מטווחי מאיר רוט טיפול מצויין יחס מעולה.
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מטווחי מאיר רוט טיפול מצויין יחס מעולה.
ברצוני לשתף אתכם בכך שהיום אחרי המון התלבטויות עברתי לכלי אחר קל מהפארא הענקית שהייתה לי. לבול M5 קטן וקומפקטי 9 מ"מ . כלי שהתאים לי כמו כפפה ליד . אחרי שהוצגו לי כלים רבים כולל גלוק שאיני מסוגל להתרגל אליו . יריתי בבול M5 קומפקטי החדש שלי ופשוט הוא מעולה עבורי .קיבלתי יחס מעולה סבלנות וסובלנות המון זמן לבדוק והתרשם. מחיר מעולה. טיפול מסור. אין על המקום הזה!!!!
ולמרות שאני מהצפון הרחוק תמיד אחזור לשם.
ממליץ בחום על המטווח הזה לכול מי שקורא כאן.
יאיר
ולמרות שאני מהצפון הרחוק תמיד אחזור לשם.
ממליץ בחום על המטווח הזה לכול מי שקורא כאן.
יאיר
Re: מטווחי מאיר רוט טיפול מצויין יחס מעולה.
תתחדש
אין על ההרגשה שאתה נחשב ורצוי(כבר ההיתי במטווחים שהרגשתי כאילו אני מפריע)
בהחלט שווה את הנסיעה
אין על ההרגשה שאתה נחשב ורצוי(כבר ההיתי במטווחים שהרגשתי כאילו אני מפריע)
בהחלט שווה את הנסיעה
טל שגב- מילים ולחן:"על הברכיים כורע ומרים ידיים שלא יפסיקו לנו את הסיבוב של הכדור"
%%$0066 Welcome To The Club
"אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח העצמה אלה מכוח ההתמדה ..."
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
Re: מטווחי מאיר רוט טיפול מצויין יחס מעולה + משרד לבטחון פני
והיום אני יכול להוסיף שלאחר ביקור במשרד לביטחון פנים בחיפה והיחס המצוין שם שמשהו השתנה אצלנו במדינה. הגעתי ע"פ תור התקבלתי בצורה יפה מכובדת הגברת נחמדה טיפלה בצורה יסודית .
כל הכבוד .
כל הכבוד .
קביעת התורים הטלפונית/אינטרנט מצויינת לעובדי המשרד ופוגעת במעט בספונטניות ההגעה למשרדים, הבעיה מורגשת במיוחד למפעלים ראויים שעד לפני כחודשיים ניתן היה פעמיים בשבוע לקבל מענה טלפוני, היום אתה מופנה למוקד אנמי שיכול מקסימום לקבוע לך תור ולא לענות על שאלות רלוונטיות.
במידה ואנחנו רוצים לבצע קנייה/החלפה של כלי נשק יש לחכות מינימום שבוע לתור שלך וזה מקשה מאד על הצדדים הרוכשים/מוכרים נשק ומנסים לתאם הגעה משותפת.
* אני חושב שההתייעלות הינה יותר לעובדי המשרד לבטחון פנים (פחות טלפונים)ופחות שרות לציבור וזאת ,מניסיון אישי.
אסף
במידה ואנחנו רוצים לבצע קנייה/החלפה של כלי נשק יש לחכות מינימום שבוע לתור שלך וזה מקשה מאד על הצדדים הרוכשים/מוכרים נשק ומנסים לתאם הגעה משותפת.
* אני חושב שההתייעלות הינה יותר לעובדי המשרד לבטחון פנים (פחות טלפונים)ופחות שרות לציבור וזאת ,מניסיון אישי.
אסף
"אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח העצמה אלה מכוח ההתמדה ..."
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד