גריז נחושת
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
גריז נחושת
ערב טוב ושבת שלום לכולם
בעקבות רכישת הגלוק החדש שלי (שדרך אגב, קיבלתי שלשום - מזל טוב לי
) עלה בי עניין מחודש לגבי החומר הנ"ל.
הנושא נדון בפורום זה בעבר ודובר בתפקודו של החומר, שהוא לחכך את מסילות הגוף במסילות הצינה וע"י כך להתאים את החלקים הנ"ל אחד לשני באקדח חדש.
שאלתי כעת היא: עד מתי יש להשאיר חומר זה על מסילות הנשק? האם יש להסירו באופן יזום לאחר ירי של X כדורים בנשק, או שהוא יורד לבד עם הירי, הזמן, והניקוי?
בתודה מראש
גיא
בעקבות רכישת הגלוק החדש שלי (שדרך אגב, קיבלתי שלשום - מזל טוב לי

הנושא נדון בפורום זה בעבר ודובר בתפקודו של החומר, שהוא לחכך את מסילות הגוף במסילות הצינה וע"י כך להתאים את החלקים הנ"ל אחד לשני באקדח חדש.
שאלתי כעת היא: עד מתי יש להשאיר חומר זה על מסילות הנשק? האם יש להסירו באופן יזום לאחר ירי של X כדורים בנשק, או שהוא יורד לבד עם הירי, הזמן, והניקוי?
בתודה מראש
גיא
גלוק - כי הנצרה נמצאת בראש
תתחדש ....
לפני הכל תתחדש ואני בכל אופן אחרי ה200 כדור שיריתי אחרי הרכישה ניקיתי את האקדח לא חומר ולא נעליים אמה מה אני נוהג לגרז את המסילות עם וזלין .
" גם כי אלך בגיא צלמוות לא אירא רע "
גיא.
מנסיון עם גלוק, אין צורך בגריז הנ"ל.
כבר אחרי המאה כדורים הראשונים ,האקדח אמור לעבוד בצורה מושלמת.
לגבי גירוז כללי, אני ממליץ להשתמש בגריז של חברת SUPER LUBE.
מדובר בגריז עם טפלון שלא נמס בזמן שימוש בנשק (ירי) ונשאר על הנשק עד שאתה מוריד אותו. (בזמן ירי ראשוני בנשק ,לאחר הגירוז, יצאו מהנשק רק עודפי הגריז ).
לצורך ניקוי הנשק, יש רק להוריד את הגריז הישן ולשים שיכבה חדשה, זהו
מומלץ
ניתן לקנות בכל חנויות "עשה זאת בעצמך".

מנסיון עם גלוק, אין צורך בגריז הנ"ל.
כבר אחרי המאה כדורים הראשונים ,האקדח אמור לעבוד בצורה מושלמת.
לגבי גירוז כללי, אני ממליץ להשתמש בגריז של חברת SUPER LUBE.
מדובר בגריז עם טפלון שלא נמס בזמן שימוש בנשק (ירי) ונשאר על הנשק עד שאתה מוריד אותו. (בזמן ירי ראשוני בנשק ,לאחר הגירוז, יצאו מהנשק רק עודפי הגריז ).
לצורך ניקוי הנשק, יש רק להוריד את הגריז הישן ולשים שיכבה חדשה, זהו

מומלץ

ניתן לקנות בכל חנויות "עשה זאת בעצמך".

אין כמו הריח של האבק שרפה על מנת שנוכל להעריך את הזכות שלנו לשאת נשק
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
וזלין כידוע הינו חומר מעודד ילודה,,
איך? פשוט מורחים וזלין בנדיבות על ידית דלת חדר ההורים,כך שהזעטוטיםלא יוכלו לפתוח את הדלת ולהפריע
ולעינינו,משחת הפלאים הזהובה הינהcopper paste הינו משחת נחושת,
חומר סיכה עמיד בלחצים וטמפ, גבוהים!אין לו שום תכונות של שחיקה והתאמה,,,
חומר זה נפוץ בתחום מכונאות הרכב משמש לגרוז חלקים הנמצאים בחם גבוה,+לחץ +סביבה קורוזיבית.

ולעינינו,משחת הפלאים הזהובה הינהcopper paste הינו משחת נחושת,
חומר סיכה עמיד בלחצים וטמפ, גבוהים!אין לו שום תכונות של שחיקה והתאמה,,,
חומר זה נפוץ בתחום מכונאות הרכב משמש לגרוז חלקים הנמצאים בחם גבוה,+לחץ +סביבה קורוזיבית.
פחות -לרוב זה יותר,,
וזלין !?
guyk אתה רואה צחקת אבל מסתבר שלכל גלוקאי יש את הטכניקה שלו {סתם} זה תופס לגבי כל כלי נשק . 

" גם כי אלך בגיא צלמוות לא אירא רע "
למיטב ידיעתי, אחרי שיטוטים באתרי גלוק השונים, לגריז הנ"ל אין מטרה לשחוק את הנשק בשום צורה. סה"כ הוא עמיד יותר מאחרים ונשאר לאורך זמן:
Copper Based Factory Lube - Now available to users is the copper based lube that is on the gun when it is new. This lube will not dry out and stays where it is put. It is a lubricant for harsh conditions, due to its durability.
ניתן לקנות אותו בבול במחיר של 50-55 ש"ח לקופסה שתחזיק הרבה הרבה שנים
(גם למי שמנקה את הנשק כל שבוע
).
Copper Based Factory Lube - Now available to users is the copper based lube that is on the gun when it is new. This lube will not dry out and stays where it is put. It is a lubricant for harsh conditions, due to its durability.
ניתן לקנות אותו בבול במחיר של 50-55 ש"ח לקופסה שתחזיק הרבה הרבה שנים

באותו עיניין:
http://www.haslik.co.il/forum/viewtopic.php?t=184
http://www.haslik.co.il/forum/viewtopic.php?t=184
חברים יקרים,
הגירוז באקדחים החדשים נועד למניעת חיכוך בעת תקופת הירי הראשונה, ממש כמו הרצה ברכב.
הגריז לא נועד על מנת להתאים את החלקים אלא למנוע חיכוך מתכת במתכת באופן ישיר.
נקודות הגירוז בגלוק, אם שמתם לב, הן בשני מקומות - מסילות המחלק ומגרעת הדריכה של
מפסק הקשר / פחית ההדק.
לא להוריד את הגריז, תנו לו להעלם לבד. יש לשמן מדי פעם או לגרז באמצעות גריז כזה את
המגרעת, כמו בתמונה, על מנת למנוע חיכוך העלול לשחוק את פחית הקישור.
אין הגיון בהורדת הגריז עם רכישת האקדח, כמו שלא תוציאו את השמן ממנוע המכונית החדשה שלכם. (או הישנה, הכל ע"פ המקרה.)
כמו שאתם משמנים את מנוע הרכב, כך יש לשמן מדי פעם את המסילות ואיזורי החיכוך בנשק, בכל נשק.
הגירוז באקדחים החדשים נועד למניעת חיכוך בעת תקופת הירי הראשונה, ממש כמו הרצה ברכב.
הגריז לא נועד על מנת להתאים את החלקים אלא למנוע חיכוך מתכת במתכת באופן ישיר.
נקודות הגירוז בגלוק, אם שמתם לב, הן בשני מקומות - מסילות המחלק ומגרעת הדריכה של
מפסק הקשר / פחית ההדק.

לא להוריד את הגריז, תנו לו להעלם לבד. יש לשמן מדי פעם או לגרז באמצעות גריז כזה את
המגרעת, כמו בתמונה, על מנת למנוע חיכוך העלול לשחוק את פחית הקישור.
אין הגיון בהורדת הגריז עם רכישת האקדח, כמו שלא תוציאו את השמן ממנוע המכונית החדשה שלכם. (או הישנה, הכל ע"פ המקרה.)
כמו שאתם משמנים את מנוע הרכב, כך יש לשמן מדי פעם את המסילות ואיזורי החיכוך בנשק, בכל נשק.
אנשים:
בפורום בול מטווחים ישנו אשכול אשר נקרא גריז מוזהב שלחתי לאשכול זה שאלה זהה לגבי הגריז מתוך בורות מפני שחשבתי שזה אותו חומר (השאלה לאשכול זה נשלחה בטעות כי חשבתי שהשאלה הקודמת...
לא נורא)
מישהו מוכן להאיר את עיני בנושא?

בפורום בול מטווחים ישנו אשכול אשר נקרא גריז מוזהב שלחתי לאשכול זה שאלה זהה לגבי הגריז מתוך בורות מפני שחשבתי שזה אותו חומר (השאלה לאשכול זה נשלחה בטעות כי חשבתי שהשאלה הקודמת...

מישהו מוכן להאיר את עיני בנושא?

לדוד |ברוך ה'| צורי המלמד ידי לקרב אצבעותי למלחמה:
(תהילים מזמור קמד פס' א')
זה המזמור חבר דוד, כאשר נצח בכל המלחמות, ונתן שבח לקב"ה שעזר לו עד כה, וראה ישראל יושבים לבטח.
(תהילים מזמור קמד פס' א')
זה המזמור חבר דוד, כאשר נצח בכל המלחמות, ונתן שבח לקב"ה שעזר לו עד כה, וראה ישראל יושבים לבטח.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד