נרתיק-קניה "בפוקס"

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

נרתיק-קניה "בפוקס"

על ידי ירוני » 29 אפריל 2012, 15:11

זמן רב התלבטתי מה לעשות עם ה sig 228 שלי. השקעתי זמן וכסף באימונים, התקנתי כוונות, המשכתי להתאמן... הייתה תקופה שהייתי במטווח 3 פעמים בשבוע. החששות מציר קנה גבוה נפתרו באימון, וכו'. סה"כ הייתי מרוצה מאוד.

דבר אחד הטריד אותי. אני עובד באוני' בהוראה ומחקר. כל צורת נשיאה משכה הערות. לא הצלחתי להסליק את הנשק, כמעט בכל צורה הוא בלט. גם נרתיק ייעודי של front line שניתן להסתיר עם החולצה, לא פתר את הבעיה של הבליטה הנוצרת ע"י קת האקדח [מה גם שעלה לי במחיר שחיקת חולצות מתגברת..].

לא רציתי להחליף אקדח ולהתחיל מחדש תקופה של אימונים, למידת ריג'קטים, אימונים לתיקון וכו'.
מאידך, לא הייתה ברירה. כמה ביקורים ב'בול' הובילו להתלבטות בין וארייאנטים שונים של 1911, אולטרא X וכו'. היה מדובר בהחלפה של סגנון, התרגלות לאקדח שונה ותחושת ירי חדשה וכו'. לדוג', אם בזיג הייתי רגיל ל recoil בועט, והייתי מתקן עם השבת האקדח למטה, מצאתי את עצמי מוריד את ה 1911 למטה מדי מן המטרה.

קצת לפני ההחלטה, הגעתי במקרה לאתר master of concealment. לגמרי במקרה, כיון שלא הגעתי אליו מאתר העוסק בנשק אלא במוצרי עור. הקישור הביא אותי לנרתיק הבא -

http://masterofconcealment.com/pgroup_d ... mode=image

שמתי לב ש'הקליפס' המתחבר לחגורה גבוה מאוד. בשל המחיר הזול, החלטתי להזמין ולהמתין עד שאתנסה בנרתיק הזה.

יצרתי קשר עם החנות [מסתבר שמאחורי האתר, שלא הבנתי היכן השרת שלו, יש חנות ממשית ביוטה ארה"ב], וביקשתי את הנרתיק, בצבע חום. התחייבו להגעת המוצר לישראל תוך כ 3 שבועות, בתוספת 8$.

כעבור 8 ימים הגיע חבילה ובה נרתיק שחור וחגורה שחורה. בצירוף מכתב, המסביר שכיון שהצבע החום לא היה במלאי, והמוכרן טעה באומרו שכן, החליטו לשלוח בכ"ז נרתיק דומה שחור בתוספת חגורה מתאימה ללא חיוב.

אני כבר הולך עם הנרתיק והחגורה הללו במשך חודש~. התוצאהף אקדח מוסלק, בקושי מורגש, יושב נהדר, התרגלתי מהר לעבודה עם הנרתיק במטווח.

שורה תחתונה. 32$ חסכו לי הוצאה גבוהה יותר של אקדח, אימונים, ציוד נלווה ועגמת נפש...
טובה עגבניה אחת מאשר סלסה חריפה מלאה תולעים
סליקאי זהב
סליקאי זהב

Re: נרתיק-קניה "בפוקס"

על ידי ליאור45 » 29 אפריל 2012, 15:35

תתחדש. שווה להציץ גם ב- www.smartcarry.com.
ברכת נשיאה בטוחה...

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי רועי 357 » 29 אפריל 2012, 16:41

תמיד זה היה ונשאר בנרתיק האיכותי...
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי M1976 » 29 אפריל 2012, 21:22

שתי אופציות נוספות לנרתיקים טובים:

Don Hume - יש משלוח לישראל (כ 16$). זמן המתנה ארוך, עד כ 4 חודשים.
http://www.donhume.com/
רכשתי את הדגם Don Hume H715MWCS עם הגנה מפני זיעת גוף. בדרך אעדכן כשיגיע....

High Noon Holster - משלוח לארץ דרך mustop
http://www.highnoonholsters.com/
רכשתי דרכם Hidden Ally - מאפשר הסלקה עמוקה, עם הכנסת החולצה למכנס.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי ~Hunter~ » 29 אפריל 2012, 22:11

לא יכול להיות שאין בארצינו מוצר כחול-לבן במחיר סביר. או שבגלל חוסר המודעות להסלקה עמוקה אין לזה כלל ביקוש ו EBAY ודומיו זאת הכתובת היחידה?
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי glockbuster » 29 אפריל 2012, 22:30

hunter

תתפלא,
"Si Vis Pacem Para bellum"

"Don't Call 911, Call 1911"

Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician

The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ירוני » 29 אפריל 2012, 22:31

~Hunter~ כתב:לא יכול להיות שאין בארצינו מוצר כחול-לבן במחיר סביר. או שבגלל חוסר המודעות להסלקה עמוקה אין לזה כלל ביקוש ו EBAY ודומיו זאת הכתובת היחידה?

לא מדוייק. ניסיתי את המוצר הזה של front-line:

http://www.front-line.co.il/english-gal ... ather.html

הנרתיק מאפשר הכנסה של החולצה לתוך המכנס והסתרת הנרתיק. אבל, האקדח עדיין נותר גבוה, ועל מנת ללבוש את הנרתיק יש צורך בכישורי אקרובטיקה, שאיני כשרוני בהם במיוחד ובפרט לא בשעות הבוקר המוקדמות...

שנית, ההבדל שבין רכישת הנרתיק תוצרת הארץ לבין הזמנה מחו"ל מצחיקה. בשביל הנרתיק של front line התחננתי בפני שני בתי מסחר שסרבו והשלישי הסכים תמורת סכום לא קטן. לאחר כמעט חודשיים קיבלתי את הנרתיק. למעשה, כבר שכחתי שהזמנתי.

הנרתיק מחו"ל הגיע תוך 8 ימים [עבודה. בפועל 12 יום].

יש מוצרים שנתפרים אישית, ופורסמו כאן בפורום הודעות בנושא. לא הייתה לי גישה נוחה לאחד מהם.

מכל מקום, למה שכתבת. יש דרישה לנרתיק הסלקה, ולסוגים אחרים. עם זאת, כפי שכבר דנו בנושא לפני כשבועיים~, כיון שרוב רוכשי הנשק בארץ מסתפקים בנרתיק בד פשוט שנמכר אוטומטית לרוכש ולא מודעים/רוצים בנרתיק מסוג אחר, אלו שמעוניינים בנרתיק מתקדם יותר נמנים על קבוצת מיעוט ולא יטרחו בעבורה. אני מבין סוחר שמוטרד ממתח הרווחים שלו, ויודע שהסתברותית אין לו עניין להכנס להרפתקה של מכירת נרתיקים אקזוטיים.

שורה תחתונה - נמשיך לפרנס מוצרים מחו"ל.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ירוני » 29 אפריל 2012, 22:33

ירוני כתב:
אני מבין סוחר שמוטרד ממתח הרווחים שלו, ויודע שהסתברותית אין לו עניין להכנס להרפתקה של מכירת נרתיקים אקזוטיים.

שורה תחתונה - נמשיך לפרנס מוצרים מחו"ל.

הרפתקאה. לזכותי ייאמר שהחוק עדיין מגדיר אותי עולה חדש :oops:
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ~Hunter~ » 30 אפריל 2012, 08:58

ירוני כתב:שורה תחתונה - נמשיך לפרנס מוצרים מחו"ל.

my point exactly
אני מנסה, באמת מנסה לתמוך ביצרן כחול-לבן או לפחות ביבואנים הוגנים, אבל ככל שאני בודק אני רואה שזה פשוט לא משתלם בשיט. זה מגיעה לרמות דביליות מדהימות, הזמנתי מוצר ים-המלח דרך EBAY בחצי מהמחיר הכי זול שמצאתי בארץ.

אז יופי, גם את הנרתיק להסלקה עמוקה (ואני בידיוק צריך אחד כזה) אקנה בחו"ל.

אגב, לא מפריע לך שהנרתיק החדש שלך חסר רצועת RETENTION וכל מה שמחזיק אותו זה הלחץ של העור (שיתרחב) והמכנסיים לרובנו רק הופכים להיות יותר קטנים עם הזמן?
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ירוני » 30 אפריל 2012, 09:05

~Hunter~ כתב:
ירוני כתב:אגב, לא מפריע לך שהנרתיק החדש שלך חסר רצועת RETENTION וכל מה שמחזיק אותו זה הלחץ של העור (שיתרחב) והמכנסיים לרובנו רק הופכים להיות יותר קטנים עם הזמן?

1. לגבי המכנסיים, אין בעיה שאין לה פתרון... מומלץ לא להגיע לבעיה הזו %3

2. העור צר והדוק יותר בחלק העליון, לא מצויין אם הוכנסה פיסת מתכת, אני חושב שלא.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי spy » 30 אפריל 2012, 10:10

אכן, זה מתסכל בטירוף שאנו נמצאים בשוק של אקדח אחד, נרתיק אחד (מקסימום - שניים), טלפון אחד, מכונית אחת (בגדול).
ירוני, קח בחשבון שבכל זאת, sig226 הינו אקדח fullsize שאינו מיועד ממש להסלקה עמוקה. אם זאת סביבת העבודה שלך, אני חושב שכדאי שתשקול להחליפו במשבו שמתאים יותר להסלקה. אני יודע שאם אני הייתי עובד בעבודה שכזאת הייתי עושה זאת. לא כי זה אקדח לא טוב, אלא כי הוא לא ממש מתאים לצורך מבחינתי.
מדריך ירי
IDPA Safety Officer
רוצה אימון איכותי ולא יקר? https://idpa.org.il/faq/
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי ירוני » 30 אפריל 2012, 12:55

spy כתב:אכן, זה מתסכל בטירוף שאנו נמצאים בשוק של אקדח אחד, נרתיק אחד (מקסימום - שניים), טלפון אחד, מכונית אחת (בגדול).
ירוני, קח בחשבון שבכל זאת, sig226 הינו אקדח fullsize שאינו מיועד ממש להסלקה עמוקה. אם זאת סביבת העבודה שלך, אני חושב שכדאי שתשקול להחליפו במשבו שמתאים יותר להסלקה. אני יודע שאם אני הייתי עובד בעבודה שכזאת הייתי עושה זאת. לא כי זה אקדח לא טוב, אלא כי הוא לא ממש מתאים לצורך מבחינתי.

אני מחזיק ב sig 228. קומקפט~.
כתבתי בהודעה הפותחת שאני מכיר את המגבלה, ושקלתי החלפה, אבל הניסיון המצטבר וההשקעה (האישית) עם ה sig מצדיקה להישאר עמו. כאמור, עם המגבלה אני מתגבר באמצעות הנרתיק. בשלב זה לא קיבלתי הערות, וניתן ללא כל קושי להסתיר את קת האקדח - הבולטת מעט ממילא - עם החולצה.

והמצב אצלי עוד טוב. אם מישהו יזדמן אי פעם לאוני' בר אילן/עברית, במשרדי החוג לארכיאולוגיה מסתובב לו חוקר בעל שם, עם נשר המדבר אימתני. הוא לא מצליח להסליק אותו %%$0066

אגב, אנקדוטה. מולי בהרצאות יושבים סטודנטים, חלקם נושאי נשק [צבא קבע, שוטרים, אזרחים וכו'] שלא טורחים להסתיר את נשקם. אחד, משתמש בנרתיק פובוס, שאינו מהודק למכנסיו/חגורתו והאקדח 'נוזל ממנו'. מודעות הנרתיק המתגברת שלי לא יכולה הייתה להתעלם, והארתי לו בעדינות ובשקט. התגובה הייתה משהו בסגנון "אתה מבין בכימיה, אני באקדחים". כמובן, לא ניתן לתת עצה שאינה בתחום התמחותי...
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי goral » 30 אפריל 2012, 13:39

קיימים בארץ נרתיקי הסלקה לא רעים בכלל של FRONT LINE,
אני אישית מסתובב כבר תקופה יחסית ארוכה עם זה
http://haslik.co.il/forum/viewtopic.php?f=1&t=16662&p=136765&hilit=front+line#p136765

ומרוצה מאוד, אני לא יודע בקשר ליצור של הנרתיק הנ"ל לסוגי נשק שונים, יש למגוון CZים ויש לגלוקים אולי יש יעודי לזיג ואולי פשוט אחד מהם יתאים.

בכל מקרה אם רכשת ואתה מרוצה מה יותר טוב מזה ? :)
Glock 19C
S&W MP Shield
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי donduck » 30 אפריל 2012, 13:54

~Hunter~ כתב:
ירוני כתב:אני מנסה, באמת מנסה לתמוך ביצרן כחול-לבן או לפחות ביבואנים הוגנים, אבל ככל שאני בודק אני רואה שזה פשוט לא משתלם בשיט. זה מגיעה לרמות דביליות מדהימות, הזמנתי מוצר ים-המלח דרך EBAY בחצי מהמחיר הכי זול שמצאתי בארץ.

קח בחשבון שהמוצר שנמכר בEBAY יכול להיות זיוף, חיקוי או מדולל.
קרה לי יותר מפעם אחת, אבל, אני מודה שזה ממכר.
אני לא בא, חלילה להגן על הסוחרים הישראלים, אבל, בסופו של דבר אתה מקבל את מה שאתה משלם עבורו.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי liornach » 30 אפריל 2012, 16:50

אני פשוט קניתי יריחו פולימרי בייבי הכי קטן שהמחיר עוד שפויי לאדם בתחילת דרכו
לצערי איני עשיתי מספיק מטווחים ובע"ה העשה כמה בקרוב כל זמן שאני לא עובד אני יכול להשקיע זמן וזה הדבר הכי חשוב
אני גם לא אדם קטן הרוחב ולכן אני שם אותו בצד הגוף ולא רואים אותו כמעט בכלל
אפילו מאבטחים במקומות ממשלתיים שואלים אם האקדח עלי כשאני מראה תעודה
סליקאי ארד
סליקאי ארד

הבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד