איזו מדינה ?!
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
איזו מדינה ?!
הרגע (שעה 21:20 ) גנבו לשכן שלי משאית 10 דקות אחרי שהוא נכנס הביתה .
על הדרך תוך כדי נסיון הנעה דפקו גם את הרכב שלי שעמד מולו בשירה .....
על הדרך תוך כדי נסיון הנעה דפקו גם את הרכב שלי שעמד מולו בשירה .....
Re: איזו מדינה ?!
איזה מדינה, ואיזה מקצועיות...
תוך 10 דקות להרים משאית? אני מקווה שלפחות היה לו איתוראן..
מצטער לשמוע על הפגיעה ברכב שלך..
א.
תוך 10 דקות להרים משאית? אני מקווה שלפחות היה לו איתוראן..
מצטער לשמוע על הפגיעה ברכב שלך..
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק
היה איתורן ,נוטרל.
מצטער לשמוע על הדפיקה..
מקרה שקרה לי לפני כחצי שנה:
מיקום:צומת אזור התעשיה עטרות,אני עומד באור אדום,רכבי נמצא שלישי בתור לפניה שמאלה,אני שומע חריקת בלמים מאחור ובאינסטינקט מביט במראה,אני מבחין ברכב שמבצע בלימת חירום אבל רחוק ממני,הרכב עוצר במרחק של כחמישה מטרים מאחורי,אני ממשיך לבחון את הרכב במראה ומזהה שהנהג "מתעסק"בלוח השעונים יותר מידי,כאשר אני מחזיר את עיני לרמזור אני מרגיש פגיעה ברכבי מאחור,הדבר נראה לי תמוה מידי ולכן כשאני יוצא מהרכב הדבר הראשוני הוא נעילתו,הנהג יוצא מהרכב ולטענתו אין לו מסמכים מזהים ולא רשיונות,לאחר כדקה עוצרות 2 מכוניות במקביל אליו ומדברות עימו בערבית,ונוסעות מהמקום.
סיומו של המקרה הוא שהנהג נכנס לרכבו,עוקף בפס לבן מכוניות בנתיב נגדי ובורח לעבר מעבר קלנדיה.
בשיחה עם המשטרה(תוך כדי האירוע )נאמר לי לפנות אליהם להגשת תלונה,וכך עשיתי,בשיחה עם "חוקר" נאמר לי כי המקרה הוא מקרה של פגיעה ברכוש בלבד,ואין הרבה מה לעשות,ניסיתי להסביר לאדון "חוקר" כי אולי ניסו לבצע גניבת רכב..זה ממש לא הזיז לו.
ועל סיפור זה אני אומר:
איזו מדינה?!
מקרה שקרה לי לפני כחצי שנה:
מיקום:צומת אזור התעשיה עטרות,אני עומד באור אדום,רכבי נמצא שלישי בתור לפניה שמאלה,אני שומע חריקת בלמים מאחור ובאינסטינקט מביט במראה,אני מבחין ברכב שמבצע בלימת חירום אבל רחוק ממני,הרכב עוצר במרחק של כחמישה מטרים מאחורי,אני ממשיך לבחון את הרכב במראה ומזהה שהנהג "מתעסק"בלוח השעונים יותר מידי,כאשר אני מחזיר את עיני לרמזור אני מרגיש פגיעה ברכבי מאחור,הדבר נראה לי תמוה מידי ולכן כשאני יוצא מהרכב הדבר הראשוני הוא נעילתו,הנהג יוצא מהרכב ולטענתו אין לו מסמכים מזהים ולא רשיונות,לאחר כדקה עוצרות 2 מכוניות במקביל אליו ומדברות עימו בערבית,ונוסעות מהמקום.
סיומו של המקרה הוא שהנהג נכנס לרכבו,עוקף בפס לבן מכוניות בנתיב נגדי ובורח לעבר מעבר קלנדיה.
בשיחה עם המשטרה(תוך כדי האירוע )נאמר לי לפנות אליהם להגשת תלונה,וכך עשיתי,בשיחה עם "חוקר" נאמר לי כי המקרה הוא מקרה של פגיעה ברכוש בלבד,ואין הרבה מה לעשות,ניסיתי להסביר לאדון "חוקר" כי אולי ניסו לבצע גניבת רכב..זה ממש לא הזיז לו.
ועל סיפור זה אני אומר:
איזו מדינה?!
"כי רק המעז מנצח"..
*** ההודעה נמחקה עקב חריגה מכללי הכתיבה באתר ***
"אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח העצמה אלה מכוח ההתמדה ..."
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
מה עשתה לך המדינה?
דווקא בשבוע של יום העצמאות כדאי לראות ולהדגיש את הטוב.
דווקא בשבוע של יום העצמאות כדאי לראות ולהדגיש את הטוב.
- סליקאי זהב
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד