VersaCarry
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
VersaCarry
חברים יקרים
רציתי לשתף אתכם מוצר שרכשתי לא מזמן ששינה לגבי את המושג IWB שלמי שלא יודע
הוא ראשי תיבות של Inside Waist Band, אני בעל מבנה גוף גדול ואפילו מאוד ומאז ומתמיד
נאבקתי עם צורת הנשיאה הזאת שלדעתי ולדעת רבים היא אחת הטובות ביותר
כי היא מאפשרת נגישות לאקדח גם ביד אחת ומאפשרת הסלקה עמוקה וכמעט מלאה (תלוי אקדח ומבנה גוף)
אבל, בגלל צורת גופי תמיד הייתה מלחמה בין הנרתיק לעודפים, בקיצור מי יכנס למכנס ולרוב וכמעט תמיד העודפים מנצחים מפאת נוחות (יסכימו רבים מחברי כאן שהנוחות מכתיבה את הנשיאה בכלל ואת הצורה בפרט) ולכן או שלא היה לי נוח לשאת את האקדחים שלי בתוך המכנס למרות שהנרתיק בסופו של דבר הוא כמה מילימטרים של עור בהמה משובח של טובי היצרנים, אבל ההבדל הקטן הזה הוא קריטי לרוב נושאי הנשק הלא רזים במיוחד :-)
ולכן כשרציתי או הייתי חייב לשאת IWB הייתי עושה את זאת בצורה המקסיקנית קרי תוחב את האקדח לתוך המכנסיים שמה שמחזיק אותו היא החגורה בלבד, ולצערי יש בעיות עם הצורה הזאת שלמרות שהיא הנוחה מכולם כי היא המינימליסטית ביותר ועם אקדח מודרני כמו שלי שאינו מתרגש מזיעה ושאר ירקות שימצאו בתוך חלל המכנסים כמו אבק תחתונים, האקדח אינו יושב יציב ונוטה לזוז ולשנות מיקום וזווית די ברבה ואני מוצא את עצמי מסדר אותו די בדחיפות וזה גם די מעיק ומעצבן במיוחד שאתה קם או מתיישב.
לאחרונה רכשתי במחיר שווה לכל נפש נרתיק חדש או יותר נכון מתקן שעושה את בדיוק מה שנרתיק סטנדרטי עושה מעגן את האקדח בצורה חזקה מאוד למקומו במכנסיים מבלי להוסיף הרבה חומר גלם ולמנוע ממני את הרגשת הנוחות שאותה אני צריך כדי לחיות עם האקדח עלי במשך שעות ארוכות מאוד למותר קוראים VERSACARRY הוא מיוצר בארה"ב ויש לא יתרונות רבים
1. הוא תלוי קליבר (הוא מתחבר לקנה באמצעות פין קשיח כמו שתראו בתמונות שאצרף)
2. הוא מתאים לימניים ולשמאליים (אין צורך לרכוש או לחכות למוצר מיוחד )
3. הוא יתאים לכל אקדח באותו גודל פיזי ובאותו קליבר כך שאם תחליף אקדח סאב קומפאק
ב9MM לאחד אחר ב9MM לא תצטרך לרכוש נרתיק חדש(יתרון גדול לכיס כי למי מאיתנו אין
מגרות של נרתיקים לאקדחים שונים שרכשנו בעבר וכבר אין מה לעשות איתם
4. מחירו לא בשמיים- כל נרתיק עור שאיי פעם קניתי עולה יותר מהמוצר הזה.
5. יש לו יבואן מקומי כך שאפשר להזמין היום ולקבל מחר והיבואן עומד ב100% מאחורי המוצר
הזה
6. אפשר ללכת איתו עם אביזרים מחוברים לאקדח כמו פנס או לייזר
7. הוא מגיע עם מגן אופציונאלי שמכסה את שמורת ההדק למי שלא נוח לו לשאת את האקדח ללא
הגנה ואפילו מינימלית על שמורת ההדק
8. הוא בחיים אבל בחיים לא ישאר על האקדח כשאתה שולף (כבר ניסיתי כמה עשרות שליפות
והנרתיק הזה תמיד נשאר במכנס).
אני מצרף למי שירצה להתעניין את דף הפייסבוק של המוצר
https://www.facebook.com/tomersgadgets
https://www.facebook.com/media/set/?set ... ec6e705842
ומי שרוצה לדבר עם היבואן: 054-9493787 תומר
הנה כמה תמונות של המוצר עצמו
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.136590153151530.40109.100004016392841&type=3
רציתי לשתף אתכם מוצר שרכשתי לא מזמן ששינה לגבי את המושג IWB שלמי שלא יודע
הוא ראשי תיבות של Inside Waist Band, אני בעל מבנה גוף גדול ואפילו מאוד ומאז ומתמיד
נאבקתי עם צורת הנשיאה הזאת שלדעתי ולדעת רבים היא אחת הטובות ביותר
כי היא מאפשרת נגישות לאקדח גם ביד אחת ומאפשרת הסלקה עמוקה וכמעט מלאה (תלוי אקדח ומבנה גוף)
אבל, בגלל צורת גופי תמיד הייתה מלחמה בין הנרתיק לעודפים, בקיצור מי יכנס למכנס ולרוב וכמעט תמיד העודפים מנצחים מפאת נוחות (יסכימו רבים מחברי כאן שהנוחות מכתיבה את הנשיאה בכלל ואת הצורה בפרט) ולכן או שלא היה לי נוח לשאת את האקדחים שלי בתוך המכנס למרות שהנרתיק בסופו של דבר הוא כמה מילימטרים של עור בהמה משובח של טובי היצרנים, אבל ההבדל הקטן הזה הוא קריטי לרוב נושאי הנשק הלא רזים במיוחד :-)
ולכן כשרציתי או הייתי חייב לשאת IWB הייתי עושה את זאת בצורה המקסיקנית קרי תוחב את האקדח לתוך המכנסיים שמה שמחזיק אותו היא החגורה בלבד, ולצערי יש בעיות עם הצורה הזאת שלמרות שהיא הנוחה מכולם כי היא המינימליסטית ביותר ועם אקדח מודרני כמו שלי שאינו מתרגש מזיעה ושאר ירקות שימצאו בתוך חלל המכנסים כמו אבק תחתונים, האקדח אינו יושב יציב ונוטה לזוז ולשנות מיקום וזווית די ברבה ואני מוצא את עצמי מסדר אותו די בדחיפות וזה גם די מעיק ומעצבן במיוחד שאתה קם או מתיישב.
לאחרונה רכשתי במחיר שווה לכל נפש נרתיק חדש או יותר נכון מתקן שעושה את בדיוק מה שנרתיק סטנדרטי עושה מעגן את האקדח בצורה חזקה מאוד למקומו במכנסיים מבלי להוסיף הרבה חומר גלם ולמנוע ממני את הרגשת הנוחות שאותה אני צריך כדי לחיות עם האקדח עלי במשך שעות ארוכות מאוד למותר קוראים VERSACARRY הוא מיוצר בארה"ב ויש לא יתרונות רבים
1. הוא תלוי קליבר (הוא מתחבר לקנה באמצעות פין קשיח כמו שתראו בתמונות שאצרף)
2. הוא מתאים לימניים ולשמאליים (אין צורך לרכוש או לחכות למוצר מיוחד )
3. הוא יתאים לכל אקדח באותו גודל פיזי ובאותו קליבר כך שאם תחליף אקדח סאב קומפאק
ב9MM לאחד אחר ב9MM לא תצטרך לרכוש נרתיק חדש(יתרון גדול לכיס כי למי מאיתנו אין
מגרות של נרתיקים לאקדחים שונים שרכשנו בעבר וכבר אין מה לעשות איתם
4. מחירו לא בשמיים- כל נרתיק עור שאיי פעם קניתי עולה יותר מהמוצר הזה.
5. יש לו יבואן מקומי כך שאפשר להזמין היום ולקבל מחר והיבואן עומד ב100% מאחורי המוצר
הזה
6. אפשר ללכת איתו עם אביזרים מחוברים לאקדח כמו פנס או לייזר
7. הוא מגיע עם מגן אופציונאלי שמכסה את שמורת ההדק למי שלא נוח לו לשאת את האקדח ללא
הגנה ואפילו מינימלית על שמורת ההדק
8. הוא בחיים אבל בחיים לא ישאר על האקדח כשאתה שולף (כבר ניסיתי כמה עשרות שליפות
והנרתיק הזה תמיד נשאר במכנס).
אני מצרף למי שירצה להתעניין את דף הפייסבוק של המוצר
https://www.facebook.com/tomersgadgets
https://www.facebook.com/media/set/?set ... ec6e705842
ומי שרוצה לדבר עם היבואן: 054-9493787 תומר
הנה כמה תמונות של המוצר עצמו
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.136590153151530.40109.100004016392841&type=3
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
Re: VersaCarry
רכשתי את המוצר לפני חודשיים, מהפכני בכל מובן.
אני מרוצה ממנו מאוד, בעיקר מהאפשרות לשאת בנוחות בנרתיק פנימי נשק ופנס .
אני הולך עם הנשק לרוב בתיק מקספדישן ואז האביזר נותן אופציית נשיאה נוספת כאשר אני רוצה להעבירו לחגורה ללא תפיסת נפח בתיק
שבוע טוב,
הראל.
אני מרוצה ממנו מאוד, בעיקר מהאפשרות לשאת בנוחות בנרתיק פנימי נשק ופנס .
אני הולך עם הנשק לרוב בתיק מקספדישן ואז האביזר נותן אופציית נשיאה נוספת כאשר אני רוצה להעבירו לחגורה ללא תפיסת נפח בתיק
שבוע טוב,
הראל.
לא למען המית, נתון הנשק בידינו אלא כדי לשמור על החיים.
יצחק שדה
יצחק שדה
שאלה.
האם ניתן להחזיר את האקדח לנרתיק לאחר שליפה בנוחות?
פשוט לא ראיתי בסירטון אך מכניסים את האקדח לנרתיק כשהו חגור .
פשוט לא ראיתי בסירטון אך מכניסים את האקדח לנרתיק כשהו חגור .
פחות -לרוב זה יותר,,
לא יש להוציא את המתקן להלבישו על האקדח ולמקמו בחזרה בתוך המכנס
גם בתחילה חשבתי שזהו חסרון אולי היחיד של המערכת הזאת, אבל אם אצתרך לשלוף אשלוף
ולעבודה אחר כך נסתדר עם הפרוצדורה המנהלתית הזאת. קרי נעביר את האקדח ליד השניה
ואז אוציא ואחזיר את המתקן לקנה של האקדח וחזרה למכנס
גם בתחילה חשבתי שזהו חסרון אולי היחיד של המערכת הזאת, אבל אם אצתרך לשלוף אשלוף
ולעבודה אחר כך נסתדר עם הפרוצדורה המנהלתית הזאת. קרי נעביר את האקדח ליד השניה
ואז אוציא ואחזיר את המתקן לקנה של האקדח וחזרה למכנס
"Si Vis Pacem Para bellum"
תודה
הבנתי, כמו שחשבתי,
לא נראה לי מתאים לי.כגראה קיבעון שלי להחזיר אקדח לנרתיק באופן מסורתי.
הבנתי, כמו שחשבתי,
לא נראה לי מתאים לי.כגראה קיבעון שלי להחזיר אקדח לנרתיק באופן מסורתי.
פחות -לרוב זה יותר,,
GUSS כתב:שאלה.
לאחר שליפה האקדח לא חוזר לחגורה.
הוא הולך למשטרה ... :(
- סליקאי זהב

6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד