מפגש הסליק ומועדון טקטיקל-זון, קיסריה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: מפגש הסליק ומועדון טקטיקל-זון, קיסריה
רבותי!
אני במו"מ רציני עם אישתי על הגעה לאירוע עם ילדים.
התכתבתי עם WEBART והשתכנעתי שכדאי לבוא עם ילדים.
עכשיו אני צריך לשכנע את אישתי.
מי מביא ילדים בגילאים עד 8?
תודה!
אני במו"מ רציני עם אישתי על הגעה לאירוע עם ילדים.
התכתבתי עם WEBART והשתכנעתי שכדאי לבוא עם ילדים.
עכשיו אני צריך לשכנע את אישתי.
מי מביא ילדים בגילאים עד 8?
תודה!
א. אני.
ב. אני מבקש בכל לשון של בקשה, כל מי שמתכונן להגיע, מתבקש להסדיר את עניין התשלום בהקדם האפשרי, כדי שנהיה סגורים סופית מבחינה לוגיסטית.
להזכירכם, התשלום בארוע עצמו יהיה בסך 100 ש"ח ובהרשמה המוקדמת באינטרנט - 85 ש"ח.
ב. אני מבקש בכל לשון של בקשה, כל מי שמתכונן להגיע, מתבקש להסדיר את עניין התשלום בהקדם האפשרי, כדי שנהיה סגורים סופית מבחינה לוגיסטית.
להזכירכם, התשלום בארוע עצמו יהיה בסך 100 ש"ח ובהרשמה המוקדמת באינטרנט - 85 ש"ח.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
עכשיו חזרנו מהאירוע.
היה מ-ד-ה-י-ם!!!
כל הכבוד לדביר ולמועדון טקטיקל זון על הארגון והאירוח.
אין על מה להגיד מילה רעה, חוץ מזה שהיו יחסית מעט אנשים - באירוע השנתי שפורסם יותר מחודש מראש הייתי מצפה לראות קצת יותר אנשים.
תודה רבה!
היה מ-ד-ה-י-ם!!!
כל הכבוד לדביר ולמועדון טקטיקל זון על הארגון והאירוח.
אין על מה להגיד מילה רעה, חוץ מזה שהיו יחסית מעט אנשים - באירוע השנתי שפורסם יותר מחודש מראש הייתי מצפה לראות קצת יותר אנשים.
תודה רבה!
היה ממש נחמד למרות שהייתי בעמדה של הירי המעשי כל היום ולא ראיתי מה הולך בשאר המקומות, הרושם הכללי היה חיובי מאוד. נחמד לראות אנשים מוכרים ויוריםמגיעים עם הילדים לנטו fan. לפחות אצלי בעמדה היו די הרבה יורי ירי מעשי שבאו להכיר את תחום הירי
המעשי באיירסופט, אני שמח שאנשים נהנו. אין כמו לראות ילד מסיים מסלול ירי וחוזר עם חיוך מאוזן לאוזן-וגם ההורים מרוצים אז מה יותר מזה?
המעשי באיירסופט, אני שמח שאנשים נהנו. אין כמו לראות ילד מסיים מסלול ירי וחוזר עם חיוך מאוזן לאוזן-וגם ההורים מרוצים אז מה יותר מזה?
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
כל הכבוד לכל המארגנים ממני וגם מכל משפחתי!!! היה באמת טוב ומענין, כדי להמשיך לפרסם, ולא לעצור, ולחזק את כל הענף של ירי ספורטיבי! תודה רבה ליום כיף ומדהים בשבילי וגם לבת שלי בת עשר!
- סליקאי ארד

רועי עז זה אתה הייתה מדריך במסלול של הירי מעשי :-)
זה אני שרצתי אצלך שלושה פעמים (נגמר הגז) על המסלול ואחראי את כל המשפחתי. תודה רבה לסבלנות :-)
זה אני שרצתי אצלך שלושה פעמים (נגמר הגז) על המסלול ואחראי את כל המשפחתי. תודה רבה לסבלנות :-)
- סליקאי ארד

עכשיו אני מחבר שמות בפורום לאנשים מהיום. היו כמה וכמה משפחות שרצו היום במסלול שלי... זה ממכר מה לעשות!
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
המון תודה לכל מי שהגיע להשתתף, לכל מי שבא לעזור, לכל אלו שהגיעו גם אתמול לעבוד ולהכין, לשני שותפי לארוע המדהים שהיה, רון מטקטיקל-זון והמאסטרו הבלתי מעורר, חנן אוחיון.
להרמן נוח, מירב הרשקו, רועי הראל, עידו אדם, יגאל לייב, דור פרקש, אוהד תלמי ולאלכס שץ (שנודב למשימה בצורה לא מתוכננת), המון תודה, בלעדיכם זה לא היה אפשרי.
לדרור וקרן, שהגיעו עם ציוד מלא לצילום הארוע (ואני ממתין בכליון עיניים לראות את התוצאות), המון תודה על ההשקעה והיחס, אתם פשוט אנשים מקסימים.
היה כיף צרוף, בכל דקה ודקה, אני בטוח שהילדים והמבוגרים נהנו כולם, אני יודע שהילדודס שלי עשו כיף חיים.
האמת, אני קצת מצטער, ההבדל בין כמות האנשים שהודיעו (אישרו בפייסבוק, שלחו הודעות בפורום, צלצלו ושלחו מיילים) שיגיעו לארוע, לבין כמות האנשים שנרשמו בפועל והגיעו לאירוע היתה עצומה, וגרמה להוצאות מיותרות ולהתארגנות לכמות גדולה הרבה יותר של אנשים, אנשים שהבטיחו שיגיעו לסייע ולא הודיעו אפילו שהם מתכוננים לוותר על כך.
כל מי שמתלונן לעיתים על כך שאין מספיק מפגשים מאורגנים, שוכח כנראה כי יש עלויות נכבדות מאחורי כל הפקה שכזאת (וגם מאחורי הפקת חולצות, כובעים, תעודות ועוד) וקשה לי מאוד להתמודד עם כך שב"רגע האמת" מחליטים פתאום האנשים שלא מתאים להם לפתוח את ארנקיהם ולשלם עבור מה שהם הזמינו מראש.
עוד מעט עשר שנים של ביחד בסליק, ועדיין, זה לא מפסיק להפתיע אותי.
להרמן נוח, מירב הרשקו, רועי הראל, עידו אדם, יגאל לייב, דור פרקש, אוהד תלמי ולאלכס שץ (שנודב למשימה בצורה לא מתוכננת), המון תודה, בלעדיכם זה לא היה אפשרי.
לדרור וקרן, שהגיעו עם ציוד מלא לצילום הארוע (ואני ממתין בכליון עיניים לראות את התוצאות), המון תודה על ההשקעה והיחס, אתם פשוט אנשים מקסימים.
היה כיף צרוף, בכל דקה ודקה, אני בטוח שהילדים והמבוגרים נהנו כולם, אני יודע שהילדודס שלי עשו כיף חיים.
האמת, אני קצת מצטער, ההבדל בין כמות האנשים שהודיעו (אישרו בפייסבוק, שלחו הודעות בפורום, צלצלו ושלחו מיילים) שיגיעו לארוע, לבין כמות האנשים שנרשמו בפועל והגיעו לאירוע היתה עצומה, וגרמה להוצאות מיותרות ולהתארגנות לכמות גדולה הרבה יותר של אנשים, אנשים שהבטיחו שיגיעו לסייע ולא הודיעו אפילו שהם מתכוננים לוותר על כך.
כל מי שמתלונן לעיתים על כך שאין מספיק מפגשים מאורגנים, שוכח כנראה כי יש עלויות נכבדות מאחורי כל הפקה שכזאת (וגם מאחורי הפקת חולצות, כובעים, תעודות ועוד) וקשה לי מאוד להתמודד עם כך שב"רגע האמת" מחליטים פתאום האנשים שלא מתאים להם לפתוח את ארנקיהם ולשלם עבור מה שהם הזמינו מראש.
עוד מעט עשר שנים של ביחד בסליק, ועדיין, זה לא מפסיק להפתיע אותי.
דביר, לא יודע מה עם השאר אני לא הגעתי היום וגם לא התחייבתי לכך, אך עם זאת אשמח לתעודה (כתבתי גם בפניות למנהל האתר) ואדרבא חולצות כובעים זה יותר מישמח אותי ויתפוס מקום של כבוד בסדר יומי אגב לא הגעתי מתוקף התחייבות קודמת שנסגרה כבר הרבה לפניי הארגון יישר כח כן ירבו כמותך.
- סליקאי זהב

למעו האמת הופתעתי היום מכמות האנשים דלה יחסית.
תודה למארגנים, תודה מיוחדת לרועי.
רק היערה אחת - אולי היה כדאי לשים 2 רובי צלפים בעמדה - כי התור שם היה ארוך, זמני המתנה ארוכים בהרבה מעמדות אחרות, ודווקא העמדה זאת הייתה בשמש...
תודה למארגנים, תודה מיוחדת לרועי.
רק היערה אחת - אולי היה כדאי לשים 2 רובי צלפים בעמדה - כי התור שם היה ארוך, זמני המתנה ארוכים בהרבה מעמדות אחרות, ודווקא העמדה זאת הייתה בשמש...
Vanitas vanitatum, omnia vanitas
- סליקאי זהב

למי יש את הפייסבוק יצאה אלבום תמונות הראשון
https://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.10150904404354642.438818.801354641&type=3
https://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.10150904404354642.438818.801354641&type=3
- סליקאי ארד

טוב, יצאתי מפגר לגמרי.
ומנם לא הייתי בטוח שאגיע לאירוע, אבל הייתי כן בטוח שזה רק בשבת הבאה...
אני מתנצל ומסיק מסקנות אישיות.
ומנם לא הייתי בטוח שאגיע לאירוע, אבל הייתי כן בטוח שזה רק בשבת הבאה...
אני מתנצל ומסיק מסקנות אישיות.
- סליקאי טיטניום

גם אני חייב התנצלות. קודם כתבתי מגיע, אח"כ ירדתי לדירוג "אולי מגיע". בסוף העבודה השתלטה עליי ונאלצתי לעבוד 100+ שעות בשבוע של האירוע ולכן לא התפניתי. מבאס.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
האלבום השני פורסם, ניתן לראותו ב:
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 001&type=1
Webart כתב:האלבום השני פורסם, ניתן לראותו ב:
מי שאין לו פייסבוק גם יוכל איכשהו לראות?
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד