מעניין האם במקרה הזה ישלם ברישיון על הפקרת אקדח?

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

מעניין האם במקרה הזה ישלם ברישיון על הפקרת אקדח?

על ידי EMT » 02 ינואר 2012, 21:36

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4170373,00.html

גם השאיר אקדח ברכב, גם שלח נהג להביא אותו וגם שכח לדבריו שאקבל בכלל שם?

מעניין תחת איזה תבחיןהוא נכלל?
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

Re: מעניין האם במקרה הזה ישלם ברישיון על הפקרת אקדח?

על ידי רועי 357 » 03 ינואר 2012, 00:32

על איזה תבחין? התבחין הכי בטוח...
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי tal.sony » 03 ינואר 2012, 12:21

הוא לא מבין על מה המהומה, הנהג התבלבל, האקדח בכלל היה צריך להישאר באוטו... צודק, זה בסדר להשאיר אקדח באוטו.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי נועם » 04 ינואר 2012, 08:55

1. הח"כ הנכבד - קצין צה"ל בדרגת רס"ן, ובוודאי מחזיק בנשק מלפני שנת 1996, כך שעונה לתבחינים שונים.

2. הוא ח"כ - יכול לקבל בתבחין ,אחר" ובהמלצת הרשויות. אני לא רואה מניעה שח"כ יישא נשק, ואף רצוי שכך.

3. אני לא רואה מניעה שח"כ המחזיק בנשק ברישיון, יישאהו עימו בכנסת, להבדיל מאזרח מזדמן, ובכפוף לתדריכים והסברים מתאימים.

4. הכניסה של העוזר עם התיק גררה בדיקה - מה שכנראה לא היה קורה לח"כ אילולי היה נכנס בעצמו עם התיק.

5. לא שהשארת הנשק ברכב אינה חמורה, אבל תנסו לרתום ח"כ נושא נשק לצידנו במקום לשפוך שמן למדורה שמלבים רבים אחרים..
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי EMT » 04 ינואר 2012, 09:38

נעם -

- מרגל של איראנים וחיזבאללה (בשארה מי שכח) ישב עד לא מזמן בכנסת ישראל וכיום מסתתר אי שם בחול, אתה רוצה אחד כזה יחזיק נשק בעת ביקור ראה''מ במליאה ? אני לא.

- אני מתנגד בתוקף לחלוקת רישיונות נשק לחברי כנסת , שרים, מנכלי משרד ומקורבים נוספים תחת תבחין ''אחר'' - אין סיבה לכך. אנשים אלה גם ככה שלא בצדק נהנים ממעטפת רחבה של הגנה של רשויות החוק וטיפול מועדף בעת כל פניה או בקשה. רק כאשר ירגישו מה זה להיות כמו כל אזרח - אז יבינו ואז אולי ישתנו דברים.

- הפקרת אקדח ברכב זו עבירה חמורה , חמוד הזה בטח זרק אותו לשם ומזמן שכח איפה הוא ולמה הוא שם, רכבו חונה לא רק בת''א ובי-ם, אלה גם בכפרים ערבים ודרוזים. מחר היו גונבים לו אותו, הוא היה בשקט מקבל רישיון לחדש גם לאור ההפקרה ומאקדחו היו שודדים בנק , סניף דואר או חלילה עושים עימו פח''ע.

- דרגה בצה''ל לא חזות הכל (זה כבעל דרגה אומר לך), הנה חמור אחד שרועי מכירו היטב, רב סרן במקום לסכל טרור והברחות הפך להיות סוחר סמים.

- רק מתן זכויות וחובות זהות לכלל אזרחי המדינה ואכיפה זהה ומלאה תוביל לשינוי הנחשק בחברה הישראלית , גם בנושא אחזקת כלי יריה וגם בנושאים אחרים כגון חינוך , מיסים, שוק הון, הדרת נשים ועוד :!:
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי נועם » 04 ינואר 2012, 12:41

אני לא חולק עלייך - נהפוך הוא.

את הסיפור ההוא אני מכיר - זה ב 'ג' שלי.. לצערי הרב הבחור הביא קלון, לשמחתי החטיבה טובה מכדי להיות מוכתמת מאחד שסרח.

ח"כ צריך לקבל בתבחין המופיע ברשימה, במידה והוא עונה לו. בכל מקרה הרי יוצמד לח"כ מאבטח משטרתי או ממשמר הכנסת במידה ויהיו עליו איומים - ולך ולי לא.

לטעמי הרחקת לכת בהציבך את מר קרא בשורה אחת עם הסורחים מהצד השני של המפה הפוליטית.

מי שזרק רימון בכנסת היה אזרח ישראלי, לא מרגל איראני.

על הפקרת הנשק - המשטרה צריכה לחקור ולתת המלצה (ולא לסגור מחוסר עניין כיוון שישנו כזה והרבה) ולא - אין צורך להגיש תלונה, כיוון שהמידע מגיע אליה גם מכאן באופן גלוי..

אל תדאג - חברי הכנסת לעולם לא ירגישו מה זה להיות אזרחים מהשורה - הם לא מגיעים בד"כ מהשורה ואינם חוזרים לשם.

שלח אותם להסתובב איתי כמה ימים, אני בטוח שישנו את דעתם על כמה קביעות.

אגב, יש לך משהו נגד זרחן ? :mrgreen: (קיבלתי השבוע שתי טבליות של 120 מ"ג זרחן, זה הומני מאוד, אמרו שזה בריא.)
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי EMT » 04 ינואר 2012, 13:18

אנחנו לפני חצי שנה קבלנו אותם פצמרים לתוך הדלקיה. היה שמח, מזל שביקורת כיבוי אש היתה שבוע לפני זה :-)
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי trooperglock » 04 ינואר 2012, 17:42

EMT כתב:נעם -

- אני מתנגד בתוקף לחלוקת רישיונות נשק לחברי כנסת , שרים, מנכלי משרד ומקורבים נוספים תחת תבחין ''אחר'' - אין סיבה לכך. אנשים אלה גם ככה שלא בצדק נהנים ממעטפת רחבה של הגנה של רשויות החוק וטיפול מועדף בעת כל פניה או בקשה. רק כאשר ירגישו מה זה להיות כמו כל אזרח - אז יבינו ואז אולי ישתנו דברים.

- הפקרת אקדח ברכב זו עבירה חמורה , חמוד הזה בטח זרק אותו לשם ומזמן שכח איפה הוא ולמה הוא שם, רכבו חונה לא רק בת''א ובי-ם, אלה גם בכפרים ערבים ודרוזים. מחר היו גונבים לו אותו, הוא היה בשקט מקבל רישיון לחדש גם לאור ההפקרה ומאקדחו היו שודדים בנק , סניף דואר או חלילה עושים עימו פח''ע.

- דרגה בצה''ל לא חזות הכל (זה כבעל דרגה אומר לך), הנה חמור אחד שרועי מכירו היטב, רב סרן במקום לסכל טרור והברחות הפך להיות סוחר סמים.

- רק מתן זכויות וחובות זהות לכלל אזרחי המדינה ואכיפה זהה ומלאה תוביל לשינוי הנחשק בחברה הישראלית , גם בנושא אחזקת כלי יריה וגם בנושאים אחרים כגון חינוך , מיסים, שוק הון, הדרת נשים ועוד :!:

למעט סעיף אחד שמחקתי בציטוט, נראה לי קצת כמו הרשעה טרם מעשה, לא נכון ולא לעניין....

על כל השאר אני חותם.... ומחמיר.... לעניות דעתי רק ביום שנבחרי ציבור ידעו שתפקידם לא נותן להם שום פריוילגיה למעט חסינות רק לצורך ביצוע תפקידם.... וענישה מחמירה יותר על כל עבירה מהענישה המקובלת לאזרח הפשוט, אז ורק אז יהיו פה סוף כל סוף נציגי ציבור ראויים וחוקים נכונים, חלוקת תקציבים נכונה ובא לציון גואל.
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.

לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.

ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד