקוח וכו.. לאף אחד לא יהיה ממש איכפת.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

אז ככה.
אין לי מושג איך החוקים\נהלים כיום בארץ אבל פה הם די גמישים. החוק היבש דורש רשיון (20€ בשנה) לשימוש בתדר. אבל אני יכול להזמין מכשירים מחנות מקומית או מחו"ל ולא עושים בעיות. לגבי השידור, כל עוד שאני לא מפריע לאף אחד לא הולכים להשקיע מאמץ בלאתר אותי (בהנחה שיודעים בכלל) אני דואג למצוא תדרים שלא מפריעים ומשדר במינימום העוצמה שאני צריך. אני גם דואג שכל הציוד שלי תקני ולא מפריע לציוד רדיו או אלקטרוניקה בסביבה. כל ההתעסקות עם רדיו זה יותר קטע של לרכוש את הידע בתחום תקשורת אלחוטית ואני משדר מקסימום דקה פעם ב...
לפני כ 10 שנים בצעירותי/טיפשותי התגעגעתי כל כך לארץ שהקמתי תחנת רדיו פירטית ושידרתי גלגלץ מהמחשב דרך משדר FM בתחום 88-108FM כדי שאוכל לשמוע באוטו. לא עברו שבועיים ואני רואה ניידת של משרד התקשורת עם אנטנות נוסעת בזיגזג אצלי בשכונה. המשדר כובה לצמיתות... מסתבר שהפינים לא אוהבים לשמוע גלגלץ.
אין לי מושג איך החוקים\נהלים כיום בארץ אבל פה הם די גמישים. החוק היבש דורש רשיון (20€ בשנה) לשימוש בתדר. אבל אני יכול להזמין מכשירים מחנות מקומית או מחו"ל ולא עושים בעיות. לגבי השידור, כל עוד שאני לא מפריע לאף אחד לא הולכים להשקיע מאמץ בלאתר אותי (בהנחה שיודעים בכלל) אני דואג למצוא תדרים שלא מפריעים ומשדר במינימום העוצמה שאני צריך. אני גם דואג שכל הציוד שלי תקני ולא מפריע לציוד רדיו או אלקטרוניקה בסביבה. כל ההתעסקות עם רדיו זה יותר קטע של לרכוש את הידע בתחום תקשורת אלחוטית ואני משדר מקסימום דקה פעם ב...
לפני כ 10 שנים בצעירותי/טיפשותי התגעגעתי כל כך לארץ שהקמתי תחנת רדיו פירטית ושידרתי גלגלץ מהמחשב דרך משדר FM בתחום 88-108FM כדי שאוכל לשמוע באוטו. לא עברו שבועיים ואני רואה ניידת של משרד התקשורת עם אנטנות נוסעת בזיגזג אצלי בשכונה. המשדר כובה לצמיתות... מסתבר שהפינים לא אוהבים לשמוע גלגלץ.
pistokoski כתב:לפני כ 10 שנים בצעירותי/טיפשותי התגעגעתי כל כך לארץ שהקמתי תחנת רדיו פירטית ושידרתי גלגלץ מהמחשב דרך משדר FM בתחום 88-108FM כדי שאוכל לשמוע באוטו. .
ועל זה אומרים... PERKELE...
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

הי איתמר, נכון שתחום התדרים מפוקח בכל מקום, אבל יש (לא מעט) מקומות על פני כדו"א שיש תחומי תדר שפתוחים לטובת הציבור הרחב בחינם או בתשלום סימלי ביותר.
נסה למצא באתר משרד התקשורת הישראלי משהו לגבי נהלים או תדרים חופשיים לשימוש ציבורי (דוגמת ה CB או FRS) או אפילו בתשלום סימלי (דוגמת ה GMRS שעולה 50 ש"ח לשנה בארה"ב)
אפילו ל BT שפותח ב 1999 ולתקן שאומץ על ידי IEEE לקח 5 שנים להגיע לישראל (רק בסוף 2003 הותר השימוש בתחומי התדר הללו...)
אגב, באתר של ה FCC זה לקח לי פחות מ 20 שניות
נסה למצא באתר משרד התקשורת הישראלי משהו לגבי נהלים או תדרים חופשיים לשימוש ציבורי (דוגמת ה CB או FRS) או אפילו בתשלום סימלי (דוגמת ה GMRS שעולה 50 ש"ח לשנה בארה"ב)
אפילו ל BT שפותח ב 1999 ולתקן שאומץ על ידי IEEE לקח 5 שנים להגיע לישראל (רק בסוף 2003 הותר השימוש בתחומי התדר הללו...)
אגב, באתר של ה FCC זה לקח לי פחות מ 20 שניות
איתמר, סחטיין על הפינית...
missä opit kiroilemaan suomeksi? i
Missä ovat kaikki opiskelu, Google 
pistokoski כתב:איתמר, סחטיין על הפינית...
לא צריך להסחף.. הידע שלי מסתכם בכל מיני משפטים שמכילים PASKA על כל ההקשרים :)
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד