ספק Maxpedition בארץ
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
ספק Maxpedition בארץ
שלום!
מסתבר שהאשכול המקורי הנושא נמחק בטעות ובאישורו של Webart אני פותח אותו מחדש.
לאחר שבשבת ראיתי את תיקי ההסלקה שלהם (אחת Live בתחרות והיתר באתר), היום דיברתי עם שרון מחברת "גולדי " והסתבר שיש יבוא בהזמנה מראש. המחירים הפתיעו אותי לטובה בהשוואה למחירים בחו"ל ולכאב ראש.
היא אומרת שאמורה להיסגר הזמנה עד סופ"ש הבא.
פרטי הספק:
גולדי - אליהו איתן 32 ראשון לציון
טלפון: 03-9617466
פקס: 03-9617989
אשת קשר - שרון (050-2320390)
למען הסר ספק - אני רק משחזר אשכול ישן. אינני מכיר את החברה מעבר לשיחה יחידה שהייתה לי איתם הבוקר.
מסתבר שהאשכול המקורי הנושא נמחק בטעות ובאישורו של Webart אני פותח אותו מחדש.
לאחר שבשבת ראיתי את תיקי ההסלקה שלהם (אחת Live בתחרות והיתר באתר), היום דיברתי עם שרון מחברת "גולדי " והסתבר שיש יבוא בהזמנה מראש. המחירים הפתיעו אותי לטובה בהשוואה למחירים בחו"ל ולכאב ראש.
היא אומרת שאמורה להיסגר הזמנה עד סופ"ש הבא.
פרטי הספק:
גולדי - אליהו איתן 32 ראשון לציון
טלפון: 03-9617466
פקס: 03-9617989
אשת קשר - שרון (050-2320390)
למען הסר ספק - אני רק משחזר אשכול ישן. אינני מכיר את החברה מעבר לשיחה יחידה שהייתה לי איתם הבוקר.
נערך לאחרונה על ידי c425x בתאריך 29 דצמבר 2008, 15:05, נערך פעם אחת בסך הכל.
תבדוק עם אבי מור, הוא הביא לארץ פעם מספר דגמים, לא יודע לגבי הכמויות שנשארו.
בכל מקרה, ישנם תיקים דומים של חברת 5.11 (הכוונה לתיקי צד להסלקת נשק) שניתן להשיג בארץ. (יבואן מ.ר. הנטר, אם תרצה אני יכול לספק גם)
נועם.
בכל מקרה, ישנם תיקים דומים של חברת 5.11 (הכוונה לתיקי צד להסלקת נשק) שניתן להשיג בארץ. (יבואן מ.ר. הנטר, אם תרצה אני יכול לספק גם)
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נועם,
כן מעתיקים או לא, ל 5.11 יש איכות (מוכחת)
בכל מקרה, יש חיקויים אחרים וזולים יותר. המחירים שלהם צריכים להיות סביב כ 250-300 ש"ח למיטב זכרוני, אבל אין לצפות לאיכות של מקספדישן או 5.11...
את החיקויים הללו ניתן להשיג גם בארץ.
כן מעתיקים או לא, ל 5.11 יש איכות (מוכחת)
בכל מקרה, יש חיקויים אחרים וזולים יותר. המחירים שלהם צריכים להיות סביב כ 250-300 ש"ח למיטב זכרוני, אבל אין לצפות לאיכות של מקספדישן או 5.11...
את החיקויים הללו ניתן להשיג גם בארץ.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
האיכות שלהם אכן קיימת, בביגוד! איפה שהתחילו ושם עליהם להישאר. הנרתיקים שלהם, מיוצרים ע"י BLADE TECH, השעונים שלהם נחשבים לבין הגרועים בשוק, נישת התיקים שלהם, מועתקת מחברות כמו BLACKHAWK, (SHOOTERS CONNECTION)CED וכו' ולפי מבחנים(ע"י אנשי ירי מעשי ספציפית), לא עומדת ברף אחד עם התיקים של היצרנים המקוריים.
SPS - מתקרב לשלמות...
Re: ספק Maxpedition בארץ
יש לה EMAIL?
- סליקאי ארד

זה אשכול ישן ולא מעודכן... שרון הפסיקה לעסוק בנושא, היבואן היום הוא מושון יצחקי מחברת M.Y. DEVISION, טל03-5715720, נייד 0505388938, מייל moshon.y@gmail.com
I think, therefore I am. I think
מישהו יכול בבקשה להלות קישור לתיק ההסלקה המדובר, תודה מראש.
- סליקאי כסף

תודה רבה על התשובה והמייל.
והשני שהגיב, תרשום בגוגל
MAXPEDITION
תכנס לאתר שלהם ותראה את המבחר תיקים שהם מייצרים.
והשני שהגיב, תרשום בגוגל
MAXPEDITION
תכנס לאתר שלהם ותראה את המבחר תיקים שהם מייצרים.
- סליקאי ארד

Re:
Cybrosh כתב:האיכות שלהם אכן קיימת, בביגוד! איפה שהתחילו ושם עליהם להישאר. הנרתיקים שלהם, מיוצרים ע"י BLADE TECH, השעונים שלהם נחשבים לבין הגרועים בשוק, נישת התיקים שלהם, מועתקת מחברות כמו BLACKHAWK, (SHOOTERS CONNECTION)CED וכו' ולפי מבחנים(ע"י אנשי ירי מעשי ספציפית), לא עומדת ברף אחד עם התיקים של היצרנים המקוריים.
אני חולק עליך בעניין החיקויים.
לפני 6 שנים קניתי בתערוכת IWA בגרמניה תיק ירי מעשי חיקוי לזה של CED ברבע מהמחיר שנמכר המקורי.
בדרך החוצה פגשו אותי חברים, אנשי ירי מעשי ידועים בעולם (בלי שמות
לשמחתי, התיק חי ובועט עד היום, לאחר עונות של אימונים, תחרויות וקורסים שונים בארץ ובעולם, עם מעט מאד סימני עייפות החומר.
צריך לבדוק כל מוצר לגופו מבלי להסתכל על התויות. כל מי שביקר במזרח הרחוק, ששם מיוצרים כל ה"מותגים", יודע שאתה יכול לקבל איזו תווית שאתה רוצה
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
לא הגזמנו קצת עם העלאת שרשורים מהאוב?
רובי - אם אמצא את המבחן בו העמידו את אחד התיקים של CED(שדרך אגב, מייצאים תיקים מחוץ לארה"ב בהרשאה של יצרן אחר)אל מול התיק המקורי, תוכל לראות את איכות החומר שאני מדבר עליה. תיק של CED קורס תחת עומס משקל תחמושת בעוד התיק המקורי מחזיק מעמד ללא קושי.
לגבי 5.11 - שעונים מפסיקים לעבוד, מגפיים ובגדים נקרעים בבדיקה(מבחנים ע"י יחידות מיוחדות). כמובן שהצהרה זו תואמת את התאריך בו השרשור הועלה, לפני מספר שנים.
לגבי התיק שלך - אין לי שום ספק שהוא איכותי, אם החזיק כל כך הרבה זמן. קשה לי להאמין שיצרן סיני זול, היה מצליח לשריין לעצמו מקום ב-IWA. למען השוואה, קנה תיק תואם MAXPEDITION, ב-DX ונראה כמה זמן הוא יחזיק.
רובי - אם אמצא את המבחן בו העמידו את אחד התיקים של CED(שדרך אגב, מייצאים תיקים מחוץ לארה"ב בהרשאה של יצרן אחר)אל מול התיק המקורי, תוכל לראות את איכות החומר שאני מדבר עליה. תיק של CED קורס תחת עומס משקל תחמושת בעוד התיק המקורי מחזיק מעמד ללא קושי.
לגבי 5.11 - שעונים מפסיקים לעבוד, מגפיים ובגדים נקרעים בבדיקה(מבחנים ע"י יחידות מיוחדות). כמובן שהצהרה זו תואמת את התאריך בו השרשור הועלה, לפני מספר שנים.
לגבי התיק שלך - אין לי שום ספק שהוא איכותי, אם החזיק כל כך הרבה זמן. קשה לי להאמין שיצרן סיני זול, היה מצליח לשריין לעצמו מקום ב-IWA. למען השוואה, קנה תיק תואם MAXPEDITION, ב-DX ונראה כמה זמן הוא יחזיק.
SPS - מתקרב לשלמות...
תרגעו, חברים. ראיתי תיק של MAXPEDITION שתפריו נפרמו אחרי שימוש לא רב.
קניתי תיק של UMG שהוא חיקוי של MAXPEDITION ונראה שיחזיק שנים רבות (נכון- בשימוש מועט).
קניתי תיק של UMG שהוא חיקוי של MAXPEDITION ונראה שיחזיק שנים רבות (נכון- בשימוש מועט).
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד