שאלה לגבי HK P30 ואיזור זכאות
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
שאלה לגבי HK P30 ואיזור זכאות
שלום רב חברים!
אני חוזר לפורום אחרי 3 שנים שלא ביקרתי כאן ומגלה שהזמן עושה לפורום רק טוב! (אני מקווה)
בכל אופן ברצוני לשאול כמה שאלות:
האם ידוע למישהו איפה ניתן להשיג אקדח מסוג HK P30 בארץ? אם בכלל?
האם ניתן לייבא??
דבר נוסף שרציתי לשאול, אני תושב מודיעין אך עובד במודיעין עילית (מחוץ לקו הירוק) יש למישהו מושג האם זהו איזור זכאי?
והאם עיסוק שם עומד בתבחין משרד הפנים? היעוד של הרישיון שלי הוא ״עיסוק באיזור זכאי״
אשמח לתגובותיכם
אני חוזר לפורום אחרי 3 שנים שלא ביקרתי כאן ומגלה שהזמן עושה לפורום רק טוב! (אני מקווה)
בכל אופן ברצוני לשאול כמה שאלות:
האם ידוע למישהו איפה ניתן להשיג אקדח מסוג HK P30 בארץ? אם בכלל?
האם ניתן לייבא??
דבר נוסף שרציתי לשאול, אני תושב מודיעין אך עובד במודיעין עילית (מחוץ לקו הירוק) יש למישהו מושג האם זהו איזור זכאי?
והאם עיסוק שם עומד בתבחין משרד הפנים? היעוד של הרישיון שלי הוא ״עיסוק באיזור זכאי״
אשמח לתגובותיכם
גלוק זה גלוק זה גלוק!
Re: שאלה לגבי HK P30 ואיזור זכאות
עדיין לא ראיתי בארצנו P30 ואת האמת לא נראה לי שנראה בקרוב
הייתי מציע לך לבחור אקדח שיש לו תמיכה תחזוקתית , או לחילופין אקדח נפוץ גם אם לא חדש
בעיקרון היבוא האישי אפשרי אבל התהליך מסובך, מתיש, וגם יקר להחריד ואת האמת לא ממש כדאי
יש אקדחים טובים שזמינים בארצנו ולצערנו זה מה שיש ועדיף לא להכנס להרפתקאות.
בעיניין הזכאות אתה צריך להגיש בקשה לרשיון ולראות אם תאושר הרשימה של הישובים הזכאים אינה מפורסמת ומשתנה כך שאין תשובה חד-משמעית בנושא רק מבחן התוצאה
הייתי מציע לך לבחור אקדח שיש לו תמיכה תחזוקתית , או לחילופין אקדח נפוץ גם אם לא חדש
בעיקרון היבוא האישי אפשרי אבל התהליך מסובך, מתיש, וגם יקר להחריד ואת האמת לא ממש כדאי
יש אקדחים טובים שזמינים בארצנו ולצערנו זה מה שיש ועדיף לא להכנס להרפתקאות.
בעיניין הזכאות אתה צריך להגיש בקשה לרשיון ולראות אם תאושר הרשימה של הישובים הזכאים אינה מפורסמת ומשתנה כך שאין תשובה חד-משמעית בנושא רק מבחן התוצאה
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
אולי יש כזה לי במטווח העיר נתניה 098611122
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
אני מציע לך להתייחס להמלצה של גלוקבאסטר ברצינות.
ל-HK יש אקדחים מעולים, אבל ללא אבא ואמא בארץ. גם אם בסופו של דבר תצליח לייבא באופן עצמאי אחד או לרכוש באחד המטווחים, כל בעיה הכי קטנה החל מקפיץ קטןוכלה במחסניות חלופיות תשבית לך את הנשק. נשקים נפוצים בארץ:
1. גלוק (כמעט בכל חנות - שירות של להב)
2. בול (שירות של בול)
3. CZ (שירות של מאיר רוט)
4. יריחו (אם אני לא טועה גם כן להב)
אופציה נוספת סמית אנד ווסון M&P ראיתי שגלוקבסטר רכש צמד שווה לקבל קצת חוות דעת.
א.
ל-HK יש אקדחים מעולים, אבל ללא אבא ואמא בארץ. גם אם בסופו של דבר תצליח לייבא באופן עצמאי אחד או לרכוש באחד המטווחים, כל בעיה הכי קטנה החל מקפיץ קטןוכלה במחסניות חלופיות תשבית לך את הנשק. נשקים נפוצים בארץ:
2. בול (שירות של בול)
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

NET-FORCE
כפי שחברי איתמר אמר כדי להזהר מכלים אקזוטיים במחוזותינו
אני עברי אוניברסיטה עם האקדח הקודם שלי HS2000 שהוא אקדח מעולה לכל הדעות
אתה יכול לראות כמה הוא נפוץ ופופולרי בארה"ב בשמו הXD אבל, בארך הוא חסר כל מערך תחזוקתי ולכן אי אפשר למצוא לו שום חלק מקפיץ הדק ועד למחסניות שאותם נאלצתי לייבא באופן אישי מהלך מתסכל שלקח כחצי שנה ועלה גם סכום נכבד של כסף,
אני ממליץ לך בחום גם אם תמצא אקדח כזה בכל מטווח שהוא לוותר עליו גם במחיר של כאב לב.
כי אם חס וחלילה תתקל בעיה כל שהיא אחד משני המקרים יקרו
1. לא תמצא חלקי חילוף בארץ כי לא משתלם לשום סוחר להזמין רק בשבילך
2. סוחר יזמין לך חלקי חילוף אבל במחיר כל כך גבוה שזה כבר לא ישתלם לך
שני חברים שלי נכבו מ H&K USP לאחד נשבר קפיץ הדק והאקדח היה מושבת זמן רב עד שיצרו לו קפיץ בייצור מקומי כי לא היו מוכנים לשלוח מH&K
לשני גנבו מחסנית ובקשו על מחסנית חדשה מחיר בשמיים
אני החלפתי את הHS בגלל חוסר בחלקי חילוף ולא בגלל שהאקדח לא טוב
לראיה במעמד הקניה של הM&P הגדול ביקשתי עוד שתי מחסניות מכיון שאני מתחרה עם האקדח הזה בירי מעשי ואחרי 20 שניות שתי מחסניות מקוריות הוםיעו על הדלפק.
אני אישית מאוד מרוצה מהבחירה שעשיתי:
הנדסת האנוש באקדח מעולה ויש שלושה גבים מתחלפים כך שאתה יכול להתאים את גודל והיקף הקת לגודל כף היד, הכוונות ברורות ויש מדף בכוונת האחורית כך שאפשר לדרוך את האקדח ביד אחת במקרה הצורך, עצר המחלק הוא דו צדדי ותפס המחסנית ניתן להחלפה בין ימין לשמאל
כפי שחברי איתמר אמר כדי להזהר מכלים אקזוטיים במחוזותינו
אני עברי אוניברסיטה עם האקדח הקודם שלי HS2000 שהוא אקדח מעולה לכל הדעות
אתה יכול לראות כמה הוא נפוץ ופופולרי בארה"ב בשמו הXD אבל, בארך הוא חסר כל מערך תחזוקתי ולכן אי אפשר למצוא לו שום חלק מקפיץ הדק ועד למחסניות שאותם נאלצתי לייבא באופן אישי מהלך מתסכל שלקח כחצי שנה ועלה גם סכום נכבד של כסף,
אני ממליץ לך בחום גם אם תמצא אקדח כזה בכל מטווח שהוא לוותר עליו גם במחיר של כאב לב.
כי אם חס וחלילה תתקל בעיה כל שהיא אחד משני המקרים יקרו
1. לא תמצא חלקי חילוף בארץ כי לא משתלם לשום סוחר להזמין רק בשבילך
2. סוחר יזמין לך חלקי חילוף אבל במחיר כל כך גבוה שזה כבר לא ישתלם לך
שני חברים שלי נכבו מ H&K USP לאחד נשבר קפיץ הדק והאקדח היה מושבת זמן רב עד שיצרו לו קפיץ בייצור מקומי כי לא היו מוכנים לשלוח מH&K
לשני גנבו מחסנית ובקשו על מחסנית חדשה מחיר בשמיים
אני החלפתי את הHS בגלל חוסר בחלקי חילוף ולא בגלל שהאקדח לא טוב
לראיה במעמד הקניה של הM&P הגדול ביקשתי עוד שתי מחסניות מכיון שאני מתחרה עם האקדח הזה בירי מעשי ואחרי 20 שניות שתי מחסניות מקוריות הוםיעו על הדלפק.
אני אישית מאוד מרוצה מהבחירה שעשיתי:
הנדסת האנוש באקדח מעולה ויש שלושה גבים מתחלפים כך שאתה יכול להתאים את גודל והיקף הקת לגודל כף היד, הכוונות ברורות ויש מדף בכוונת האחורית כך שאפשר לדרוך את האקדח ביד אחת במקרה הצורך, עצר המחלק הוא דו צדדי ותפס המחסנית ניתן להחלפה בין ימין לשמאל
"Si Vis Pacem Para bellum"
itamar כתב:אני מציע לך להתייחס להמלצה של גלוקבאסטר ברצינות.
2. בול (שירות של בול)
א.
הייתי מוסיף גם טאורוס (שרות של "הגברים של רתע")
- סליקאי טיטניום

אה, התבלבלתי, חשבתי שהגבתי לך אבל הגבתי בשרשור אחר.
נו, יצאת עם מסקנות ממאיר רוט? ירית קצת אחרי שהלכתי?
נו, יצאת עם מסקנות ממאיר רוט? ירית קצת אחרי שהלכתי?
אין באמור לעיל ייעוץ משפטי או תחליף לפניה לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי.
עו"ד ערן שפילינגר, עוסק בתחום דיני הביטוח והנזיקין.
CZ Duty Calls
עו"ד ערן שפילינגר, עוסק בתחום דיני הביטוח והנזיקין.
CZ Duty Calls
- סליקאי כסף

אני חייב לציין שהתרשמתי רבות מה CZ duty.. הוא נוח, פרקטי, מרגיש טוב ביד וההדק שלו יעיל וחמאתי (מלשון חמאה) ;)
בכדור ה46 שיריתי הפין של ההדק נשבר והוחלף במקום.. ובזה תם המטווח ומן הסתם אחרי אלפי כדורים זה לגיטימי
כמו כן היתרון שיש יבואן מסודר בארץ מסיר חששות של אחריות או השבתה עקב תקלות למיניהם.
אני חושב שאבחר בו , רק חושש מתהליך ארוך ומייגע מול משרד לביטחון פנים, כולל נושא הזכאות שדיברנו עליו...
בכל אופן תודה על העצה..
בכדור ה46 שיריתי הפין של ההדק נשבר והוחלף במקום.. ובזה תם המטווח ומן הסתם אחרי אלפי כדורים זה לגיטימי
כמו כן היתרון שיש יבואן מסודר בארץ מסיר חששות של אחריות או השבתה עקב תקלות למיניהם.
אני חושב שאבחר בו , רק חושש מתהליך ארוך ומייגע מול משרד לביטחון פנים, כולל נושא הזכאות שדיברנו עליו...
בכל אופן תודה על העצה..
גלוק זה גלוק זה גלוק!
האמת היא שסיזדים ידועים בתקופה אחרונה ברגישות יתר בתחום איכות הפינים, איכות הקפיצים ודגמים מסויימים גם בעצר המחלק שביר. לאדם שיורה 50כדור בשלוש שנים זה לא משנה.
ספציפית. לגבי Duty יש לו כרגע מהדורה מעודכנת יותר, עם פולימר שונה ושמורת ההדק עבה יותר. תראה שאתה קונה אותה ולא מסדרה ראשונה
ספציפית. לגבי Duty יש לו כרגע מהדורה מעודכנת יותר, עם פולימר שונה ושמורת ההדק עבה יותר. תראה שאתה קונה אותה ולא מסדרה ראשונה
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
יעיל וחמאתי (מלשון חמאה)
לא הגזמנו בכלל....
אתה צריך להתנסות עוד קצת לפני שתצהיר הצהרה שכזו.
האמת היא שסיזדים ידועים בתקופה אחרונה ברגישות יתר בתחום איכות הפינים, איכות הקפיצים ודגמים מסויימים גם בעצר המחלק שביר.
על פי מה אתה מבסס את המסקנה הנ"ל?
SPS - מתקרב לשלמות...
על פי מה אתה מבסס את המסקנה הנ"ל?
על ניסיון שאין לו תחליף -
http://www.thehighroad.org/archive/inde ... 56034.html
http://www.czfirearms.us/index.php?topic=38900.0
http://www.czforumsite.info/index.php?t ... 749.0;wap2
http://www.czforumsite.info/index.php?t ... 371.0;wap2
http://www.czforumsite.info/index.php?t ... 198.0;wap2
http://www.czfirearms.us/index.php?topic=38545.0
וזה פורומים של אוהדי CZ - תכסנו למקומות שאינם נגועים במודעוני אוהדים ותקבלו פידבק רחב עוד יותר.
http://talks.guns.ru/forummessage/81/234836-3.html
ומזה מעבר לעובדה שראיתי את זה במטווח קורה מול עיניי
net-force כתב:... רק חושש מתהליך ארוך ומייגע מול משרד לביטחון פנים, כולל נושא הזכאות שדיברנו עליו...
א - מודיעין עלית איזור זכאי.
ב - אולי זה לא פופולרי לומר כאן, אבל פקידי המחלקה לרישוי כלי יריה עובדים מצוין. תגיש את הבקשה שלך, היא תאושר. זה יכול לקחת קצת זמן, תלוי בין הייתר בסניף אליו אתה פונה (בשל עומס רב, כנראה), אבל אתה תקבל את מה שאתה צריך.
במחלקה הזו קיבלתי את השירות הטוב ביותר מכל משרדי הממשלה והרשויות האחרים שהיה לי עסק איתם.
.Speak softly and carry a big stick; you will go far
- סליקאי כסף

שבוע טוב,
ל-EMT, חבל שרק עכשיו ראיתי את סיפורי עצר-המחלק הנשבר...
לי זה קרה עם CZ75 לפני כמה שנים טובות. האם זהו ליקוי ייחודי ל-CZ?
ההמשך היה עצר-מחלק תחליפי שהותאם ב-"בול" שבסופו של דבר גרם לסדק בצינה ולהשבתת האקדח.
חיים זאבי
ל-EMT, חבל שרק עכשיו ראיתי את סיפורי עצר-המחלק הנשבר...
לי זה קרה עם CZ75 לפני כמה שנים טובות. האם זהו ליקוי ייחודי ל-CZ?
ההמשך היה עצר-מחלק תחליפי שהותאם ב-"בול" שבסופו של דבר גרם לסדק בצינה ולהשבתת האקדח.
חיים זאבי
- תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד