שאלת פרודקשן
שאלת פרודקשן
סליקאים יקרים,
האם אקדח גלוק 17 עדיין חוקי למחלקת פרודקשן אם משתמשים בעקבי מחסנית מתוצרת גלוק מסוג "+2" (מבלי לטעון יותר כדורים מהמותר)?
האם אקדח גלוק 17 עדיין חוקי למחלקת פרודקשן אם משתמשים בעקבי מחסנית מתוצרת גלוק מסוג "+2" (מבלי לטעון יותר כדורים מהמותר)?
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
Re: שאלת פרודקשן
לדעתי כן אין סיבה שלא.
כמו שיש כאלו שיש להם מחסניות 18 של שאדו וכאלה שלא
כמו שיש כאלו שיש להם מחסניות 18 של שאדו וכאלה שלא
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
שלום ידידי !
אז לשאלתך גלוק יכול להשתתף בפרודקשן אם מחסניות רגילות בתחולה של 15 מקסימום כדורים בלבד ,ללא שינויים , הדק חייב במשקל של מינימום 2.3 ק"ג וללא משפך למחסנית קליבר 9X19. למעשה כמו שהוא יוצא מהקופסה. אשמח אם תכנס לקטגוריה זו . וזה מה שהולך היום בעולם.תודה יורם
אז לשאלתך גלוק יכול להשתתף בפרודקשן אם מחסניות רגילות בתחולה של 15 מקסימום כדורים בלבד ,ללא שינויים , הדק חייב במשקל של מינימום 2.3 ק"ג וללא משפך למחסנית קליבר 9X19. למעשה כמו שהוא יוצא מהקופסה. אשמח אם תכנס לקטגוריה זו . וזה מה שהולך היום בעולם.תודה יורם
לירות צריך ללמוד - ואני כאן ללמד!
- סליקאי כסף
לדיעות או ניחוש אין מקום, רק לכללים.
http://www.ipsc.org/pdf/RulesHandgun.pdf
2270 גרם. 5Lb
16.2 Magazines accessible to a competitor during a COF must not contain more that than 15 rounds at the Start Signal. Identifying marks or decals, internal capacity limiters, bumper pads and additional witness holes, which add or remove negligible weight to/from magazines, are permitted.
מקווה שקיבלת מענה.
יונה
http://www.ipsc.org/pdf/RulesHandgun.pdf
2270 גרם. 5Lb
16.2 Magazines accessible to a competitor during a COF must not contain more that than 15 rounds at the Start Signal. Identifying marks or decals, internal capacity limiters, bumper pads and additional witness holes, which add or remove negligible weight to/from magazines, are permitted.
מקווה שקיבלת מענה.
יונה
"R.T.F.M." - ALWAYS BLOODY WORKS...
טוב אם כבר אז כבר
היה לי ויכוח בתחרויות האחרונות
בפרודקשן:
נניח צריך להתחיל מצב 1 (כדור בקנה פטיש מושמט/מונמך),
אני מעוניין להתחיל במצב 3 כדי לא לירות כדור ראשון בDA מותר לי?
היי חלק טוענים שאני לא משיג שום היתרון, ומצב שני אפשר לטעון שכן
בחוקים כתוב שחייב להתחיל עם פטיש מושמט אבל שוב מצב האקדח משנה את התמונה
היה לי ויכוח בתחרויות האחרונות
בפרודקשן:
נניח צריך להתחיל מצב 1 (כדור בקנה פטיש מושמט/מונמך),
אני מעוניין להתחיל במצב 3 כדי לא לירות כדור ראשון בDA מותר לי?
היי חלק טוענים שאני לא משיג שום היתרון, ומצב שני אפשר לטעון שכן
בחוקים כתוב שחייב להתחיל עם פטיש מושמט אבל שוב מצב האקדח משנה את התמונה
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
אם אני זוכר נכון, נאמר לך ספציפית ע"י אחד היורים הטובים בקטגוריה הנ"ל שגם הראה לך בחוקה :
APPENDIX D4 PRODUCTION DIVISION
Special Conditions :
17. First shot
attempted must be double action. Competitors in this Division who, after
the issuance of the start signal and prior to attempting the first shot, cock the
hammer on a handgun which has a loaded chamber, will incur one
procedural penalty per occurrence. Note that a procedural penalty will not
be assessed in respect of courses of fire where the ready condition requires
the competitor to prepare the handgun with an empty chamber. In these
cases, the competitor may fire the first shot single action.
Special Conditions :
17. First shot
the issuance of the start signal and prior to attempting the first shot, cock the
SPS - מתקרב לשלמות...
Cybrosh כתב:אם אני זוכר נכון, נאמר לך ספציפית ע"י אחד היורים הטובים בקטגוריה הנ"ל שגם הראה לך בחוקה :
Special Conditions :
17. First shot
כזכור, השתתפתי בדיון שהתפתח בנושא (וליתר דיוק התחלתי אותו).
סברתי ואני עדיין סבור שלא ניתן לבצע את מה שרועי357 מעוניין לעשות, אבל קריאת הציטוט שהבאת לעיל, מעלה אצלי סימן שאלה (קטן) - אמנם כתוב (וזה מחזק את דעתי)
"First shot attempted must be double action",
אבל אחרי זה כתוב
"Competitors in this Division who, after the issuance of the start signal and prior to attempting the first shot, cock the hammer on a handgun which has a loaded chamber, will incur one procedural penalty per occurrence."
אז מה דינו של מי שלא טען בכלל כדור לקנה ואז הוא לא מבצע
"cock the hammer on a handgun which has a loaded chamber", כי אין בכלל loaded chamber, אלא טוען את האקדח לאחר האות הקולי.
c425x כתב:Cybrosh כתב:אם אני זוכר נכון, נאמר לך ספציפית ע"י אחד היורים הטובים בקטגוריה הנ"ל שגם הראה לך בחוקה :
Special Conditions :
17. First shot
כזכור, השתתפתי בדיון שהתפתח בנושא (וליתר דיוק התחלתי אותו).
סברתי ואני עדיין סבור שלא ניתן לבצע את מה שרועי357 מעוניין לעשות, אבל קריאת הציטוט שהבאת לעיל, מעלה אצלי סימן שאלה (קטן) - אמנם כתוב (וזה מחזק את דעתי)
"First shot attempted must be double action",
אבל אחרי זה כתוב
"Competitors in this Division who, after the issuance of the start signal and prior to attempting the first shot, cock the hammer on a handgun which has a loaded chamber, will incur one procedural penalty per occurrence."
אז מה דינו של מי שלא טען בכלל כדור לקנה ואז הוא לא מבצע
"cock the hammer on a handgun which has a loaded chamber", כי אין בכלל loaded chamber, אלא טוען את האקדח לאחר האות הקולי.
מיכאל
בגירסה החדשה לשנת 2012 תקבל לדעתי מענה.
להזכירך, מחסנית בבית המחסנית =אקדח טעון ללא משמעות להימצאות כדור בקנה. האם לכך התכוונת ב"אקדח טעון"?
17 15. Handguns deemed by IPSC to be single-action-only are prohibited. Handguns with external hammers must be fully decocked (see Rule 8.1.2.5), at the start signal. First shot attempted must be double action. Competitors in this Division who, after the issuance of the start signal and prior to attempting the first shot, cock the hammer on a handgun which has a loaded chamber, will incur one procedural penalty per occurrence. Note that a procedural penalty will not be assessed in respect of courses of fire where the ready condition requires the competitor to prepare the handgun with an empty chamber. In these cases, the competitor may fire the first shot single action.
"R.T.F.M." - ALWAYS BLOODY WORKS...
יונה, נפל לי האסימון לגבי שורת החתימה שלך. :)
יום טוב.
יום טוב.
ליאור45 בוקר טוב ידידי !
למיטב זיכרוני השאלה בתחילה היתה על גלוק ,ולכן מה הבעיה אתה תמיד במצב 1 יהיה כמו דבל. יורם
למיטב זיכרוני השאלה בתחילה היתה על גלוק ,ולכן מה הבעיה אתה תמיד במצב 1 יהיה כמו דבל. יורם
לירות צריך ללמוד - ואני כאן ללמד!
- סליקאי כסף
יורם, נכון לעונה הנוכחית אני מתחרה בפרודקשן באמצעות אקדח שאדו, אך שומר את הזכות להשתמש בגלוק בעתיד.
הערה קטנה חברים
למה כל האשכולות הללו תמיד מגיעים לציטוט מהחוקה האנגלית .
לדעתי , צריך לקחת בחשבון שלא בטוח שכל היורים ובטח לא כל הקוראים באתר שולטים בשפה האנגלית .
חוץ מזה יש לנו חוקה בעיברית אני לא רואה סיבה לא לעשות בה שימוש (אלה אים כן ספציפית בענין המדובר מתעוררת מחלוקת סביב התרגום אוו כוונת המשורר כי באנגלית זה נשמע יותר טוב ).
למה כל האשכולות הללו תמיד מגיעים לציטוט מהחוקה האנגלית .
לדעתי , צריך לקחת בחשבון שלא בטוח שכל היורים ובטח לא כל הקוראים באתר שולטים בשפה האנגלית .
חוץ מזה יש לנו חוקה בעיברית אני לא רואה סיבה לא לעשות בה שימוש (אלה אים כן ספציפית בענין המדובר מתעוררת מחלוקת סביב התרגום אוו כוונת המשורר כי באנגלית זה נשמע יותר טוב ).
אכן
אבל עדין לא עושים בחינות רמה באנגלית בכניסה לקורס ירי מעשי ,נכון?
ובשביל מה יש תרגום של החוקה בכלל ?
אז נכון כתוב בחוקה שמקרא של ספק החוקה האנגלית היא הקובעת זה לא אומר שהחוקה העברית היא נייר טואלט .
אני אומר שצריך לעשות שימוש בחוקה העברית אלא אם מסתמנת בעיה בתרגום אוו בניסוח זה הכל .
אבל עדין לא עושים בחינות רמה באנגלית בכניסה לקורס ירי מעשי ,נכון?
ובשביל מה יש תרגום של החוקה בכלל ?
אז נכון כתוב בחוקה שמקרא של ספק החוקה האנגלית היא הקובעת זה לא אומר שהחוקה העברית היא נייר טואלט .
אני אומר שצריך לעשות שימוש בחוקה העברית אלא אם מסתמנת בעיה בתרגום אוו בניסוח זה הכל .
לעניות דעתי, כמות היורים המעשיים הפעילים בארץ הקודש אינה מצדיקה עדכון של הנוסח העברי בהתאם לשינויים בספר החוקים הרשמי והקובע. תוסיף אפס בסוף מספר היורים הפעילים בארץ ויהיה כדאי וראוי לפרסם מהדורה בעברית כל שנה.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד