רובה אויר BSA
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
רובה אויר BSA
שלום לחברי הפורום,
אני משתמש חדש, ולכן אני מקווה שאני לא חורג מהלכות הפורום.
ברשותי רובה אויר BSA ישן מאוד, עוד מימי ילדותי, ואני מעוניין להשמישו לירי.
הקפיץ שלו כבר מזמן לא תקין, בנוסף ההדק איבד את הרגישות, כבר אין תחושת משיכה עד לירי כי אם הדק קשה מאוד המשחרר את היריה במפתיע.
האם אפשר לתקן ולהשמיש את הרובה לירי?
תודה
אני משתמש חדש, ולכן אני מקווה שאני לא חורג מהלכות הפורום.
ברשותי רובה אויר BSA ישן מאוד, עוד מימי ילדותי, ואני מעוניין להשמישו לירי.
הקפיץ שלו כבר מזמן לא תקין, בנוסף ההדק איבד את הרגישות, כבר אין תחושת משיכה עד לירי כי אם הדק קשה מאוד המשחרר את היריה במפתיע.
האם אפשר לתקן ולהשמיש את הרובה לירי?
תודה
נא לא לירות בפסנתרן - הוא מנגן הכי טוב שהוא יכול...
(אוסקר ווילד, שלט שנראה באיזה בר במערב הפרוע)
Re: רובה אויר BSA
4.5 או 5.5 מ"מ? היה לי BSA 5.5 מ"מ שנרכש חדש בשנות השבעים, רובים טובים מאד.
עקרונית אפשר לחדש רובה אוויר, זה כרוך בניקוי ושימון פנימיים, החלפת אטמים ואולי החלפת קפיץ - בתנאי שהחלקים זמינים. חלק מהחברים פה בצעו חידוש לרובי אוויר כך שזה בהחלט אפשרי.
עקרונית אפשר לחדש רובה אוויר, זה כרוך בניקוי ושימון פנימיים, החלפת אטמים ואולי החלפת קפיץ - בתנאי שהחלקים זמינים. חלק מהחברים פה בצעו חידוש לרובי אוויר כך שזה בהחלט אפשרי.
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
הרובה בעל קליבר של 4.5ממ
גם הרובה שלי הוא משנות השבעים ובמצב מדהים (פרט לתקלות) ללא שריטה וכולל כוונת אופטית. זה יהיה חטא לא לחדשו.
גם הרובה שלי הוא משנות השבעים ובמצב מדהים (פרט לתקלות) ללא שריטה וכולל כוונת אופטית. זה יהיה חטא לא לחדשו.
שאלת לגבי הרובה והזיג במטווחי מיכלין, כולל את אבי המנהל?
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
כן, אך תשובתם היתה עמומה, לגבי הרובה, אף לקחתי אותו אליהם בעבר, תשובתם היתה שצריך לבדוק אם יש להם חלקים ואז יחזרו אלי. אני עדיין ממתין.
אני לא פוסל את האפשרות לגשת לשם שוב, אך שעות הפתיחה שלהם מתנגשות עם שעות העבודה שלי (הלא, לא ניתן לקחת את הרובה לעבודה....) ולכן מעוניין לעשות קצת "שיעורי בית".
אני לא פוסל את האפשרות לגשת לשם שוב, אך שעות הפתיחה שלהם מתנגשות עם שעות העבודה שלי (הלא, לא ניתן לקחת את הרובה לעבודה....) ולכן מעוניין לעשות קצת "שיעורי בית".
שלום,
1. לגבי תיקון BSA - צור קשר עם מישל, הנשק של "להב" בתל אביב. הם היבואנים ומחזיקים בחלקי חילוף. (03-6876423)
2. נראה לי תמוה על כי הכלי לא במצב תקין ואתה מחזיק אותו ברישיון בר תוקף - מעוניין להשמישו, כיוון שבחידוש הרישיון הכלי נבדק ונחתם על ידי מדריך הירי ומנהל המטווח אודות תקינותם ותקינותך כיורה.. תקן אותי אם אני טועה.
3. לגבי הSIG226 שלך, אין פתרונות באינטרנט, גש למטווח שמכבד את עצמו ואת המקצוע, שמחזיק מדריכים מקצועיים ותמצא את הפיתרון. (נכתב כאן כבר אלפי פעמים כי לא לומדים שחייה בהתכתבות) אם אתה צפוני - קיבלת שתי הפניות טובות מאוד - יש לך את יורם שטיינר במטווח כפר תבור ואת רומן הגדול ורומן הקטן במטווח קצרין.
אם צריך עוד סיוע דבר איתי בנייד, אני לא זמין למחשב בתדירות גבוהה.
בהצלחה.
נועם.
1. לגבי תיקון BSA - צור קשר עם מישל, הנשק של "להב" בתל אביב. הם היבואנים ומחזיקים בחלקי חילוף. (03-6876423)
2. נראה לי תמוה על כי הכלי לא במצב תקין ואתה מחזיק אותו ברישיון בר תוקף - מעוניין להשמישו, כיוון שבחידוש הרישיון הכלי נבדק ונחתם על ידי מדריך הירי ומנהל המטווח אודות תקינותם ותקינותך כיורה.. תקן אותי אם אני טועה.
3. לגבי הSIG226 שלך, אין פתרונות באינטרנט, גש למטווח שמכבד את עצמו ואת המקצוע, שמחזיק מדריכים מקצועיים ותמצא את הפיתרון. (נכתב כאן כבר אלפי פעמים כי לא לומדים שחייה בהתכתבות) אם אתה צפוני - קיבלת שתי הפניות טובות מאוד - יש לך את יורם שטיינר במטווח כפר תבור ואת רומן הגדול ורומן הקטן במטווח קצרין.
אם צריך עוד סיוע דבר איתי בנייד, אני לא זמין למחשב בתדירות גבוהה.
בהצלחה.
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
היה לי רובה כזה בשנות ה80, זה דגם metaor שהוא למעשה רובה האויר הנמכר ביותר בכל הזמנים, הוא פשוט ומדוייק להפליא, אם לא היתה לך הבעיה בהדק ,(הוא די מיושן) הייתי ממליץ לך להזמין קיט קפיצים ואטמים ברשת ולהרכיב לבד, ללא סיכונים,הדק דורש תיקון אצל נשק מוסמך, כמו שהציע לך נועם ,להב זו הכתבובת המתאימה.
אסף
אסף
"אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח העצמה אלה מכוח ההתמדה ..."
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
תודה למשיבים,
כמו כל דבר, בסוף הוא מתקלקל... בחידוש האחרון הכל עבד. לגבי ההדק, ואני חושב שהתקלה קרתה דווקא אז, עת בוצעו כמה יריות ללא כדור (התנגדות לקפיץ).
לגבי האקדח, אכן אגש למטווח הקרוב, ולפי המומלצים אנסה להגיע דווקא למגדל העמק.
כמו כל דבר, בסוף הוא מתקלקל... בחידוש האחרון הכל עבד. לגבי ההדק, ואני חושב שהתקלה קרתה דווקא אז, עת בוצעו כמה יריות ללא כדור (התנגדות לקפיץ).
מעניין מי חתם על הרישיון ובאיזה מטווח. החובבנות הזו (של מטווחים מסויימים ומדריכים מסויימים) תעלה לכולנו ביוקר.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
vanom כתב:תודה למשיבים,
ברובי אויר מבוססי קפיץ ובוכנה, ההדק משחרר את הבוכנה מהשן שמחזיקה אותה דרוכה לאחור.
ההדק לא "יודע" אם ישנו כדור בקנה.
אם ההדק דומה במשהו לרובים אולימפיים, יתכן ומדובר בבעיה שתפתר על ידי כוונון ברגים.
בברכה,
גלעד
גלעד
ירי ברובה אויר ללא כדור(התנגדות לקפיץ) גורם נזק לרובה ובייחוד שובר קפיצים, זהו ידע בסיסי שכל מחזיק ברובה כזה אמור לדעת, שלא להזכיר מדריכי ירי...
"אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח העצמה אלה מכוח ההתמדה ..."
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד