עזרה בבחירת אקדח ראשון.
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: עזרה בבחירת אקדח ראשון.
יותר ממסכים לגבי כל מה שנכתב על מאיר רוט.
למרות זאת, לזכור שכל סוחר הוא בעל אינטרס וזה טבעי לחלוטין.
האופנה היום זה אקדח פולימרי. ואלו הם האקדחים הראשונים שיוצעו
לך.
בקניית אקדח פולימרי אתה מרויח משקל מופחת ופחות סיכוי לחלודה.
התשלום לעיתים הוא בגודל (בעיקר הרוחב) ובעובדה שלמעט הגלוק אין נסיון של עשרות שנים בפולימרים האחרים.
בהצלחה !
למרות זאת, לזכור שכל סוחר הוא בעל אינטרס וזה טבעי לחלוטין.
האופנה היום זה אקדח פולימרי. ואלו הם האקדחים הראשונים שיוצעו
לך.
בקניית אקדח פולימרי אתה מרויח משקל מופחת ופחות סיכוי לחלודה.
התשלום לעיתים הוא בגודל (בעיקר הרוחב) ובעובדה שלמעט הגלוק אין נסיון של עשרות שנים בפולימרים האחרים.
בהצלחה !
- סליקאי ארד

למרות שכול סוחר מונע אנטרס - אני חייב לציין שלא ניסו בשום שלב לקדם בפני cz ברוט
ואפילו הצדיקו אותי בבחירה בגלוק ״למרות העדר״ בשל הדרישות שהצבתי
ואפילו הצדיקו אותי בבחירה בגלוק ״למרות העדר״ בשל הדרישות שהצבתי
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
אגב, אחד מהמדדים ל"התאמה לכף היד" הוא הגעה נוחה למרכז ההדק באמצעות המפרק בין העצם השנייה והשלישית של האצבע היורה.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
חלילה לי מלהטיל דופי בסוחר נשק כלשהוא ובטח שלא במאיר רוט.
לכל עסק שיקולים לגיטיימים משלו: שיעור הרווח, מלאי קיים וכו' וכו'.
לכן כדאי לבוא לסוחר לאחר שמתבשלים קצת במידע ומתגבשים סביב כמה דגמים.
זה נכון לעגבניות וגם למטוסי קרב......
לכל עסק שיקולים לגיטיימים משלו: שיעור הרווח, מלאי קיים וכו' וכו'.
לכן כדאי לבוא לסוחר לאחר שמתבשלים קצת במידע ומתגבשים סביב כמה דגמים.
זה נכון לעגבניות וגם למטוסי קרב......
- סליקאי ארד

הכיוון הוא בהחלט אקדח פולימרי, נראה לי האופציה המתאימה יותר.
יש פגם כלשהוא עם ה cz? נדמה לי שראיתי איפשהו בעיה עם ה- cz duty.
"מאיר רוט" עובדים גם עם אקדחי "בול"? או שיש צורך בנסיעה לתל אביב בשביל זה?
- סליקאי ארד

אוטוטו שנתיים עם הדיוטי, ומרוצה מאוד מהבחירה.
מה שלא תבחר, בדוק היטב מה מתאים לך ואך ורק לך,
על"יבש": אחיזה, הסלקה,הדק, תפעול פקדים
וכמובן בירי
בהצלחה
מה שלא תבחר, בדוק היטב מה מתאים לך ואך ורק לך,
על"יבש": אחיזה, הסלקה,הדק, תפעול פקדים
וכמובן בירי
בהצלחה
טל שגב- מילים ולחן:"על הברכיים כורע ומרים ידיים שלא יפסיקו לנו את הסיבוב של הכדור"
אגב, אני נושא אקדח "פטיש" (זיג 226) במשך זמן רב, ועדיין החולצות שלי שלמות 
- סליקאי ארד

avi1 כתב:הכיוון הוא בהחלט אקדח פולימרי, נראה לי האופציה המתאימה יותר.
חברת CZ היא מענקיות הנשק הבינלאומיות. המנגנון של אקדחי CZ 75 משמש כבסיס לאקדחים רבים אחרים עד היום.
אקדחי CZ DUTY הושקו לראשונה בשנת 2009. מדובר באקדח חדש בשוק, ומטבע הדברים, מעט לאחר השקתו התגלו פה ושם תקלות קטנות על אף בקרת האיכות הפדנטית של החברה הצ'כית - פינים קצת חלשים, קפיץ מחזיר קצת לא נוח, הדק שבמקרים בודדים לא משחרר את הפטיש וצריך להחזיר אותו לנק' חידוש קשר ולסחוט שוב.
אבל, האקדח כבר התגלח על שוק האוחזים בנשק ועבר DEBUGGING בחברה.
לעניות דעתי, אקדח חדש שתקנה היום - הסיכוי שתמצא בו פגם לא גדול יותר מהסיכוי שתמצא פגם בגלוק, בזיג-זאוור או בסמית&ווסון חדשים מהאריזה.
גם לגלוק המפורסם יש מחלות - לפעמים יש דיווחים על סדקים בצינה בנקודות חלשות, ואין מישהו בעל ניסיון בירי באקדחים שונים, שיגיד שהוא אוהב את ההדק של הגלוק. עדיין מדובר באקדח שמככב גם בשוק המוסדי וגם בשוק הפרטי.
שורה תחתונה - אין חסינות מפני תקלות בשום אקדח, אבל האמינות של הDUTY היום, אינה נופלת מזו של אקדחי ההגנה העצמית / כוחות בטחון הטובים בשוק.
לגבי בול, נראה לי שעדיף שתיסע אליהם לתל אביב. הרי לא היית קונה טויוטה בסוכנות של סוזוקי, נכון?...
אין באמור לעיל ייעוץ משפטי או תחליף לפניה לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי.
עו"ד ערן שפילינגר, עוסק בתחום דיני הביטוח והנזיקין.
CZ Duty Calls
עו"ד ערן שפילינגר, עוסק בתחום דיני הביטוח והנזיקין.
CZ Duty Calls
- סליקאי כסף

אומנם, אבל כל סוחר אמור להחזיק כמה חברות, לא? זה לא שהוא עובד רק עם חברה אחת, או שאני טועה..
יש כתובת למפיץ\יבואן של בול? אני חייב לסיים את העניין הזה השבוע, ככה שאני רוצה לרכז ליום אחד גם את הנסיעה ל"מאיר רוט" ולאחריו לראות אקדחי בול.
יש כתובת למפיץ\יבואן של בול? אני חייב לסיים את העניין הזה השבוע, ככה שאני רוצה לרכז ליום אחד גם את הנסיעה ל"מאיר רוט" ולאחריו לראות אקדחי בול.
- סליקאי ארד

בול מטווחים, ריב"ל 10 ת"א טל' 036392911
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
shlomz כתב:אגב, אני נושא אקדח "פטיש" (זיג 226) במשך זמן רב, ועדיין החולצות שלי שלמות %3
אז מה זה אומר ? כלום,
אתה נושא אותו עם נרתיק פנימי וחולצה מחויטת מעל ?
בפועל כמעט כל בעלים של אקדח עם פטיש וזנב בונה סובל מחולצות קרועות
די להסתכל על חלק נכבד משירותי ביטחון כאלו ואחרים שהולכים מוסלק (שירות\משמר הכנסת\בילוש וכו') ולראות את החולצות קרועות
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
goral כתב:shlomz כתב:אגב, אני נושא אקדח "פטיש" (זיג 226) במשך זמן רב, ועדיין החולצות שלי שלמות %3
אז מה זה אומר ? כלום,
אתה נושא אותו עם נרתיק פנימי וחולצה מחויטת מעל ?
בפועל כמעט כל בעלים של אקדח עם פטיש וזנב בונה סובל מחולצות קרועות
די להסתכל על חלק נכבד משירותי ביטחון כאלו ואחרים שהולכים מוסלק (שירות\משמר הכנסת\בילוש וכו') ולראות את החולצות קרועות
אצלי התופעה של חולצה קרועה כתוצאה מהפטיש היתה עם ה MRKIII FN בלבד(פטיש מקורי בעייתי)
טל שגב- מילים ולחן:"על הברכיים כורע ומרים ידיים שלא יפסיקו לנו את הסיבוב של הכדור"
טוב, שלום לכולם. בשעה טובה מצאתי זמן ליסוע למאיר רוט לאחר ההמלצות הרבות. אני חייב לציין את השירות המצויין שקבלתי, מעבר לכל דרישה- יחס סבלני, אדיב ומפורט ועל זה אני חייב לומר כל הכבוד.
הסברתי להם את הדרישות שלי והוצאו לי לבסוף שני אקדחים: גלוק 19/19c או cz duty , שניים מאוד פופלריים למיטב הבנתי. כמובן שהוסברו לי הייתרונות והחסרונות של כל אחד מהכלים.
אקדח נוסף ששמתי עין עליו ולדעתי שווה בדיקה הוא הטאורוס 24/7, לגביו יש משהו שמפריע לי, שהוא D/A בלבד, כמו כן חברה ללא מוניטין גדול.
מטווח לא הספקתי לעשות אבל בשבוע הבא אעשה בוודאות וכך אדע מה הכי מתאים לי. בינתיים אני רוצה לנצל את הסופ''ש, לפני שאסגור על אחד מהשלושה, כדי לחטט על האקדחים האלו מעט. ברשתוכם, אבקש חוות דעת והמלצות על שלושת האקדחים האלו.
הסברתי להם את הדרישות שלי והוצאו לי לבסוף שני אקדחים: גלוק 19/19c או cz duty , שניים מאוד פופלריים למיטב הבנתי. כמובן שהוסברו לי הייתרונות והחסרונות של כל אחד מהכלים.
אקדח נוסף ששמתי עין עליו ולדעתי שווה בדיקה הוא הטאורוס 24/7, לגביו יש משהו שמפריע לי, שהוא D/A בלבד, כמו כן חברה ללא מוניטין גדול.
מטווח לא הספקתי לעשות אבל בשבוע הבא אעשה בוודאות וכך אדע מה הכי מתאים לי. בינתיים אני רוצה לנצל את הסופ''ש, לפני שאסגור על אחד מהשלושה, כדי לחטט על האקדחים האלו מעט. ברשתוכם, אבקש חוות דעת והמלצות על שלושת האקדחים האלו.
- סליקאי ארד

בלי לחשוב פעמיים תלך על הCZ אני נושא אותו לאחר החלפה של זיג 226 ואין מאושר ממנו כמו כן נורו אלפי כדורים בלי תקלה.
לגבי הטאורוס אכן אקדח מאוד נוח ומעניין לדעתי האישית לירות ב DAO זו חוויה לא כל כך נעימה בלשון המעטה.
לגבי הטאורוס אכן אקדח מאוד נוח ומעניין לדעתי האישית לירות ב DAO זו חוויה לא כל כך נעימה בלשון המעטה.
״לא למען הרוג נתון הנשק בידינו, אלא על מנת לשמור על החיים״.
avi1
בוא נעשה קצת סדר בדברים
טאורוס 24/7 הוא אקדח SA\DA
הייתי נזהר בדבריך חברת טאורוס היא חלוצה בשימוש בחומרים חדשניים והיא נמצאת בקדמת הטכנולוגיה, אני לא יודע באיזה דגמים של טאורוס ירית אבל לומר שהיא
חברה ללא מוניטין זה ממש לא נכון, כמו לכל חברה יש לה דגמים מוצלחים ומוצלחים פחות ואפילו כשלונות. אבל חברה שלא מנסה לא לומדת וטאורוס היא חברה רב גונית שיודעת להפיק לקחים ולהשתפר.
המלניום הוא אקדח DAO והירי בו אינו נעים כמו באקדחי SA\DA
בוא נעשה קצת סדר בדברים
טאורוס 24/7 הוא אקדח SA\DA
הייתי נזהר בדבריך חברת טאורוס היא חלוצה בשימוש בחומרים חדשניים והיא נמצאת בקדמת הטכנולוגיה, אני לא יודע באיזה דגמים של טאורוס ירית אבל לומר שהיא
חברה ללא מוניטין זה ממש לא נכון, כמו לכל חברה יש לה דגמים מוצלחים ומוצלחים פחות ואפילו כשלונות. אבל חברה שלא מנסה לא לומדת וטאורוס היא חברה רב גונית שיודעת להפיק לקחים ולהשתפר.
המלניום הוא אקדח DAO והירי בו אינו נעים כמו באקדחי SA\DA
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד