תחמושת מיוחדת במיוחד
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
תחמושת מיוחדת במיוחד
תחמושת חלןלה(הולו פויינט), שמבקום חלל ריק יש חתיכת פלסטיק פולימר ליתר דיוק בצבע אדום כמדומני ניקרת פולימר טיפ הולו פויינט, מישהו נגע ראה מישש וכ'ו, היכן ניתן להשיג אם בכלל, יתרונות חסרונות יתקבלו שבת שלום
- סליקאי זהב

Re: תחמושת מיוחדת במיוחד
ראיתי כאלו אבל לא בארץ תחמושת מעולה של הורנדי
Critical DUTY®
http://www.hornady.com/store/Critical-Duty/
Critical Defense®
http://www.hornady.com/store/critical_defense/
Critical DUTY®
http://www.hornady.com/store/Critical-Duty/
Critical Defense®
http://www.hornady.com/store/critical_defense/
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
קחו כדור הולופוינט, צקו לתוכו דבק מהיר, חכו שיתייבש ותקבלו אפקט דומה.
מומחה לבדיקות זיהוי והשוואת נשק ותחמושת
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
www.legalwep.co.il
ומהו האפקט הדומה, שאלתי לגביי יתרונו של הכדור ולא רק בגלל שהוא בעל מראה"אקזוטי".
- סליקאי זהב

היתרון של התכנון הזה הוא שהפקק האדום מונע הצתברות של "זבל" בחלל הכדור
בעיקר חתיחות בגדים שהכדור אוסף כשהוא עובר דרכם.
הרקמות לוחצות על הפקק שבתורו לוחץ בצורה שווה על דפנות הקליע ועוזר להבטיח את פתיחתו
כפי שהכדור תוכנן כי כדור HP שאינו נפתח הוא בסך הכל כדור FMJ יקר
בעיקר חתיחות בגדים שהכדור אוסף כשהוא עובר דרכם.
הרקמות לוחצות על הפקק שבתורו לוחץ בצורה שווה על דפנות הקליע ועוזר להבטיח את פתיחתו
כפי שהכדור תוכנן כי כדור HP שאינו נפתח הוא בסך הכל כדור FMJ יקר
הצ'ופצ'יק הזה נקרא BALLISTIC TIP יש עשרות סוגים כאלה.
http://www.google.co.il/search?q=ballis ... 84&bih=582
א.
http://www.google.co.il/search?q=ballis ... 84&bih=582
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

איתמר לא זיהיתי אחד ב9 מ"מ, אולי אתה מכיר מקום בראץ שמוכר כדור שכזה.
- סליקאי זהב

אקדוחן
לא הייתי בונה על זה שתמצא בארץ תחמושת כזאת
לא הייתי בונה על זה שתמצא בארץ תחמושת כזאת
אקדוחן כתב:איתמר לא זיהיתי אחד ב9 מ"מ, אולי אתה מכיר מקום בראץ שמוכר כדור שכזה.
גם אני לא הייתי עוצר את נשמתי..
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

שחושבים על זה אפשר לספור את החברות תחמושת בארץ על יד אחת...
תע"ש/מגטק/פדרל/וינטצ'סטר/S&B/בלזר
שמתוך זה עוד פחות התחמושת המבצעיות
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
יש דבר אחד מהותי שאתם צריכים לזכור, חברות התחמושת בעולם לא מייצרות עבור ישראל!
אם נגיד את זה בצורה ממש מעליבה, אנחנו לא מדגדגים להם. הם "מכוונים" (משחק מילים
) בעיקר לשוק האמריקאי שהוא שוק של "שופוני".
כמו בכל סחורה שיש בשוק שם (מספיק לראות כמה סוגי קוטג' הם מחזיקים...) הם מנסים להכניס כל הזמן גימיקים חדשים לשוק בשביל שיקנו אותם.
עכשיו, אילו כל הפטנטים של הידרה שוק, SXT וכדומה היו באמת כל כך מדהימים, אתם לא חושבים שצה"ל היה קונה אותם, ולו רק ליחידות המיוחדות שלו? או המשטרה, עבור הימ"מ למשל?
עובדה היא שהם לא עושים את זה וזה צריך ללמד אתכם משהו.
להזכירכם, כדורי ההולופוינט הראשונים (שנקראו דומדום ויש סיבה לכך) היו כדורי רובה שהקצה שלהם (TIP) נחתך או שנוסרה בו צורת צלב והם נחשבו ע"י המשתמשים בהם כיעילים למדי.
במקום לחשוב על כוח בלימה (אין דבר כזה!) או על חדירות יתר (גם זה מושג לא ברור) תשבו על איך אתם פוגעים בול במטרה, עם האקדח שבידיכם!
אני יורה לעיתים רחוקות (לצערי הרב) ולכן כשאני נושא עימי אקדח אני משתמש בברטה 0.22 הישן והטוב שלי. אולי "כוח העצירה שלו" הוא "רק" 22%, אבל אם אני מצליח לפגוע במרכז גוף עם 8 קליעים זה כבר הופך להיות 176%! לא רע, אה?
אם נגיד את זה בצורה ממש מעליבה, אנחנו לא מדגדגים להם. הם "מכוונים" (משחק מילים
כמו בכל סחורה שיש בשוק שם (מספיק לראות כמה סוגי קוטג' הם מחזיקים...) הם מנסים להכניס כל הזמן גימיקים חדשים לשוק בשביל שיקנו אותם.
עכשיו, אילו כל הפטנטים של הידרה שוק, SXT וכדומה היו באמת כל כך מדהימים, אתם לא חושבים שצה"ל היה קונה אותם, ולו רק ליחידות המיוחדות שלו? או המשטרה, עבור הימ"מ למשל?
עובדה היא שהם לא עושים את זה וזה צריך ללמד אתכם משהו.
להזכירכם, כדורי ההולופוינט הראשונים (שנקראו דומדום ויש סיבה לכך) היו כדורי רובה שהקצה שלהם (TIP) נחתך או שנוסרה בו צורת צלב והם נחשבו ע"י המשתמשים בהם כיעילים למדי.
במקום לחשוב על כוח בלימה (אין דבר כזה!) או על חדירות יתר (גם זה מושג לא ברור) תשבו על איך אתם פוגעים בול במטרה, עם האקדח שבידיכם!
אני יורה לעיתים רחוקות (לצערי הרב) ולכן כשאני נושא עימי אקדח אני משתמש בברטה 0.22 הישן והטוב שלי. אולי "כוח העצירה שלו" הוא "רק" 22%, אבל אם אני מצליח לפגוע במרכז גוף עם 8 קליעים זה כבר הופך להיות 176%! לא רע, אה?
מומחה לבדיקות זיהוי והשוואת נשק ותחמושת
www.legalwep.co.il
www.legalwep.co.il
- סליקאי זהב

קחו תחמושת MAGTECH ושכחו מבעיות
ראיתי עשרות אלפים כדורים שיורים ללא בעיה מכל סוגי אקדחים בכל מיני קטרים
כולל תחמושת חזקה\מיוחדת של CRITICAL DEFENCE וכו...
כמובן שרוצים תמיד משהוא אקזוטי- אבל תהיו מוכנים לשלם. נגיד -9- 8 ש"ח לכדור. ( מי שרוצה לשלם חצי אלף שח לקופסא של חמישים - שיהיה לו לבריאות)
ראיתי עשרות אלפים כדורים שיורים ללא בעיה מכל סוגי אקדחים בכל מיני קטרים
כולל תחמושת חזקה\מיוחדת של CRITICAL DEFENCE וכו...
כמובן שרוצים תמיד משהוא אקזוטי- אבל תהיו מוכנים לשלם. נגיד -9- 8 ש"ח לכדור. ( מי שרוצה לשלם חצי אלף שח לקופסא של חמישים - שיהיה לו לבריאות)
- סליקאי זהב

אלדר כתב:תוסיף SELLIER & BELLOT
גם די נפוץ..
רועי 357 כתב:שחושבים על זה אפשר לספור את החברות תחמושת בארץ על יד אחת...
זה אותו הדבר...
ואגב ליאור זה לא נכון של היחידות משתמשות בFMJ יש עוד דברים...
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
affs
תשמע אני חושב שקצת יצאת מפרופורציה אבל נו טוב זכותך, צר לי לומר היהירות שלך פשוט לא להאמין.
נכון שחברות התחמושת לא סופרות את ישראל וגם לא חברות הנשק מה לעשות חנות דינחת בערבות מונטנה רוכשת יותר מחמושת ונשק מכל הסוחרים בארץ,
בעולם הנשק ישנם מומחים גדולים לדומגא: מסד איוב, ג'ון טאפין, דייב אנדרסון, קלינט סמית', וינסנט די-מיו,ג'ף קופר ז"ל, ביל רוג'רס אוון מרשל וגם משלנו אבי מור, כותבים אין ספור מאמרים וספרים בנושא והם לעומתך גורסים בדיוק את ההפך אז מה כל החבורה הנכבדת הזאת לא מבינה ולו טיפה בנושא? הרשה לי לשאול אותך כמובן בצורה מכובדת, מאיפה אתה מסיק את מסקנותיך? האם ביצעת מחקרים בנושא, כי למרות שאתה יוצא המחלקה לזיהוי פלילי (מז"פ) וכבודך במקומך מונח כל עולם הנשק חולק עליך.
העובדה היא לא שמשטרת ישראל המפוארת וצה"ל החליטו שאין צורך לרכוש תחמושת אקזוטית
אלא שאלפי סוכנויות אכיפת חוק רק בארה"ב מהרמה המקומית על לרמה הפדראלית כן קונות תחמושת שכזאת ובמספרים מטורפים האם כבודו טוען שכל אותם אנשי אכיפת חוק פשוט אינם יודעים על מה הם מדברים?
מה שבאמת מעצבן אותי כאן היא העובדה שאתה ללא שום טיעון תקף שמגובה בנתונים פשוט לוקח ומשמיץ דעה שמנוגדת לדעתך, אני אישית לא מתיימר לדעת הכל אבל גם דעתך שרבים מבאי הפורום חולקים אותה למרות שהיא ההפך הגמור מדעתי האישית
אף פעם לא תראה אותי לועג לה ומפריח אותה בצורה בוטה איש איש בדרכו ילך ובאמונתו יחייה
אבל "DON'T TREAD ON ME" לצערי אתה מראה שוב פעם את אחד הדברים שאני אישית לא אוהב ורואה אצל חלק מיוצאי מערכת הביטחון לענפיה אם זו לא הדרך שלי אז היא לא שווה כלום
כאילו רק כאן למדו איך להלחם ואיך לירות שום שיטה שמקורה בארץ אינה טובה, חבל תמיד אפשר ללמוד עוד משהו טוב ממישהו אחר.
אם אתה אישית מרגיש בטוח ברמת האימון שלך ואתה מרגיש בטוח באקדח שבחרת אז לבריאות
אני אישית מציע לך להרחיב את אופקיך וללמוד קצת מאותם מומחים בעלי שם עולמי ולא רק על תחמושת ובליסטיה סופית אלא גם על לחימהכי אם אתה חושב שבסיטואציה של לחימה אמיתית עם
יריב שכל מטרתו באותו השניה היא להרוג אותך אתה תוכל לפגוע 8 כדורים בחור השחור כמו במטווח אז צר לי אתה צריך להשכיל קצת יותר.
תשמע אני חושב שקצת יצאת מפרופורציה אבל נו טוב זכותך, צר לי לומר היהירות שלך פשוט לא להאמין.
נכון שחברות התחמושת לא סופרות את ישראל וגם לא חברות הנשק מה לעשות חנות דינחת בערבות מונטנה רוכשת יותר מחמושת ונשק מכל הסוחרים בארץ,
בעולם הנשק ישנם מומחים גדולים לדומגא: מסד איוב, ג'ון טאפין, דייב אנדרסון, קלינט סמית', וינסנט די-מיו,ג'ף קופר ז"ל, ביל רוג'רס אוון מרשל וגם משלנו אבי מור, כותבים אין ספור מאמרים וספרים בנושא והם לעומתך גורסים בדיוק את ההפך אז מה כל החבורה הנכבדת הזאת לא מבינה ולו טיפה בנושא? הרשה לי לשאול אותך כמובן בצורה מכובדת, מאיפה אתה מסיק את מסקנותיך? האם ביצעת מחקרים בנושא, כי למרות שאתה יוצא המחלקה לזיהוי פלילי (מז"פ) וכבודך במקומך מונח כל עולם הנשק חולק עליך.
העובדה היא לא שמשטרת ישראל המפוארת וצה"ל החליטו שאין צורך לרכוש תחמושת אקזוטית
אלא שאלפי סוכנויות אכיפת חוק רק בארה"ב מהרמה המקומית על לרמה הפדראלית כן קונות תחמושת שכזאת ובמספרים מטורפים האם כבודו טוען שכל אותם אנשי אכיפת חוק פשוט אינם יודעים על מה הם מדברים?
מה שבאמת מעצבן אותי כאן היא העובדה שאתה ללא שום טיעון תקף שמגובה בנתונים פשוט לוקח ומשמיץ דעה שמנוגדת לדעתך, אני אישית לא מתיימר לדעת הכל אבל גם דעתך שרבים מבאי הפורום חולקים אותה למרות שהיא ההפך הגמור מדעתי האישית
אף פעם לא תראה אותי לועג לה ומפריח אותה בצורה בוטה איש איש בדרכו ילך ובאמונתו יחייה
אבל "DON'T TREAD ON ME" לצערי אתה מראה שוב פעם את אחד הדברים שאני אישית לא אוהב ורואה אצל חלק מיוצאי מערכת הביטחון לענפיה אם זו לא הדרך שלי אז היא לא שווה כלום
כאילו רק כאן למדו איך להלחם ואיך לירות שום שיטה שמקורה בארץ אינה טובה, חבל תמיד אפשר ללמוד עוד משהו טוב ממישהו אחר.
אם אתה אישית מרגיש בטוח ברמת האימון שלך ואתה מרגיש בטוח באקדח שבחרת אז לבריאות
אני אישית מציע לך להרחיב את אופקיך וללמוד קצת מאותם מומחים בעלי שם עולמי ולא רק על תחמושת ובליסטיה סופית אלא גם על לחימהכי אם אתה חושב שבסיטואציה של לחימה אמיתית עם
יריב שכל מטרתו באותו השניה היא להרוג אותך אתה תוכל לפגוע 8 כדורים בחור השחור כמו במטווח אז צר לי אתה צריך להשכיל קצת יותר.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד