הסיבה למה חייבים לתת רישיונות נשק !

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

הסיבה למה חייבים לתת רישיונות נשק !

על ידי tacticalshadow » 01 דצמבר 2011, 20:07

מדינת ת"א מסכנת את קיומנו !!!
ודעתי אלו מילים שיצאו מלוחות הברית . כתבה אמיתית שרואה את העתיד. הכתבה של ארנון סופר
"בגלובס" במדור "דעות" כדאי לקרוא ואולי נתעורר תרם חורבן . יורם
לירות צריך ללמוד - ואני כאן ללמד!
סליקאי כסף
סליקאי כסף

Re: הסיבה למה חייבים לתת רישיונות נשק !

על ידי J-15 » 01 דצמבר 2011, 23:27

tacticalshadow כתב:מדינת ת"א מסכנת את קיומנו !!!
ודעתי אלו מילים שיצאו מלוחות הברית . כתבה אמיתית שרואה את העתיד. הכתבה של ארנון סופר
"בגלובס" במדור "דעות" כדאי לקרוא ואולי נתעורר תרם חורבן . יורם

כיוון שהפרופסור הנוגד לימד אותי באונ׳ בטרדות (כלומר חיפה) קרוב לשש שנים, והיותו מפיי״ניק ידוע,( על פי דבריו! ) , אזי לקחת את הכל בפרופורציות. תכננון פיזור האוכלוסייה של מפ״ ההיסטורית לא צלחה ואף גרם למירמור גדול בקרב האוכלוסייה החלשה. אף ממשלה מאז לא עשתה את הדבר הנכון מבחינה תכנונית - הבאת הפריפריה למרכז על ידי תחבורה ציבורית מהירה ואמינה. האוצר מתנגד בסתר, תמיד אין כסף, ומדברים בסיסמאות ותכנונים קטנים כמו מבצע איכלוס גליל או נגב כזה או אחר.
הורדת בסיס הבה״ דים לדרום לא יעזור. הרי רוב אנשי הקבע יעבדו שם ובסופי שבוע ינדדו לבתיהם במרכז. העברתם אפשר להבטיח על ידי הקצאת משאבי, מתן תמריצים הכוללים גם מענקים נדיבים בתנאי שיגורו במקום לפחות 10 שנים וכד׳.
עדיפות התקציבית חייבת להשתנות כבר משלב התכנון.
גם חשוב להגיע להסדר עם הבדויים שמקופחים ולשלבם לתוך החברה הכללית. ( ראיון של משה ארנס שאינו נחשד כשמאלן). יכולתי לכתוב תזה נוספת בנושא. ארנון סופר צודק שקיימת בעייה, אך הצעותיו לפתרון לא תמיד יישימים גם מסיבות פוליטיות וגם לפעמים מסיבות פרגמטיות
( זוכרים את תעלת מי הים בציר פילדלפי מים התיכון עד סוף גבול עזה? ראיון שלו בתקופה שעוד למדתי לתואר ב׳ , ומה עם זיהום מי התהום על ידי מי הים - המשמש מי שתייה גם אצלינו?)
התשובות לא פשוטות כל כך!!!
סליקאי ארד
סליקאי ארד

Re: הסיבה למה חייבים לתת רישיונות נשק !

על ידי tacticalshadow » 02 דצמבר 2011, 01:31

שלום !
אני לא חושב שהוא מביא לנו הצעות , הוא מעלה נקודה חשובה שבה כולם ישנים והגיע זמן להתעורר ואכשיו . רוצה לומר לך את דעתי האישית בעברי תושב ת"א 55 שנים כרגע חי בצפון ואני חרד לעתיד אני נתקל בעבודתי אם אנשים שמקבלים נשק בצורה חוקית ואין לי בררה אלה לחתום להם. ומה שיהי בעתיד שנשק זה יופנה אילנו ומיתוכנו ולנו לא יהיה איך להתגונן . יורם
לירות צריך ללמוד - ואני כאן ללמד!
סליקאי כסף
סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד