פקיד רישוי בירושלים...
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
פקיד רישוי בירושלים...
לאור זאת שהגיעה הזמן להוציא מחדש רישיון נשק (יישוב זכאי), אשמח במיד הומישהו יוכל להפנות אותי למקום מושבו של פקיד הרישוי בירושלים.
כמו כן, עד כמה קריטי האישור ממזכירות היישוב? אנחנו גרים ביישוב כבר למעלה מחצי שנה ועד כה לא היה לי את הזמן להגיע למזכירות ולהרשם בה. האם חוזה השכירות יספק את פקידי הרישוי או לא?
נ.ב: רק על מנת לודא, ישובי גוש עציון עדיין נכללים ברשימת הישובים הזכאים, נכון?
כמו כן, עד כמה קריטי האישור ממזכירות היישוב? אנחנו גרים ביישוב כבר למעלה מחצי שנה ועד כה לא היה לי את הזמן להגיע למזכירות ולהרשם בה. האם חוזה השכירות יספק את פקידי הרישוי או לא?
נ.ב: רק על מנת לודא, ישובי גוש עציון עדיין נכללים ברשימת הישובים הזכאים, נכון?
הדיפלומטיה, היא כסיית הקטיפה המכסה את אגרוף השררה.
וכמובן לא מאיימים על פרה עם שוקו.
- סליקאי כסף

Re: פקיד רישוי בירושלים...
http://mops.gov.il/Fire_Arms/bureau/Pag ... ffice.aspx
http://mops.gov.il/Fire_Arms/PublicAnno ... ystem.aspx
כן, גוש עציון עדיין ישוב מזכה.
http://mops.gov.il/Fire_Arms/PublicAnno ... ystem.aspx
כן, גוש עציון עדיין ישוב מזכה.
I think, therefore I am. I think
א. הייתי מציג זאת בגדול מאוד: מהיום הקבלה אצל פקידי רישוי הנשק היא לאחר קביעת תור במוקד האינטרנטי או בטלפון.
ב. מעניין אותי מי צילם את האקדח בראש הדף הזה, ואם לא הפריע לו מצב ההדק.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
רוב הצילומים של רובי M16 שראיתי ממקורות שלטוניים בארץ גם צולמו כאשר הכלי דרוך (לפי מצב הנצרה). לא צריך להיבהל מכך.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
להבהל? אתה מכיר אותי קצת יותר טוב מזה.
פשוט משהו לזכור ביום פקודה, כשנאלץ להשתמש באמרה "נאה דורש, נאה מקיים".
פשוט משהו לזכור ביום פקודה, כשנאלץ להשתמש באמרה "נאה דורש, נאה מקיים".
Webart - דביר, מייסד הסליק
Webart כתב:א. הייתי מציג זאת בגדול מאוד: מהיום הקבלה אצל פקידי רישוי הנשק היא לאחר קביעת תור במוקד האינטרנטי או בטלפון.
דביר,
אני לא רוצה להשמע חס וחלילה כאחד שמגן על דברים כאלה, אבל בתור אחד שהרים אתר או שניים בחיים אתה בטח יודע שבאירגונים גדולים כאלה מי שאחראי על האתר אין לו צל של מושג על עולם התוכן שבו הוא עוסק.
את התוכן כותבים הפקידים של משרד לבט"פ, מעבירים אותו להגהה/מחלקה משפטית/שיווק יחסי ציבור לאישור. התוכן הזה עובר למחלקה שמנהלת את האתר.
ברוב המקרים הם מעסיקים קבלנים חיצוניים שעושים להם את כל העבודה - מעיצוב עד ניהול (נחש כמה מהם מנהלים אתר כמו הסליק?).
החברה האלה מעצבים את הדף, משבצים בו תמונה מבנק תמונות שיש להם לפי ראות עיניהם ובא לציון גואל.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

אם זה כמו שאיתמר אומר, מענייו יהיה לראות את דף הבית באתר של בנק הזרע 
פחות -לרוב זה יותר,,
איתמר
אף אחד במגזר הציבורי לא באמת יודע או מבין במה שהוא עוסק בו.
מישהו סידר למישהו מינוי ומרגע זה הוא מציק כדי להצדיק את קיומו.
חלם היא חלם.
חלם היא חלם.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
GUSS כתב:אם זה כמו שאיתמר אומר, מענייו יהיה לראות את דף הבית באתר של בנק הזרע %%$0066
http://cryobank.co.il//
עוד אתר מבוסס על מערכת ניהול תוכן..
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

אילן ב כתב:איתמר
חלם היא חלם.
אילן,
אני לא הייתי אומר את זה באופן כל כך גורף. קל מאד לזרוק רפש, ותמיד יש מקום לשיפור - אבל יש הרבה משרדי ממשלה שבהם יושבים מומחים בתחומם בקנה מידה בינלאומי.
קח לדוגמא את משרד האוצר ובנק ישראל. זה לא סתם שמדינת ישראל היא אי של יציבות כאשר מסביב לנו יש מיתון חריף וכלכלות של מעצמות על נמצאות על סף התמוטטות.
קח לדוגמא את משרד התקשורת והמהפכה שכל התחום הזה עבר ועובר בשנים האחרונות. החל מניידות מספרי טלפון וכלה בשבירת המונופולים של חברות הסלולר וטלביזיה בכבלים.
קח לדוגמא את משרד התמ"ת וכל מה שהם עושים לטובת עידוד יזמות כולל במגזר הערבי.
במשרד הרווחה יושבים אנשים מקצועים ביותר, שעושים את עבודתם נאמנה בתנאים לא תנאים של מחסור במשאבים ותקציבים.
במשרד המשפטים יושבים מבכירי המערכת.
בקיצור - לא חסר.
לגבי משרד לבט"פ ומשרד הפנים. שני משרדים החלשים ביותר במדינה.
משרד לבט"פ - (לשעבר משטרה). מאז תיק אפרסק של יוסף בורג והרצל שפיר אם אתה זוכר, ממשלות ישראל לדורותיהן החליטו להחליש את המשטרה ולדרדר אותה לאיפה שהיא נמצאת היום. אף ממשלה לא אוהבת שהמשטרה מפריעה לשרים שלה לגנוב.
לגבי משרד הפנים - שווה שתסתכל איך המשרד הזה מתנהל במדינות ה-OECD וארצות הברית. אני מציע לך גם להכנס לסניף של ביטוח לאומי בארה"ב (SSA) ולסניף של רשות ההגירה (INS). זה יגרום לך להתגעגע מהר מאד לשירות שאתה מקבל בארץ.
לגבי אותו אגף רישוי שכולם משמיצים אותו. קצת לרענן את הזיכרון הקצר של כולם. עד ל-1995 יותר נכון רצח רבין, זה היה משרד מאד ידידותי למשתמש שחילק לכמה מאיתנו שמאכלסים את האתר הזה רשיונות בנדיבות רבה ביותר (אפילו במספרים דו סיפרתיים).
אתה לא יכול להאשים אותם שהפכו להם את האג'דה והיעדים למה שהם כעת.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

itamar כתב:אילן ב כתב:איתמר
חלם היא חלם.
אילן,
אני לא הייתי אומר את זה באופן כל כך גורף. קל מאד לזרוק רפש, ותמיד יש מקום לשיפור - אבל יש הרבה משרדי ממשלה שבהם יושבים מומחים בתחומם בקנה מידה בינלאומי.
קח לדוגמא את משרד האוצר ובנק ישראל. זה לא סתם שמדינת ישראל היא אי של יציבות כאשר מסביב לנו יש מיתון חריף וכלכלות של מעצמות על נמצאות על סף התמוטטות.
עם כל הכבוד, גוש האירו מתמוטט מפני שהולדתו בחטא, כי מי שעיניים בראשו ידע שלא ניתן למזג כלכלות כל כך שונות למיקשה אחת, כלכלה זה גם מספרים אבל בראש ובראשונה אנשים, בני אדם, ואת אלו לא ניתן (בינתיים) להפוך ליצירי דפוס אחיד. מה גם שהדרך לאירו היתה רצופה תקלות, והחמורה מכולן עליית מחירי המחיה במדינות הגוש. והמשבר בארה"ב נוצר בגלל ביטול רגולציה על הכלכלה הקפיטליסטית החזירית בתקופת בוש, מי שעוד זוכר את התמונה שבה הרגולטורים בארה"ב גוזרים את חוברות הרגולציה של המשרדים השונים.... זה קרה ב2003,![]()
מה קרה אח"כ כל העולם זוכר.
ולידיעתך, גם בישראל יש מיתון חריף, אחוזי האבטלה המפורסמים ע"י הרשויות - שקריים, אחוזי האינפלציה המפורסמים - שיקריים.... המחירים טסים למעלה ורק השכר לא זז....
קח לדוגמא את משרד התקשורת והמהפכה שכל התחום הזה עבר ועובר בשנים האחרונות. החל מניידות מספרי טלפון וכלה בשבירת המונופולים של חברות הסלולר וטלביזיה בכבלים.
הפוך גוטה הפוך, רק עכשו מנסים לתקן את אזלת היד וההזנחה (הפושעת ומכוונת?) שאפשרה יצירת מונופולים שכאלו בכל תחומי החיים
קח לדוגמא את משרד התמ"ת וכל מה שהם עושים לטובת עידוד יזמות כולל במגזר הערבי.
משרד הת"ת,? זה שמרוקן מתוכן, זה שסירס את המועצה לצרכנות, זה שכעת מנסה להפריט את מכון התקנים?
במשרד הרווחה יושבים אנשים מקצועים ביותר, שעושים את עבודתם נאמנה בתנאים לא תנאים של מחסור במשאבים ותקציבים.
במשרד המשפטים יושבים מבכירי המערכת. אכן בכירים, כל כך בכירים שבישראל אחוז ההרשעות הגבוה במערב 99%.... ורובם עסקאות טעון.
בקיצור - לא חסר.
אני טוען שכל דבר טוב שקורה במדינה הזו קורה למרות המדינה ולא בזכותה... וזה כבר לא עניין של ימין או שמאל, השיטה כולה דפוקה. תתעורר.
לגבי משרד לבט"פ ומשרד הפנים. שני משרדים החלשים ביותר במדינה.
משרד לבט"פ - (לשעבר משטרה). מאז תיק אפרסק של יוסף בורג והרצל שפיר אם אתה זוכר, ממשלות ישראל לדורותיהן החליטו להחליש את המשטרה ולדרדר אותה לאיפה שהיא נמצאת היום. אף ממשלה לא אוהבת שהמשטרה מפריעה לשרים שלה לגנוב.
לגבי משרד הפנים - שווה שתסתכל איך המשרד הזה מתנהל במדינות ה-OECD וארצות הברית. אני מציע לך גם להכנס לסניף של ביטוח לאומי בארה"ב (SSA) ולסניף של רשות ההגירה (INS). זה יגרום לך להתגעגע מהר מאד לשירות שאתה מקבל בארץ.
לגבי אותו אגף רישוי שכולם משמיצים אותו. קצת לרענן את הזיכרון הקצר של כולם. עד ל-1995 יותר נכון רצח רבין, זה היה משרד מאד ידידותי למשתמש שחילק לכמה מאיתנו שמאכלסים את האתר הזה רשיונות בנדיבות רבה ביותר (אפילו במספרים דו סיפרתיים).
אתה לא יכול להאשים אותם שהפכו להם את האג'דה והיעדים למה שהם כעת.
א.
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
daon כתב:כמו כן, עד כמה קריטי האישור ממזכירות היישוב? אנחנו גרים ביישוב כבר למעלה מחצי שנה ועד כה לא היה לי את הזמן להגיע למזכירות ולהרשם בה. האם חוזה השכירות יספק את פקידי הרישוי או לא?
מאד קיריטי ,למעשה תנאי מחייב
עיין ברשימת התבחינים פה
itamar כתב:GUSS כתב:אם זה כמו שאיתמר אומר, מענייו יהיה לראות את דף הבית באתר של בנק הזרע %%$0066
http://cryobank.co.il//
עוד אתר מבוסס על מערכת ניהול תוכן..
א.
לפחות אין שם תמונה של "אקדח דרוך"
טל שגב- מילים ולחן:"על הברכיים כורע ומרים ידיים שלא יפסיקו לנו את הסיבוב של הכדור"
טוב, אז בשעה טובה ומוצלחת הרמתי אתמול טלפון להזמין תור והיה מקום פנוי להיום.
הגעתי למקום וגיליתי תור ענק, היות שאף אחד לא היה מודע לעניין קביעת התורים, אולם בכל זאת הכניסו אותי ב"זמן" (איחור של 20 דק' שחמש מתוכם היו שלי) ולא נאלצתי להמתין תודות לזה שקבעתי את הפגישה מראש.
מסתבר שהאישור של המועצה המקומית הינו קריטי ובינתיים הם קיבלו את החוזה של הדירה שבלת הבית שלחה בפקס, וביקשו שאני אביא אותו בפעם הבאה כשאצטרך לקבל את הרישיון עצמו, לפי מה שנאמר לי מדובר בתהיך של חודש-חודש וחצי (אשמח במידה ותוכלו לאשר זאת או לציין האם זה לוקח יותר או פחות).
בסה"כ, במידה ומערכת התורים הזאת תיכנס (אם כי הפקידות עצמן התלוננו עליה ועל כך שהנציגים שקובעים את התורים לא יודעים כלום מהחיים שלהם (אני לדוגמא שאלתי אותם האם הספח של הת.ז מספיק והם אמרו לי שכן) והם מגבילים כל פקיד ל10 דקות לאדם ו30 דקות לגוף מאורגן) ותעבוד כמו שצריך אולי תיווצר כאן מציאות הגיונית של עמידה בזמנים ולא עמידה בתורות ארוכים.
הגעתי למקום וגיליתי תור ענק, היות שאף אחד לא היה מודע לעניין קביעת התורים, אולם בכל זאת הכניסו אותי ב"זמן" (איחור של 20 דק' שחמש מתוכם היו שלי) ולא נאלצתי להמתין תודות לזה שקבעתי את הפגישה מראש.
מסתבר שהאישור של המועצה המקומית הינו קריטי ובינתיים הם קיבלו את החוזה של הדירה שבלת הבית שלחה בפקס, וביקשו שאני אביא אותו בפעם הבאה כשאצטרך לקבל את הרישיון עצמו, לפי מה שנאמר לי מדובר בתהיך של חודש-חודש וחצי (אשמח במידה ותוכלו לאשר זאת או לציין האם זה לוקח יותר או פחות).
בסה"כ, במידה ומערכת התורים הזאת תיכנס (אם כי הפקידות עצמן התלוננו עליה ועל כך שהנציגים שקובעים את התורים לא יודעים כלום מהחיים שלהם (אני לדוגמא שאלתי אותם האם הספח של הת.ז מספיק והם אמרו לי שכן) והם מגבילים כל פקיד ל10 דקות לאדם ו30 דקות לגוף מאורגן) ותעבוד כמו שצריך אולי תיווצר כאן מציאות הגיונית של עמידה בזמנים ולא עמידה בתורות ארוכים.
הדיפלומטיה, היא כסיית הקטיפה המכסה את אגרוף השררה.
- סליקאי כסף

אל תבנה על חודש חודש וחצי
אצלי זה לקח כמעט שלושה חודשים, וגם ככה היה לכמעט כל מי שאני מכיר
שתקבל את ה"אישור העקרוני" בדואר לביתך, יהיה שם רשום בדיוק מה להביא איתך
מניסיון שלי - אל "תתחכם" ותביא ממש כל מה שכתוב, כי לפעמים נופלים על פקיד שנעול BY THE BOOK ולא מעניין אותו שלא הבאת תעודת נישואים - אפילו שאתה רווק (מקרה אמיתי
)
אצלי זה לקח כמעט שלושה חודשים, וגם ככה היה לכמעט כל מי שאני מכיר
שתקבל את ה"אישור העקרוני" בדואר לביתך, יהיה שם רשום בדיוק מה להביא איתך
מניסיון שלי - אל "תתחכם" ותביא ממש כל מה שכתוב, כי לפעמים נופלים על פקיד שנעול BY THE BOOK ולא מעניין אותו שלא הבאת תעודת נישואים - אפילו שאתה רווק (מקרה אמיתי
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד