עזרה דחופה בקבלת רישיון

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

עזרה דחופה בקבלת רישיון

על ידי alon.m321 » 30 אוגוסט 2012, 19:41

שלום חברים,

העניין הוא כזה, אני עובד בחברה שמלווה בתי ספר ברחבי הארץ.
בחודש האחרון השתנתה "גזרתי" ואני עובד בקביעות (יומיום- כל היום) בבתי ספר מעבר לקו הירוק:
שומרון, מטה בנימין ודרום הר חברון. אני נמצא ברמה יומיומית בנסיעות כל היום בין ישובים פלסטינאים להתנחלויות וחורש את כביש 60 לכל אורכו.

מבחינת התנאים, אני כמעט עומד בכל קריטריון אבל בפועל לא:

1. קניתי דירה בה אני גר בראש העין. אני גר בפועל בעיר כבר הרבה שנים, אך שיניתי בספח תעודת הזהות את הכתובת לפני כחודש, כך שאי אפשר להוציא לי תעודת תושב ברשות מתחת לחצי שנה בה אני רשום במשרד הפנים (זה לגבי ישוב זכאי).

2. אני עובד ברשויות מעבר לקו הירוק רק בחודש האחרון והדרישה היא לשלושה חודשים לפני לפי הנחיות משרד הפנים.

3. אני קצין במילואים (לוחם) בדרגת סגן.
בנוסף, היה לי 5 שנים אקדח ברישיון ארגוני שפג תוקפו לאחרונה מתוקף היותי קב"ט לשעבר.

אודה לעזרתכם הדחופה. האם קיימת דרך לקבל רישיון מעבר לערימות הבירוקרטיה??
בינתיים אני מסתובב כל היום באזורים בהם מסתובבים האמרים ממוגנים ולפי החוקים היבשים אני אאלץ לחכות עוד מספר חודשים עד שתהיה לי עילה כלשהי בתוקף (שלא לדבר על הזמן עד שמאשרים..)

יש למישהו רעיונות????????????
סליקאי ארד
סליקאי ארד

Re: עזרה דחופה בקבלת רישיון

על ידי דוב » 30 אוגוסט 2012, 21:06

כן,תפרט את כל מה שרשמת לעיל בפקס לשר לביטחון פנים,מנסיוני דברים יחלו לזוז..בהצלחה!
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי אישגדול » 30 אוגוסט 2012, 21:23

אם ראש העין היא ישוב מזכה, שלח מייל לפקידת הרישוי הרלוונטי (רמלה?) ושאל אותה איזה הוכחות יכולות להספיק מבחינתה שאתה אכן גר במקום זמן ארוך. בכמה מקרים הם בקשו דברים כמו חוזה שכירות, חשבונות (חשמל, ארנונה, טלפון וכד') כדי להוכיח שאתה אכן גר שם.
I think, therefore I am. I think
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי alon.m321 » 30 אוגוסט 2012, 21:36

תודה על התגובה..!

יש לי פגישה שבוע הבא במשרד הפנים בת"א. למיילים שלי הם לא עונים לחלוטין. התקשר מס' פעמים ופתחתי פניות מקוונות, אך כיאה למשרד ממשלתי- אין תגובה ואין עם מי לדבר..

יכול להיות שיאשרו על סמך חוזי שכירות של השנתיים האחרונות + חוזה דירה שרכשתי לאחרונה??

(כשביקשתי להוציא אישור תושב בעירייה, מסר לי ראש אגף משרד הפנים בעירייה שאני לא אוכל להוציא רישיון- לדעתו, רק לאחר חצי שנה מהרישום במשרד הפנים..)
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי אקדוחן » 30 אוגוסט 2012, 21:56

אלון, בעיקרון צריך שלושה חודשי מגורים מוכחים(בת.ז.) כדיי להגיש עילת יישוב אך במקומך הייתי מנסה גם עם חוזי שכירות קודמים שמעידים על תקופה ארוכה מזאת לדברייך, יש גם פקידים נחמדים שאולי יבינו לליבך מכורח הנסיבות, שלא כל אחד שחפץ בנשק ירוץ להגיש בקשה הפקידים ממש לא משקית ת"ש ככל הנראה לך יש סיבה מוצדקת יחסית בהצלחה.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי higt-power » 31 אוגוסט 2012, 08:58

איך שאני רואה את זה יש לפנך שני אופציות אחת לגשת לפגישה עם כל המסמכים להתעקש שזאת זכותך להגיש בקשה לצרף העתקים של כל המסמכים שהזכרתה ולחכות בסבלנות בבית חודש ימים לסרוב ואז לחזור לפקידה עם מכתב עירעור מסודר ולדרוש לערער על ההחלטה ולקוות לטוב בעירעור (שכנראה יקח עוד חודש לפחות).
אוו לחילופין לקיים את הפתגם הסיני העתיק שגם אם לא תעשה מאום יבוא קיץ יצמח עשב .
להמתין את החודשים הדרושים ולהגיש את הבקשה שברור באיזה תבחין אתה עומד .

אל תצפה מהלשכה בת"א לשום הנחות אוו הקלות אם כבר להיפך .
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי donduck » 31 אוגוסט 2012, 09:56

עניין העבודה שלך בחברה שמלווה בתי ספר מעבר לקו הירוק וכו' אינה רלונטית כלל, ולא רק זאת, עצם הזכרת העניין עלול להזיק לך.
ראשית אסור לבצע עבודה כזו עם נשק פרטי, ושנית, התשובה המיידית של פקידי הרישוי תהיה "שהחברה שלך תצייד אותך באמצעים שהיא חושבת שאתה צריך".
לצורך כך תצטרך רק רשיון לנשק אירגוני, שזו פרוצדורה פשוטה יותר, ובעצם לדבריך כבר היה לך בעבר.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי רפתן » 01 ספטמבר 2012, 08:20

נסה את האפשרות הזו.
יהיה לך נשק ותחמושת בשפע ואף אחד לא יציק לך.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4275471,00.html
(אין סמיילי בוכה)
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד