קבוצת רכישה

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: קבוצת רכישה

על ידי glockbuster » 27 מאי 2012, 09:10

יש סיבה מאוד טובה שרוב העולם בחר בסופו של דבר אקדחים חצי אוטומטיים
לכל אותם שאומרים שאפשר לתפעל אקדח תופי ביד אחת תנסו לחלוץ את התרמילים המשומשים מהתוף ולטעון חדשים באיזה צורה שתרצו ביד אחת ונראה כמה שזה פרקטי (אם חצי אוטומטי זה אפשרי אם אימונים לא רבים ויש כמה שיטות).

אם לא יריתם 0.357 מגנום מאקדח עם קנה קצרצר אז לא חוויתם גיהנום עלי אדמות
כשבחנו את הטאורוס 809C לISRAEL DEFENCE ניתנה לנו האפשרות לירות האחד מאקדחי התוף הקטנים של טאורוס ב0.357 מגנום עם קנה של 2 אינץ'
מי שחושב שאפשר ליצר ירי מהיר להגנה עצמית אם אקדח שכזה או שהוא לא עשוי מבשר ודם כמו רובינו, או שיש לא כמויות אדירות של כסף והוא מוכן לבזבז אותם ביד נדיבה אצל מנחתים שמתמכים בכירורגיה של כף היד בקיצור זה סבל אדיר, ואקדחים פשוט לא נשלטים גם בשתי ידיים שלא לדבר על יד אחת.
אם אנחנו מדינה של קליבר אחד אז למזלינו אחנו לפחות המדינה של הקליבר הנכון מצד אחד כדור נעים שמאפשר עבודה נכונה ומצד שני גם כדור שאפשר להגיע איתו לאחוזי כושר עצירה טובים מאוד
"Si Vis Pacem Para bellum"

"Don't Call 911, Call 1911"

Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician

The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי spy » 27 מאי 2012, 09:40

Hungarfield כתב:ספי, לתופי יתרון אחד משמעותי על חצי אוטומטי לא דרוך, גם אם יש תא ריק נוסף, והוא שאפשר לתפעל אותו ביד אחת בלבד.
למעט דריכה על המכנסיים (מצריך אימון מיוחד, ולא כל נשק מאפשר אותה) חצי אוטו׳ לא מאפשר תפעול ביד אחת.  

אין שום פתרון שאי אפשר למצוא לו שימוש.
כמות נהלים מטומטמים שאני נתקל בהם חדשות לבקרים שאין להם כל סיבה (במקרים מסוימים - הסיבה הייתה, אך כבר לא רלוונטית המון שנים, במקרה אחרים - מעולם לא הייתה סיבהאמיתי חוץ מחוסר מקצועיות והבנת נושא של מי שכתב את הנוהל) שאנו ממשיכים לעוות את המציאות כדי להתאים אותה לנוהל במקום להתאים את הנוהל למציאות.
מדריך ירי
IDPA Safety Officer
רוצה אימון איכותי ולא יקר? https://idpa.org.il/faq/
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי אקדוחן » 27 מאי 2012, 13:47

לגביי פליטת התרמילים בתופי לאחר ירי לא פותחים את התוף מרימים את האקדח והם נופלים מעצמם? או שזב רק אני
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי אקדוחן » 27 מאי 2012, 13:50

לגלוקבאסטר ישנם אנשים עם אחיזה מאסיבית שירו בעוונותיהם גם במאג באמצעות יד אחת אזי בטח עם תופי בקוטר מאגנום כלשהו.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 27 מאי 2012, 15:02

אקדוחן כתב:לגביי פליטת התרמילים בתופי לאחר ירי לא פותחים את התוף מרימים את האקדח והם נופלים מעצמם? או שזב רק אני

כנראה שאף פעם לא ירית בתופי.
כדורים חיים נופלים לבד, תרמילים מתרחבים אחרי ירי ויש צורך לחלוץ אותם על ידי מכה בציר התוף שקשור לשושנה שחולצת אותם.
קל יותר לעשות את זה ביד אחת בתופי מאשר להחליף מחסנית בחצי אוטומטי.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי אקדוחן » 27 מאי 2012, 15:25

זו הייתה כוונתי גם בהודעה האחרונה וגם לפניי מ'ס הודעות תופי קל יותר לתפעול מאקדח מחסנית בכל הנוגע ביד אחת
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי higt-power » 27 מאי 2012, 15:39

glockbuster כתב:מי שחושב שאפשר ליצר ירי מהיר להגנה עצמית אם אקדח שכזה או שהוא לא עשוי מבשר ודם כמו רובינו, או שיש לא כמויות אדירות של כסף והוא מוכן לבזבז אותם ביד נדיבה אצל מנחתים שמתמכים בכירורגיה של כף היד בקיצור זה סבל אדיר, ואקדחים פשוט לא נשלטים גם בשתי ידיים שלא לדבר על יד אחת.

עוד לא הבנתה שמה שאחד מגדיר כסבל השני מגדיר כתענוג ,מה שאחד מגדיר כמגעיל לשני זה דליקטס ... :lol:

אקדוחן כתב:לגלוקבאסטר ישנם אנשים עם אחיזה מאסיבית שירו בעוונותיהם גם במאג באמצעות יד אחת אזי בטח עם תופי בקוטר מאגנום כלשהו.

כלנו יורים באמצעותיד אחת (זאת שלוחצת על ההדק) אבל אני
ישמח לפגוש את האחד מסוגל להחזיק את הכלי במצב כוונות על מטרה ביד אחת בלבד ,עזוב לירות ..
(הכוונה היא בלי משען בלי כתף בלי בתי שחי בלי כלום ).

itamar כתב:כנראה שאף פעם לא ירית בתופי.
כדורים חיים נופלים לבד, תרמילים מתרחבים אחרי ירי ויש צורך לחלוץ אותם על ידי מכה בציר התוף שקשור לשושנה שחולצת אותם.
קל יותר לעשות את זה ביד אחת בתופי מאשר להחליף מחסנית בחצי אוטומטי.

א.

אך ,רציתי לעשות איתך התערבות ידידותית קלה :
אני יקח את הנשק שלך (שלא יהיה לי יתרון ) ואתה תיקח את התופי שלי
נקשור לכל אחד מאיתנו יד חלשה לאחור ונתחיל לירות אני מבזבז את התחמושת שלך ואתה את שלי על כל החלפת מחסנית /טעינה חוזרת שאני מבצע אתה משלם לי 100 שקל והפוך .
אבל המצפון שלי לא מאפשר לי לעשוק אותך בצורה כזאת .
רק תחשוב שזה שעשיתה תימרון ברמת קורדנציה וגמישות של מתעמלת אולימפית והצלחתה בשעה טובה להפיל את התרמילים (שגם זה לא תמיד חלק בדיוק אפילו עם תרמילי 38 ספישל באקדח עם מפלט באורך מלא כל שכן עם גוף J ו357 ) זאת רק חצי דרך עכשו אתה "רק" צריך
עוד למצוא דרך להחזיק את האקדח פתוח להגיעה לתחמושת הנוספת להכניס לתוף את כולה
ולסגור .
בעוד שאני מחכה שהצינה תינעל על עצר המחלק מפליט מחסנית עם האגודל שם את האקדח בין הבירכיים שולף מחסנית חדשה מהפונדה, שם אותה,נותן מכה ,מחזיר את האקדח ליד ,משחרר עצר מחלק ורוקאנרול .
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי itamar » 27 מאי 2012, 15:50

היגט,
אקדח חצי אוטומטי זה אקדח חצי אוטמטי לא משנה אם זה גלוק או FN.
כשלי תהיה אותה רמת מיומנות בתופי כמו בח.א. אז אהיה מוכן לעשות את התחרות הזו. בינתיים אפשר לספור על אצבעות שתי ידיים את מס' הפעמים שיריתי בתופי.

מצד שני הייתי מציע לך לעשות את ההתמודדות הזו מול ג'רי מיצ'לק (כאשר הוא עם יד אחת קשורה ועיניים סגורות).

ד.א. בזמנו במטווח ר"ג היה בא בחור קטוע יד שהיה יורה ברוגר 357. הייתי מציע לך גם להתחרות מולו :)

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי higt-power » 27 מאי 2012, 16:06

אז זהוא שאת התחרות הספציפית הזאת אני מוכן לעשות מול כל אחד .
כי אפילו מיודענו ג'רי שסמית משלמת לו משכורת בשביל להתאמן 8 שעות ביום על תרגילי הירי
שלו ומתקצבת לו 80K כדורים בשנה לענין ועדין הוא טוען את האקדח המיוחד שבנו לו בסמית לירי של כדורי 0.45 ACP בשושנות בשתי הידיים ....
מענין אגב למה הוא לא מדגים טעינה מהירה על J-FRAME של סמית ?!
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי GUSS » 27 מאי 2012, 17:43

למה ככה? למה?
עדיף להתחלף בכרטיסי האשראי,
ולהתחרות מי יכל לטעון צלחת בסטקים טובים ,ולהוריד אותם,,כל אחד ע"ח חברו.
וזאת ניתן לעשות בעניים עצומות ביד אחת ,,עם מזלג או בלעדיו,
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי higt-power » 27 מאי 2012, 18:31

כבר אמרתי
עוד לא הבנתה שמה שאחד מגדיר כסבל השני מגדיר כתענוג ,מה שאחד מגדיר כמגעיל לשני זה דליקטס ... :lol:

%%$0066
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי glockbuster » 27 מאי 2012, 18:58

אקדוחן היקר
אולי תאיר אותי למה הקשר בין מא"ג שהוא מקלע לבין אקדח תופי עם קנה קצר מאוד
(זה שאנשים מחזיקים את המא"ג מתחת לבית השחי ויורים זה לא ממש נקרא ביד אחת)
כמה שוקל המא"ג וכמה שוקל האקדח הנ"ל?
אחרי תשובה שכזאת אני בטוח שאתה לא ירית בתופי קצר קנה שכזה לבטח
"Si Vis Pacem Para bellum"

"Don't Call 911, Call 1911"

Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician

The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי אקדוחן » 27 מאי 2012, 19:05

באסטר חביב, זו הייתה דוגמא מוקצנת לא צריך לריב, ועכשיו ברצינות יריתי גם יריתי אפשרי מנסיון אוליי לא הרבה כמוך אך יריתי כולל בנשר, מה שרציתי לומר ואני לא מתחרה או מתיימר להתחרות כאן!!! יש טובים מנוסים וותיקים ממני בתחום אולי גם אתה אנני מכיר אותך, ולעניין אין כלי (אקדח) שלא ניתן לירות בו ביד אחת ואף לפגוע הרי זה העיקר הכל עניין של אחיזה יציבה ואיתנה ותרגול
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Neon Golden » 30 מאי 2012, 07:56

spy כתב:(תראה לי אקדח חצי אוטומטי שיורה תחמושת מגנום שניתן להסלקה)

גלוק 29 הוא אקדח חצי אוטומטי שיורה תחמושת 10מ"מ אוטו שנמצאית בין מגנום 357 למגנום 41. זהה בגודלו לגלוק 30 - קיבולת מחסנית 10 כדור. לתפיסתי עדיף להסליק כזה מאשר כל סוג של תופי במיוחד לאור היתרון של קרבת ציר הקנה למרכז המאסה של האקדח.
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי hk765 » 30 מאי 2012, 09:26

תמיד צריך לזכור את מטרת הנשק.
אזרח לא אמור לנהל קרבות ירי.
מה שלא עשית עם המחסנית הראשונה, כנראה שכבר לא תעשה.
שונה הדבר לגבי לוחם - שוטר או חייל.
על כן קלות טעינה מחדש לא תמיד רלונטית.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד