נרתיק-קניה "בפוקס"

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: נרתיק-קניה "בפוקס"

על ידי c425x » 30 אפריל 2012, 23:46

ירוני כתב:אגב, אנקדוטה. מולי בהרצאות יושבים סטודנטים, חלקם נושאי נשק [צבא קבע, שוטרים, אזרחים וכו'] שלא טורחים להסתיר את נשקם. אחד, משתמש בנרתיק פובוס, שאינו מהודק למכנסיו/חגורתו והאקדח 'נוזל ממנו'. מודעות הנרתיק המתגברת שלי לא יכולה הייתה להתעלם, והארתי לו בעדינות ובשקט. התגובה הייתה משהו בסגנון "אתה מבין בכימיה, אני באקדחים". כמובן, לא ניתן לתת עצה שאינה בתחום התמחותי...

ניסית פעם תיק, כגון Maxpedition?
אני מרצה 2-3 פעמים בשבוע וזה מה שאני עושה.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

Re: נרתיק-קניה "בפוקס"

על ידי ירוני » 01 מאי 2012, 00:11

c425x כתב:
ירוני כתב:אגב, אנקדוטה. מולי בהרצאות יושבים סטודנטים, חלקם נושאי נשק [צבא קבע, שוטרים, אזרחים וכו'] שלא טורחים להסתיר את נשקם. אחד, משתמש בנרתיק פובוס, שאינו מהודק למכנסיו/חגורתו והאקדח 'נוזל ממנו'. מודעות הנרתיק המתגברת שלי לא יכולה הייתה להתעלם, והארתי לו בעדינות ובשקט. התגובה הייתה משהו בסגנון "אתה מבין בכימיה, אני באקדחים". כמובן, לא ניתן לתת עצה שאינה בתחום התמחותי...

ניסית פעם תיק, כגון Maxpedition?
אני מרצה 2-3 פעמים בשבוע וזה מה שאני עושה.

יש לי תיק שנתפר אישית על פי מפרט maxpedition ומשמש למס' מטרות. היה על זה דיון לפני כחצי שנה. החיסרון - 1. התיק מונח על שולחן/לידו, ואני מתרחק מן השולחן במהלך ההרצאה. 2. שגיאה בתכנון הביאה לכך שאני יוצר 'שקע' במסך של הנטבוק, כך שבסופו של דבר אני לא יכול לנצל את התיק הן לנשק והן למחשב.
טובה עגבניה אחת מאשר סלסה חריפה מלאה תולעים
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד