מה היה קורה אילו? חברה חמושה היא חברה מנומסת????

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

מה היה קורה אילו? חברה חמושה היא חברה מנומסת????

על ידי yotamravid » 06 מאי 2012, 13:12

מה היה קורה אילו אותו בחור אומלל שנרצח. היה שולף אקדח ויורה בנער שנייה לפני שהנער דקר אותו עד כמה היה אותו בחור מסתבך??
האם צודקים כל אותם "עסקונים" שחוברים למגמת צמצום נושאי האקדחים בידי האזרחים? עד מתי???
לדעתי האישית ואני מדגיש אינני יודע מה קרה שם ןבמנותק מהמקרה הנ'ל אני רוצה לאמר ולהדגיש:
הפכנו לחברה מתוסבכת,מצד אחד "פעילי השמאל" ויפי הנפש למיניהם +ארגונים פמיניסטים חוברים יחד כדי לגרום לגריעת נושאי האקדחים המורשים מנוף הארץ.כשאינם מודעים לשום אמיתות שהן בשטח.
כשכל מיני אחוזי שקר של סקרים. או סטטיסטיקות לא מוסמכות ושקריות גורמים להם לא להבין את מה שנעשה באמת במציאות.
ומתוך כך יוצרים מהומה על לא מאומה!
ומצד שני אנו כולנו נושאי האקדחים.ןהחברה החמושה ביחסי הגודל השונים בתוך אזרחי המדינה. סבורים שאקדחים בידי אנשים מוסמכים .מאומנים. ומהימנים היטב יגרמו "אולי" לאוכלוסייה ובעיקר לצעירים,לאי שימוש באלימות לפתרון והרגעת כעסים.
עד כמה נכונות ההשערות הנ'ל.
והאם אותו נרצח במידה והיה יורה בנער אפילו רק פוצע אותו. האם היה נחשב לעבריין חוק??
דעתכם חברים??
שקר לי רק פעם אחת בשניה כבר לא אאמין לך
סליקאי כסף
סליקאי כסף

Re: מה היה קורה אילו? חברה חמושה היא חברה מנומסת????

על ידי c425x » 06 מאי 2012, 14:41

לדעתי האישית, אם ידעו העבריינים הקטנים (את ה"כבדים" כלום לא יפחיד) שתקיפה של אדם ברחוב, פריצה לבית בלילה וכו' עלולה לעלות להם בחייהם, חלקם הגדול ימצאו מקצוע/תחביב אחרים.
הימצאות של נשק בידי אזרחים שומרי חוק תגרום ל"מאזן אימה" שקט ברוב המקרים ולאו דווקא ליריות כל שני וחמישי.
באירוע המדובר בסבירות גבוהה הנער שהיה רואה אקדח היה בורח והכל היה נגמר בשלום (יחסית).
במדינה נורמלית (ולדעתי אנחנו כרגע לא כזאת), מי שמותקף בנשק (כולל קר) ומגן על חייו, כולל הריגת התוקף, לא אמור להיענש. אצלנו זה כאמור, לא המצב...
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי asafii2 » 06 מאי 2012, 15:21

סביר להניח שהנערים היו שתויים, במצב הזה אולי גם האקדח לא היה מרתיע אותם.
אני באופן אישי הייתי מעדיף ספריי פלפל או גז, אפילו עם הנוול עם סכין לך תסתבך כאן
עם המשטר המעוות ותוכיח שאכן היית בסכנת חיים ממשית.

אסף
"אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח העצמה אלה מכוח ההתמדה ..."
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי afss » 06 מאי 2012, 15:49

סיפור אמיתי:
הייתי במלטה והתארחתי אצל ראש מז"פ שלהם. בין היתר ביקרתי במעבדת השוואת טביעות אצבע ובדיוק כשהייתי שם, המחשב "עשה" גילוי. טביעת אצבע של חשוד בשוד מזויין!
שאלתי אותם מה הצעד הבא? הוצאת צו מעצר? שליחת בלשים למעצרו?
לא, הם ענו לי, נפרסם בתקשורת את פרטיו והוא יסגיר את עצמו...
מה האינטרס של שודד מזויין להסגיר את עצמו? שאלתי.
או, הם ענו, בעל העסק הנשדד יעיד לטובתו כי הוא שדד אותו עם אקדח (תופי) ללא כדורים בתוף!
ולמה הנשדד הסכים לתת כסף אם הוא יודע שהשודד לא באמת חמוש? שאלתי.
ובכן, יש באי מעין "הסכם ג'נטלמני", השודדים משתמשים באקדחי תוף שניתן לראות שאין בהם כדורים, הנשדדים מעידים לטובתם וכך נמנעים ממעשי שוד שמידרדרים לרצח ואילו השודדים יוצאים בעונש קל!
ואם נשליך לדבריו של החבר מעלי, אם נתחיל להשתמש בכלי נשק כנגד פורצים, הם עלולים לבוא גם עם נשק ולהשתמש בו מראש. כלומר, הם קודם ירצחו ואז ישדדו. האם זה המצב שאנו רוצים להגיע אליו?
הפיתרון למעשי הביריונות, שמידרדרים להריגות/רציחות, הוא במניעה מסיבית ע"י המשטרה וענישה קשה ע"י בתי המשפט. אז אולי צריכים ללחוץ על שני המוסדות האלה שימלאו את תפקידם ולא שאזרחים יטלו את החוק לידיהם?
מומחה לבדיקות זיהוי והשוואת נשק ותחמושת
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Neon Golden » 06 מאי 2012, 16:13

אני רואה את הפרסומת הזו
http://www.bsell.co.il/?page=product&p_ ... ce=sekindo
ומצחיק אותי שאנחנו דואגים מאקדח עם 13 כדור במחסנית, עם רעש שמעיר שכונה שלמה כשאזרחים עלולים להצטייד בכזה לייזר ולעוור כל מי שבכלל מתקרב אליהם - או לחילופין הורים כמו גדי ויכמן ישתמשו בכזה דבר כדי לעורר את אותם ילדים מחלון הבית (מבלי להחשף לסכנה).

נמכר בכיף, ללא רשיון עם disclaimer פיצי. כשאין אכיפה בשום דרג ... כך אנו נראים.

הייאוש לא נעשה יותר נוח.
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 06 מאי 2012, 17:36

זה מצב של "מפסידים בלבד".

1. אם אותו אחד היה יורד עם נשק ומעיז להגן על חייו, התקשורת והמשטרה היו עושים ממנו קציצות. אותו נער דוקר היה משודרג למעמד של קדוש מעונה "ילד שחייו נקטעו בדמי ימיו על ידי רוצח חסר לב בגלל משובת נעורים". כמובן שהיו מדברים על "הקלות הבלתי נסבלת של השגת נשק ברישון במדינה שלנו", על זילות החיים ועד כל מני קלישאות... אף אחד לא היה מזכיר שהייתה לו סכין, שהוא היה שתוי, ושהיתה לו כוונה לדקור.

2. אם אותו אחד לא היה בוחר להתגונן... את התוצאה העגומה כבר ראינו. אין מה להרחיב את הדיבור.

בכל דרך שנבחר נאכל אותה...

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי glockbuster » 06 מאי 2012, 17:54

afss

זהו אתה מצאת את הפתרון הידד!!!

תרשה לי לשאול אותך מי ימנע? משטרת ישראל אותה משטרע שתמיד מתנערת ותמיד יש לה תרוצים
אתה אולי מוכן לשים את כל הביצים בסל הזה אני לא!!!
When seconds count.... The Police are only minutes away
וזה עוד אם משטרה חזקה מאומנת ונחושה, במצב של המשטרה שלנו היום יוק, לא אכיפה ולא הגנה

ושוב פעם תשאיר לנו רק מקלות ואבנים בעוד הצד שני מתחמש לענפה ואנחנו כמו צאן לטבח.
אתה יודע בהרבה מדינות בארה"ב שהחלו בשנים האחרונות לחלק לאזרחים שומרי החוק היתריים לנשיאה מוסלקת (CCW) אחוזי הפשיעה ירדו, בדיוק ההפך המוחלט מאותם ליברליים אוכלי זכויות שניבאו שהרחובות ישטפו בדם והמערב הפרוע יחזור שוב ונאדה, זיפ, כלום

אני אישית לא אתן לאף אחד את המונופול על היכולת להגן על חיי במקום שהמדינה תדרוש מכולם
אחריות אישית גם לאותו הפושע שעכשיו יעמוד וישלם על מעשיו, וגם אני אם אחליט לתומי שאני צ'ארלס ברונסון ואקח את החוק לידיים, אבל מה הכי פשוט ללא לתת בכלל, רק על תשכח אותם
חלאות בין שהם עבריינים (צעצוע, או קריירה), מחבלים מכל המינים הזנים והצבעים, פשוט משתינים עם החוק ועל החברה כך שהם ממש לא משקשקים מכל המציאות הזאת
"Si Vis Pacem Para bellum"

"Don't Call 911, Call 1911"

Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician

The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ליאור45 » 06 מאי 2012, 18:16

לדאבוני, כישלון בתהליך בחירת הקרבות של רבים מאתנו נפוץ הרבה יותר מאשר כישלון חריף בתהליך בחירת הקורבנות של פושעים/ מחבלים.

ג'נטלמן יודע כיצד לבחור את הקרבות שלו.

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי mannster » 06 מאי 2012, 20:29

קודם כל לפי מחקר שנערך באוניברסיטת הולנד, הוכח שחברה שנותנים לאזרחיה שומרי החוק לרכוש נשק להגנה עצמית - אחוז הפשיעה ירד. וההיפך בחברה שלוקחים ממנה נשקים.

לגבי המקרה הספציפי, ברור לי לפחות, שהיה עדיף לבחור לירות בסכניאי על מנת להגן על עצמו.

יש משפט שאומר: "אני מעדיף להשפט ע"י 12 איש, מאשר 6 שיסחבו אותי בארון".
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי GUSS » 06 מאי 2012, 20:31

חברים.
הרבה לפני שהיה לי נשק, הגנתי על עצמי בלעדיו
המוטו שלי אם נאלצת לשלוף -הפסדת.
כמו שאנו דורשים מעצמנו אימון ,מיומנות ועוד אימון בנשק,
כך עלינו לדרוש מעצמנו מיומנות והחלטיות ללא נשק,
זו לא פירסומת למועדון אומנויות לחימה מקומי עם שם אקזוטי,
זו קריאה לשידרוג מנטלי ,שהפיתרון בו אינו אקדח,
אל נא נשכח כי אלפי שנים אנשים נאלצו להתגונן ללא אקדח,
וגם אם מחר יאסף כל הנשק בארץ ,לא אלמן ישראל,
ודי לחכימה ברמיזה,,
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי goral » 06 מאי 2012, 22:10

אני כנראה הולך להיות האדם הלא נחמד שבסיפור או הלא פוליטיקליקורקט אבל בכל זאת

הבחור בא הביתה ורצה להשכיב את ביתו (לגיטימי לחלוטין)
נערים עשו רעש בשכונה בשעת לילה מאוחרת (לא תקין בעליל)
הבחור הוציא ראשו מהמרפסת ואמר מה שאמר שאין אנו יודעים כלל מה אמר - אבל יודעים שזכה למטח קללות מאחד הנערים
אותו בחור ניגש לדלת ובא לרדת למטה - למה ? כדי לנהל שיח תרבותי עם אותו אדם שקילל אותו בפראות שניה לפני זה ? אישתו ניסתה למנוע ממנו לרדת בגופה - כך נכתב "חצצה (או לפחות ניסתה) בינו לבין היציאה" (שוב, מעיד על אדם חדור במידה מסויימת שלא סופר את אישתו וממשיך למטה),

לעניות דעתי האישית ואם אני טועה אז סליחה מנפשו של אותו אדם בשמיים אבל הבחור ידע בדיוק לאן הוא יורד, מה שלא נסגר במילים מהמרפסת הולך להסגר למטה בידיים, ומולו היה נער חסר רסן שהגיב בצורה חסרת פרופורציה חסרת מעצורים וחסר רחמים וגדע חיים של אדם.

רוצים להתמם ולעשות מהמקרה זוועת עולם ומהמנוח אדם נעים הליכות ותמים ? סבבה, אני לא קונה את זה,
אגב - עשר שנים לפני זה נרצח החבר הכי טוב שלו בתור למאפיית פיתות, שם התפתח וויכוח על המיקום בתור, גם שם אנחנו לא יודעים מי אמר מה ואיך אבל גם שם נער הגיב בצורה מופרזת וחסרת רסן,

אני ספק שמדובר בתופעה בזויה ומדאיגה שכל נער היום יוצא מהבית עם איזה סכין בכיס כאילו מדובר בפק"ל סטנדרטי לנער הלוחם, אבל יש פה לעניות דעתי "רשלנות תורמת" שאי אפשר להתעלם ממנה

(אגב במיקרה אריק קרפ וגם הבחור שנרצח בטיול עם הכלב - אין שום רשלנות ומדובר באכזריות חסרת הסבר וכך גם עולם מהשיחזורים של המיקרים)
Glock 19C
S&W MP Shield
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Webart » 06 מאי 2012, 22:27

yotamravid כתב:הפכנו לחברה מתוסבכת,מצד אחד "פעילי השמאל" ויפי הנפש למיניהם +ארגונים פמיניסטים חוברים יחד כדי לגרום לגריעת נושאי האקדחים המורשים מנוף הארץ.
...
דעתכם חברים??

דעתי?
דעתי היא שאתה חורג בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים מכללי הכתיבה באתר, כנראה שלמזלך, לא היתה לי גישה למחשב בעת שפורסמה הודעתך ולכן הודעתך לא נעלמה מייד עם פרסומה.
מה שמתחולל בפורום ב-24 השעות האחרונות חורג מכל גבול הגיוני, וכנראה שחוסר תוגבה מיידי של הנהלת האתר גורם, בטעות, למחשבה שמותר לכתוב הכל, ובכן, ממש לא.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי spy » 06 מאי 2012, 22:36

אז מה אתה מציע בעצם? תמיד לוותר ע"מ למנוע הסלמה? אוקיי, אני מקבל. אבל מה קורה עם מישהו שודד אותך ברחוב? "עזוב, זה רק כסף"? ומישהו שאונס? "עזבי, גם כך את לא בתולה, אז מה זה כבר משנה"?
כנראה שוויתרנו יותר מידיי בשנים האחרונות, קיבלנו "בתמורה"אלימות חסרת רסן ופחד. כשהגעתי לארץ לפני 22 שנים הילדים היו יכולים להסתוב בחוץ כל הלילה ואף אחד לא היה דואג יותר מידיי. תחשבו על זה.
מדריך ירי
IDPA Safety Officer
רוצה אימון איכותי ולא יקר? https://idpa.org.il/faq/
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי goral » 07 מאי 2012, 00:19

בכלליות אני מסכים איתך, אבל להיותו חמוש או לא חמוש אין פה עיניין ומוטב לכולנו שהוא לא היה חמוש כי אז באמת היו "נופלים" על החברה החמושה - והפעם זה היה בצדק,
אונס \ שוד \ תקיפת שיכורים
אלו כולם מקרים בהם אתה נדרש לתגובה בתוך אירוע שנכפה עליך ללא יכולת להמנע

פה מדובר באדם שאחרי דין ודברים קשים ככל הנראה מילוליים עם מרחק פיזי גדול בחר להכנס לאימות אלים מרצונו החופשי, הניידת לא הגיע ? תקשר שוב, ושוב, ושוב, ושוב,

בהשתלשלות האירועים הספציפיים היה ברור לו (וזאת רק לדעתי כמובן) טוב מאוד לאן ולמה הוא יורד, רק שלא היה ברור לו שיש שם נער שלוח רסן ומופרז תגובה שידקור אותו עוד לפני שהוא יבין מה קורה

*אני מרשה לעצמי לדבר ככה היות והייתי במצב מאוד מאוד דומה, ונחש מה ? על אף היותי חמוש (ואולי בגלל\בזכות היותי חמוש?) בחרתי בדרך הנכונה, התקשרתי למשטרה שלא הופיעה, בשיחה השניה שלי למוקד 100 הודעתי לנציגה שהשיחה מוקלטת ושלדעתי עד מהרה הישיבה של אותם נערים תתפתח למשהו אלים היות והם שיכורים ואוחזים בחפצים חדים.

10 דקות אחרי זה כבר היתה ניידת, רבע שעה אחרי זה כבר הגן היה ריק
Glock 19C
S&W MP Shield
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 07 מאי 2012, 00:40

ליאור45 כתב:לדאבוני, כישלון בתהליך בחירת הקרבות של רבים מאתנו נפוץ הרבה יותר מאשר כישלון חריף בתהליך בחירת הקורבנות של פושעים/ מחבלים.

ג'נטלמן יודע כיצד לבחור את הקרבות שלו.

+1
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

הבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד