לא להסיק מסקנות.............
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
לא להסיק מסקנות.............
סיפור אמיתי - מאת יוסי אוחנה - זוג צעיר גידלו כלב רוטווילר בביתם מאז שהיה גור קטן הם אהבו את הכלב שלהם כאילו היה הבן שלהם אחרי כמה שנים שחיו ביחד החליטו להתחתן ונולדה להם בת קטנה וחמודה יום אחד ביקשה האשה מבעלה שישמור על הילדה הקטנה שלהם ושלא יזוז ממנה לשניה אחת האם יצאה לדרכה והאב שהיה רעב התחיל להכין לעצמו ארוחת ערב הוא ראה שחסר לו משהו בשביל התבשיל ויצא לרגע לבקש מהשכנים כשחזר לביתו פתח את הדלת וראה שהכלב שלו כולו מלא דם בפה ובכל הגוף בלי לחשוב פעמיים שלף את האקדח וירה בכלב והרג אותו ומיד רץ לחדר של הילדה כשנכנס לחדר חשכו עיניו הוא ראה את הבת שלו משחקת בחדר שלה ולידה שועל מת אז הוא הבין שלפני כמה שניות הוא הרג את הכלב שהציל את החיים של הבת שלו מהשועל. "מסקנה לא להסיק מסקנות" אפילו לכלב מגיע שיבררו לפני שיאשימו אותו במשהו.
"החיים יפים שימרו עליהם בכל אמצעי העומד לרשותכם"
Re: לא להסיק מסקנות.............
את הבעל אפשר להבין - בכל זאת רוטוויילר והיו הרבה סיפורים על כלבים שתקפו אנשים.
כנראה שלא סתם יש את ההמלצה לשמור על תחמושת במקום נפרד
(במקרים בהם האקדח נמצא בבית)
ואולי גם לא סתם יש וויכוחים:"כדור בקנה,כן? או לא?)
כך בזמן שמתכוננים לירי(טעינה,דריכה ועוד פעולות),אפשר רגע לעצור! לספור עד 10 ואם מתגלה שהירי לא נחוץ לעשות "אחורה פנה" : אז למקרים מאוד מאוד מסויימים בהם יש זמן להעריך מה הסכנה אם בכלל (למרות שפה נראה שזה נעשה יותר מתוך זעם) עדיף שיהיו כמה פעולות שיהיה צריך לעשות לפני ירי בכדי לספור עד 10 ולעשות "אחורה פנה"
כך בזמן שמתכוננים לירי(טעינה,דריכה ועוד פעולות),אפשר רגע לעצור! לספור עד 10 ואם מתגלה שהירי לא נחוץ לעשות "אחורה פנה" : אז למקרים מאוד מאוד מסויימים בהם יש זמן להעריך מה הסכנה אם בכלל (למרות שפה נראה שזה נעשה יותר מתוך זעם) עדיף שיהיו כמה פעולות שיהיה צריך לעשות לפני ירי בכדי לספור עד 10 ולעשות "אחורה פנה"
- סליקאי כסף

סיפור עצוב. בקליעה כמו בטיסה, עדיף להפעיל את מיטב השיפוט על מנת להימנע מהפעלת מיטב המיומנות בתפעול.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
grish88 כתב:את הבעל אפשר להבין - בכל זאת רוטוויילר והיו הרבה סיפורים על כלבים שתקפו אנשים.
אם מרגע ששלף את הרגע שירית אתה מספיק לעשות אחורה פנה אתה צריך להתאמן עוד :)
את כל השיקולים ההתלבטויות והווידואים תעשה לפני שאתה בכלל שולח את יד שמאל להרים את החולצה ולחשוף את הכת שתהיה מוכנה ליד ימין
ככה תחסוך לעצמך הרבה בלאגן - השופט לא יעריך את זה שספרת עד 10 ועשית אחורה פנה, הוא יכניס לך על מה שקרה לפני
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
grish88 כתב:אם מרגע ששלף את הרגע שירית אתה מספיק לעשות אחורה פנה אתה צריך להתאמן עוד :)
את כל השיקולים ההתלבטויות והווידואים תעשה לפני שאתה בכלל שולח את יד שמאל להרים את החולצה ולחשוף את הכת שתהיה מוכנה ליד ימין
ככה תחסוך לעצמך הרבה בלאגן - השופט לא יעריך את זה שספרת עד 10 ועשית אחורה פנה, הוא יכניס לך על מה שקרה לפני
אם זה במקרה שבו התוקף עלול להפוך עצמו לקורבן ולתבוע אותך אז... אני לגמרי מסכים - במקרה כזה באמת עדיף להעריך,לוודא ולספור עד 10...
פשוט התייחסתי למקרים שבהם רוב הסיכויים שהחשודים בתקיפה לא יתבעו
(בעיה לספור עד 10 אם אתה בסכנת חיים ממשית)
אני בוודאי לא מנסה להגיד לכם להימנע משימוש בנשק,אלה רק להגיד שבמקרים מאוד מסויימים עדיף לחשוב טוב לפני ששולפים או מכינים את הנשק לירי.
- סליקאי כסף

grish88 כתב:את הבעל אפשר להבין - בכל זאת רוטוויילר והיו הרבה סיפורים על כלבים שתקפו אנשים.
הכללות, ולא משנה אם הן מתייחסות לכלבים או לאנשים, מעידות על חוסר הבנה של הדובר (ניסיתי להיות הכי PC שרק יכולתי).
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
במהלך הקריאה חשבתי שזה יהיה הכיוון של הסוף, כמובן הכותרת עזרה לי מאוד :)
לא יודע מה הייתי עושה עם הייתי במצב כזה, לא רוצה לדעת.
אולי הוא הכיר את הכלב שלו ולכלב יש הסטוריה, אני מאלו שמאמין אין כלב רע אלא בעלים רעים שלא יודעים איך לגדל כלב.
מי שיתעסק בשאלה של המשפט
לדעתי בקלות הוא יכול לטעון לאי שפיות זמנית
לא יודע מה הייתי עושה עם הייתי במצב כזה, לא רוצה לדעת.
אולי הוא הכיר את הכלב שלו ולכלב יש הסטוריה, אני מאלו שמאמין אין כלב רע אלא בעלים רעים שלא יודעים איך לגדל כלב.
מי שיתעסק בשאלה של המשפט
לדעתי בקלות הוא יכול לטעון לאי שפיות זמנית
במרבית המקרים בהם שמעתי על שימוש בנשק הזמן מקבלת ההחלטה עד לשימוש בו היה פחות משתי שניות (לא כולל דריכה ונקירה).
באותם מקרים בהם היה ליורה זמן לספור עד 5, נגמרו בד"כ בפציעתו במקרה הטוב, מותו במקרה הרע.
במקרים בהם היה ליורה זמן לספור עד 10, רק במקרים של רצח מתוכנן מראש.
באותם מקרים בהם אנו צריכים לחשוב על להשתמש בנשק ולקבל החלטה להפעילו הם מקרים של הרף עין, או אני או הוא, ממולץ תמיד להריץ בראש ממקרים ולחשוב האם הייתי שולף, כן\לא, מדוע, מה יהיו התוצאות האפשריותמשיקול נכון\מוטעה.
אני מקווה שלעולם לא נגיע לאותם רגעים.
האם משהו מכיר מקום בו ניתן למצא תרחישים לשימוש בירי חוץ מביתי משפט??!!
משהו כמו, חותך אותי משהו עם רכב חוסםאותי ויוצא החוצה לכיווני (אדם זר לחלוטין).
פעם עם אלה, פעם עם לום, פעם עם סכין, פעם בידיים ריקות, מה הייתה עושה?
לאחר מכן המשך התרחיש אם מה היה יכול לקרות עם כל בחירה שלך,שולף,שולף ודורך, שולף דורך יורה באוויר, שולף דורך יורה באוויר יורה לרליים..... הכיון ברור...
תודה
באותם מקרים בהם היה ליורה זמן לספור עד 5, נגמרו בד"כ בפציעתו במקרה הטוב, מותו במקרה הרע.
במקרים בהם היה ליורה זמן לספור עד 10, רק במקרים של רצח מתוכנן מראש.
באותם מקרים בהם אנו צריכים לחשוב על להשתמש בנשק ולקבל החלטה להפעילו הם מקרים של הרף עין, או אני או הוא, ממולץ תמיד להריץ בראש ממקרים ולחשוב האם הייתי שולף, כן\לא, מדוע, מה יהיו התוצאות האפשריותמשיקול נכון\מוטעה.
אני מקווה שלעולם לא נגיע לאותם רגעים.
האם משהו מכיר מקום בו ניתן למצא תרחישים לשימוש בירי חוץ מביתי משפט??!!
משהו כמו, חותך אותי משהו עם רכב חוסםאותי ויוצא החוצה לכיווני (אדם זר לחלוטין).
פעם עם אלה, פעם עם לום, פעם עם סכין, פעם בידיים ריקות, מה הייתה עושה?
לאחר מכן המשך התרחיש אם מה היה יכול לקרות עם כל בחירה שלך,שולף,שולף ודורך, שולף דורך יורה באוויר, שולף דורך יורה באוויר יורה לרליים..... הכיון ברור...
תודה
- סליקאי ארד

אני מכיר את הסיפור, כסיפורו של גיסופן הקדשו, כלב מימי הביניים שנהרג בידי בעליו לאחר שזה חשד כי הוא תקף את בנו, ובסוף התברר כי הכלב הרג את הנחש.
לאחר מותו של הכלב ופרסום המעשה הכלב הוכר כקדוש. מאז הוא מוגדר באופן רשמי כקדוש הכי כלב שהיה בעולם הנוצרי.
לאחר מותו של הכלב ופרסום המעשה הכלב הוכר כקדוש. מאז הוא מוגדר באופן רשמי כקדוש הכי כלב שהיה בעולם הנוצרי.
הדיפלומטיה, היא כסיית הקטיפה המכסה את אגרוף השררה.
וכמובן לא מאיימים על פרה עם שוקו.
וכמובן לא מאיימים על פרה עם שוקו.
- סליקאי כסף

daon כתב:אני מכיר את הסיפור, כסיפורו של גיסופן הקדשו, כלב מימי הביניים שנהרג בידי בעליו לאחר שזה חשד כי הוא תקף את בנו, ובסוף התברר כי הכלב הרג את הנחש.
עוד סיבה שלעולם לא אהיה נוצרי. - כלב קדוש? הם נפלו על השכל!!!!
- סליקאי ארד

אל תשכח שכל קדוש הוא כלב בעיני המאמינים בני הדת האחרת,,,
פחות -לרוב זה יותר,,
Webart כתב:grish88 כתב:את הבעל אפשר להבין - בכל זאת רוטוויילר והיו הרבה סיפורים על כלבים שתקפו אנשים.
הכללות, ולא משנה אם הן מתייחסות לכלבים או לאנשים, מעידות על חוסר הבנה של הדובר (ניסיתי להיות הכי PC שרק יכולתי).
גם היו הרבה סיפורים על רוסים שתקפו אנשים. מסקנה - כל הרוסים מסוכנים. מאז אני יורה חופשי ברוסים.
אה, וחזרה לכלבים, לא לשכוח שפיטבולים הם רוצחים. זה אצלם בדם. תכל'ס עשו לפיטבולים בדיקות דם ומצאו להם שם רצח בכמות גבוהה.
אין באמור לעיל ייעוץ משפטי או תחליף לפניה לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי.
עו"ד ערן שפילינגר, עוסק בתחום דיני הביטוח והנזיקין.
CZ Duty Calls
עו"ד ערן שפילינגר, עוסק בתחום דיני הביטוח והנזיקין.
CZ Duty Calls
- סליקאי כסף

אם אני הייתי נכנס לביתי והייתי רואה על אחד הכלבים דם, הייתי בודק מה קרה לכלב.
אם הייתי מודאג מאוד לגבי מה קרה לילדתי, הייתי רץ לבדוק מה קרה לה.
הדבר האחרון שההיתי עושה היה לחשוב שלירות בתוך הבית בכלב זה דבר נבון/נכון/הגיוני/ראוי.
אם הייתי מודאג מאוד לגבי מה קרה לילדתי, הייתי רץ לבדוק מה קרה לה.
הדבר האחרון שההיתי עושה היה לחשוב שלירות בתוך הבית בכלב זה דבר נבון/נכון/הגיוני/ראוי.
Webart - דביר, מייסד הסליק
הכל עניין של הסברה נכונה,,
כמו שגילה א. לוחם ידוע ביחידה שאסור להגות את שמה אפילו בלב,,שמצויד בכ"ד+26 לגיבוי.
שחזר לביתו לפנות בוקר ,מפעילות שבוטלה ברגע האחרון,וראה את אשתו כולה סמוקה ,רק עם חוטיני
[ויקטוריה סיקרט 25$] ,,
פרץ לחדר השינה לפי התו"ל, וראה שם ברנש שוכב ערום ונוחר בשלווה.
שלף מיד את הכ"ד [עם הליזר, והפנס הטקטי] וקפץ לעמידת קרב 1.
היי, היי, קראה אישתו,
שתקי זונה,,
עצור טמבל, מאיפה הכסף לשכ"ד? אתה חושב!
מאיפה הכסף למתנה לאימא שלך ?
מאיפה הכסף לאיפון 4 שלך?
ממנו!!! הכל ממנו !!!
מה את אומרת ?השיב המאצ'ו, בואי בואי נכסה אותו שלא יתקרר,,
כמו שגילה א. לוחם ידוע ביחידה שאסור להגות את שמה אפילו בלב,,שמצויד בכ"ד+26 לגיבוי.
שחזר לביתו לפנות בוקר ,מפעילות שבוטלה ברגע האחרון,וראה את אשתו כולה סמוקה ,רק עם חוטיני
[ויקטוריה סיקרט 25$] ,,
היי, היי, קראה אישתו,
שתקי זונה,,
מאיפה הכסף לאיפון 4 שלך?
ממנו!!! הכל ממנו !!!
פחות -לרוב זה יותר,,
GUSS כתב:הכל עניין של הסברה נכונה,,
[ויקטוריה סיקרט 25$] ,,
היי, היי, קראה אישתו,
שתקי זונה,,
מאיפה הכסף לאיפון 4 שלך?
ממנו!!! הכל ממנו !!!
לייק
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד