רשיון ארגוני?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
רשיון ארגוני?
במטווח מסויים בצפון הגשתי בקשה לקבלת רשיון לנשק ארגוני.מלאתי את טופס הבקשה לרשיון אחראי המטווח.גבה ממני סכום של 100 ש'ח ואמר לי להמתין עד שמשרד הבט'פ יאשר אותי כבר אישור לעבור הכשרה
לנשיאת נשק ארגוני .על טופס הבקשה כתב הבחור שקיבל ממני 100 ש'ח והוסיף שאחרי שאקבל אישור לעבור את ההכשרה .הוא יודיע לי לבוא לעבור את ההכשרה עם קבוצת נרשמים אחרים.לאחר כחודש התקשרתי לבחור והוא השיב לי שיש אישור לגבי ממשרד הבט'פ.ואמתין לקיבוץ של קבוצה תואמת.מאז עברו כ-4חודשים. התקשרתי לבחור והוא השיב שעוד מעט תהיה קבוצה. והוא כבר יודיע לי.לאחר עוד חודש בטלפון שצלצלתי אליו אמר לי הייתה השתלמות ניסיתי להתקשר אליך לא ענית לי!בררתי את הנושא עם האיש שמעביר את ההשתלמות.ומסתבר שלא הייתה שום השתלמות.בנתיים המקום נשרף(בחיי אלוהים שלא אני שרפתיחחח) ואני ממתין לשיקומו שאלתי היא האם אני חייב שוב להגיש בקשה חדשה אם אגיע למקום אחר לעבור את ההכשרה? או שמספיק האישור שלדבריו קבלתי.ממשרד הבט'פ.והוא עדיין תקף לגבי ההכשרה חדשה? כי יש לי רושם שהאיש הנ'ל מנסה למרוח אותי!!!
לנשיאת נשק ארגוני .על טופס הבקשה כתב הבחור שקיבל ממני 100 ש'ח והוסיף שאחרי שאקבל אישור לעבור את ההכשרה .הוא יודיע לי לבוא לעבור את ההכשרה עם קבוצת נרשמים אחרים.לאחר כחודש התקשרתי לבחור והוא השיב לי שיש אישור לגבי ממשרד הבט'פ.ואמתין לקיבוץ של קבוצה תואמת.מאז עברו כ-4חודשים. התקשרתי לבחור והוא השיב שעוד מעט תהיה קבוצה. והוא כבר יודיע לי.לאחר עוד חודש בטלפון שצלצלתי אליו אמר לי הייתה השתלמות ניסיתי להתקשר אליך לא ענית לי!בררתי את הנושא עם האיש שמעביר את ההשתלמות.ומסתבר שלא הייתה שום השתלמות.בנתיים המקום נשרף(בחיי אלוהים שלא אני שרפתיחחח) ואני ממתין לשיקומו שאלתי היא האם אני חייב שוב להגיש בקשה חדשה אם אגיע למקום אחר לעבור את ההכשרה? או שמספיק האישור שלדבריו קבלתי.ממשרד הבט'פ.והוא עדיין תקף לגבי ההכשרה חדשה? כי יש לי רושם שהאיש הנ'ל מנסה למרוח אותי!!!
שקר לי רק פעם אחת בשניה כבר לא אאמין לך
- סליקאי כסף

Re: רשיון ארגוני?
לדעתי האישית בלבד .
מצא לך מתקן אחר .
מצא לך מתקן אחר .
Re: רשיון ארגוני? היי פאואר ידידי
אין לי שום בעייה למצוא מתקן אחר.אבל כעקרון אינני מוותר מעולם לרמאים. לא בגלל ה-100 ש'ח. אלא כעקרון.
לכן אני רוצה לדעת אם הוא אכן העביר בכלל את הטופס שלי למשרד הבט'פ.
ואם זה נכון שלכל מתקן צריך בקשה חדשה /אחרת
לטפל באיש מבחינה חוקית זה השלב הבא.בכל מקרה.
- סליקאי כסף

המטווח שנשרף בצפון שידוע לי, שייך למועצה אזורית מטה אשר
אם בו מדובר, קצת מוזר שההתנהלות מתאימה לקניה ב"בסטה" ברחוב
או שהאש פורצת במטווחים כאש בשדה קוצים?
אם בו מדובר, קצת מוזר שההתנהלות מתאימה לקניה ב"בסטה" ברחוב
או שהאש פורצת במטווחים כאש בשדה קוצים?
טל שגב- מילים ולחן:"על הברכיים כורע ומרים ידיים שלא יפסיקו לנו את הסיבוב של הכדור"
Re: רשיון ארגוני?אין צורך בשם המטווח כרגע!
חבל שרשמת את שם המטווח לא רציתי בזה .
אבל אני רואה שאין תגובות? מדוע כבו כל האורות???
אבל אני רואה שאין תגובות? מדוע כבו כל האורות???
- סליקאי כסף

Re: רשיון ארגוני? היי פאואר ידידי
yotamravid כתב:אין לי שום בעייה למצוא מתקן אחר.אבל כעקרון אינני מוותר מעולם לרמאים. לא בגלל ה-100 ש'ח. אלא כעקרון.
יותם,
פנה לפקיד/ת הרישוי במשרד אליו אתה שייך, הסבר את המקרה ובקש לבדוק באם בכלל הוזנת למערכת, ואם כן, באיזה סטטוס אתה.
כל מתקן צריך להזינך אך ישנה אפשרות שפקיד הרישוי יעיבר אוך למתקן אחר, בד"כ לא מבוצע בשל מחסור בכ"א/ חוסר רצון לפעול.
דבר איתי בנייד אם צריך סיוע נוסף אשתדל לסייע.
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נעם
היום שביתה !
הנחמה היחידה היא שהיום לא יהיו גזרות נוספות או שינוי לרעה כלפי האוחזים בנשק ברישיון.
שיהיה לך יום שקט בח"ע.
היום שביתה !
הנחמה היחידה היא שהיום לא יהיו גזרות נוספות או שינוי לרעה כלפי האוחזים בנשק ברישיון.
שיהיה לך יום שקט בח"ע.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
אילן,
שביתה במשרדי הממשלה = אין קבלת קהל... (יש לי אחת כזו בבית כמו שאתה יודע) ז"א שיש "חלון" לשיעור מלאכת יד (והיום ילדים נגזור גזירות עם מספריים)
שביתה במשרדי הממשלה = אין קבלת קהל... (יש לי אחת כזו בבית כמו שאתה יודע) ז"א שיש "חלון" לשיעור מלאכת יד (והיום ילדים נגזור גזירות עם מספריים)
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
בחר לך מטווח אחר שמתאים לך, בקש מהם לפתוח לך מחדש תיק, גש לפקיד הרישוי ובקש שיעביר את האישור שלך אליהם (גם הם יכולים לעשות זאת עבורך).
אגב אם תרצה לעבור את האימון אצלי, תקבל הנחה של 100 ש"ח על מנת לפצות אותך על הנזק שנגרם לך*.
*אין לי אמנם שום קשר ו/או מחוייבות למטווח שנשרף ו/או ללקוחותיו, אבל אני סבור שבענף כל כך קטן, חייבת להיות אחריות הדדית על מנת שהשם של כולנו לא יתקלקל בגלל מקרים כגון זה.
אגב אם תרצה לעבור את האימון אצלי, תקבל הנחה של 100 ש"ח על מנת לפצות אותך על הנזק שנגרם לך*.
*אין לי אמנם שום קשר ו/או מחוייבות למטווח שנשרף ו/או ללקוחותיו, אבל אני סבור שבענף כל כך קטן, חייבת להיות אחריות הדדית על מנת שהשם של כולנו לא יתקלקל בגלל מקרים כגון זה.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
אמיר כשבאתי לבקר אתכם ביום ההשתלמות אצל אלכס. ראיתי מעט אנשים.
פעם ימים כאלו הכילו אולמות מלאים ומספר מועדים.
פקידי המדינה הפכו היוצרות מנשק מגן - לנשק עויין
כל שוק הנשק בארץ חולה.
ואתה בכל הכאוס הזה נשאר שמורת טבע.
חולה עליך - מאחל רק טוב.
אילן
כל שוק הנשק בארץ חולה.
חולה עליך - מאחל רק טוב.
אילן
חבר isia זכור !
לנועם תודה רבה אני אצור קשר!לפחות אתה מכולם עונה לעניין!
אמיר תודה גם לך אני אגיע אליך באיזה שהוא שלב יש לך ד'ש מגידי מצגר
אמיר תודה גם לך אני אגיע אליך באיזה שהוא שלב יש לך ד'ש מגידי מצגר
- סליקאי כסף

אילן ב כתב:אמיר כשבאתי לבקר אתכם ביום ההשתלמות אצל אלכס. ראיתי מעט אנשים.
כל שוק הנשק בארץ חולה.
חולה עליך - מאחל רק טוב.
אילן
אילן
לדעתי הסיבה פשוטה - בהשתלמויות בשנים קודמות, אגף רישוי כלי יריה קבע מספר מצומצם של ימים, כך שכולם נאלצו להגיע. כיום יש משהו כמו 15 מדריכים שמעבירים יותר השתלמויות, אז מטבע הדברים הקבוצות קטנות יותר.
I think, therefore I am. I think
yotamravid שלום !
אני יכול לקבל אותך אצלי במטווח כפר תבור אם זה קרוב לך יהיה מעניין זה בטוח. יורם שטיינר
אני יכול לקבל אותך אצלי במטווח כפר תבור אם זה קרוב לך יהיה מעניין זה בטוח. יורם שטיינר
לירות צריך ללמוד - ואני כאן ללמד!
- סליקאי כסף

13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד