האם מפצה הסטיה שווה את הכסף ?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
האם מפצה הסטיה שווה את הכסף ?
יריתי בגלוק 19 בדגם הרגיל וגם בדגם עם מפצה הסטייה.
לא הרגשתי הבדל גדול בין השניים.
ולשאלתי, האם שווה להשקיע באקדח עוד 350 - 400 ש"ח על מנת לקנות את ה- 19C ?
אני מציין שאני לא בתחום של ירי מעשי ( תחריות וכו') אלא נושא אותו עלי באופן קבוע ונהנה לבקר במטווח מדי פעם.
לא הרגשתי הבדל גדול בין השניים.
ולשאלתי, האם שווה להשקיע באקדח עוד 350 - 400 ש"ח על מנת לקנות את ה- 19C ?
אני מציין שאני לא בתחום של ירי מעשי ( תחריות וכו') אלא נושא אותו עלי באופן קבוע ונהנה לבקר במטווח מדי פעם.
תקווה היא התחושה שיש לך ,
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
כדאיות ???
כמי שירה במשך שנים באקדחים נטולי מפצה עם המטח הראשון הרגשתי את ההבדל {גם בפגיעות }אם יש לך עוד 350 ש"ח לשים אז אל תהסס ואם אין לא נורא ברגע שיהיה לך תמיד תוכל ללכת לחרש נשק שיכרסם לך מפצה , בהצלחה
" גם כי אלך בגיא צלמוות לא אירא רע "
אני דווקא לא מסתדר עם מפצה הסטייה... בהרגשה האישית שלי הבעיטה של האקדח יותר חזקה עם הקופסטור לכן בחרתי בדגם הרגיל של ה -19
חג-שמח
חג-שמח

נערך לאחרונה על ידי HasH בתאריך 17 אפריל 2003, 19:38, נערך פעם אחת בסך הכל.
לדוד |ברוך ה'| צורי המלמד ידי לקרב אצבעותי למלחמה:
(תהילים מזמור קמד פס' א')
זה המזמור חבר דוד, כאשר נצח בכל המלחמות, ונתן שבח לקב"ה שעזר לו עד כה, וראה ישראל יושבים לבטח.
(תהילים מזמור קמד פס' א')
זה המזמור חבר דוד, כאשר נצח בכל המלחמות, ונתן שבח לקב"ה שעזר לו עד כה, וראה ישראל יושבים לבטח.
במטווח כוונות טובות בנתניה יש מדריך ירי בעל גלוק 17 שעשה לבד אצל נשק קופנסטור לאקדח.
הוא אמר לי שזה עולה כ- 500 ש"ח ולטענתו הוא יותר טוב מהמקורי.
אני לא יודע אם הוא צודק ( בכל זאת לגלוק יש איזה שניים-שלושה מהנדסים שתכננו את האקדח), אבל לגבי המחיר 500 ש"ח תוספת אח"כ יותר יקר מ- 400 ש"ח תוספת ישר בעת הקניה.
הוא אמר לי שזה עולה כ- 500 ש"ח ולטענתו הוא יותר טוב מהמקורי.
אני לא יודע אם הוא צודק ( בכל זאת לגלוק יש איזה שניים-שלושה מהנדסים שתכננו את האקדח), אבל לגבי המחיר 500 ש"ח תוספת אח"כ יותר יקר מ- 400 ש"ח תוספת ישר בעת הקניה.
תקווה היא התחושה שיש לך ,
אישית - אני בעד ה - C.
אבל אם אתה אומר שירית בשניהם ולא חשת הבדל - לדעתי חבל על הכסף, קח דגם רגיל.
לגבי השאלות הנוספות שעלו - ההבדל היחיד בין הדגם הרגיל לדגם C הוא החתך בקנה ובצינה. מעלה הסליל זהה, וכל שאר הנתונים זהים.
ניתן לעשות מפצי סטיה כאלה באקדח רגיל (כאמור, יש נשק שמתמחה בזה - בעבר הוא עשה קומפנסטור עם 3 חורים בכל צד בצורת V, יתכן שכיום הוא עושה את זה כמו בדגם המקורי (מגנה-פורט). אם כבר יש לך אקדח ואתה רוצה לעשות את השנוי, זה אפשרי. אם אתה קונה חדש - קנה כבר עם המפצה המקורי.
אבל אם אתה אומר שירית בשניהם ולא חשת הבדל - לדעתי חבל על הכסף, קח דגם רגיל.
לגבי השאלות הנוספות שעלו - ההבדל היחיד בין הדגם הרגיל לדגם C הוא החתך בקנה ובצינה. מעלה הסליל זהה, וכל שאר הנתונים זהים.
ניתן לעשות מפצי סטיה כאלה באקדח רגיל (כאמור, יש נשק שמתמחה בזה - בעבר הוא עשה קומפנסטור עם 3 חורים בכל צד בצורת V, יתכן שכיום הוא עושה את זה כמו בדגם המקורי (מגנה-פורט). אם כבר יש לך אקדח ואתה רוצה לעשות את השנוי, זה אפשרי. אם אתה קונה חדש - קנה כבר עם המפצה המקורי.
I think, therefore I am. I think
עוד הבדל קטנטן בין דגם C לרגיל: הכוונת האחורית בדגם C היא כוונת מתכווננת ובנוסף היא משוכה לאחור. (מוסיף 6 מ"מ למרחק בין כוונות).
התוספות שציין פיילוט הנם חלק ממפרט כ"ד. דגמי C רגילים אינם מגיעים עם התוספות האלו. כמובן שניתן להוסיף אצל נשק מוסמך את התוספות תמורת מספר מרשרשים.
pilot כתב:דגמי ה C, מגיעים בד"כ עם עוד מספר תוספות קטנות....
1) מפצה סטיה בנוי
2) כוונות ברזל זרחניות - בניגוד לכוונות פלסטיק צבועות בלבן
3) עצר המחלק מוגדל מעט
4) תפס מחסנית מוגדל במעט
התוספות שציין פיילוט הנם חלק ממפרט כ"ד. דגמי C רגילים אינם מגיעים עם התוספות האלו. כמובן שניתן להוסיף אצל נשק מוסמך את התוספות תמורת מספר מרשרשים.
לא כל מה שחושבים - אומרים, לא כל מה שאומרים - כותבים,
לא כל מה שכותבים - מפרסמים.
לא כל מה שכותבים - מפרסמים.
כ"ד..............
pilot ידידי אתה מדבר על כ"ד המפורסם שכבר מזמן גרסתי כי ההנפשה שעשו לו מאפשרת לו ירי עצמאי { בצחוק } ,יש לי חבר שעוד לפני שיצא ה17c לשוק כבר היה לו מפצה כמו זה שאיש גדול סיפר עליו והוא מרוצה מהשיפור עד הגג .
" גם כי אלך בגיא צלמוות לא אירא רע "
יריתי בגלוק 17 ללא מפצה והרגיש כמו ה 19 C שלי. מצד שני יריתי ביריחו ללא והרגיש כאילו יריתי במגנום 44. אבל אני לא דוגמא, משקל זבוב וניוון משרדי מצוי.
בירי מהיר DOUBLE TAP, גיליתי כי אני מצליח לשמור על מקבץ טוב, למרות ההדק הארוך יחסית. ניתן להשוות זאת לאלו היורים עם FN, אין מפצה אבל ההדק... זה סיפור אחר.
בנוסף, ירי מעשי מתייחס לנשק עם מפצה מכל סוג שהוא כאל נשק משופר, ויורה עם גלוק 19 לא יתחרה מול 19 C - אז אולי יש בזה משהו?
בירי מהיר DOUBLE TAP, גיליתי כי אני מצליח לשמור על מקבץ טוב, למרות ההדק הארוך יחסית. ניתן להשוות זאת לאלו היורים עם FN, אין מפצה אבל ההדק... זה סיפור אחר.
בנוסף, ירי מעשי מתייחס לנשק עם מפצה מכל סוג שהוא כאל נשק משופר, ויורה עם גלוק 19 לא יתחרה מול 19 C - אז אולי יש בזה משהו?
דני, נשקה המהולל של "ירי מבצעי" היה מחורר קומפנסטורים בגלוקים עוד בדגמי דור 1 של גלוק (קת חלקה), ואני מדבר על תחילת שנות התשעים של המאה שעברה, כ-10 שנים לפני הופעתם של דגמי ה-C בשוק.
עד היום ניתן להשתמש בשרותיו הטובים, את ירי מבצעי ניתן למצוא בחנותם הנמצאת בתוך מטווח האקדח העליון בהרצליה (המטווח האולימפי).
ואם כבר חטאנו בפרסום, אציין גם את ישראל, רצען הנרתיקים שלהם המסוגל לייצר (כמעט) כל דבר.
עד היום ניתן להשתמש בשרותיו הטובים, את ירי מבצעי ניתן למצוא בחנותם הנמצאת בתוך מטווח האקדח העליון בהרצליה (המטווח האולימפי).
ואם כבר חטאנו בפרסום, אציין גם את ישראל, רצען הנרתיקים שלהם המסוגל לייצר (כמעט) כל דבר.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
אפרופו מפצי סטייה, מישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל בין Mark23 לבין USPmatch ?
אחרי הכל, שניהם נראים אותו הדבר ללא המפצה...
למה שני אקדחים, שנראים אותו הדבר, מיוצרים בסדרות נפרדות ?
אחרי הכל, שניהם נראים אותו הדבר ללא המפצה...
למה שני אקדחים, שנראים אותו הדבר, מיוצרים בסדרות נפרדות ?

נערך לאחרונה על ידי HKpro בתאריך 19 אפריל 2003, 20:05, נערך פעם אחת בסך הכל.
"מה שהיה הוא שיהיה, ומה שנעשה הוא שיעשה, ואין כל חדש תחת השמש." (מגילת קהלת, פרק א', פסוק ט')
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד