שינוי עילה ממתנדב מתמיד ליישוב זכאי
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שינוי עילה ממתנדב מתמיד ליישוב זכאי
שלום לכולם,
אני מחזיק נשק ברישיון כ-8 שנים בגין עילת מתנדב מתמיד
לאחר ביטול העילה (לצערי) הרישיון הפך להיות "אחזקה" בלבד והוא שוכב אחר כבוד בכספת בביתי (לשמחתי המשרד לבטחון פנים ממשיך לחדש לי את הרישיון...).
אני עתיד לעבור דירה באוגוסט לקרני שומרון (יחידת דיור ליד ההורים של אשתי) ואני רוצה לשנות את העילה ליישוב זכאי (אני יודע שקרני שומרון הוא יישוב זכאי).
מה הפרוצדורה לשינוי העילה? זכור לי שעליי לגור ביישוב זכאי לפחות 3 חודשים (יש חובה להעביר את מקום המגורים במשרד הפנים? או שאפשר להציג חוזה (די פיקטיבי למען האמת) של שכירת הדירה מהורי אשתי) האם אכן רק אחרי 3 חודשים אפשר לבקש שינוי עילה ליישוב זכאי?
הבנתי גם לאחרונה שפקיד הרישוי בירושלים (אני עובד במשרד המשפטים במזרח העיר) נסגר לרגל שיפוצים... האם יש פקיד רישוי אחר, קרוב, לבד מזה היושב ברמלה (הוא רחוק מאוד)?
תודה רבה לעונים
אבי
אני מחזיק נשק ברישיון כ-8 שנים בגין עילת מתנדב מתמיד
לאחר ביטול העילה (לצערי) הרישיון הפך להיות "אחזקה" בלבד והוא שוכב אחר כבוד בכספת בביתי (לשמחתי המשרד לבטחון פנים ממשיך לחדש לי את הרישיון...).
אני עתיד לעבור דירה באוגוסט לקרני שומרון (יחידת דיור ליד ההורים של אשתי) ואני רוצה לשנות את העילה ליישוב זכאי (אני יודע שקרני שומרון הוא יישוב זכאי).
מה הפרוצדורה לשינוי העילה? זכור לי שעליי לגור ביישוב זכאי לפחות 3 חודשים (יש חובה להעביר את מקום המגורים במשרד הפנים? או שאפשר להציג חוזה (די פיקטיבי למען האמת) של שכירת הדירה מהורי אשתי) האם אכן רק אחרי 3 חודשים אפשר לבקש שינוי עילה ליישוב זכאי?
הבנתי גם לאחרונה שפקיד הרישוי בירושלים (אני עובד במשרד המשפטים במזרח העיר) נסגר לרגל שיפוצים... האם יש פקיד רישוי אחר, קרוב, לבד מזה היושב ברמלה (הוא רחוק מאוד)?
תודה רבה לעונים
אבי
- סליקאי ארד

Re: שינוי עילה ממתנדב מתמיד ליישוב זכאי
נכון להיום כל הישובים באיזור קרנ"ש שיכים ללשכה ברמלה ואצלה בלבד ניתן לקבל שירות .
לעינין עצמו אתה צריך להוכיח מגורים בפועל בישוב במשך 3 חודשים לפני הגשת הבקשה .
יש פקידים שיסתפקו בחוזה +הצהרה של בעל הנכס שאתה מתגורר בפועל במקום
יש כאלו שידרשו אישור תשלום ארנונה מהרשות המקומית שזה בעיתי במקרא של יחידת דיור שכן
לרוב התשלומים נמצאים על הבעלים .
לעינין עצמו אתה צריך להוכיח מגורים בפועל בישוב במשך 3 חודשים לפני הגשת הבקשה .
יש פקידים שיסתפקו בחוזה +הצהרה של בעל הנכס שאתה מתגורר בפועל במקום
יש כאלו שידרשו אישור תשלום ארנונה מהרשות המקומית שזה בעיתי במקרא של יחידת דיור שכן
לרוב התשלומים נמצאים על הבעלים .
אבי, ברוך הבא.
ידע = כוח ולשם כל קיים האתר.
מאז שהוחלט שממירים בחידוש את הרשיונות בעילת מתמי"ד/ מתנדב משא"ז לייעוד אחזקה, קיים נוהל באק"מ לפיו מתנדב שממציא אישור על התנדבות פעילה מקצין האק"מ המרחבי שלו ומגיש אותו לפקיד הרישוי יקבל המרה במקום לייעוד נשיאה. כך נהגתי עד החידוש האחרון, כולל. למיטב ידיעתי נוהל זה עדיין תקף - קיבלתי אישור על התנדבות פעילה בפעם האחרונה לפני כחצי שנה כאשר החלפתי אקדח. האישור הגיע אליי פחות משבוע אחרי שמילאתי "פנייה בדבר" למפקד שלי. בכל מקרה, חבל שלא תשא את האקדח הפרטי שלך במשמרת (וביומיום).
בהצלחה.
ידע = כוח ולשם כל קיים האתר.
מאז שהוחלט שממירים בחידוש את הרשיונות בעילת מתמי"ד/ מתנדב משא"ז לייעוד אחזקה, קיים נוהל באק"מ לפיו מתנדב שממציא אישור על התנדבות פעילה מקצין האק"מ המרחבי שלו ומגיש אותו לפקיד הרישוי יקבל המרה במקום לייעוד נשיאה. כך נהגתי עד החידוש האחרון, כולל. למיטב ידיעתי נוהל זה עדיין תקף - קיבלתי אישור על התנדבות פעילה בפעם האחרונה לפני כחצי שנה כאשר החלפתי אקדח. האישור הגיע אליי פחות משבוע אחרי שמילאתי "פנייה בדבר" למפקד שלי. בכל מקרה, חבל שלא תשא את האקדח הפרטי שלך במשמרת (וביומיום).
בהצלחה.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
ליאור
לפני כשבועים יצאה עדכון שכל נושא הרשיונות האישים למתנדבים בוטל ולא יתנתנו עוד אישורי
התנדבות פעילה .
לפני כשבועים יצאה עדכון שכל נושא הרשיונות האישים למתנדבים בוטל ולא יתנתנו עוד אישורי
התנדבות פעילה .
ואם אתה כבר מחזיק ברשיון בעילה זו מעל 10 שנים
האם ישנו את העילה "לאחר"
האם ישנו את העילה "לאחר"
- סליקאי ארד

מקרה הבוחן טרם דיווח לסליק.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
עקרונית כן
בפועל הכל בחסדי הפקידים וכתלות בעקשנות המבקש .
בפועל הכל בחסדי הפקידים וכתלות בעקשנות המבקש .
תודה רבה לעונים
אכן ידע זה כוח!
חבל רק שבשביל דבר "פעוט" כמו להגיע לפקיד ממשלתי (פקיד הרישוי) צריך לקחת יום חופש
ולנסוע כ"כ רחוק...
אני מקווה שבנובמבר פקיד הרישוי יהיה נחמד אליי...
אבי
אכן ידע זה כוח!
חבל רק שבשביל דבר "פעוט" כמו להגיע לפקיד ממשלתי (פקיד הרישוי) צריך לקחת יום חופש
ולנסוע כ"כ רחוק...
אני מקווה שבנובמבר פקיד הרישוי יהיה נחמד אליי...
אבי
- סליקאי ארד

לפני שאתה נוסע תזמין תור שלא תיסע סתם.
- סליקאי זהב

9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד