למה לסתום פיות?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
למה לסתום פיות?
אני לא מבין מה הבעיה בשרשור שהתחלתי.
העליתי לפה קישור לכתבה בYNET שסיפרה על גבר תמים שנדקר הלילה למוות בגלל שביקש מקבוצת נערים להיות בשקט, עם הערה שטוענת לכך שאם הוא היה חמוש אולי הדברים יכלו להראות אחרת. בהחלט לא משהו שלא ראינו פה אף פעם... אם מישהו יוכל להסביר לי מה לא בסדר בזה, או איך זה שונה מהרבה שרשורים אחרים שעולים פה אני אשמח.
אני מבין שזה אתר פרטי, ואני מבין שבעצם יש למנהליו זכות להחליט אילו תכנים יועלו בו ואפילו מכבד את זה, אבל מעניין אותי למה אתם כל כך מפחדים כשמישהו מעלה באתר, שאמור לרכז את בעלי רשיונות הנשקים בארץ ואת אלו שמתעניינים בנושא, תהייה על זכותו של אדם להגן על עצמו.
אני דווקא חיכיתי לשמוע דעות שונות משלי, או אולי אנשים מלומדים ממני שישטחו את טענותיהם לכאן או לכאן, אבל כנראה שיש פה מישהו שמפחד שאולי איזה פקיד בממשלה קורא את התכנים ויבטל שרירותית את כל הרשיונות בארץ או משהו כזה, אחרת אני באמת לא מבין על מה ולמה הורידו את השרשור שלי (מה שבטח יקרה גם לשרשור הזה).
למען הסר ספק- אני מתנגד לאלימות כמו כל אחד מהחברים פה, ואין לי שום כוונה לעודד אף אחד לפגוע בשכנו, חברו ואפילו בנבלה שמפריע לו להרדים את הילדים, אבל בתוך עמי אני חי, בכבישיו אני נוהג ובקניוניו מבלה, מה שאומר שגם אני יכול לגמור מחר כמו הבחור המסכן מבאר שבע שנדקר הלילה למוות על ידי עבריין קטן ופחדן (לכאורה).
מקווה שהפעם יהיה לכם אומץ להשאיר את השרשור.
תודה,
טל
העליתי לפה קישור לכתבה בYNET שסיפרה על גבר תמים שנדקר הלילה למוות בגלל שביקש מקבוצת נערים להיות בשקט, עם הערה שטוענת לכך שאם הוא היה חמוש אולי הדברים יכלו להראות אחרת. בהחלט לא משהו שלא ראינו פה אף פעם... אם מישהו יוכל להסביר לי מה לא בסדר בזה, או איך זה שונה מהרבה שרשורים אחרים שעולים פה אני אשמח.
אני מבין שזה אתר פרטי, ואני מבין שבעצם יש למנהליו זכות להחליט אילו תכנים יועלו בו ואפילו מכבד את זה, אבל מעניין אותי למה אתם כל כך מפחדים כשמישהו מעלה באתר, שאמור לרכז את בעלי רשיונות הנשקים בארץ ואת אלו שמתעניינים בנושא, תהייה על זכותו של אדם להגן על עצמו.
אני דווקא חיכיתי לשמוע דעות שונות משלי, או אולי אנשים מלומדים ממני שישטחו את טענותיהם לכאן או לכאן, אבל כנראה שיש פה מישהו שמפחד שאולי איזה פקיד בממשלה קורא את התכנים ויבטל שרירותית את כל הרשיונות בארץ או משהו כזה, אחרת אני באמת לא מבין על מה ולמה הורידו את השרשור שלי (מה שבטח יקרה גם לשרשור הזה).
למען הסר ספק- אני מתנגד לאלימות כמו כל אחד מהחברים פה, ואין לי שום כוונה לעודד אף אחד לפגוע בשכנו, חברו ואפילו בנבלה שמפריע לו להרדים את הילדים, אבל בתוך עמי אני חי, בכבישיו אני נוהג ובקניוניו מבלה, מה שאומר שגם אני יכול לגמור מחר כמו הבחור המסכן מבאר שבע שנדקר הלילה למוות על ידי עבריין קטן ופחדן (לכאורה).
מקווה שהפעם יהיה לכם אומץ להשאיר את השרשור.
תודה,
טל
- סליקאי ארד

Re: למה לסתום פיות?
אני אוסיף לשאלה למה למחוק הודעות?
אם אחד ממנהלי האתר חושב שמתחיל פה דיון לא ראוי, שינעל את ההודעה במקום להעלים אותה בגניבה.
כך לפחות מסמנים לכל מי שכותב פה מה גבולות הגיזרה, מה מותר ומה אסור.
א.
אם אחד ממנהלי האתר חושב שמתחיל פה דיון לא ראוי, שינעל את ההודעה במקום להעלים אותה בגניבה.
כך לפחות מסמנים לכל מי שכותב פה מה גבולות הגיזרה, מה מותר ומה אסור.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

אני בטוח שמנהל, ובעליו של האתר יטיבו להסביר ממני.
אבל ,,לא יטיב להבין ממני,את מה שאני מזמן הבנתי,[וזה לא קשור לאתר הזה בכלל]
פחות -לרוב זה יותר,,
GUSS כתב:אני בטוח שמנהל, ובעליו של האתר יטיבו להסביר ממני.
מדהים איך אתה מצליח כל פעם לסכם את מה שהייתו אומר אם לא הייתי נסחף.
במילה אחת - אירופה
בשתי מילים - דרכון אירופאי.
אגב, מהיכרות רבת שנים עם בעל האתר.... הוא לא אומר " תשאיר את הראש בתחת".... כל מה שהוא מבקש זה "תוציא את הראש מהתחת באתר אחר".
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
חוץ מ"בטוח" שכל פעם שהפה של ביבי זז הוא משקר אני לא בטוח בדבר וחצי דבר בעולם הזה.
אבל....
המצב במדינת ישראל אינו שונה כל כך,בהלקח בחשבון שאצל החרדים הלא ציוניים, הערבים ומהגרי העבודה אחוז הילודה גבוה בהרבה מאשר אצל "הישראלי הממוצע" אם בכלל יש דבר כזה הרי שאם לא נשכיל (הממסד) לעצור את קצב הילודה שלהם גם את חלום המדינה הציונית תגמור הילודה של אויבנו ומחרבינו.
באירופה מתחולל שינוי, אולי באיחור אבל הוא מתחיל, תנועות הימין ברחבי היבשת מקבלות חיזוק בכל מערכת בחירות שמתקיימת שם. המגמה היא אנטי מהגרים, אנטי זרים אבל בעיקר אנטי מוסלמים וקהילות שלמות שנצמדות לפטמות השלטון אבל מסרבות להפוך לחלק אינטגרלי ותורם למדינה.
מלבד זאת, דרכון אירופאי מאפשר בנקל הגירה לכמעט כל מדינה בעולם במינימום של תנאים ודרישות.
בשורה התחתונה הנקודה פשוטה מאד.... אנחנו חיים רק פעם אחת, ואם המדינה שלנו, המדינה היהודית שאבותנו ואבות אבותינו חלמו עליה ולחמו למענה, אילו המדינה הזאת היתה עושה סימן קל שבקלים שהיא רוצה אותנו כאן, ולא רק בשביל לעבוד למענה או למות למענה, הייתי שמח להשאר כאן ולגדל כאן את בני.. אבל כאשר המדינה עושה כל שביכולתה לשעבד אותי אליה, לנסות ולסחוט אותי כמו לימון ואחר כך לזרוק אותי לכלבים.... אז אני מנסה למצא את הדרך להנות יותר מהחיים שניתנו לי.
יש או אמור להיות איזשהו הסכם בלתי כתוב אבל מאד מחייב בין מדינה לאזרחיה, שמור לי ואשמור לך... גידלו אותנו על התזה היפה שאם נילמד, נעבוד קשה, נשמור על החוק ונהיה אזרחים טובים ופרודוקטיבים למדינה הרי שרווחתנו מובטחת..... אבל הממסד בחר "לשבור את הכלים" למען שרידותו.. פעם השלטון הווה מטרה כדי להנחיל דרך אידאולוגית מסוימת, היום השלטון הוא המטרה בשביל לשלוט... והאזרח הוא משאב מתכלה...
אבל....
המצב במדינת ישראל אינו שונה כל כך,בהלקח בחשבון שאצל החרדים הלא ציוניים, הערבים ומהגרי העבודה אחוז הילודה גבוה בהרבה מאשר אצל "הישראלי הממוצע" אם בכלל יש דבר כזה הרי שאם לא נשכיל (הממסד) לעצור את קצב הילודה שלהם גם את חלום המדינה הציונית תגמור הילודה של אויבנו ומחרבינו.
באירופה מתחולל שינוי, אולי באיחור אבל הוא מתחיל, תנועות הימין ברחבי היבשת מקבלות חיזוק בכל מערכת בחירות שמתקיימת שם. המגמה היא אנטי מהגרים, אנטי זרים אבל בעיקר אנטי מוסלמים וקהילות שלמות שנצמדות לפטמות השלטון אבל מסרבות להפוך לחלק אינטגרלי ותורם למדינה.
מלבד זאת, דרכון אירופאי מאפשר בנקל הגירה לכמעט כל מדינה בעולם במינימום של תנאים ודרישות.
בשורה התחתונה הנקודה פשוטה מאד.... אנחנו חיים רק פעם אחת, ואם המדינה שלנו, המדינה היהודית שאבותנו ואבות אבותינו חלמו עליה ולחמו למענה, אילו המדינה הזאת היתה עושה סימן קל שבקלים שהיא רוצה אותנו כאן, ולא רק בשביל לעבוד למענה או למות למענה, הייתי שמח להשאר כאן ולגדל כאן את בני.. אבל כאשר המדינה עושה כל שביכולתה לשעבד אותי אליה, לנסות ולסחוט אותי כמו לימון ואחר כך לזרוק אותי לכלבים.... אז אני מנסה למצא את הדרך להנות יותר מהחיים שניתנו לי.
יש או אמור להיות איזשהו הסכם בלתי כתוב אבל מאד מחייב בין מדינה לאזרחיה, שמור לי ואשמור לך... גידלו אותנו על התזה היפה שאם נילמד, נעבוד קשה, נשמור על החוק ונהיה אזרחים טובים ופרודוקטיבים למדינה הרי שרווחתנו מובטחת..... אבל הממסד בחר "לשבור את הכלים" למען שרידותו.. פעם השלטון הווה מטרה כדי להנחיל דרך אידאולוגית מסוימת, היום השלטון הוא המטרה בשביל לשלוט... והאזרח הוא משאב מתכלה...
רק אל תשכח, שכל מיני תנועות אנטי מהגרים הן גם נגדך, גם אם "אתה בסדר".
- סליקאי טיטניום

טרופר גלוק,
1. אם אני צריך לבחור בין בין הערסים של פה, לבין האנטישמים של הגולה, עם כל המגרעות של המקום - אני אשאר כאן. לפחות זה הבית שלי.
2. לגבי אירופה, אתה צודק, אבל הם התעוררו מאוחר מדי ועושים מעט מדי. הסרטן כבר התפשט ואכל את כל הגוף. אף אחד לא יגרש את כל המוסלמים שחיים באירופה בצורה חוקית לגמרי חזרה לארצות מולדתם. יש כבר ערים שלמות עם רוב מוסלמי, ראשי ערים מוסלמיים ובקרוב נראה גם ראשי ממשלה. לצערי, גורל היבשת הזו כבר נחרץ ומי שרוצה לחיות שם שיבושם לו.
א.
1. אם אני צריך לבחור בין בין הערסים של פה, לבין האנטישמים של הגולה, עם כל המגרעות של המקום - אני אשאר כאן. לפחות זה הבית שלי.
2. לגבי אירופה, אתה צודק, אבל הם התעוררו מאוחר מדי ועושים מעט מדי. הסרטן כבר התפשט ואכל את כל הגוף. אף אחד לא יגרש את כל המוסלמים שחיים באירופה בצורה חוקית לגמרי חזרה לארצות מולדתם. יש כבר ערים שלמות עם רוב מוסלמי, ראשי ערים מוסלמיים ובקרוב נראה גם ראשי ממשלה. לצערי, גורל היבשת הזו כבר נחרץ ומי שרוצה לחיות שם שיבושם לו.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

itamar כתב:טרופר גלוק,
א.
יאללה... נתחיל דיון.... מהו "בית"? מה ההגדרה של המקום שאנו קוראים לו "מדינה שלנו"? מי זה "שלנו"?
מנהלים יקרים
אולי כבר עדיף לנהל דיוון באשכול המקורי ?
לפחות זה איך שהוא קשור בעקיפין לנושא הפורום ......
אולי כבר עדיף לנהל דיוון באשכול המקורי ?
לפחות זה איך שהוא קשור בעקיפין לנושא הפורום ......
כבר אמרו פעם לאירופאים: "לא רציתם אצלכם את היהודים, קיבלתם את המוסלמים" big time
אני מבין את טרופר, המדינה הזו אלופה בלשעבד אותנו ולדחוף לנו כל הזמן ידיים לכיסים, החיים כאן קשים , מלחיצים ולזה מצטרפת עלות המחיה מהגבוהים בעולם בייחוד ביחס לשכר .
קצת גלשנו מהנושא, מה לעשות קל מאד בעניין הזה....
אסף
אני מבין את טרופר, המדינה הזו אלופה בלשעבד אותנו ולדחוף לנו כל הזמן ידיים לכיסים, החיים כאן קשים , מלחיצים ולזה מצטרפת עלות המחיה מהגבוהים בעולם בייחוד ביחס לשכר .
קצת גלשנו מהנושא, מה לעשות קל מאד בעניין הזה....
אסף
"אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח העצמה אלה מכוח ההתמדה ..."
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
trooperglock כתב:itamar כתב:טרופר גלוק,
א.
יאללה... נתחיל דיון.... מהו "בית"? מה ההגדרה של המקום שאנו קוראים לו "מדינה שלנו"? מי זה "שלנו"?
זה ממש לא רלוונטי כי כרגע אתה מוגדר כאזרח המדינה אם תרצה או לא. אין לך הרבה ברירות אלא לקבל את מה שנקבע בשבילך מראש, כשהוריך החליטו לקבוע פה את את ביתם.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

ל trooperglock :
אל תאמין לכל מה שמאכילים אותך ,במיוחד על הבעיה ה"דמוגרפית" בישראל.
http://www.youtube.com/watch?v=XEgPc0MUMYI&feature=player_embedded
לאיתמר :
ההיסטוריה בדרך כלל חוזרת על עצמה , מחנות השמדה בארופה למוסלמים?
נ.ב
הבהרה:
אין לי פה עניין בהעברת דעה פוליטית כזו או אחרת ,
אוהב "בני אדם" אנוכי מכל דת ,צבע ומין (מבחינת מין ,אוהב "בנות אדם" אנוכי).
מקווה שהעולם יתעשת יום אחד ויבין שהרג מכל סוג שהוא לא מוביל לשום מקום.
אל תאמין לכל מה שמאכילים אותך ,במיוחד על הבעיה ה"דמוגרפית" בישראל.
http://www.youtube.com/watch?v=XEgPc0MUMYI&feature=player_embedded
לאיתמר :
2. לגבי אירופה, אתה צודק, אבל הם התעוררו מאוחר מדי ועושים מעט מדי. הסרטן כבר התפשט ואכל את כל הגוף. אף אחד לא יגרש את כל המוסלמים שחיים באירופה בצורה חוקית לגמרי חזרה לארצות מולדתם
ההיסטוריה בדרך כלל חוזרת על עצמה , מחנות השמדה בארופה למוסלמים?
נ.ב
הבהרה:
אין לי פה עניין בהעברת דעה פוליטית כזו או אחרת ,
אוהב "בני אדם" אנוכי מכל דת ,צבע ומין (מבחינת מין ,אוהב "בנות אדם" אנוכי).
מקווה שהעולם יתעשת יום אחד ויבין שהרג מכל סוג שהוא לא מוביל לשום מקום.
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
בלי לקרוא את ההודעה שהוסרה, שני הסנט שלי על מדיניות פרסום בפורומים:
אם מכל סיבה שהיא הודעה שהועלתה לפורום כלשהו נמחקת, ובפרט בפורום פרטי, יש רק דרך אחת לגיטימית לשאול על הנושא: בהודעה פרטית למנהל הפורום.
העלאת הודעה פומבית מעלה אצלי את האסיציאציה של "אכלו לי שתו לי", שלא לדבר על כך שבמקום להתריס שווה לברר.
אם אתה בביתו של אדם, ולדעתו הפרת את כללי הבית, אין מה להתווכח אלא לשאול בצורה פרטית ומנומסת מה היתה הבעיה.
אחרי הכל, איש אינו מבטיח לך כאן חופש ביטוי מלא.
עד כאן שני הסנט שלי - הכתוב לעיל הוא דיעה אישית.
אם מכל סיבה שהיא הודעה שהועלתה לפורום כלשהו נמחקת, ובפרט בפורום פרטי, יש רק דרך אחת לגיטימית לשאול על הנושא: בהודעה פרטית למנהל הפורום.
העלאת הודעה פומבית מעלה אצלי את האסיציאציה של "אכלו לי שתו לי", שלא לדבר על כך שבמקום להתריס שווה לברר.
אם אתה בביתו של אדם, ולדעתו הפרת את כללי הבית, אין מה להתווכח אלא לשאול בצורה פרטית ומנומסת מה היתה הבעיה.
אחרי הכל, איש אינו מבטיח לך כאן חופש ביטוי מלא.
עד כאן שני הסנט שלי - הכתוב לעיל הוא דיעה אישית.
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד