עו"דים ושאר ירקות
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
עו"דים ושאר ירקות
בין התגובות וההודעות המתפרסמות בסליק חדשות לבקרים ישנן תגובות המנסות להצטייר כאילו נכתבו ע"י עורכי דין ומשפטנים, לעיתים גם כנסיון להציע לאנשים דרכי פעולה אפשריות אל מול השלטונות או אל מול אזרחים אחרים.
חלקן של עצות אלה שגויות ולוקות בחסר, הן מתיימרות לסייע ולצטט סעיפים בחוק שלעיתים קרובות אינם רלוונטיים כל למקרה או כאלה המציגים תמונה חלקית ושגויה.
אמליץ לכל חברי האתר לקחת בחשבון שיעוץ זה אינו מקצועי, ולעיתים קרובות אינו נכון כלל ועלול לפגוע במי שמשתמש באותו המידע.
חברים שהינם עו"ד, המעוניינים בכך שדעתם תוצג תוך ציון הסמכתם, מוזמנים לפנות אלי, בצרוף אסמכתא לעניין, ואני אצרף לפרופיל המשתמש שלהם את התואר, כך שדעתם תוצג בצורה ברורה כמי שאכן מותר לו לייעץ בתחום המשפטי.
(תודה על ההערה בנוגע לעצות אחיתופל)
חלקן של עצות אלה שגויות ולוקות בחסר, הן מתיימרות לסייע ולצטט סעיפים בחוק שלעיתים קרובות אינם רלוונטיים כל למקרה או כאלה המציגים תמונה חלקית ושגויה.
אמליץ לכל חברי האתר לקחת בחשבון שיעוץ זה אינו מקצועי, ולעיתים קרובות אינו נכון כלל ועלול לפגוע במי שמשתמש באותו המידע.
חברים שהינם עו"ד, המעוניינים בכך שדעתם תוצג תוך ציון הסמכתם, מוזמנים לפנות אלי, בצרוף אסמכתא לעניין, ואני אצרף לפרופיל המשתמש שלהם את התואר, כך שדעתם תוצג בצורה ברורה כמי שאכן מותר לו לייעץ בתחום המשפטי.
(תודה על ההערה בנוגע לעצות אחיתופל)
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
Re: עו"דים ושאר ירקות
אם החלטנו לתקן את המעוות:
עצת אחיתופל היא עצה טובה ומועילה.
קללתו של האומלל הנ"ל היתה, שאיש לא יקבלה...
עצת אחיתופל היא עצה טובה ומועילה.
קללתו של האומלל הנ"ל היתה, שאיש לא יקבלה...
Glockus Contremo
- סליקאי כסף

Webart כתב:בין התגובות וההודעות המתפרסמות בסליק חדשות לבקרים ישנן תגובות המנסות להצטייר כאילו נכתבו ע"י עורכי דין ומשפטנים, לעיתים גם כנסיון להציע לאנשים דרכי פעולה אפשריות אל מול השלטונות או אל מול אזרחים אחרים.
חלקן של עצות אלה הינן עצות אחיתופל, כאלה המתיימרות לסייע ולצטט סעיפים בחוק שלעיתים קרובות אינם רלוונטיים כל למקרה או כאלה המציגים תמונה חלקית ושגויה.
+++
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
לא מדריך ירי
האם יתכן יהיה להקים בפורום פינת" החוק והמשפט"
ללא ספק יהיה ציון דרך , [עשור לסליק מתקרב,,]
ללא ספק יהיה ציון דרך , [עשור לסליק מתקרב,,]
פחות -לרוב זה יותר,,
ההודעה הראשונה באשכול זה היא, לדעתי, הסיבה לכך שכנראה זאת תהיה טעות לפתוח פינה שכזאת.
Webart - דביר, מייסד הסליק
חרף מאמצינו להיות כנים ושקופים, לפעמים יש הבדל תהומי בין דיווחים באינטרנט לבין החיים האמיתיים. מומלץ תמיד להיוועץ באיש מקצוע מחוץ לכותלי האתר. מקסימום רצוי שאנשים שאין להם רשיון עריכת דין באתר יפרסמו הפניות, לא ייעוץ.
ואם יורשה לי לסיים בציטיוט של נשיא ארצות הברית:
"האינטרנט מלא בציטוטים לא-מהימנים" - אברהם לינקולן.
ואם יורשה לי לסיים בציטיוט של נשיא ארצות הברית:
"האינטרנט מלא בציטוטים לא-מהימנים" - אברהם לינקולן.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
בטוח שהחברים המלומדים לא לוקחים עצות מהאתר כעצות משפטיות חלוטות.
מכסימום כהרחבת אופקים.
עוד יותר בטוח שעורכי דין שישנם בתוכנו לא יסכימו לתת עצות מיקצועיות מעל דפי הפורום תוך "חתימה" כעו"ד.
כל כתבה מיקצועית בעיתון של עו"ד מסתיימת בהסתיגות "אין לקחת את הדברים ..."
לטעמי - המצב דהיום הוא בסדר.
מי שיש לו מה לאמר - שיאמר.
מי שקורא - ישכיל אבל לא יקח את העצות רחוק מדי.
מכסימום כהרחבת אופקים.
עוד יותר בטוח שעורכי דין שישנם בתוכנו לא יסכימו לתת עצות מיקצועיות מעל דפי הפורום תוך "חתימה" כעו"ד.
כל כתבה מיקצועית בעיתון של עו"ד מסתיימת בהסתיגות "אין לקחת את הדברים ..."
לטעמי - המצב דהיום הוא בסדר.
מי שיש לו מה לאמר - שיאמר.
מי שקורא - ישכיל אבל לא יקח את העצות רחוק מדי.
- סליקאי זהב

7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד