חויית קניה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
חויית קניה
שלום
מזה זמן רב אני חושב להחליף את הסמיט הותיק מדגם 915 באקדח קומפקטי וקטן.
לפני כשנתיים קראתי את סקירתו של אבי מור על התאורוס 24/7 קומפקט ומאז אמרתי שכשאני יחליט להחליף אני יבדוק דבר ראשון את האקדח הזה.
בחודש האחרון החלטתי כי הגיע הזמן ואספתי מידע מכל פורום ואתר בארץ ובעולם על האקדח הנל ואקדחים רלוונטים נוספים (מידע רב מאד אספתי פה באתר),בדקתי מספר אקדחים בחנויות שונות בארץ.
היום הגעתי למטווח רתע בבאר שבע לאחר שנודע לי שיש שם את האקדח הנחשק.
אמיר שקיבל את פני הסביר לי על האקדח ליווה אותי במטווח לימד אותי ותיקן אותי.
זו לא פעם ראשונה שאני יורה באקדח או מבקר במטווח(מחזיק רשיון כ20 שנה) ואולי גם ההחלטה לרכוש אקדח שהתעניינתי בו הרבה זמן תרמה להרגשה אבל היחס החם הסבלנות המקצועיות שחויתי במטווח רתע היו בהחלט חריגים לטובה מכל מה שהכרתי.
ממליץ מאד.
מזה זמן רב אני חושב להחליף את הסמיט הותיק מדגם 915 באקדח קומפקטי וקטן.
לפני כשנתיים קראתי את סקירתו של אבי מור על התאורוס 24/7 קומפקט ומאז אמרתי שכשאני יחליט להחליף אני יבדוק דבר ראשון את האקדח הזה.
בחודש האחרון החלטתי כי הגיע הזמן ואספתי מידע מכל פורום ואתר בארץ ובעולם על האקדח הנל ואקדחים רלוונטים נוספים (מידע רב מאד אספתי פה באתר),בדקתי מספר אקדחים בחנויות שונות בארץ.
היום הגעתי למטווח רתע בבאר שבע לאחר שנודע לי שיש שם את האקדח הנחשק.
אמיר שקיבל את פני הסביר לי על האקדח ליווה אותי במטווח לימד אותי ותיקן אותי.
זו לא פעם ראשונה שאני יורה באקדח או מבקר במטווח(מחזיק רשיון כ20 שנה) ואולי גם ההחלטה לרכוש אקדח שהתעניינתי בו הרבה זמן תרמה להרגשה אבל היחס החם הסבלנות המקצועיות שחויתי במטווח רתע היו בהחלט חריגים לטובה מכל מה שהכרתי.
ממליץ מאד.
- סליקאי ארד

Re: חויית קניה
תתחדש
האקדח חדש ? הם סוף סוף חזרו לייבא אותו או שמדובר בפריט משומש ?
האקדח חדש ? הם סוף סוף חזרו לייבא אותו או שמדובר בפריט משומש ?
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
לא
האקדח לא חדש, אבל בשל מצבו לא הייתי קונה חדש גם אם היה,לדעתי וממה שהבנתי תוך כדי השיחה אין חדשים אבל שוב אינני בטוח בכך וכדי לא להטעות אני חושב שעדיף להתקשר ולשאול.
האקדח לא חדש, אבל בשל מצבו לא הייתי קונה חדש גם אם היה,לדעתי וממה שהבנתי תוך כדי השיחה אין חדשים אבל שוב אינני בטוח בכך וכדי לא להטעות אני חושב שעדיף להתקשר ולשאול.
- סליקאי ארד

אין חדשים הם לא מייבאים, הם הביאו 809P ומנסים למכור אותו לכל מי שמתעניין ב-24/7
תתחדש, אקדח מעולה לכל הדעות (גם של אנשים מוערכים כמו אבי מור)
תתחדש, אקדח מעולה לכל הדעות (גם של אנשים מוערכים כמו אבי מור)
- סליקאי ארד

עתיד,
אתה מתכוון ל 809C
אתה מתכוון ל 809C
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
שאתה צודק אתה צודק :)
פשוט משום מה טאורוס מתלבש לי עם P כמו שגלוק מתלבש לי עם C
פשוט משום מה טאורוס מתלבש לי עם P כמו שגלוק מתלבש לי עם C
- סליקאי ארד

6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד