שאלה לגביי מחיר ירי מעשי שנה
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שאלה לגביי מחיר ירי מעשי שנה
שלום
אני רוצה לעבור קורס ירי מעשי ולהתחיל להיכנס לתחום, עשיתי קצת בירורים והבנתי שקורס עולה בסביבות ה4500 - 5000 ש"ח.
הייתי רוצה לדעת אם אפשר כמה יעלה לי בשנה הוצעות לאחר הקורס, כולל רישום להתאחדות, אימונים ותחרויות.
תודה
אני רוצה לעבור קורס ירי מעשי ולהתחיל להיכנס לתחום, עשיתי קצת בירורים והבנתי שקורס עולה בסביבות ה4500 - 5000 ש"ח.
הייתי רוצה לדעת אם אפשר כמה יעלה לי בשנה הוצעות לאחר הקורס, כולל רישום להתאחדות, אימונים ותחרויות.
תודה
- סליקאי ארד
Re: שאלה לגביי מחיר ירי מעשי שנה
שלום shaiari
קשה מאד לנקוב במחירים מדוייקים אבל, הנה כמה:
רישום שנתי להתאחדות: 500 ש"ח. אם תהיה יורה פעיל - 4 תחרויות מוכרות בשנה, יוחזרו לך 150 ש"ח
חברות במועדון: משתנה ממועדון למשנהו, בין 250 - 1200 ש"ח לשנה.
בדיקות רפואיות וארגומטריה: 100-250 ש" לשנה או יותר בהתאם לגיל
מנוי במטווח: משתנה ממטווח למטווח החל מ50 ש"ח לכניסה וכלה ב1500 ש"ח מנוי שנתי.
תחמושת: כל מועדון משתדל להשיג את המחיר הטוב ביותר לחבריו. לא ניתן לנקוב במחירים אך זול משמעותית ממחיר עבור לקוח מזדמן במטווח.
לגבי ציוד ואקדח, לא יודע מה יש לך אבל בתור מתחיל תוכל להסתפק בציוד בסיסי שעלותו אינה גבוהה.
תבדוק שוב את מחיר הקורס שקיבלת....
בהצלחה
קשה מאד לנקוב במחירים מדוייקים אבל, הנה כמה:
רישום שנתי להתאחדות: 500 ש"ח. אם תהיה יורה פעיל - 4 תחרויות מוכרות בשנה, יוחזרו לך 150 ש"ח
חברות במועדון: משתנה ממועדון למשנהו, בין 250 - 1200 ש"ח לשנה.
בדיקות רפואיות וארגומטריה: 100-250 ש" לשנה או יותר בהתאם לגיל
מנוי במטווח: משתנה ממטווח למטווח החל מ50 ש"ח לכניסה וכלה ב1500 ש"ח מנוי שנתי.
תחמושת: כל מועדון משתדל להשיג את המחיר הטוב ביותר לחבריו. לא ניתן לנקוב במחירים אך זול משמעותית ממחיר עבור לקוח מזדמן במטווח.
לגבי ציוד ואקדח, לא יודע מה יש לך אבל בתור מתחיל תוכל להסתפק בציוד בסיסי שעלותו אינה גבוהה.
תבדוק שוב את מחיר הקורס שקיבלת....
בהצלחה
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
דון אני מנייח שהמחיר הנ"ל כולל תחמושת במחיר מסחרי .
higt-power כתב:דון אני מנייח שהמחיר הנ"ל כולל תחמושת במחיר מסחרי .
ועדיין כדאי לבדוק היטב את המחיר.
.Speak softly and carry a big stick; you will go far
- סליקאי כסף
donduck כתב:
כולל תחרויות אזוריות?
.stay armed,whishful thinking wont keep you safe
כן, תחרות איזורית שעומדת בתקנון ושקיבלה אישור מראש היא תחרות מוכרת בדיוק כמו תחרות ליגה.
לגבי מחירי קורסים , קורסים שאינם כוללים תחמושת עולים כ 2000-2500 ש"ח. בתימחור קורס כולל תחמושת בדרך כלל מקבלים תחמושת במחיר נוח. אני לא מכיר דוגמה אחרת.
שאר המספר שנקב בהם דאן דאק מדוייקים.
מי שעדיין חושב שזה ספורט יקר מאוד, שישאל את חבריו שמטיילים בשטח עם ג'יפים מה ההוצאות שלהם. וגם את "חולי" האופניים. שלא לדבר על בעלי הסירות במרינה. אני חושב שיורה ירי מעשי ממוצע מוציא הרבה פחות.
בהצלחה !
לגבי מחירי קורסים , קורסים שאינם כוללים תחמושת עולים כ 2000-2500 ש"ח. בתימחור קורס כולל תחמושת בדרך כלל מקבלים תחמושת במחיר נוח. אני לא מכיר דוגמה אחרת.
שאר המספר שנקב בהם דאן דאק מדוייקים.
מי שעדיין חושב שזה ספורט יקר מאוד, שישאל את חבריו שמטיילים בשטח עם ג'יפים מה ההוצאות שלהם. וגם את "חולי" האופניים. שלא לדבר על בעלי הסירות במרינה. אני חושב שיורה ירי מעשי ממוצע מוציא הרבה פחות.
בהצלחה !
איציק אלנבוגן
מדריך ירי
מדריך ירי
נ-דה...אני גם נמצה בכיוון לעבור קורס מעשי, וחשבתי שהצלילה זה ספורט יקר (יכול להשוות כי הרבה שנים אני בתחום)...
אבל בכל זהות, זה מה שרציתי כול הזמן ועל זה אני ילך ..
אני מאוד מצתער לשגיאות כתיב, זה הפעם ראשונה שלי בפורום עברי :-(
אבל בכל זהות, זה מה שרציתי כול הזמן ועל זה אני ילך ..
אני מאוד מצתער לשגיאות כתיב, זה הפעם ראשונה שלי בפורום עברי :-(
- סליקאי ארד
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד