שאלה בנושא תהליך הוצאת רישיון לנשק אירגוני
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שאלה בנושא תהליך הוצאת רישיון לנשק אירגוני
שלום חברי הפורום,
אני פונה אליכם כי כשלתי בחיפוש אחר תשובה ברחבי האינטרנט..
אני התחלתי לעבוד בחברת שמירה שדורשת הוצאת רישיון לנשק אירגוני. הבנתי שהרקע שלי נבדק במשטרה ובמשרד הבריאות, ופה מתחילה הבעיה... אני השתחררתי מהצבא עם פרופיל 64 נפשי. רציתי לדעת אם הדבר ישפיע על קבלת ההחלטה. יש לציין כי בשירות הצבאי ביצעתי שמירות ואף אבט"ש ליד ג'נין.
איזה פרטים מעביר הצבא למשרד הבריאות, שקשור לעבר הרפואי שלי בצבא?
אני פונה אליכם כי כשלתי בחיפוש אחר תשובה ברחבי האינטרנט..
אני התחלתי לעבוד בחברת שמירה שדורשת הוצאת רישיון לנשק אירגוני. הבנתי שהרקע שלי נבדק במשטרה ובמשרד הבריאות, ופה מתחילה הבעיה... אני השתחררתי מהצבא עם פרופיל 64 נפשי. רציתי לדעת אם הדבר ישפיע על קבלת ההחלטה. יש לציין כי בשירות הצבאי ביצעתי שמירות ואף אבט"ש ליד ג'נין.
איזה פרטים מעביר הצבא למשרד הבריאות, שקשור לעבר הרפואי שלי בצבא?
- סליקאי ארד

Re: שאלה בנושא תהליך הוצאת רישיון לנשק אירגוני
בגדול אין מניעה מקבלת נשק לפרופיל זה.
- סליקאי ארד

בהחלט עלול להשפיעה,אבל לא בהכרך.
במידה וכן תעלה השאלה לגבי הכשירות שלך לשאת נשק תידרש להציג חו"ד עדכני מפסיכולוג האם לדעתו כיום אתה כשיר לשאת נשק .
במידה וכן תעלה השאלה לגבי הכשירות שלך לשאת נשק תידרש להציג חו"ד עדכני מפסיכולוג האם לדעתו כיום אתה כשיר לשאת נשק .
אני לא יושב בוועדות.
יחד עם זאת, על פי ההיגיון שלי, לגבי כל אחד ששוחרר משרות סדיר/מילואים "טרם זמנו" צריכה להישאל השאלה "האם הסיבה בגינה שוחרר פלוני יכולה להשפיע על תפקודו כ-.....".
ולא רק בנושאי רישיון נשק, אלא בכל תחום מקצועי "מבוקר" ע"י הרשויות.
הדבר גם ימנע החלטות על העסקה במקצוע זה או אחר שעלולות לסכן את האדם ואת סביבתו מחד וגם יצמצם ניצול של הרפואה הצבאים ככלי לקבלת הקלות השרות (וזה בתורו יאפשר רפואה טובה יותר למי שבאמת זקוק לה) מעידך.
יחד עם זאת, על פי ההיגיון שלי, לגבי כל אחד ששוחרר משרות סדיר/מילואים "טרם זמנו" צריכה להישאל השאלה "האם הסיבה בגינה שוחרר פלוני יכולה להשפיע על תפקודו כ-.....".
ולא רק בנושאי רישיון נשק, אלא בכל תחום מקצועי "מבוקר" ע"י הרשויות.
הדבר גם ימנע החלטות על העסקה במקצוע זה או אחר שעלולות לסכן את האדם ואת סביבתו מחד וגם יצמצם ניצול של הרפואה הצבאים ככלי לקבלת הקלות השרות (וזה בתורו יאפשר רפואה טובה יותר למי שבאמת זקוק לה) מעידך.
- סליקאי טיטניום

אם זה לא היה ברור בתגובה הראשונה, אז אני סיימתי שירות סדיר מלא.
תודה רבה על התשובות.
תודה רבה על התשובות.
- סליקאי ארד

5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד