שאלת פרודקשן

שאלות, תשובות ודיונים בנושא הירי המעשי.

המנהלים: donduck, Webart

Re: שאלת פרודקשן

על ידי c425x » 12 נובמבר 2011, 10:44

tacticalshadow כתב:שלום דון !
בקשר לנושא שעלה בפרודקשן היורה חייב להתחיל המצב אחד ,אבל בהשמע האות יכול היורה לדרוך את אקדחו ולירות את התרגיל.מה שהוא עושה עם הכדור שיצא זה בעיה שלו והזמן שלו.הוא רק מפסיד זמן,דוגמה מה קורה והכדור עקר .יורם

יורם!
בחוקה כתוב בדיוק ההיפך. הציטוט מופיע למעלה בשרשור.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ~Hunter~ » 17 נובמבר 2011, 15:42

מתוך סקרנות, האם העובדה שלגלוק עם כדור בקנה הנוקר תמיד דרוך חלקית לא נותנת למתחרה פרודקשן כזה סוג של יתרון בכדור הראשון? הרי אינהרנטית בעל הגלוק מקבל בכדור ראשון משיכה יותר קצרה ואחידה עם כל הבאות אחריה, יחסית לבעל DA, שהמשיכה הראשונה שלו ארוכה וקשה יותר מכל ההבאות?
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ליאור45 » 17 נובמבר 2011, 15:50

1. בתור אחד שיש לו שני אקדחי פרודקשן, שאחד מהם הוא גלוק, יש יתרון קל מאוד בעקביות הנעוצה במשקל ההדק של הגלוק.
2. עם זאת, המהלך של ההדק מחידוש קשר עד ירייה ביריות נוספות קצר משמעותית מהמהלך של ההדק בירייה הראשונה ויריות אחרות מהדק "רפוי" בגלוק.
3. ניתן להשיג מהלך DA קל וכיפי מאוד באקדחי פרודקשן אחרים, כמו השאדו עם קפיץ הדק 13 ליברות, אבל אינני מכיר אקדח DA/SA שמאפשר ירי DA שקרוב למשקל של ירי SA.
4. לפחות במחלקת פרודקשן, בסופו של יום מה שקובע הוא האינדיאני ולא החץ.

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי tacticalshadow » 17 נובמבר 2011, 16:02

שלום לכולם !
אין דבר כזה דרוך חלקית , הגלוק הוא סינגל הקשן לכל דבר. דרכתה את האקדך הוא יורה אין דריכה אין ירי. היו לי 4 גלוקים 22 21 17 17L מהראשונים ב 89-90 וזה לא משנה איזה מנגנון יש לו.עשיתי כלכך ארבה ניסויים אתן לכם דוגמה אני החלפתי את המחלק של 22 ב 17 וירה כמו גדול וגם המחסניות התאימו. אפילו אפשר להחליף קנים בין ה22 ל17 ומתאים ובזמנו לא היה הדק מינוס ,והמחסניות לא יצאו חופשי כי לא היה להם פחית מתכת ואז שפשפתי את המחסניות כדי שיפלו , היתה בדיחה שרצה בין היורים אמרו שאני לוחץ כלכך חזק את הקט ובגלל זה הם לא נפלו הכל נוסטלגיה אני משתכל אחורה ואני יודע איך אנחנו נראים היום ואין לנו במה להתבייש .טיפה אני מבין באקדחים .יורם שטיינר
לירות צריך ללמוד - ואני כאן ללמד!
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי יונה » 17 נובמבר 2011, 18:45

tacticalshadow כתב:שלום לכולם !
אין דבר כזה דרוך חלקית , הגלוק הוא סינגל הקשן לכל דבר. דרכתה את האקדך הוא יורה אין דריכה אין ירי. היו לי 4 גלוקים 22 21 17 17L מהראשונים ב 89-90 וזה לא משנה איזה מנגנון יש לו.עשיתי כלכך ארבה ניסויים אתן לכם דוגמה אני החלפתי את המחלק של 22 ב 17 וירה כמו גדול וגם המחסניות התאימו. אפילו אפשר להחליף קנים בין ה22 ל17 ומתאים ובזמנו לא היה הדק מינוס ,והמחסניות לא יצאו חופשי כי לא היה להם פחית מתכת ואז שפשפתי את המחסניות כדי שיפלו , היתה בדיחה שרצה בין היורים אמרו שאני לוחץ כלכך חזק את הקט ובגלל זה הם לא נפלו הכל נוסטלגיה אני משתכל אחורה ואני יודע איך אנחנו נראים היום ואין לנו במה להתבייש .טיפה אני מבין באקדחים .יורם שטיינר

RTFM
http://www.youtube.com/watch?v=-e_3Ihpq9T4
"R.T.F.M." - ALWAYS BLOODY WORKS...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי tacticalshadow » 17 נובמבר 2011, 20:09

שלום יונה ידידי !
מעולה !!! זה רק מראה שהגלוק סינגל . תודה יורם שטיינר
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי יונה » 18 נובמבר 2011, 06:22

tacticalshadow כתב:שלום יונה ידידי !
מעולה !!! זה רק מראה שהגלוק סינגל . תודה יורם שטיינר

החמצת.
שים לב בסירטון בשניה 7 איך לחיצת ההדק משלימה תנועת דריכה של הנוקר לאחור לפני שיחרורו.
בסינגל רגיל אין תנוער פטיש/נוקר לאחור אלא רק שיחרורו.
"R.T.F.M." - ALWAYS BLOODY WORKS...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי tacticalshadow » 18 נובמבר 2011, 12:23

יונה ידידי !
לכל אקדח יש מהלך הדק עד לשחרור , הסירטון מאמת את דברי . חד משמעי גלוק לכל אלו שרוצים לדעת משהו הוא סינגל דרכת יריתה ודבר נוסף אין השמתת פטיש מבוקרת כמו בדבל הקשן ואי אפשר לשנות. הסירטון טוב לאנשים שרוצים לדעת איך עובד האקדח מרגע שדרכתה ועד ליציאת הקליעה וחוזר חלילה. כל מעשה במחשבה תחילה ... יורם שטיינר
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי ~Hunter~ » 18 נובמבר 2011, 12:35

ובכן אז אני לא מבין מה הגלוק עושה במח' פרודקשן, הרי שם הכדור הראשון הוא ב DA ואילו כאן יש לנו SA דרוך עם כדור בקנה.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי tacticalshadow » 18 נובמבר 2011, 12:50

שלום !
נתתי את כל הסימנים לאקדח סינגל , וכמוך גם אני שאלתי אותה שאלה .נראה לי שחברת גלוק הצליחה לשכנע את IPSC כי הוא " דבל ". זו אחת הסיבות שארבה יורים סבורים שהגלוק שייך לדבל. הסיבה היחידה שעולה לי היא שההדק מהלכו יוצר משקל של יותר מ - 2.300 ק"ג כשהוא דרוך ללא שינוי פלטת מינוס .יורם שטיינר
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי EMT » 19 נובמבר 2011, 18:06

זה סרטון המראה את אקדח ה -SA הקלסי - 1911 , מכאן רואים בבירור ששום דבר לא זז , פשוט הדק משחרר פטיש וזה מכה את הנוקר.

http://www.youtube.com/watch?v=E6SmlOEzNBs

בגלוק לחיצה על ההדק מדורכת את הנוקר עד הסוף ואז ורק אז משחררת אותו - דריכה ושיחרור - פעולה כפולה . :!:
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי glockbuster » 19 נובמבר 2011, 19:43

EMT

אתה שוכח דבר אחד שהדק DA יודע לעשות את הפעולה שתיארת "דריכה ושחרור" לפי דרישה

גלוק יודע לעשות את זה רק לאחר שהמחלק דרך את המנגנון.
אם תנסה ללחוק על ההדק בגלוק לאחר נקירה עקרה ההדק לא עושה כלום - אז איך הוא יכול להיות
DA?
"Si Vis Pacem Para bellum"

"Don't Call 911, Call 1911"

Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician

The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי tacticalshadow » 19 נובמבר 2011, 20:30

ערב טוב חברים !
ניראה לי שאתם מתחילים להבין גלוק חד משמעי SA , הנוקר הוא גם הפטיש יש לו שן שניתפסת על פלטה שגם לה יש שן ובלחיצת הדק הפלטה יורדת ועז נוצר ירי כתוצאה שחרור של הנוקר. יורם שטיינר
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי donduck » 19 נובמבר 2011, 20:34

glockbuster כתב:EMT

אתה שוכח דבר אחד שהדק DA יודע לעשות את הפעולה שתיארת "דריכה ושחרור" לפי דרישה

גלוק יודע לעשות את זה רק לאחר שהמחלק דרך את המנגנון.
אם תנסה ללחוק על ההדק בגלוק לאחר נקירה עקרה ההדק לא עושה כלום - אז איך הוא יכול להיות
DA?

גם מערכת LDA של פארה עובדת באותה השיטה, ובכל זאת הם נחשבים לDA
בדיוק בגלל השאלות האלו ישנה רשימה של אקדחים המותרים בקטגוריה. מידי פעם הרשימה מתעדכנת.
אקדח שלא מופיע ברשימה לא יורשה להשתתף בפרודקשן.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי EMT » 19 נובמבר 2011, 21:06

חבר'ה - אתם ממש לא נותנים לעובדות לבלבל אותכם :)

זו ההגדרה הספרותית : Double-action, a system in firearms where the trigger both cocks and releases the hammer

בגלוק לחיצה על ההדק גם דורכת וגם משחררת , בדיוק כמו באקדח כמו CZ עם פשיט מושמת (פטיש דרוך חלקית, לחיצה מושכת אותו אחורנית ומשחררת).
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד