ציוד לירי מעשי
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
ציוד לירי מעשי
יש מבחר רב ברשת של ציוד לירי מעשי לאיירסופט...האם יש הבדל משמעותי לעומת ירי מעשי רגיל?? כוונתי לחגורה-נרתיק-וסט פונדות...תודה.
- סליקאי כסף
Re: ציוד לירי מעשי
שבת שלום !
שאלתי מה זה ירי מעשי רגיל ? יש שתי קטגוריות מחלקה פתוחה , מחלקה סטנדרד כללית אתה צריך להחליט איזו מחלקה כי פה הנרתיקים שונים. לגבי הפונדות הן תואמות. יורם
שאלתי מה זה ירי מעשי רגיל ? יש שתי קטגוריות מחלקה פתוחה , מחלקה סטנדרד כללית אתה צריך להחליט איזו מחלקה כי פה הנרתיקים שונים. לגבי הפונדות הן תואמות. יורם
לירות צריך ללמוד - ואני כאן ללמד!
- סליקאי כסף
אני חושב שהשואל התכוון למשהו אחר.
אתה יכול למצוא ברשת ציוד לירי מעשי שעולה מאות דולרים, ולעומתו ציוד לאירסופט שעולה עשרות. לדעתי השאלה היא האם אפשר לרכוש נרתיק אירסופט סיני בפחות מ - 200 ש"ח, במקום זה שיעלה 800 בדאבל אלפא ולהתחרות אתו בלי שהוא ישבר לי באמצע התרגיל.
אתה יכול למצוא ברשת ציוד לירי מעשי שעולה מאות דולרים, ולעומתו ציוד לאירסופט שעולה עשרות. לדעתי השאלה היא האם אפשר לרכוש נרתיק אירסופט סיני בפחות מ - 200 ש"ח, במקום זה שיעלה 800 בדאבל אלפא ולהתחרות אתו בלי שהוא ישבר לי באמצע התרגיל.
נערך לאחרונה על ידי אישגדול בתאריך 12 נובמבר 2011, 18:57, נערך פעם אחת בסך הכל.
I think, therefore I am. I think
זו באמת כוונתי ולגביי הקטגוריה מתייחס לסטנדרט...האקדחים באיירסופט לא שונים במשקלם מאקדח רגיל..ומצד שני פעריי המחירים הינם אדירים....
- סליקאי כסף
אם אתה במח' הסטנדרטית, אז באמת שאין צורך להשקיע אלפי שקלים בציוד.
אבל בסופו של עניין יש הבדל באיכות של הציוד, בדיוק כמו שיש הבדל בין כלי עבודה שאתה קונה בזול בחנויות עשה זאת בעצמך לבין כלים שנראים בדיוק אותו הדבר, אבל עולים פי 10
אבל בסופו של עניין יש הבדל באיכות של הציוד, בדיוק כמו שיש הבדל בין כלי עבודה שאתה קונה בזול בחנויות עשה זאת בעצמך לבין כלים שנראים בדיוק אותו הדבר, אבל עולים פי 10
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד