הפיכת CZ מימני לשמאלי
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
הפיכת CZ מימני לשמאלי
שלום חברים
האם מישהוא יודע כיצד ניתן אם בכלל להפוך אקדח CZ מימני לשמאלי ללא עזרת נשק
האם מישהוא יודע כיצד ניתן אם בכלל להפוך אקדח CZ מימני לשמאלי ללא עזרת נשק
- סליקאי ארד

Re: הפיכת CZ מימני לשמאלי
קודם כל
בוא תצמצם, אל איזה דגם של CZ מדובר כי יש דגמים שמגיעים גם לשמאליים מהמפעל
ויש כאלו שאפשר לשנות את כיוון הפקדים (לא את כולם) לצד שמאל
בוא תצמצם, אל איזה דגם של CZ מדובר כי יש דגמים שמגיעים גם לשמאליים מהמפעל
ויש כאלו שאפשר לשנות את כיוון הפקדים (לא את כולם) לצד שמאל
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
צבי,
פנה ל- srayazevi הוא הסב CZ DUTY לשימוש ביד שמאל.
בדוק ועובד.
או שלח לי הודעה בפרטי ואשלח לך טלפון שלו.
חיים זאבי
פנה ל- srayazevi הוא הסב CZ DUTY לשימוש ביד שמאל.
בדוק ועובד.
או שלח לי הודעה בפרטי ואשלח לך טלפון שלו.
חיים זאבי
- תרמתי למען הסליק

GUSS כתב:לא עדיף ללמוד להשתמש ביד הנכונה? %%$0066 %%$0066
מה עם מישהו שיש לו שתי ידיים שמאליות (בלי שערות בכפות הידיים)?
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
לא מדריך ירי
תידה לכל העונים הבעיה נפתרה .... הנשק היה מיועד לבני שהחל לעבוד כמאבטח וחברת השמירה טרחה וסיפקה לו נשק מתאים
בקשר לאמירה שילמד להשתמש ביד הנכונה אני ממש לא מסכים לא לכל אחד יש את האפשרות לשלוט כראוי בשני הידיים ולא לכל אחד יש את האפשרות לירות אלפי כדורים על מנת להגיע לרמה הדרושה הילד באופן טבעי פוגע בצורה יותר מסבירה ביד שמאל אז למה לשגע אותו!!! הוא לא הולך להיות מאבטח אישים שבקניק או רמבו סך הכל מאבטח במיפעל ואל תבינו לא נכון הוא מקצועי לחלוטין יוצא יחידה מובחרת ועוד אבל ממש ממש לא צריך לעבור אימון אינטנסיבי על מנת לשלוט בשני הידיים כאשר כל הסיפור הוא לפתוח את הארון ולהחתים אותו על כלי מתאים......
בקשר לאמירה שילמד להשתמש ביד הנכונה אני ממש לא מסכים לא לכל אחד יש את האפשרות לשלוט כראוי בשני הידיים ולא לכל אחד יש את האפשרות לירות אלפי כדורים על מנת להגיע לרמה הדרושה הילד באופן טבעי פוגע בצורה יותר מסבירה ביד שמאל אז למה לשגע אותו!!! הוא לא הולך להיות מאבטח אישים שבקניק או רמבו סך הכל מאבטח במיפעל ואל תבינו לא נכון הוא מקצועי לחלוטין יוצא יחידה מובחרת ועוד אבל ממש ממש לא צריך לעבור אימון אינטנסיבי על מנת לשלוט בשני הידיים כאשר כל הסיפור הוא לפתוח את הארון ולהחתים אותו על כלי מתאים......
- סליקאי ארד

7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד