תחמושת זיג p238
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
תחמושת זיג p238
היי,
איזו תחמושת הכי מתאימה לזיג p238, בהיבט של מעצורים,התנהגות של הנשק,דיוק?
קראתי כמה מאמרים שטענו שהולו פוינט וחבריו לא מתאימים,ומבין ה-full metal jacket יש מספר יצרנים מצומצם שמתאים לנשק הזה.
על איזה יצרן תמליצו?
תודה מראש,
Tomas6774
איזו תחמושת הכי מתאימה לזיג p238, בהיבט של מעצורים,התנהגות של הנשק,דיוק?
קראתי כמה מאמרים שטענו שהולו פוינט וחבריו לא מתאימים,ומבין ה-full metal jacket יש מספר יצרנים מצומצם שמתאים לנשק הזה.
על איזה יצרן תמליצו?
תודה מראש,
Tomas6774
- סליקאי ארד

Re: תחמושת זיג p238
שטויות
האקדח הזה יזין כל תחמושת HP שתאכיל אותו בלי כל בעיה
האקדח הזה יזין כל תחמושת HP שתאכיל אותו בלי כל בעיה
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
היתה לי בעיה עם מנה ספציפית של SELLIER & BELLOT בזיג 228. מתברר שבמנה זו הקליע היה גלילי ביציאה מהתרמיל, דבר שגרם להרבה מעצורים בהזנה.
מאחר ובדגם 238 קיימת נעילת קנה בסגנון FN (הקנה יורד), יתכן שקיימת רגישות לתחמושת מסוימת. הייתי קונה קופסה, ומנסה. אם אחרי מחציתה לא תהינה בעיות- הייתי שומר את המחצית השניה כמבצעית.
מאחר ובדגם 238 קיימת נעילת קנה בסגנון FN (הקנה יורד), יתכן שקיימת רגישות לתחמושת מסוימת. הייתי קונה קופסה, ומנסה. אם אחרי מחציתה לא תהינה בעיות- הייתי שומר את המחצית השניה כמבצעית.
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
כשבחנו את הP238 לקליבר קרבי
ירינו בו לא מעט כדורי HP של כמה יצרנים ולא היו לאקדח שום בעיות בלהזין, לירות, לחלוץ ולפלוט
את אותם כדורי חוד חלול
ירינו בו לא מעט כדורי HP של כמה יצרנים ולא היו לאקדח שום בעיות בלהזין, לירות, לחלוץ ולפלוט
את אותם כדורי חוד חלול
הבנתי.הוא אוכל גם הולו פוינט,אבל מומלץ לרוץ עם 25-50 כדור לפחות על מנת להיות בטוח.
Am i wrong?
Am i wrong?
- סליקאי ארד

Tomas6774
תראה
תמיד צריך לבדוק פרטני לאקדח שלך, הם כולם אמורים להיות בנויים אותו הדבר אבל במציאות זה
לא תמיד המצב
תמיד יש מקום לבדוק ולהוכיח ב1000 אחוז שהאקדח שלך ואני מדגיש שלך עובד ללא שום בעיות
כמות הכדורים היא פקטור של מחיר ואם יש לך את האפשרות לירות יותר מקופסא אחת זה גם טוב
כאימון על אותו סוג תחמושת, אני אישית תמיד אבדוק במינימום קופסה שלמה
תראה
תמיד צריך לבדוק פרטני לאקדח שלך, הם כולם אמורים להיות בנויים אותו הדבר אבל במציאות זה
לא תמיד המצב
תמיד יש מקום לבדוק ולהוכיח ב1000 אחוז שהאקדח שלך ואני מדגיש שלך עובד ללא שום בעיות
כמות הכדורים היא פקטור של מחיר ואם יש לך את האפשרות לירות יותר מקופסא אחת זה גם טוב
כאימון על אותו סוג תחמושת, אני אישית תמיד אבדוק במינימום קופסה שלמה
תודה,הבנתי,אני חושב.
שאלה נוספת,ברשותכם:אני מסתובב עם הנרתיק הפולימרי שסיפקו זיג במזוודה של האקדח.(תוצרת ישראל,אגב).הוא ממש לא נוח והאקדחון הזה מתנדנד עליו כשהוא עליי.יש למישהו המלצה על נרתיק לאקדח הזה?שיהיה נוח ושעדיין האקדח יהיה קונסילד?
שאלה נוספת,ברשותכם:אני מסתובב עם הנרתיק הפולימרי שסיפקו זיג במזוודה של האקדח.(תוצרת ישראל,אגב).הוא ממש לא נוח והאקדחון הזה מתנדנד עליו כשהוא עליי.יש למישהו המלצה על נרתיק לאקדח הזה?שיהיה נוח ושעדיין האקדח יהיה קונסילד?
- סליקאי ארד

לאקדח קטנטן כזה יש הרבה אופציות מעולות להסלקה עמוקה
אני ממליץ על המוצר הזה
http://www.versacarry.com/
ועל הנרתיק הפנימי הזה של DE SANTIS
http://www.desantisholster.com/store/SE ... sof-tucktm
אני ממליץ על המוצר הזה
http://www.versacarry.com/
ועל הנרתיק הפנימי הזה של DE SANTIS
http://www.desantisholster.com/store/SE ... sof-tucktm
Tomas
שלחתי לך הודעה בפרטי לגבי הנרתיק
בהצלחה
שלחתי לך הודעה בפרטי לגבי הנרתיק
בהצלחה
- סליקאי ארד

9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד