התחדשתי לי ...
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
התחדשתי לי ...
אז כרגיל ... מחמאות גדולות לאלעד, דויד, שלום ואביב מ"מאיר רוט", על כל מה שכבר אמרו ועוד פעם - שירות שמהווה דוגמה, הוגנות, נכונות לעשות את הצעד הקטן לקראת הלקוח ורק שיהיה מרוצה, חיוך ושיחה נעימה (ואפילו על פקיד במשרד הפנים שאמר לי "מאיר רוט - אז אין לי מה לבדוק, אני בטוח שבאת עם כל מה שצריך..")
התחדשתי לי ב- CZ Duty .40 והתאהבתי מהכדור הראשון!
התחדשתי לי ב- CZ Duty .40 והתאהבתי מהכדור הראשון!
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
Re: התחדשתי לי ...
גם אני מאוד-מאוד אהבתי את הדיוטי ב 0.40
ישב טוב ביד. פגע מעולה במטרה. תענוג בירי.
חיוך גדול עלה לי על הפנים אחרי סיבוב איתו.
חשבתי ברצינות לעשות את הצעד.
עשיתי קצת שעורי בית,
ומאוד ביאס אותי זה העובדה שבארץ מבחר התחמושת ב 0.40 אפסי
גרוע אפילו מ 0.45 (וב0.45 אין כלום....)
אשמח לשמוע מה אתה מתכנן לעשות בנושא התחמושת. שכן זה אמור להיות קליבר אידיאלי למשתמש האזרחי.
גם עם המחיר היה לי קצת קשה.... :)
ישב טוב ביד. פגע מעולה במטרה. תענוג בירי.
חיוך גדול עלה לי על הפנים אחרי סיבוב איתו.
חשבתי ברצינות לעשות את הצעד.
עשיתי קצת שעורי בית,
ומאוד ביאס אותי זה העובדה שבארץ מבחר התחמושת ב 0.40 אפסי
גרוע אפילו מ 0.45 (וב0.45 אין כלום....)
אשמח לשמוע מה אתה מתכנן לעשות בנושא התחמושת. שכן זה אמור להיות קליבר אידיאלי למשתמש האזרחי.
גם עם המחיר היה לי קצת קשה.... :)
אם אפשר קצת לחפור ,מה גרם לצעד ?
טריגר, S&B FMJ זה כל מה שאני צריך... (וד"א זו גם התחמושת שמשמשת בבקרת איכות של CZ - לפי הטופס שקיבלתי)
היי(ט) - כי אני יכול להרשות לעצמי ..
וקצת יותר בפירוט - אני נוהג להחליף אקדח כל כמה שנים (שריטה שכזו) ולהתאים אותו לצרכים שלי / אופן השימוש הייעודי, כשבדר"כ זה לאקדחים שלא נמצאים במיין-סטרים הישראלי, האקדח הקודם היה Para PDA שהוזמן במיוחד עבורי והיום נמצא למכירה אצל מאיר רוט, אקדח חד-טורי קטן וקל, עם מנגנון הדק ייחודי ורך, כוונות טריג'יקון ומראה יפיפה של אקדח תצוגה.
אני חובב CZ - במיוחד את נוחות האחיזה וכל הקשור בה (גישה להדק, שליטה באקדח בזמן הירי, נוחות תפעול וכו'). הדיוטי הוא 'כוכב עולה' ומהווה אלטרנטיבה מעולה לקונצנזוס הישראלי, וכפי שכבר כתבתי - התאהבתי מהכדור הראשון
הבחירה ב 0.40 היתה בעיקר בגלל היותו כדור ביניים - עוצמתי יותר מה- 9 אבל עדיין נשלט ולא 'בועט' כמו 0.45 וגם במידות שמאפשרות מחסנית דו-טורית עם שיפור קיבולת לעומת ה- 6-8 כדורים שהיו לי בשני האקדחים הקודמים (חד-טורי ותופי)
שחר
היי(ט) - כי אני יכול להרשות לעצמי ..
וקצת יותר בפירוט - אני נוהג להחליף אקדח כל כמה שנים (שריטה שכזו) ולהתאים אותו לצרכים שלי / אופן השימוש הייעודי, כשבדר"כ זה לאקדחים שלא נמצאים במיין-סטרים הישראלי, האקדח הקודם היה Para PDA שהוזמן במיוחד עבורי והיום נמצא למכירה אצל מאיר רוט, אקדח חד-טורי קטן וקל, עם מנגנון הדק ייחודי ורך, כוונות טריג'יקון ומראה יפיפה של אקדח תצוגה.
אני חובב CZ - במיוחד את נוחות האחיזה וכל הקשור בה (גישה להדק, שליטה באקדח בזמן הירי, נוחות תפעול וכו'). הדיוטי הוא 'כוכב עולה' ומהווה אלטרנטיבה מעולה לקונצנזוס הישראלי, וכפי שכבר כתבתי - התאהבתי מהכדור הראשון
הבחירה ב 0.40 היתה בעיקר בגלל היותו כדור ביניים - עוצמתי יותר מה- 9 אבל עדיין נשלט ולא 'בועט' כמו 0.45 וגם במידות שמאפשרות מחסנית דו-טורית עם שיפור קיבולת לעומת ה- 6-8 כדורים שהיו לי בשני האקדחים הקודמים (חד-טורי ותופי)
שחר
נערך לאחרונה על ידי riko בתאריך 25 יולי 2012, 13:02, נערך פעם אחת בסך הכל.
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
1. בהצלחה עם הכלי החדש, תיהנה!
2. תופעה מוכרת. אני שוקל להתנסות בנשיאת P7M13 מתישהו בחיי.
2. תופעה מוכרת. אני שוקל להתנסות בנשיאת P7M13 מתישהו בחיי.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
זכרתי שאתה בכיוון של אקדחי הסלקה עמוקה ,והדיוטי לא כזה .
בכל מיקרא תתחדש ותהנה .
בכל מיקרא תתחדש ותהנה .
ליאור45 כתב:2. תופעה מוכרת. אני שוקל להתנסות בנשיאת P7M13 מתישהו בחיי.
אין לך מושג כמה אני מחכה ליום הזה, ולא בגלל האקדח.
הסיבה האמיתית: איני מכיר אנשים כמוך, שיקחו 10 נרתיקים לניסוי, רק כדי להגיע לזה האולטימטיבי, שישלב את הטוב שבכל העולמות.
בעשרים ומשהו השנים בהן אני נושא אקדח שכזה, מעולם לא מצאתי את ההזדמנות הנכונה לסקר שכזה, ואני סמוך ובטוח שאתה תעשה אותו (גם עבורי) על הצד הטוב ביותר.
נכון???
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
לדעתי כן דביר. ההתנסות שלי איתו בירי הייתה פנטסטית (למעט היעדר נדל"ן לאגודל של היד החלשה). אני רק ממתין עד שאמצה את "Marketa" הפאנטום.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
higt-power כתב:זכרתי שאתה בכיוון של אקדחי הסלקה עמוקה ,והדיוטי לא כזה .
בכל מיקרא תתחדש ותהנה .
אני בעקרון בעל העדפה ברורה להסלקה עמוקה ונכון שהדיוטי לא בסביבה
אבל עכשיו אני רוב הזמן עם אקדח בתיק נשיאה וכשהוא עלי אני מעדיף את הגודל, נוחות ועוצמה שהדיוטי נותן ע'פ ההסלקה העמוקה.
ובכל מקרה, נרתיק מתאים עוזר מאוד להסלקה ראויה..
שחר
נערך לאחרונה על ידי riko בתאריך 25 יולי 2012, 12:59, נערך פעם אחת בסך הכל.
ריקו תתחדש, בהחלט אקדח מפתה.
הניצרה זה בכוונה?
ההחלטה להחליף את הPara PDA היתה בטח קשה מאוד, אז אתה מן הסתם ממש מאוהב בחדש שלך; ברכותי.
הניצרה זה בכוונה?
ההחלטה להחליף את הPara PDA היתה בטח קשה מאוד, אז אתה מן הסתם ממש מאוהב בחדש שלך; ברכותי.
.Speak softly and carry a big stick; you will go far
- סליקאי כסף

חדש כתב:ריקו תתחדש, בהחלט אקדח מפתה.
הניצרה זה בכוונה?
.
הניצרה זה ה- default של האקדח,
אבל בכל מקרה הייתי לוקח עם ניצרה, בגלל צורת האחיזה שלי - אגודל על הניצרה בזמן הירי, מפעיל לחץ כלפי מטה לסייע ב'תקיעת' האקדח לתוך כף היד והגדלת שטח המגע של כף היד עם האקדח. עם משמיט.. אפשר לנחש שזה לא ממש עובד טוב :)
בפארא הסתובבתי עם כדור בקנה כל הזמן, זה היה חלק משמעותי בבחירה של האקדח הספציפי שמציע מנגנון הדק המאפשר נשיאת כדור בקנה, עם פטיש מושמט, אקדח נצור ומשבת אחורי, ועדיין בלחיצה הראשונה לקבל הדק רך וחלק (עם מהלך ארוך), כך שמבחינת בטיחות מכנית* היה לי שקט נפשי מלא גם עם כדור בקנה (*בטיחות מכנית = המשלים של הבטיחות שתלויה במה שבין האוזניים)
אז נכון שעכשיו בנשיאה עם כדור בקנה, מלבד נצירה, או לחילופין השמטה מבוקרת של הפטיש, אין שום מנגנון בטיחות מכני (לא ניתן לשלב ניצרה עם פטיש מושמט), אבל מצד שני רוב הזמן אני עם האקדח בתיק ולא עם כדור בקנה, וכשהאקדח יהיה עלי ויהיה כדור בקנה - מבחינתי זה המצב שגרה שלי ופועל המנגנון בטיחות החשוב יותר - זה שבין האוזניים... (אני רק צריך להחליט אם אני מעדיף מצב 1 או מצב 2)
שחר
שחר,
למה למעשה לא לקחת משמט פטיש?
ככה תוכל ללכת עם כדור בקנה ונפש שקטה.
לי זה ניראה מתבקש ודווקא הבחירה בניצרה ניראת לי פחות הגיונית.
אשמח להבין לעומק ואולי ללמוד משהו.
בנוסף, ה LDA שהשארת אצל מאיר... :)
הוא 9 או 0.45? כי רשמת 6 כדורים אבל באתר רשום 8.
האם הוא עוד שלך או שעשיתם טרייד אין מלא?
אני שואל כי הדלקת אותי קצת.
למה למעשה לא לקחת משמט פטיש?
ככה תוכל ללכת עם כדור בקנה ונפש שקטה.
לי זה ניראה מתבקש ודווקא הבחירה בניצרה ניראת לי פחות הגיונית.
אשמח להבין לעומק ואולי ללמוד משהו.
בנוסף, ה LDA שהשארת אצל מאיר... :)
הוא 9 או 0.45? כי רשמת 6 כדורים אבל באתר רשום 8.
האם הוא עוד שלך או שעשיתם טרייד אין מלא?
אני שואל כי הדלקת אותי קצת.
הפארא הוא 9 מ"מ עם 8 (+1) כדורים, תיקנתי את ההודעה הקודמת, 6 כדורים היו בתופי שהיה לפני..
הוא כבר לא שלי אבל אני ממליץ בחום ללכת ולנסות!
האקדח ירה כ- 500 כדור ואפילו עוד לא "נפתח", יש שחיקה בהשחרה על הגוף בגלל ההכנסה וההוצאה ל/מהנרתיק אבל זה קוסמטיקה - האקדח 'כמו חדש' ויש אצלם גם שני נרתיקים מותאמים לאקדח, פנימי מעור של פרונט ליין - חדש (הוזמן עבורי ולא לקחתי) וחיצוני של FIST שאני השארתי עם האקדח. מעבר לכך יש להם חלפים לאקדח ומחסניות (כך שאם נדרש שירות יש להם מענה).
ולגבי המשמיט פטיש - כמו שכתבתי בהודעה הקודמת הסיבה העיקרית למה לא היא צורת האחיזה שלי ואחריה העובדה שעכשיו האקדח רוב הזמן בתיק נשיאה ללא כדור בקנה.
שחר
הוא כבר לא שלי אבל אני ממליץ בחום ללכת ולנסות!
האקדח ירה כ- 500 כדור ואפילו עוד לא "נפתח", יש שחיקה בהשחרה על הגוף בגלל ההכנסה וההוצאה ל/מהנרתיק אבל זה קוסמטיקה - האקדח 'כמו חדש' ויש אצלם גם שני נרתיקים מותאמים לאקדח, פנימי מעור של פרונט ליין - חדש (הוזמן עבורי ולא לקחתי) וחיצוני של FIST שאני השארתי עם האקדח. מעבר לכך יש להם חלפים לאקדח ומחסניות (כך שאם נדרש שירות יש להם מענה).
ולגבי המשמיט פטיש - כמו שכתבתי בהודעה הקודמת הסיבה העיקרית למה לא היא צורת האחיזה שלי ואחריה העובדה שעכשיו האקדח רוב הזמן בתיק נשיאה ללא כדור בקנה.
שחר
טריגר כתב:...ה LDA שהשארת אצל מאיר...
עמרי , אם זה היה 0.45 , אז הייתי רץ לשם
(דפנדר/ניו אייג'נט וכיו"ב = Single Stack 0.45 = קטן ורזה
A friend in need - is a friend indeed
אבישון, הצרה עם LDA שזה לא ממש 1911
מצד שני, עכשיו שאתה עם גלוק, כל דבר יותר טוב :)
שווה לקפוץ לראות מה הדבר הזה באמת שווה.
הוא קצת יותר קטן ופחות כבד מה P12 שלי.
אבל הדבר החשוב שבו שמאפשר DA לצורך כדור בקנה.
מצד שני, כניראה שלא אוכל להרשות לעצמי לקנות כזה בשל עלותו במחוזותנו...
מצד שני, עכשיו שאתה עם גלוק, כל דבר יותר טוב :)
שווה לקפוץ לראות מה הדבר הזה באמת שווה.
הוא קצת יותר קטן ופחות כבד מה P12 שלי.
אבל הדבר החשוב שבו שמאפשר DA לצורך כדור בקנה.
מצד שני, כניראה שלא אוכל להרשות לעצמי לקנות כזה בשל עלותו במחוזותנו...
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד