טיסה פנים ארצית עם נשק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
טיסה פנים ארצית עם נשק
מה הנוהל לגבי טיסה פנים ארצית עם נשק?
מתי מוסרים את הנשק ולמי? מי אחראי על הנשק לאחר מסירתו?
כיצד מוודאים שהנשק לא ניזוק במהלך ההפקדה?
מתי מוסרים את הנשק ולמי? מי אחראי על הנשק לאחר מסירתו?
כיצד מוודאים שהנשק לא ניזוק במהלך ההפקדה?
אין כחוכמה - היא ראשית כל טוב!
- סליקאי זהב

Re: טיסה פנים ארצית עם נשק
מודעים לחברת התעופה שאתה עומד לטוס עם נשק -לא חובה אבל כדאי שיהיו מוכנים .
ביום הטיסה מגעים לטרמינל ומודעים לאיש ביטחון בשער שהגעתה עם נשק ושאתה מתכוון לטוס איתו
למקום יזומן איש ביטחון מתאים שיבוא למקום ויכוון אותך להמשך הדרך .
הוא יזמן נציג של חברת התעופה יקח אותך לעמדת פריקה בטיחותית תפרוק ומשם בכלי ינעל בשק
אוו תיק נעול ואתה תקבל פתק על ההפקדה .
משם אתה מתנהג כמו כל נוסע רגיל עד השלב שלאחר הנחיתה שבו תיגש לדלפק החברה ותקבל
את הנשק ועקרונית איש ביטחון ילווה אותך אל מחוץ לטרמינל (לפעמים מחפפים בענין הזה ).
כמו שאתה מבין אין שום סיבה שהנשק יפגע בשום צורה במהלך התהליך .
ביום הטיסה מגעים לטרמינל ומודעים לאיש ביטחון בשער שהגעתה עם נשק ושאתה מתכוון לטוס איתו
למקום יזומן איש ביטחון מתאים שיבוא למקום ויכוון אותך להמשך הדרך .
הוא יזמן נציג של חברת התעופה יקח אותך לעמדת פריקה בטיחותית תפרוק ומשם בכלי ינעל בשק
אוו תיק נעול ואתה תקבל פתק על ההפקדה .
משם אתה מתנהג כמו כל נוסע רגיל עד השלב שלאחר הנחיתה שבו תיגש לדלפק החברה ותקבל
את הנשק ועקרונית איש ביטחון ילווה אותך אל מחוץ לטרמינל (לפעמים מחפפים בענין הזה ).
כמו שאתה מבין אין שום סיבה שהנשק יפגע בשום צורה במהלך התהליך .
higt תודה על תגובתך.
מכיוון שמדובר בגלוק תמיד יש חשש שהכלי יפול ויסדק.
האם אפשר להפקיד אותו עם המזוודה שלו?
- סליקאי זהב

אתה בהחלט יכול לנסות לדבר עם החברה .
בעיקרון אני יודע שהחברה שטסים לחו"ל עם נשקים משגרים את הכלים שהם נעולים בתיקים/תיבות הטסה .
בעיקרון אני יודע שהחברה שטסים לחו"ל עם נשקים משגרים את הכלים שהם נעולים בתיקים/תיבות הטסה .
בטיסה פנים ארצית חברת הטיסה מחוייבת לשים את הנשק פרוק בשקית ניילון שקופה לזיהוי מהיר.
לא יאפשרו לשלוח עם קופסא אורגינאלית.עדיף לשים בתוך נרתיק שלם (לא פנקייק)שישמור על האקדח ולו רק בשל שמירה על הנשק מנפילות.
לא יאפשרו לשלוח עם קופסא אורגינאלית.עדיף לשים בתוך נרתיק שלם (לא פנקייק)שישמור על האקדח ולו רק בשל שמירה על הנשק מנפילות.
קראון כתב:higt תודה על תגובתך.
מדובר באקדח שבימינו הוא עדיין סמל הדוגמא והמופת לאמינות ושרידות ללא פשרות. הוא לא בנוי מפורצלן.
אני מאמין שגם אם הוא יפול בטעות על הרצפה, הצינה תחזיק מעמד. אפילו ה8 לא ישבר.
סתם מעניין אותי לדעת, מדוע רכשת גלוק אם אתה יוצא מנקודת הנחה שמדובר באקדח שביר כל כך?
אין באמור לעיל ייעוץ משפטי או תחליף לפניה לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי.
עו"ד ערן שפילינגר, עוסק בתחום דיני הביטוח והנזיקין.
CZ Duty Calls
עו"ד ערן שפילינגר, עוסק בתחום דיני הביטוח והנזיקין.
CZ Duty Calls
- סליקאי כסף

מתבונן מרחוק
תתפלא היו כבר מקרים בעבר של נפילות מגובה מטר שהובילו לסדקים ושברים
תתפלא היו כבר מקרים בעבר של נפילות מגובה מטר שהובילו לסדקים ושברים
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
מתבונן מרחוק, קרעת אותי מצחוק.
בשנת 1991 בסרט "מת לחיות 2" ברוס וויליס מתלונן שלמתנקשים של הגנרל הדרום אמריקאי בשדה התעופה (אחד מהם הפך להיות המחסל בסרט "שליחות קטלנית 2") יש אקדחי גלוק מפורצלן שעולים הון תועפות.
באותה תקופה היו הרבה שהאמינו שגלוק אכן עשוי מפורצלן.
האמת היא שבארץ הם באמת עולים הון תועפות (בניגוד לארה"ב שם הם נחשבים נשק זול) ולפי הדיווחים על שבירת ה-8 או המסילות מאחור יש סיכוי שהם באמת עשויים מפורצלן.
בשנת 1991 בסרט "מת לחיות 2" ברוס וויליס מתלונן שלמתנקשים של הגנרל הדרום אמריקאי בשדה התעופה (אחד מהם הפך להיות המחסל בסרט "שליחות קטלנית 2") יש אקדחי גלוק מפורצלן שעולים הון תועפות.
באותה תקופה היו הרבה שהאמינו שגלוק אכן עשוי מפורצלן.
האמת היא שבארץ הם באמת עולים הון תועפות (בניגוד לארה"ב שם הם נחשבים נשק זול) ולפי הדיווחים על שבירת ה-8 או המסילות מאחור יש סיכוי שהם באמת עשויים מפורצלן.
- סליקאי זהב

לא מפתיע אותי בכלל.
כאשר יש כאן חבר בפורום שלא יתן לאירוע אחד של הביטוי "גלוק עמיד" לעבור בלי הקריאה לוובארט לספר איך נשבר "השמונה" כשהצינה נפלה מהשולחן על השטיח - אין פלא שנוצרה התגובה הפבלובית ש"גלוק עמיד" בא מיד עם סיפור השמונה השבור והטפיחה האבהית על השכם של "תאמין לי כמה גלוקים ראיתי בימי חלדי נשברים".
לצערי הרב אין לי מניות בגלוק, גסטון ואני לא משחקים לייזר טאג בסופ"ש ואפילו למיילים שלי הוא לא עונה. אבל כדי ליצור שבר נדרש ריכוז מאמצים מאוד גבוה בנקודה מסוימת, זה אומר או כוח גדול על שטח סטנדרטי או כוח סטנדרטי על שטח מאוד קטן. גלוק הוא אחד מהנשקים עם פני השטח הקטנים ביותר יחסית לנפחו. אין לו בליטות, יש לו משטחים שטוחים לגמרי ופילטים בינהם, עוד לפני תכונות החומר הייחודיות (היום פחות) שלו הוא פחות רגיש לשברים. כאשר הוא מפורק אין ספק שהשמונה הופך (באופן יחסי כמובן) לנקודה הרגישה שלו.
אין לי ספק שסטטיסטית קיימים המון מקרים סינגולרים של זוית, מהירות, חומר פוגע וצורה לחומר הפוגע שיכולים לגרום לנזק פלסטי או שבר בגלוק. אבל מפה ועד לאמירה שצריך לשים אותו במזוודה ולהגן עליו מכל משמר - זה כבר מוגזם.
הייתי ממשיך אבל שמעתי פעמון מצלצל - הב הב - הבשר מגיע!
כאשר יש כאן חבר בפורום שלא יתן לאירוע אחד של הביטוי "גלוק עמיד" לעבור בלי הקריאה לוובארט לספר איך נשבר "השמונה" כשהצינה נפלה מהשולחן על השטיח - אין פלא שנוצרה התגובה הפבלובית ש"גלוק עמיד" בא מיד עם סיפור השמונה השבור והטפיחה האבהית על השכם של "תאמין לי כמה גלוקים ראיתי בימי חלדי נשברים".
לצערי הרב אין לי מניות בגלוק, גסטון ואני לא משחקים לייזר טאג בסופ"ש ואפילו למיילים שלי הוא לא עונה. אבל כדי ליצור שבר נדרש ריכוז מאמצים מאוד גבוה בנקודה מסוימת, זה אומר או כוח גדול על שטח סטנדרטי או כוח סטנדרטי על שטח מאוד קטן. גלוק הוא אחד מהנשקים עם פני השטח הקטנים ביותר יחסית לנפחו. אין לו בליטות, יש לו משטחים שטוחים לגמרי ופילטים בינהם, עוד לפני תכונות החומר הייחודיות (היום פחות) שלו הוא פחות רגיש לשברים. כאשר הוא מפורק אין ספק שהשמונה הופך (באופן יחסי כמובן) לנקודה הרגישה שלו.
אין לי ספק שסטטיסטית קיימים המון מקרים סינגולרים של זוית, מהירות, חומר פוגע וצורה לחומר הפוגע שיכולים לגרום לנזק פלסטי או שבר בגלוק. אבל מפה ועד לאמירה שצריך לשים אותו במזוודה ולהגן עליו מכל משמר - זה כבר מוגזם.
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
Neon Golden כתב:לא מפתיע אותי בכלל.
יכול להיות שאתה צודק. גם אני לא הייתי קופץ ממקרה אחד (למרות שהצינה שלי נשברה בנסיבות אחרות).
בנסיבות האלה, הייתי מעביר את המיקרופון לאנשים כמו רועי או עמוס (גלוקי).. שנחשפו בחיים שלהם למספר רב של גלוקים בתנאי שימוש קשים קצת יותר מכל אחד מאיתנו בפורום.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

10 הודעות