האתר שלי
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
- סליקאי ארד
הצעירים של ימינו......
הם לא הצעירים של פעם.
התחלה נאה !!!
אין ספק שחיוך היה מרוח על פני מפעם לפעם........
התחלה נאה !!!
אין ספק שחיוך היה מרוח על פני מפעם לפעם........
רון ארד-
עד שתחזור הביתה !
עד שתחזור הביתה !
חברים יקרים,
נכון שדברינו סתומים לחלק מהנוכחים אך אינני חושב שהמדובר בחלב מוקצף, מה גם שאני חושב שאנו משמיצים בטרם עת.
החלב המוקפץ אנטי-נשק/גברים/חובבי נשק ועוד.
השוקו לעומת זאת... די ההפך, אז בואו וניתן צ'אנס.
ואם נצליח לשמור על מידה של ג'נטלמניות נושא שיטות הנשיאה שלה, אולי נוכיח שוב את רמתנו כחברה חמושה ומנומסת.
נכון שדברינו סתומים לחלק מהנוכחים אך אינני חושב שהמדובר בחלב מוקצף, מה גם שאני חושב שאנו משמיצים בטרם עת.
החלב המוקפץ אנטי-נשק/גברים/חובבי נשק ועוד.
השוקו לעומת זאת... די ההפך, אז בואו וניתן צ'אנס.
ואם נצליח לשמור על מידה של ג'נטלמניות נושא שיטות הנשיאה שלה, אולי נוכיח שוב את רמתנו כחברה חמושה ומנומסת.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
אני ממש אהבתי.
קיבלנו כאן הצצה נחמדה לתוך מה חושב המאבטח הממוצע (אחרי הכל, אנחנו מבקרים אותם לא מעט - קל לשכוח שמדובר באדם שלא תמיד מרגיש שהוא ממצא את יכולתו בעבודה הזאת...) ולראות מה באמת מסתתר מאחוריו - סימולציה של מילואימניק ...
אהבתי גם את הכתיבה. נראה לי שהיא פשוט חשבה שאתר שעוסק בנשק, יהנה גם לקרוא על האבטחה מבפנים, בצורה קצת פחות שיגרתית מהמקובל אצלנו.
חוץ מזה, הצבעים אמנם מזעזעים, אבל אם לוחצים CTRL A הכל מסומן, ונהפך לקל לקריאה אפילו לאסטיגמטיים בעלי עוואריים.
קיבלנו כאן הצצה נחמדה לתוך מה חושב המאבטח הממוצע (אחרי הכל, אנחנו מבקרים אותם לא מעט - קל לשכוח שמדובר באדם שלא תמיד מרגיש שהוא ממצא את יכולתו בעבודה הזאת...) ולראות מה באמת מסתתר מאחוריו - סימולציה של מילואימניק ...
אהבתי גם את הכתיבה. נראה לי שהיא פשוט חשבה שאתר שעוסק בנשק, יהנה גם לקרוא על האבטחה מבפנים, בצורה קצת פחות שיגרתית מהמקובל אצלנו.
חוץ מזה, הצבעים אמנם מזעזעים, אבל אם לוחצים CTRL A הכל מסומן, ונהפך לקל לקריאה אפילו לאסטיגמטיים בעלי עוואריים.
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד