ירי של חיילת במטווח אזרחי
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
ירי של חיילת במטווח אזרחי
שלום רב,
אחיינים שלי חיילת, ומעוניינת להגיע איתי למטווח אזרחי ולירות באקדח שלי.
שזוגתי רצתה לעשות זאת המטווח חייב אותנו בתעודת יושר + אישור רפואי.
מה חייל צריך להביא איתו למטווח אזרחי ? תעודת יושר אם צריך אפשר להנפיק אני מניח, אבל אישור רפואי לא נראה לי שיש רופא בצבא שיתן דבר כזה.
אשמח ותגובה מבעלי \ מכירי המטווחים
תודה
אחיינים שלי חיילת, ומעוניינת להגיע איתי למטווח אזרחי ולירות באקדח שלי.
שזוגתי רצתה לעשות זאת המטווח חייב אותנו בתעודת יושר + אישור רפואי.
מה חייל צריך להביא איתו למטווח אזרחי ? תעודת יושר אם צריך אפשר להנפיק אני מניח, אבל אישור רפואי לא נראה לי שיש רופא בצבא שיתן דבר כזה.
אשמח ותגובה מבעלי \ מכירי המטווחים
תודה
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
Re: ירי של חיילת במטווח אזרחי
חיילים וחיילות -רק ת.חוגר.
חיילות בתנאי שלא יפצחו בזמר,[לאחרונה אסור אפילו בצבא],
חיילות בתנאי שלא יפצחו בזמר,[לאחרונה אסור אפילו בצבא],
פחות -לרוב זה יותר,,
בתור קצין בחיל הרפואה ובתור אחד שעבר את התהליך על בשרו אני יכול להגיד לך:
אין שום בעיה להחתים רופא צבאי על הצהרת בריאות. אם לאחיינית שלך בעיות רפואיות אז הוא ישלח אותה לחוות דעת מומחה (אם למשל בעיות נוירולוגיות- יבקש חו"ד נוירולוג) ולאחר מכן יחתום על ההצהרה במידה והנוירולוג אישר.
אין שום בעיה להחתים רופא צבאי על הצהרת בריאות. אם לאחיינית שלך בעיות רפואיות אז הוא ישלח אותה לחוות דעת מומחה (אם למשל בעיות נוירולוגיות- יבקש חו"ד נוירולוג) ולאחר מכן יחתום על ההצהרה במידה והנוירולוג אישר.
- סליקאי ארד

מצ'טה כתב:בתור קצין בחיל הרפואה ובתור אחד שעבר את התהליך על בשרו אני יכול להגיד לך:
סלח לי, מדוע אתה חייב לעבור זאת על בשרך? לי זה לקח כדקה למלא כמה סעיפים, לשלוף חותמת- והינה הטופס מוכן.
אם אתה לא קרפ"ג אלא קא"ר, גם לא אמור לקחת זמן. תמיד יש לידך איזה רופא מילואימניק...
Vanitas vanitatum, omnia vanitas
- סליקאי זהב

במקום לשאול את כל יודעי הח"ן בפורום, לא פשוט יותר להתקשר למטווח ולשאול? למיטב ידיעתי תעודת חוגר אמורה להספיק, אבל לא כולנו מעודכנים בכל נוהל חדש שהופץ אתמול ע"י האגף לרישוי כלי יריה/ ק' הרישוי המחוזי/ ראש העיר/ מנהל האגף הפסיכיאטרי בבית החולים הקרוב.
I think, therefore I am. I think
אתה צודק ברמת העיקרון,
הבעיה עם "טלפון למטווח" שיש פערים בנהלים בין מטווחים ובפורום אתה מקבל את קשת הנהלים, בצורה כזאת יתכן והמטווח האהוב ע"י יבקש תעודת היעדר אחות שאין לי יכולת או זמן להנפיק, ומטווח שאני פחות נוהג לפוקדו לא ידרוש זאת.
לדוגמא :
היות ויש אחידות בפורום לגבי תעודת חוגר, במידה וטלפון למטווח "שלי" יגיד שצריך אחרת, אני אדגום מטווחים נוספים בנושא
תודה רבה על התגובות לכולם.
הבעיה עם "טלפון למטווח" שיש פערים בנהלים בין מטווחים ובפורום אתה מקבל את קשת הנהלים, בצורה כזאת יתכן והמטווח האהוב ע"י יבקש תעודת היעדר אחות שאין לי יכולת או זמן להנפיק, ומטווח שאני פחות נוהג לפוקדו לא ידרוש זאת.
לדוגמא :
היות ויש אחידות בפורום לגבי תעודת חוגר, במידה וטלפון למטווח "שלי" יגיד שצריך אחרת, אני אדגום מטווחים נוספים בנושא
תודה רבה על התגובות לכולם.
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד