האם יש באיזור המרכז מטווח רובה אוויר אינטראקטיבי
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
האם יש באיזור המרכז מטווח רובה אוויר אינטראקטיבי
בזמנו כשהיתי ילד קטן, ברוסיה הקרה היה ליד הבית צריף קטן.
בסניף היה מטווח רובה אויר, היתי משלם רובל או שתיים - מקבל 50-100 כדורים ויורה ברובה אויר - בוכנה. כזה שצריך לפתוח לחצי, להכניס את הכדור ולסגור.
היתה שם סבתה שהיתה צריכה להתחל את מטרות - והיו שם כל מיני מטרות, זזות,נופלות מתגלגלות. בתור ילד זה היה מגניב בטירוף, היתי שורף שם חלק גדול מדמי הכיס שלי.
מצאתי סרטון שמדגים חלק מהמטרות - http://www.youtube.com/watch?v=LXL8tefH3Gw#t=0m55s
עכשיו לשאלתי, האם יש בארצינו מטווח כזה? ואם יש אז איפה - יש לי פתאום נוסטלגיה.
בסניף היה מטווח רובה אויר, היתי משלם רובל או שתיים - מקבל 50-100 כדורים ויורה ברובה אויר - בוכנה. כזה שצריך לפתוח לחצי, להכניס את הכדור ולסגור.
היתה שם סבתה שהיתה צריכה להתחל את מטרות - והיו שם כל מיני מטרות, זזות,נופלות מתגלגלות. בתור ילד זה היה מגניב בטירוף, היתי שורף שם חלק גדול מדמי הכיס שלי.
מצאתי סרטון שמדגים חלק מהמטרות - http://www.youtube.com/watch?v=LXL8tefH3Gw#t=0m55s
עכשיו לשאלתי, האם יש בארצינו מטווח כזה? ואם יש אז איפה - יש לי פתאום נוסטלגיה.
- סליקאי ארד

Re: האם יש באיזור המרכז מטווח רובה אוויר אינטראקטיבי
גם בארצנו החמה, בשנות השמונים היה ביתן בלונה פארק בת"א שהיה ניתן לירות ברובה אויר ופגיעה בול היתה מזכה את היורה בפרס.
באותה תקופה גם בנהריה היתה חנות, (כיום בגדים) עם אותו הקונספט.
במילים אחרות, עולם הנשק עולם הולך ונעלם
באותה תקופה גם בנהריה היתה חנות, (כיום בגדים) עם אותו הקונספט.
במילים אחרות, עולם הנשק עולם הולך ונעלם
טל שגב- מילים ולחן:"על הברכיים כורע ומרים ידיים שלא יפסיקו לנו את הסיבוב של הכדור"
בארץ, רובה אויר נחשב לכלי יריה, וכשכזה, אסור לעשות בו שימוש אלא במטווח מאושר, עם כל החוקים והמצוות. אני בספק אם מתקן של לונהפרק יקבל אי פעם מעמד כזה בישראל.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
donduck,
לא ברור לי האם הנהלים של משרד הפנים לא מאפשרים להציב מטרות כאלה במטווח אוויר או שפשוט זה לא מעניין בעלי מטווחים לעשות מטווח כזה בשטח שלהם.
זה שרובה אוויר נחשב לנשק וכל יורה חסר רישיון אולי ידרש להביא אישור רופא (בעלות נוספת) כנראה כבר הופך מטווח כזה ללא אטרקטיבי ללקוחות ועבור בעלי מטווחים. (הרי זה בעיקר לילדים).
בכל אופן די חבל שכבר אין מתקנים כאלה בארץ.
לא ברור לי האם הנהלים של משרד הפנים לא מאפשרים להציב מטרות כאלה במטווח אוויר או שפשוט זה לא מעניין בעלי מטווחים לעשות מטווח כזה בשטח שלהם.
זה שרובה אוויר נחשב לנשק וכל יורה חסר רישיון אולי ידרש להביא אישור רופא (בעלות נוספת) כנראה כבר הופך מטווח כזה ללא אטרקטיבי ללקוחות ועבור בעלי מטווחים. (הרי זה בעיקר לילדים).
- סליקאי ארד

יש את מועדוני האירסופט בבית ברל, קיסריה ואשדוד. (אלה לפחות השלושה שאני מכיר). אתה יכול לשלם ולירות על מטרות שונות עם כלי נשק שדומה מאד לדבר האמיתי
I think, therefore I am. I think
gormot כתב:donduck,
הופך מטווח כזה ללא אטרקטיבי בעיקר לילדים
סוף סוף הבנת
רוצים שילדים יחשבו שנשק זה רע !!!
בצבא עושים להם מטווחי כסת"ח - שלא ייפגעו חס ושלום.
אח"כ כשהם לא רוצים לעשות צבא או לא מספקים את הסחורה אומרים שהנוער חרא !!!
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
לא מדריך ירי
אילן ,מסכים איתך .
אך האם אלו שמקבלים את ההחלטות הם לא אלו שהו "נוער" בזמננו שנות ה60-70 ?
פחות -לרוב זה יותר,,
אישגדול,
אולי שווה לנסות, יריתי באיירסופט - אבל אין מה להשוות לרובה אוויר, איירסופט יותר דומה לפיינטבול, כל היריות הולכות בקשת גדולה, כי בכל זאת מהירות הלועה היא פי שתיים נמוכה יותר.
אולי שווה לנסות, יריתי באיירסופט - אבל אין מה להשוות לרובה אוויר, איירסופט יותר דומה לפיינטבול, כל היריות הולכות בקשת גדולה, כי בכל זאת מהירות הלועה היא פי שתיים נמוכה יותר.
- סליקאי ארד

GUSS כתב:אילן ,מסכים איתך .
נכון מאד !
אלו שהיו נוער בשנות ה 70 והמשיכו מילואים והתישבות עסקים קטנים - נשארו שפויים.
אלו שהלכו להיות פקידים ופוליטקאים - עוסקים בדבר אחד השרדות.
שוטר הורג שוטר - מסקנה לאסוף את הנשק מהאזרח הישר.
חברות "בלוף של שמירה" לוקחת אנשים שלא הייתי נותן להם להעביר את הנכדים שלי את הכביש, מציידות אותם בנשק. הם עושים שטויות - מי יענש - נכון האזרח הישר.
פלוני אלמוני גנב כסף ציבורי - אז בשביל למנוע גנבות עתידיות ממציאים 999 נוהלים ו 888 חוקים - כך שאי אפשר לעשות כלום....
ומרוב שרוצים שהכל יהיה שקוף וישר הכל יוצא
עכור ועקום
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
לא מדריך ירי
רפתן כתב:נכון מאד !
אלו שהיו נוער בשנות ה 70 והמשיכו מילואים והתישבות עסקים קטנים - נשארו שפויים.
אלו שהלכו להיות פקידים ופוליטקאים - עוסקים בדבר אחד השרדות.
שוטר הורג שוטר - מסקנה לאסוף את הנשק מהאזרח הישר.
חברות "בלוף של שמירה" לוקחת אנשים שלא הייתי נותן להם להעביר את הנכדים שלי את הכביש, מציידות אותם בנשק. הם עושים שטויות - מי יענש - נכון האזרח הישר.
פלוני אלמוני גנב כסף ציבורי - אז בשביל למנוע גנבות עתידיות ממציאים 999 נוהלים ו 888 חוקים - כך שאי אפשר לעשות כלום....
ומרוב שרוצים שהכל יהיה שקוף וישר הכל יוצא
עכור ועקום
אתר רואה?
אמרתי לך שאם תכתוב מספיק בסוף נמצא משהו להסכים עליו.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד