גלוק 26 תוצרת USA
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: גלוק 26 תוצרת USA
ליאור45 כתב:ASSA, ברוך הבא. להלן ההרהורים שלי בנושא שלך:
1. תתחדש על האקדח החדש. הוא ייתכן לך שנים רבות של הנאה בשירות ואני מאחל לך שתירה איתו רק במטווח.
2. אכן אקדחי יריחו לרוב הרבה יותר נוחים לירי מאקדחי גלוק, אך חשיבות הנוחות בנשיאה לדעתי קובעת. אישית עברתי מגלוק 19 לגלוק 17. משקל דומה לכלי שלך עם קצת יותר נוחות בירי.
3. אין צורך להיחפז להוציא כסף על אביזרים אם קנית את האקדח לנשיאה יומיומית גרידא. מומלץ פנס נחמד בנפרד מהאקדח כפק"ל כיסים (אישית אני מסתובב עם פנס Surefire A2 במשך כעשור), אך לגבי האקדח עצמו ניתן להסתפק בנרתיק פנימי ונרתיק חיצוני, על מנת לבחור בין נוחות להסלקה לפי הנסיבות.
אני מודה לך מאוד
4. אם יש לך גישה נוחה לאימוני ירי ללא הוצאה גדולה למעט הזמן שלך (ואין לזלזל בו), מומלץ לאחוז במציאה בשתי הידיים. מעולם לא יריתי בגלוק 26, אבל הוא בנוי לירי מאסיבי ולדעתי כל אימון ישפר את העבודה שלך איתו. אחיזה נכונה חשובה במיוחד.
5. עבודת הדק ניתן ללמוד. ההדק של הגלוק 26 כבד תחילה, אך חידוש הקשר קצר מאוד. לצורך הגנה עצמית הוא בהחלט מספיק טוב.
אסא כנראה לא הבנת אותי נכון - כשכתבתי "סובל ממגרעות בולטות", הכוונה לא היתה לגוף הפולימרי אלא לאקדח עצמו. בעיקר להדק שלו ולכך שנצפים לעתים סדקים בצינה.
מצד שני, אי אפשר להתעלם מהעובדה שאקדחי גלוק הם בין הטובים ביותר בשוק.
מצד שני, אי אפשר להתעלם מהעובדה שאקדחי גלוק הם בין הטובים ביותר בשוק.
אין באמור לעיל ייעוץ משפטי או תחליף לפניה לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי.
עו"ד ערן שפילינגר, עוסק בתחום דיני הביטוח והנזיקין.
CZ Duty Calls
עו"ד ערן שפילינגר, עוסק בתחום דיני הביטוח והנזיקין.
CZ Duty Calls
- סליקאי כסף

ASSA כתב:ממה הצינה יכולה להשבר מנפילה?
או תוך כדי ירי?
תודה
לרוב זה קורה מנפילה ולעיתים נדירות מאד.
הגלוק עובר טיפול טניפר להגנה בפני חלודה, ויכולים להיות כל מיני מקרי קצה שבהם המתכת יכולה להפוך לפריכה ושבירה.
בתכלס גלוק זה סוס עבודה קשוח שלא דורש הרבה תשומת לב וטיפול.
בגלוק שלי, הנוקר החליט שהוא רוצה חופש והוא שבר את פני הנוקר. זה קרה לפני ~6 שנים.
החלפתי צינה ומאז האקדח ירה כמה אלפי כדורים, עוד הרבה יותר מזה אימונים יבשים ופגש את הרצפה כמה וכמה פעמים ללא שום נזקים לאקדח.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

להחליף צינה=לרכוש גלוק חדש
לא ?
ףאו שיש מצב לרכוש רק צינה במחיר מוזל
לא ?
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
goral כתב:להחליף צינה=לרכוש גלוק חדש
לא ?
למזלי האקדח היה עדיין במסגרת אחריות, ולמרות שזה לא בדיוק ירד למי שמכר לי את האקדח בגרון ואחרי תלאות מרובות הצינה הוחלפה בחינם.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

וואלה,
באופן עקרוני בשביל ההשכלה - יש אפשרות לרכוש צינה חדשה במחיר מוזל, או שמדובר ברכישה של אקדח וזהו ?
אגב - יש שוני בין הדורות, נגיד בדור 3 היות יותר מיקרי שבר מדור 2 או להפך
או שזה זהה בכל הדורות,
כי ההיגיון אומר שאם היה מדובר בתופעה רחבת היקף היצרן היה מקבל אימפקט מהשוק ולפחות מנסה לטפל או לצמצם את היקף הבעיה
באופן עקרוני בשביל ההשכלה - יש אפשרות לרכוש צינה חדשה במחיר מוזל, או שמדובר ברכישה של אקדח וזהו ?
או שזה זהה בכל הדורות,
כי ההיגיון אומר שאם היה מדובר בתופעה רחבת היקף היצרן היה מקבל אימפקט מהשוק ולפחות מנסה לטפל או לצמצם את היקף הבעיה
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
goral כתב:וואלה,
או שזה זהה בכל הדורות,
תתפלא, אבל לגלוק כמו לכל מוצר אחר יש חלקי חילוף, השאלה אם ואיך הם מגיעים לידיך.
יש את החלקים האלה במלאי אצל היבואן והם זמינים למערכת הביטחון ולכל מיני לקוחות מוסדיים.
הצינה שקיבלתי היא צינה חליפית עם מס סידורי שמתחיל באות S שמשמעותה SPARE. במילים אחרות שלא היה צורך לשחוט/להשבית נשק אחר כדי להחליף לי צינה.
במקרה שלי, כיוון שהאקדח היה תחת אחריות, זה היה אינטרס אישי של המוכר לעשות שמיניות באויר ולהשיג צינה חליפית חדשה כדי לא לשאת בעלויות של השבתת נשק חדש לגמרי, או להחליף לי את האקדח. (לא הסכמתי בשום אופן לקבל צינה משומשת).
בכל תסריט אחר היו זורקים אותי לכל הרוחות ואומרים "אין לי", זו בעיה שלך, הנשק כבר לא באחריות - לך תקנה נשק חדש.
וכן יש שוני בין הדורות, וכמובן שקיבלתי צינה חדשה שמתאימה לדור של האקדח שלי (3).
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

מי יתן ולא אצטרך להעמיד במבחן את נותן השירות, ואהנה מהנשק עוד שנים רבות ללא תקלות
אבל אם חלילה יקרה הדבר - אדע אם כל ההמלצות החמות על נותן השירות דרכו רכשתי נכונות, או שברגע האמת הוא ינהג ברמת שירותי ישראלית נפוצה
אבל אם חלילה יקרה הדבר - אדע אם כל ההמלצות החמות על נותן השירות דרכו רכשתי נכונות, או שברגע האמת הוא ינהג ברמת שירותי ישראלית נפוצה
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
ASSA כתב:ועוד דבר ברשותכם
ראיתי באינטרנט כל מיני אקססוריז לגלוק כמו תיקי נשיאה, תיקי גב ויד
אני בהתלהבות עכשיו ומעוניין
יש מקום כאן בארץ שאפשר לרכוש כאלה דברים?
אתה יכול ללכת לכל מקום שמכין פאטצ'ים ולוגו רקום ולבקש מהם לרקום לך על כל אביזר וכל בגד את הסלוגן -
"יש לי אקדח קטן ומוסלק, נסו לחפש, לא תמצאו"....
תהנה מהאקדח, התאמן והסלק עמוק.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד