איפה מוצאים כאלה דברים??
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
- סליקאי זהב

Re: איפה מוצאים כאלה דברים??
אהה זה קל.
בערך בכל חמולה הקרובה למקום מגורך ואם לא הסתדרתה על המחיר אז נסה במרתף אוו מחסן של כל קיבוץ מצוי ואם גם זה לא הצליח נסה מודעה בכל אתר מכירות זמין ותקבל הצעות לרוב.
אל תיבלבל למדינה אין שום בעיה עם כמות הנשק במדינה, יש לה בעיה עם הנשק הרשום כחוק כי זה נראה מספר גדול ותמיד צריך לצמצם כדי להוכיח לבוס שאתה מצדיק משכורת.
כמו שהסבירה לי פעם פקידת רשוי לגבי קוטר של האקדח אותו רציתי לרכוש :
" זה לא מענין אותי אם הוא יורה גם טילים אותי מענין שמה שרשום פה יהיה כמו פה וכמו פה "
אוו כמו שהסביר לי שוטר בדיון על אחזקת נשק פרטי ע"י אזרחים וכמה זה רע כששאלתי אותו לגבי כל הכלים הלא חוקים שמוחזקים ע"י עברינים :"מה אתה רוצה הם עברינים ,מה תעשה להם ?!"
בערך בכל חמולה הקרובה למקום מגורך ואם לא הסתדרתה על המחיר אז נסה במרתף אוו מחסן של כל קיבוץ מצוי ואם גם זה לא הצליח נסה מודעה בכל אתר מכירות זמין ותקבל הצעות לרוב.
אל תיבלבל למדינה אין שום בעיה עם כמות הנשק במדינה, יש לה בעיה עם הנשק הרשום כחוק כי זה נראה מספר גדול ותמיד צריך לצמצם כדי להוכיח לבוס שאתה מצדיק משכורת.
" זה לא מענין אותי אם הוא יורה גם טילים אותי מענין שמה שרשום פה יהיה כמו פה וכמו פה "
אוו כמו שהסביר לי שוטר בדיון על אחזקת נשק פרטי ע"י אזרחים וכמה זה רע כששאלתי אותו לגבי כל הכלים הלא חוקים שמוחזקים ע"י עברינים :"מה אתה רוצה הם עברינים ,מה תעשה להם ?!"
נערך לאחרונה על ידי higt-power בתאריך 21 פברואר 2012, 11:26, נערך פעם אחת בסך הכל.
higt-power כתב:אהה זה קל.
אל תיבלבל למדינה אין שום בעיה עם כמות הנשק במדינה, יש לה בעיה עם הנשק הרשום כחוק כי זה נראה מספר גדול ותמיד צריך לצמצם כדי להוכיח לבוס שאתה מצדיק משכורת.כמו שהסבירה לי פעם פקידת רשוי לגבי קוטר של האקדח אותו רציתי לרכוש :
" זה לא מענין אותי גם הוא יורה טילים אותי מענין שמה שרשום פה יהיה כמו פה וכמו פה "
אפשר לשאול מי הבוס?
ושאני אבין מצד המדינה כל 1 משבעת מליון האזרחים יכול להחזיק נשק אבל למדינה חשוב שבסטטיסטיקה הרשמית יהיה רשום:
"200 אלף בעלי נשק והמספר יירד"
אם זה לא חלק מהרשימה הרשמית ולא "נוגע" באנשים מסויימים אז זה לא מעניין אף אחד?
- סליקאי כסף

ההתנהלות בשטח בהחלט מצביע כך 
higt-power כתב:ההתנהלות בשטח בהחלט מצביע כך
מדהים מה שאתה אומר!
יד אחת - מצמצמת לבעלים החוקיים.
יד שנייה - לא סופרת כלום(?)
המשך ישיר לשאלות הקודמות:
מי שלא "מנפנף" בכלים שלו מול אנשים מסויימים,לא מדווחים עליו והוא לא "מתבלט" אצל הרשויות אז הוא יוכל לשמור את הכלים בארון לנצח?
- סליקאי כסף

higt-power כתב:אהה זה קל.
לא הייתי מנסח זאת טוב יותר !
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
לא מדריך ירי
בסוף יקחו את הרשיונות אבל ישאירו את הכלים ...
- סליקאי זהב

מספר אשכולות שנפתחו פה דיי מחזקים שהרעיון הוא כזה:
נשק חוקי - צריך לצמצם "בשביל הסטטיסטיקה שתיראה יותר יפה!"
השאלה רק מי "הזמין" את המדיניות הזאת.
אז כפי שמישהו אמר נראה שיקחו רק את הרשיון ולא את הנשק.
נשק לא חוקי - לא משנה במיוחד,אלה אם כן מישהו נפגע ממנו וגם אז לא בטוח...
נשק חוקי - צריך לצמצם "בשביל הסטטיסטיקה שתיראה יותר יפה!"
השאלה רק מי "הזמין" את המדיניות הזאת.
אז כפי שמישהו אמר נראה שיקחו רק את הרשיון ולא את הנשק.
נשק לא חוקי - לא משנה במיוחד,אלה אם כן מישהו נפגע ממנו וגם אז לא בטוח...
- סליקאי כסף

8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד