כמה באמת שווה גלוק?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
כמה באמת שווה גלוק?
כל הגלוקרים (99% מהפורום כנראה), לא לכעוס.
הציטוט הבא לקוח דווקא מאתר העוסק בHS2000 (מקישורי הסליק):
according to an article in Forbes magazine it costs Glock $75 to make a pistol. The other $420 or so goes into marketing, overhead, distributor costs, dealer costs, import taxes, excise taxes etc.
הציטוט הבא לקוח דווקא מאתר העוסק בHS2000 (מקישורי הסליק):
according to an article in Forbes magazine it costs Glock $75 to make a pistol. The other $420 or so goes into marketing, overhead, distributor costs, dealer costs, import taxes, excise taxes etc.
מעניין שלא כתבת לנו, כמה שווה יריחו?
אני לא מבין גדול אבל סה"כ הכל מדובר באקדח שמלבד התכנון הגאוני לא אמור לעלות מליונים... מה עם M16 שגם לא עולה הרבה לייצר? זה אומר עליו משהו..
יתכן מאוד שמה שכתוב בהודעה שלך נכון אבל אז מה!!!! רק מראה כמה האקדח גאוני.
אמנון לטובת כל הפורום, יאללה לך קנה כבר גלוק ועזוב אותך סיפורים, אנחנו יודעים שאתה רוצה גלוק

אני לא מבין גדול אבל סה"כ הכל מדובר באקדח שמלבד התכנון הגאוני לא אמור לעלות מליונים... מה עם M16 שגם לא עולה הרבה לייצר? זה אומר עליו משהו..
יתכן מאוד שמה שכתוב בהודעה שלך נכון אבל אז מה!!!! רק מראה כמה האקדח גאוני.

אמנון לטובת כל הפורום, יאללה לך קנה כבר גלוק ועזוב אותך סיפורים, אנחנו יודעים שאתה רוצה גלוק

מוטי.
מוטי כתב:מעניין שלא כתבת לנו, כמה שווה יריחו?![]()
![]()
יתכן מאוד שמה שכתוב בהודעה שלך נכון אבל אז מה!!!! רק מראה כמה האקדח גאוני.![]()
מוטי, שלפת מהר מאוד אבל המטרה בכלל לא היתה בטווח עין

קניתי גלוק כבר ביום א' השבוע, אבל זה לא אומר שמאותו יום אסור לי לכתוב רעות על גלוק

מעבר לכך, לא התכוונתי שגלוק אינו אקדח טוב. המטרה היתה להראות את שווי המוצר נטו (עלות הייצור) וכמה אנחננו משלמים עבור ה"מסביב" (פרסום, שיווק, תיווך לאינספור ידיים וכו').
מה שבטוח, לא התכוונתי להעליב או להכעיס אותך

BUZY, מאיפה לקחת את הנתונים לגבי M16 ב-1$

אמנון, צחקתי בקשר לכל הנושא, אני יודע שזאת לא היתה הכוונה שלך. מצטער אם זה נשמע כאילו התכוונתי להשיב אש לכיוונך. בסך הכל הלצה קטנה שיש לי כי תמיד אני שם לב שאתה מחפש לשתף אותנו בהארות על גלוקים
ממש לא נפגעתי ואני מקווה שגם לא אתה, אם כן אני באמת מתנצל.
הכונה העיקרית שלי היתה להראות שאין קשר בין איכות הכלי למחירו ויתכן שזהו מחירו.

ממש לא נפגעתי ואני מקווה שגם לא אתה, אם כן אני באמת מתנצל.
הכונה העיקרית שלי היתה להראות שאין קשר בין איכות הכלי למחירו ויתכן שזהו מחירו.
מוטי.
אכן, רוב הכסף שאנחנו משלמים על מותגים הולך לכיסוי הוצאות פרסום, שיווק ומחקר. עלויות הייצור קטנות לאין שיעור. לחברות גדולות יש בד"כ יותר ממותג אחד (למשל לחברות המשקאות הקלים), כאשר המאמץ הפרסומי מושקע כמעט תמיד רק באחד המותגים של החברה. כך למעשה מכסים יותר קהל צרכנים. מצד אחד יוצרים מותג נחשב לקהל הצרכנים שהממון מצוי בכיסו והוא מוכן להשקיע בשביל שם ויוקרה ומצד שני ישנו מותג שהעלות שלו לא תופחת עקב עלויות הפרסום והוא מיועד ל"שאר" הצרכנים.
שורה תחתונה
השורה התחתונה היא האם הכלי שווה את כספו או לא ואם אתה מפיק ממנו את התועלת שאתה מצפה ממנו , חוצמזה well come to the club {בצחוק } 

" גם כי אלך בגיא צלמוות לא אירא רע "
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד