2000 כדור נק"ל בחתונה באום אל פאחם

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: 2000 כדור נק"ל בחתונה באום אל פאחם

על ידי יונה » 02 ספטמבר 2012, 18:03

הכותרת שגוייה ומטעה.

2000 כדורים היו בחינה.

בחתונה יהיו 20,000 :mad: :mad: :mad: :mad:
"R.T.F.M." - ALWAYS BLOODY WORKS...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי רפתן » 03 ספטמבר 2012, 04:55

יונה העתונאים כרגיל הגזימו
תבדוק טוב זה לא היה אלפיים זה היה מאתיים.

מאתיים אלף אם לא הבנת.
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי itamar » 03 ספטמבר 2012, 07:31

טריגר כתב:לשאול מה בדיוק?
אם הם מוכנים להוציא את ה... מה.... ולהתחיל לעבוד?

או לחלופין אולי הם יודעים איפה איבדנו בדרך את השפיות, הכבוד, ו... איפה איבדנו את המדינה...

אני רק לא מבין מה אתם רוצים מהמשטרה.
מישהו דאג לחנוק את התקציבים של האירגון הזה ולהפוך אותו ללא רלוונטי בעליל. ניידות מקרטעות, משכורות על הפנים, ובתחנה שאני מתנדב בה אפילו יש מחסור בנייר למדפסות...
מצד אחד כשהמשטרה עושה כבר משהו התקשורת מתנפלת עליה ועושה בה שמות. מצד שני כשהמשטרה לא עושה, התקשורת מתנפלת עליה ואומרת "איפה המשטרה"?
מצד שלישי, בא בית המשפט ונותן עונשים מגוחכים והקלות לעבריינים. ראו את המקרה ש-73 בעלי ר"פ שנתפסו עם סכינים זוכו ושוחררו "כי הראיות הושגו שלא כהלכה".

בקיצור... לפני שאנחנו מפנים אצבע מאשימה, שווה קודם אולי להפנות אותה כלפי עצמינו כי אולי אנחנו חלק מהבעיה.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי asafii2 » 03 ספטמבר 2012, 07:51

איתמר, גם עם התקציב הנוכחי של המשטרה הבעיה טמונה בסדר העדיפות שלה, הם יותר משקיעים באכיפת תנועה ובמתן דוחות מאשר מיגור תופעות קשות ומסכנות ציבור כמו הנ"ל.

אסף
"אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח העצמה אלה מכוח ההתמדה ..."
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ליאור45 » 03 ספטמבר 2012, 08:33

+1 מה שכתב איתמר.

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Webart » 03 ספטמבר 2012, 09:16

רפתן כתב:אז מה שנתאסלם ?

רפתן כתב:בכל מקרה של התלקחות הציבור היהודי שומר החוק בנחיתות.

אלה שתי התגובות היחידות שכרגע מצאתי לנכון להתייחס אליהן, מכיוון והן מטרידות אותי מאוד ועל בסיס דתי לחלוטין.
"הציבור היהודי שומר החוק"??? יש בין בני "העם הנבחר" עשרות, מאות ואלפים של פורעי חוק, גנבים ורוצחים, שממלאים את בתי הסוהר ואת דפי החדשות בעיתונים.
האם שימוש בנשק לא חוקי הוא נחלתם של בני דת האיסלם?
זה פוגע בי אישית, כמי שחלק מחבריו הטובים ביותר הם מוסלמים, שומרי חוק לא פחות מכם, ואולי אף יותר מכך. כאלה שמפריע להם שעבריינים יורים בחתונות וגם הם מביעים את דעתם הנחרצת על כך.
חוקי הכתיבה באתר אוסרים על פגיעה על בסיס דתי, בין השאר, ומכיוון שישנם גם באתר הזה, חברים מוסלמים, יורים פעילים, בעלי נשק ברשיון, שלא יורים בחתונות, שלא צדים ללא רשיון ומתגדים כמו כולכם לירי באויר כאמצעי להפגנת שמחה - הייתי מציע לשקול שוב את דרך ההתבטאות הבוטה והפוגענית הזאת.

תודה!
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי trooperglock » 03 ספטמבר 2012, 10:06

אני רק לא מבין מה אתם רוצים מהמשטרה.
מישהו דאג לחנוק את התקציבים של האירגון הזה ולהפוך אותו ללא רלוונטי בעליל...... ראו את המקרה ש-73 בעלי ר"פ שנתפסו עם סכינים זוכו ושוחררו "כי הראיות הושגו שלא כהלכה".
בקיצור... לפני שאנחנו מפנים אצבע מאשימה, שווה קודם אולי להפנות אותה כלפי עצמינו כי אולי אנחנו חלק מהבעיה.
א.[/quote]

למישהו הזה יש שם, פנים, כתובת ותפיסת עולם. המישהו הזה זה פוליטיקאים, משרד אוצר, מנכ"ל משרד אוצר, חשב מלווה....... מדינת ישראל מודל 2012 רואה את כל האינטרסים הלאומיים דרך החור בגרוש, מה שלכאורה לא מייצר הכנסה ישירה וברורה, מה שלא מיוצג ע"י פוליטיקאים חזקים, ומה שיכול יום אחד לשמש נגדך... מרוקן מתוכן, מהות ויכולת לפעול.

משטרת ישראל הפכה לגוף מייצר הכנסות, ראו פרויקט מצלמות המהירות.... כאשר בכל העולם, עם נסיון של עשור ויותר מצמצמים במצלמות מהירות כי הוכח שאינן תורמות להורדת תאונות דרכים, כאשר ממשלות מודות שהמצלמות נועדו רק למלא את קופת המדינה, כאשר המדינה עצמה מפרסמת דוחות שמצביעים בבירור על מיקומה הצנוע של עברת המהירות בטבלת הגורמים לתאונות דרכים ברי שהפרויקט נועד לכסף בלבד.

ואפשר לשנות. הנא רעיון מקורי, יכנס המפכ"ל מסיבת עיתונאים ויגיד " אינני יכול לספק לאזרחי ישראל בטחון ושיטור שהם ראויים לו, אני נאלץ לשים את המפתחות וללכת הביתה, אינני רוצה לעמוד בראש הטרגדיה הזו." ואחרי שהוא ילך יסרבו עוד כמה ניצבים בשרות פעיל או בדימוס לקבל את התפקיד.... אז ורק אז ניראה שינוי....

דביר יקירי,

קודם כל נכון, אתה צודק, יש אלפי, אולי עשרות אלפי מחזיקי נשק לא חוקי במדינת ישראל, אלפי עבריינים יהודיים שעושים שימוש בנשק לא חוקי לצורך מעשים פלילים, לא מעט מתוכם גם סוחרים באמצעי לחימה עם עבריינים מוסלמים, דרוזים, צ'רקסים, נוצרים, בדואים וסליחה אם שכחתי עדה, דת, כת......

אבל... ברור לי, ואני חושב שגם לך, בלי התממות, שב"יום פקודה", אם וכאשר מדינת ישראל תותקף ע"י אויביה והצבא יהיה עסוק בהגנה על גבולות המדינה ועל העורף, יש מצב שחלק מאזרחי ישראל עלולים להרגיש שמדינת ישראל חלשה מתמיד וישלפו את נשקם מהמסתור ויעשו בו שימוש נגד כוחות הבטחון/אזרחים/המדינה, גיס חמישי בלב המדינה. אני מניח שאתה מבין כמותי שהאזרחים הללו לא יבוא מקרב האוכלוסייה היהודית.

זה לא סוד, זה אולי לא פוליטיקאלי קורקט להגיד, אבל מי שעוקב אחרי המתרחש בואדי ערה, הפלג הצפוני, ועדת המעקב ועוד כמה גופים יודע שיש אזרחים ישראלים שחרטו על דגלם את השמדת ישראל בכל דרך, גם דמוקרטית וגם מאבק מזויין.

אז עם כל הכבוד, ויש כבוד, לחברים המוסלמים שלך, וגם שלי, ושל כל האחרים, מה לעשות שזו המציאות, צר לי עליה אבל אסור לי להתעלם ממנה.

אמרה פעם שולה אלוני בראיון ברדיו לפני המון שנים, כאשר גנדי עוד היה בחיים.. " ההבדל בין גנדי לביני זה שלמרות ששנינו חולמים בלילה שבישראל אין ערבים, אני מתעוררת בבוקר, רואה שהם כאן ומנסה לחיות איתם, גנדי מתעורר בבוקר וממשיך לחלום שהם אינם"
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.

לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.

ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי itamar » 03 ספטמבר 2012, 12:00

ואפשר לשנות. הנא רעיון מקורי, יכנס המפכ"ל מסיבת עיתונאים ויגיד " אינני יכול לספק לאזרחי ישראל בטחון ושיטור שהם ראויים לו, אני נאלץ לשים את המפתחות וללכת הביתה, אינני רוצה לעמוד בראש הטרגדיה הזו." ואחרי שהוא ילך יסרבו עוד כמה ניצבים בשרות פעיל או בדימוס לקבל את התפקיד.... אז ורק אז ניראה שינוי....

אף מפכ"ל לא יעשה את זה, מאותה סיבה שגם אף רמטכ"ל לא.
1. מפכ"ל הוא חייל שכפוף לדרג הפוליטי ומצווה לפעול במסגרות שמוכתבות לו על ידי הממשלה. ברגע שהוא מקבל על עצמו את התפקיד הוא מחוייב לו עד הסוף.
2. מפכ"ל כמו רמטכ"ל עבד קשה מאד וטיפס בסולם הדרגות כדי להגיע לאן שהגיע. למרות הכל, אף אחד לא יניח את המפתחות על השולחן וילך. מה שכן קורה זה שקצינים טובים בוחרים להצביע ברגליים ולפרוש בשקט הרבה לפני שמגיעים לראש הפרימידה.

השינוי לדעתי צריך לבוא מאיתנו האזרחים. אנחנו צריכים לדרוש מהממשלה שתספק לנו את הביטחון האישי שמגיע לנו ולשים את זה במקום גבוה בסולם העדיפויות. אנחנו גם צריכים לזכור שמשטרה חלשה זה חרב פיפיות. מצד אחד זה נח ונחמד שאין שום שוטר בסביבה כשאנחנו נוסעים ברכב ומדברים בנייד, מצד שני כשצריכים את המשטרה אז איפה היא?

א.
אקסיומה:

2. מחירי תחמושת או
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי itamar » 03 ספטמבר 2012, 12:10

asafii2 כתב:איתמר, גם עם התקציב הנוכחי של המשטרה הבעיה טמונה בסדר העדיפות שלה, הם יותר משקיעים באכיפת תנועה ובמתן דוחות מאשר מיגור תופעות קשות ומסכנות ציבור כמו הנ"ל.

אסף

לדעתי אתה טועה.
זה לא עניין של סדר עדיפויות, אלא מה המשטרה יכולה לספק במסגרת התקציב שעומד לרשותה - וכנראה זה הטוב ביותר שהם יכולים לעשות. כמעט לא עולה כסף לאכוף עבירות תנועה.
מצד שני, להלחם בתופעת נשק בלתי חוקי במגזר הערבי זה דורש הערכות וכוחות מסדר גודל אחר לגמרי. להכנס לתוך הכפרים ולאכוף שם את החוק דורש פי 5 יותר כח אדם איכותי מאשר יש למשטרה היום, ציוד, אימון ומיומנויות שפשוט אין וגם לא יהיו.

א.
אקסיומה:

2. מחירי תחמושת או
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ~Hunter~ » 03 ספטמבר 2012, 12:11

ואיפה כלב השמירה של הדמוקרטיה, נרדם?
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי רפתן » 03 ספטמבר 2012, 12:50

Webart כתב:
רפתן כתב:אז מה שנתאסלם ?

רפתן כתב:בכל מקרה של התלקחות הציבור היהודי שומר החוק בנחיתות.

אלה שתי התגובות היחידות שכרגע מצאתי לנכון להתייחס אליהן, מכיוון והן מטרידות אותי מאוד ועל בסיס דתי לחלוטין.
"הציבור היהודי שומר החוק"??? יש בין בני "העם הנבחר" עשרות, מאות ואלפים של פורעי חוק, גנבים ורוצחים, שממלאים את בתי הסוהר ואת דפי החדשות בעיתונים.
האם שימוש בנשק לא חוקי הוא נחלתם של בני דת האיסלם?
זה פוגע בי אישית, כמי שחלק מחבריו הטובים ביותר הם מוסלמים, שומרי חוק לא פחות מכם, ואולי אף יותר מכך. כאלה שמפריע להם שעבריינים יורים בחתונות וגם הם מביעים את דעתם הנחרצת על כך.
חוקי הכתיבה באתר אוסרים על פגיעה על בסיס דתי, בין השאר, ומכיוון שישנם גם באתר הזה, חברים מוסלמים, יורים פעילים, בעלי נשק ברשיון, שלא יורים בחתונות, שלא צדים ללא רשיון ומתגדים כמו כולכם לירי באויר כאמצעי להפגנת שמחה - הייתי מציע לשקול שוב את דרך ההתבטאות הבוטה והפוגענית הזאת.

תודה!

דביר ידידי
אנא אל תפרש אותי.
שחור על גבי לבן
אזרח שומר חוק - נמצא בנחיתות !!!
לא דיברתי על פורעי חוק.

לא מתכוון להתנצח - פשוט לוקח חופשה !!!
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי Webart » 03 ספטמבר 2012, 13:44

אילן,
לא ניסיתי לפרש או להתנצח, זה פשוט צרם לי בעין.

טרופרגלוק (או שמא טרופרדיוטי?),
לא אמרתי שחסרים כאלה ששונאים אותנו, גם לא אמרתי שכולם צדיקים, רק הבעתי את מורת רוחי מהכללות מבוססות דת.

אגב, אני, במקומם של כל חורשי רעתנו, הייתי פשוט מניח לנו להמשיך ולחיות בשקט ושלווה, אנחנו כבר נכחיד את עצמנו לבד, רק סבלנות, זה כל מה שצריך.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי trooperglock » 03 ספטמבר 2012, 14:14

Webart כתב:אילן,

טרופרגלוק (או שמא טרופרדיוטי?),

אגב, אני, במקומם של כל חורשי רעתנו, הייתי פשוט מניח לנו להמשיך ולחיות בשקט ושלווה, אנחנו כבר נכחיד את עצמנו לבד, רק סבלנות, זה כל מה שצריך.

קבוצת רכישה?

http://www.arkadia.com/usa/real-estate/for-sale/greece/kriti/khania/khania/ltas-t992845/

במחיר דירת 4 חדרים בראשון, בלי ביבי, בלי אחמדיניג'אד, בלי חרדים, בלי המון המון רעות חולות...... החיים קצרים מדיי...
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.

לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.

ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי GUSS » 03 ספטמבר 2012, 15:03

לא יודע,,,
לחזור חזרהלאירופה
לאחר שברחתי[ההורים] משם, בגלל שקראו לי ז'ידאק קטן,,
לא נראה לי
עדיף לי כאן עם כל הרפש המקומי.
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש