תקיפה ע"י כלי רכב ממונע - עילה לפתיחה באש?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: תקיפה ע"י כלי רכב ממונע - עילה לפתיחה באש?
yotamravid כתב:שוב ושוב ושוב כאן מעל דפי הפורום הפילוסופייה, תוך ניגון על דפי ההסטוריה.ויחד עם הגיון והשתפכות נוסטלגית שמייצגת רטוריקה של אנשים מנוסים מאוד ומנסה להפוך ללוגיקה שבלונית להתנהגות קבועה מתועלת לגבי עניין עילת הפתיחה באש.עם פיתוחי אמנות לבירינטית גיאוגרפית
אז ככה חברים אני אינני עוסק בעניינים כנ'ל.
ואני קובע חד משמעי.ללא כחל וסרק
הקם להורגני אשכים להורגו .בכל הנסיבות
אינני מאמין בראציונל של אדם שקם להרגני כשהשלים עם העובדה שזה מה שעליו לעשות.ולא יסוג בגלל ראציונל מעוות
לכן כל מה שנותר לי לעשות זה דבר אחד ע'מ להגן על חיי או חיי משפחתי והנתונים לחסותי.
אם יהיה מדובר באדם חמוש בנשק יירה מיידית כשיהיה ברור לי שנשק זה מופנה נגדי.אם יהיה חמוש בידע של אומנויות לחימה למיניהן.אבריח את משפחתי בשקט ואברח אתם במהירות הגדולה ביותר.אם יהיה נוכח בשעה לא סבירה בביתי ומסכן את שלום משפחתי וילדי ובחנתי את ה"ספק הסביר" ונהיר לי שאכן הסיכון ממשי אירה על מנת להרוג.וכך גם אחנך וחינכתי את דור ההמשך במשפחתי..
וגומר
חיזוק מסויים אני מקבל מדברי דנדק שכותב:
אני מאד מקווה שאתה לא מתכוון לקחת ברצינות את המשפט הזה ולסמוך עליו שיציל אותך אם תיקלע למצב דומה.
אני מאחל לך, לעצמי ולכל חברי האתר שלא נצטרך לעמוד בדילמה הזו לעולם.
חג שמייח לכולם.
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
Re: תקיפה ע"י כלי רכב ממונע - עילה לפתיחה באש?
אמן ואמן ואמן שלא נזדקק לכל הנ'ל
שקר לי רק פעם אחת בשניה כבר לא אאמין לך
- סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד