מפגש הסליק ומועדון טקטיקל-זון, קיסריה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
מפגש הסליק ומועדון טקטיקל-זון, קיסריה
אנו שמחים לחדש מסורת רבת שנים (כן, בלי שמץ של הגזמה) ולקיים מפגש רב משתתפים לחברי הסליק, לאורחיהם ובני משפחותיהם.
ב-19.5.2012, יום שבת בבוקר, יתקיים יום הפנינג שעיקרו, מעבר למפגש החברים, הכרות עם עולם האיירסופט, ולא רק ליורים הקבועים שביננו.
ההפנינג יכלול עמדות לילדים, עם מטרות מגיבות, בלונים והרבה כיף, תחרויות קליעה למטרה ותרגילי ירי מעשי (שיהיו פתוחים לכולם).
פרטים מדוייקים יפורסמו בהמשך, ההשתתפות תהיה כרוכה בהרשמה מוקדמת.
עוד מילה קטנה בנושא בטיחות, אני מודע לכך שרובנו (אם לא כולנו) חמושים, אך לשטח האירוע לא יותר להכנס עם נשק, ואני מקווה כי לכולנו ברור למה.
כל מי שיגיע לארוע חמוש, יוכל להפקיד את כלי הנשק בעמדת הפקדה מסודרת, אך בשטח הארוע לא תותר תנועה חמושה בשום אופן.
לארוע נשלחו גם הזמנות ב-Facebook לכל אלו המופיעים ברשימת החברים שלי, אתם מוזמנים להפיץ אותה הלאה.
עד שנפתח טופס רישום מסודר, ניתן לאשר הגעה בדף האירוע שנפתח בפייסבוק, גם למי שלא קיבל משום מה הזמנה לחשבון שלו.
ואם כבר לנצל את ההזדמנות, כולכם מוזמנים להכנס לדף ה-Facebook החדש שלנו וללחוץ על ה-Like כדי לקבל את העדכונים ישירות לדפי ה-FB שלכם.
ב-19.5.2012, יום שבת בבוקר, יתקיים יום הפנינג שעיקרו, מעבר למפגש החברים, הכרות עם עולם האיירסופט, ולא רק ליורים הקבועים שביננו.
ההפנינג יכלול עמדות לילדים, עם מטרות מגיבות, בלונים והרבה כיף, תחרויות קליעה למטרה ותרגילי ירי מעשי (שיהיו פתוחים לכולם).
פרטים מדוייקים יפורסמו בהמשך, ההשתתפות תהיה כרוכה בהרשמה מוקדמת.
עוד מילה קטנה בנושא בטיחות, אני מודע לכך שרובנו (אם לא כולנו) חמושים, אך לשטח האירוע לא יותר להכנס עם נשק, ואני מקווה כי לכולנו ברור למה.
כל מי שיגיע לארוע חמוש, יוכל להפקיד את כלי הנשק בעמדת הפקדה מסודרת, אך בשטח הארוע לא תותר תנועה חמושה בשום אופן.
לארוע נשלחו גם הזמנות ב-Facebook לכל אלו המופיעים ברשימת החברים שלי, אתם מוזמנים להפיץ אותה הלאה.
עד שנפתח טופס רישום מסודר, ניתן לאשר הגעה בדף האירוע שנפתח בפייסבוק, גם למי שלא קיבל משום מה הזמנה לחשבון שלו.
ואם כבר לנצל את ההזדמנות, כולכם מוזמנים להכנס לדף ה-Facebook החדש שלנו וללחוץ על ה-Like כדי לקבל את העדכונים ישירות לדפי ה-FB שלכם.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
Re: מפגש הסליק ומועדון טקטיקל-זון, קיסריה
כבר שריינתי את היומן ואשמח מאוד לגיע בהרכב מלא.
אנא תדאגו שבאמת תהיה הפקדה מסודרת, כי לאירועים הקודמים של טקטיקבול נמנעתי מלהגיע רק בגלל שלא אישפרו כניסה עם נשק (ואת זה אני מבין) ולא הייתי הפקדה. להשאיר את נשק בבית באירוע של הסליק יהיה כמו לאכול חזיר בביתו של הרב
Webart כתב:כל מי שיגיע לארוע חמוש, יוכל להפקיד את כלי הנשק בעמדת הפקדה מסודרת, אך בשטח הארוע לא תותר תנועה חמושה בשום אופן.
אנא תדאגו שבאמת תהיה הפקדה מסודרת, כי לאירועים הקודמים של טקטיקבול נמנעתי מלהגיע רק בגלל שלא אישפרו כניסה עם נשק (ואת זה אני מבין) ולא הייתי הפקדה. להשאיר את נשק בבית באירוע של הסליק יהיה כמו לאכול חזיר בביתו של הרב
מגיע , עם שלושה ילדים.
- סליקאי כסף

c425x כתב:כבר שריינתי את היומן ואשמח מאוד לגיע בהרכב מלא.Webart כתב:כל מי שיגיע לארוע חמוש, יוכל להפקיד את כלי הנשק בעמדת הפקדה מסודרת, אך בשטח הארוע לא תותר תנועה חמושה בשום אופן.
כמו שכתבתי, תהיה עמדת הפקדה מסודרת, עם רישום, עם שמירה. זהו לא ארוע שקשור לטקטיקבול, ואני לא יודע לגבי סידורי האחסון שהיו או לא היו שם.
למרות שמאוד רציתי להגיע,
לצערי הייתי מעורב בתאונת דרכים...
אני מקווה להחלים בקרוב ולשוב לאימוני הירי במהרה!
לצערי הייתי מעורב בתאונת דרכים...
אני מקווה להחלים בקרוב ולשוב לאימוני הירי במהרה!
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
למרות שאני לא מטקטיקבול, אבל מגיע +2
נרשמתי ב-FB.
נרשמתי ב-FB.
- סליקאי ארד

אשמח להגיע. 3 או 4.
שאלה:כיצד נרשמים הOLDTIMERS שאין להם דף בספר פרצופים?
ועוד שאלות: עד כמה שהבנתי הירי רק איירסופט. האם נכון?
האם תהיה אפשרות לרכוש במקום כלי איירסופט ואביזרים?
שאלה:כיצד נרשמים הOLDTIMERS שאין להם דף בספר פרצופים?
ועוד שאלות: עד כמה שהבנתי הירי רק איירסופט. האם נכון?
האם תהיה אפשרות לרכוש במקום כלי איירסופט ואביזרים?
Vanitas vanitatum, omnia vanitas
- סליקאי זהב

מעוניין להצטרף, בינתיים בלי ה+
לגבי רכישת איירסופט, היו מספר שנים שהתחלנו להרגיש כמו מדינה ספק נורמלית אבל נשארנו עם הרגשת ספק ונפרדנו מהנורמלית, התמת החליט שהחגיגה נגמרה.
http://www.pirsum.gov.il/LAPAM/PublicAnnouncement/general/ekdachim.htm
לגבי רכישת איירסופט, היו מספר שנים שהתחלנו להרגיש כמו מדינה ספק נורמלית אבל נשארנו עם הרגשת ספק ונפרדנו מהנורמלית, התמת החליט שהחגיגה נגמרה.
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
Colonel כתב:מעוניין להצטרף, בינתיים בלי ה+
כן, עוד טמטום. גדנע קליעה - חיסלו. רובי אוויר - חיסלו, מדיניות מצמצמת - יש ועוד איך.
אני זוכר פסוק שהיה כתוב בגדול על קיר המטווח בכרכור (כן, היה פעם כזה) שאמר "ללמד בני יהודה קשת".
איפה הקיר ואיפה הקשת?
- סליקאי כסף

רוי,
החלמה מהירה.
אלדר,
ההרשמה הסופית (תשלום עבור הארוע) תתבצע דרך אתר אינטרנט, לכן להרשמה דרך פייסבוק אין משקל רב לגבי ההרשמה, אלא רק לגבי הצפי.
לאלו שקשה עליהם ההחלטה לבצע תשלום באינטרנט, ניתן יהיה לשלם גם בארוע עצמו, אך המחיר יהיה מעט יותר גבוה.
לגבי הירי, האורע מוקדש כולו, הפעם, לירי במגוון גדול מאוד של כלי איירסופט שונים, לדעתי, בעתיד הקרוב, יתקיים גם ארוע ירי "אמיתי" לחברי האתר.
לגבי רכישה, כפי שציין הקולונל, למועדונים/יבואנים אסור למכור בשלב זה כלים, אך רכישה מאדם פרטי שיש לו כבר כלי כזה אינה בעייתית.
החלמה מהירה.
אלדר,
ההרשמה הסופית (תשלום עבור הארוע) תתבצע דרך אתר אינטרנט, לכן להרשמה דרך פייסבוק אין משקל רב לגבי ההרשמה, אלא רק לגבי הצפי.
לאלו שקשה עליהם ההחלטה לבצע תשלום באינטרנט, ניתן יהיה לשלם גם בארוע עצמו, אך המחיר יהיה מעט יותר גבוה.
לגבי הירי, האורע מוקדש כולו, הפעם, לירי במגוון גדול מאוד של כלי איירסופט שונים, לדעתי, בעתיד הקרוב, יתקיים גם ארוע ירי "אמיתי" לחברי האתר.
לגבי רכישה, כפי שציין הקולונל, למועדונים/יבואנים אסור למכור בשלב זה כלים, אך רכישה מאדם פרטי שיש לו כבר כלי כזה אינה בעייתית.
תודה...
אני מקווה להחלים עד המפגש...
בינתיים זה עובד לא רע
אני מקווה להחלים עד המפגש...
בינתיים זה עובד לא רע
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
איך נרשמים מלבד ב-FB ? אני מבין שהכניסה בתשלום, תשלום במקום או מראש ? תודה
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
ניתן לשלם מראש וגם בארוע. ההרשמה מראש תהיה בהנחה מסויימת יחסית למחיר בארוע.
דף ההרשמה יפתח עוד השבוע ויהיה נגיש לכולם, ולא מרק למי שיש לו חשבון בפייסבוק.
דף ההרשמה יפתח עוד השבוע ויהיה נגיש לכולם, ולא מרק למי שיש לו חשבון בפייסבוק.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד