מי מכיר?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מכיר?
רוגר ניראה אחלה כלי בקומפקט רק שניראה שהוא סאב משום מה, יש יבוא יש בארץ וכ'ו תודה לכל היודעי דבר, לי ניראה דווקא מעניין להתרענן בכלי שכזה, על פניו ניראה כלי איכותיSR 9 c
- סליקאי זהב

Re: מי מכיר?
?
אולי כדי שתנסח מחדש קצת יותר בפשטות
אולי כדי שתנסח מחדש קצת יותר בפשטות
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
שאלתי היא כזאת האם יש ייבוא לארץ, האם הכלי בקטגוריית קומפקט או מתחת לזה, ואם ניתן למשש איפשהו?.
- סליקאי זהב

אהה ומדובר ברוגר SR9 c
- סליקאי זהב

רוגר SR9C הוא הגרסה הסאב קומפקטית של הSR9
אין יבוא של רוגר לארצנו כך שאם הוא יגיע זה רק המסגרת של יבוא אישי או יבוא עצמי של אחד הסוחרים
כרגע למיטב ידיעתי אין בארץ כלים כאלו בכלל וחבל אבל זו היא המציאות כאן
אין יבוא של רוגר לארצנו כך שאם הוא יגיע זה רק המסגרת של יבוא אישי או יבוא עצמי של אחד הסוחרים
כרגע למיטב ידיעתי אין בארץ כלים כאלו בכלל וחבל אבל זו היא המציאות כאן
"Si Vis Pacem Para bellum"
אקדוחן, אתה (לא רק אתה) קורה יותר מידיי אתרים אמריקאיים.
אנחנו חיים במדינה בה נשק הוא נישה קטנה ודחויה ע"י כל הגורמים השולטים.
על כן, שום דבר (כמעט) ממה שאתה קורה על ארה"ב לחלוטין לא רלוונטי בארץ.
אתה מחפש אקדח? שכח מכל הקטלוגים והקטבות מחו"ל, זה רק יתסכל אותך בסופו של דבר.
מה כן תעשה? תעשה סיבוב בחניות נשק במרחק סביר מאזור מגוריך. תראה מה יש להם, לכולם, זהו טווח הבחירה האמיתית שלך.
ישנם הרבה אקדחים מצוינים בעולם, בדיוק כמו שיש הרבה מכשירים סלולריים, מכוניות, חומרי בניה, בגדים ש:
1. לא קיימים בארץ כלל
2. קיימים, אבל עולים הרבה הרבה יותר ממה שהם עולים במקומות אחרים.
אנחנו שוק קטן. קטן מאוד. זניח. לכן, יש כאן 10 סוגי מכוניות נפוצות, 10 סוגי טלפונים ניידים, 10 סוגי אקדחים וכו'. ובמקרה של אקדחים, מתווספות גם ההגבלות השונות והמשונות של המחוקק שמונעות מאיתנו אפשרות להרפתקעות נוסח יבוא אישי.
אני יכול לחסוך לך את העבודה. אתה רוצה סאב-קומפקט?
אתה רוצה אותו בקוטר לחימה (9X19)? זוהי הרשימה האמיתית הרלוונטית לישראל.
גלוק 26
בול ULTRA X
CZ RAMI
זהו.
אני יודע, קיימים עוד כלים טובים מאוד, כמו טאורוס סלים או M&P COMPACT. לא רלוונטי. כמות הכלים בשוק מבטיחה מעבר לכל ספק שאם בעוד 5 שנים תצטרך מחסנית א קפיץ או פין או כוונת או כל חלק/אביזר ייחודי אחר - תצטרך לעבוד תהליך ארוך ומייגע עד שתקבל אותו, אם בכלל.
אם אתה מוכן להתפשר על קוטר חלש יותר (9X17) - ניתן לסוסיף לרשימה עוד כמה דגמים משומשים:
WALTHER PK/PPK
SIG SAUER P230
COLT MUSTANG
זהו. כל יתר הכלים שניתן להשיג כאן, בעיניי - צעצועים יקרים. לא כי הם לא טובים, חלילה. אלה כי כמותם הזניחה בארץ לא תאפשר לך לעולם ראש שקט.
זאת הסיבה שאחרי כמה וכמה דגמי אקדחים מצוינים שהיו לי חזרתי לבסוף ל-CZ ולגלוק.
את זמן החיפוש אחר "האקדח המולשם" ואת העלות של הדגם הייחודי אני ממליץ בחום להשקיע בהרבה מאוד אימונים עם מה שזמין כאן. תאמין לי, התוצאה תהיה הרבה יותר טובה.
אנחנו חיים במדינה בה נשק הוא נישה קטנה ודחויה ע"י כל הגורמים השולטים.
על כן, שום דבר (כמעט) ממה שאתה קורה על ארה"ב לחלוטין לא רלוונטי בארץ.
אתה מחפש אקדח? שכח מכל הקטלוגים והקטבות מחו"ל, זה רק יתסכל אותך בסופו של דבר.
מה כן תעשה? תעשה סיבוב בחניות נשק במרחק סביר מאזור מגוריך. תראה מה יש להם, לכולם, זהו טווח הבחירה האמיתית שלך.
ישנם הרבה אקדחים מצוינים בעולם, בדיוק כמו שיש הרבה מכשירים סלולריים, מכוניות, חומרי בניה, בגדים ש:
1. לא קיימים בארץ כלל
2. קיימים, אבל עולים הרבה הרבה יותר ממה שהם עולים במקומות אחרים.
אנחנו שוק קטן. קטן מאוד. זניח. לכן, יש כאן 10 סוגי מכוניות נפוצות, 10 סוגי טלפונים ניידים, 10 סוגי אקדחים וכו'. ובמקרה של אקדחים, מתווספות גם ההגבלות השונות והמשונות של המחוקק שמונעות מאיתנו אפשרות להרפתקעות נוסח יבוא אישי.
אני יכול לחסוך לך את העבודה. אתה רוצה סאב-קומפקט?
אתה רוצה אותו בקוטר לחימה (9X19)? זוהי הרשימה האמיתית הרלוונטית לישראל.
גלוק 26
בול ULTRA X
CZ RAMI
זהו.
אני יודע, קיימים עוד כלים טובים מאוד, כמו טאורוס סלים או M&P COMPACT. לא רלוונטי. כמות הכלים בשוק מבטיחה מעבר לכל ספק שאם בעוד 5 שנים תצטרך מחסנית א קפיץ או פין או כוונת או כל חלק/אביזר ייחודי אחר - תצטרך לעבוד תהליך ארוך ומייגע עד שתקבל אותו, אם בכלל.
אם אתה מוכן להתפשר על קוטר חלש יותר (9X17) - ניתן לסוסיף לרשימה עוד כמה דגמים משומשים:
WALTHER PK/PPK
SIG SAUER P230
COLT MUSTANG
זהו. כל יתר הכלים שניתן להשיג כאן, בעיניי - צעצועים יקרים. לא כי הם לא טובים, חלילה. אלה כי כמותם הזניחה בארץ לא תאפשר לך לעולם ראש שקט.
זאת הסיבה שאחרי כמה וכמה דגמי אקדחים מצוינים שהיו לי חזרתי לבסוף ל-CZ ולגלוק.
את זמן החיפוש אחר "האקדח המולשם" ואת העלות של הדגם הייחודי אני ממליץ בחום להשקיע בהרבה מאוד אימונים עם מה שזמין כאן. תאמין לי, התוצאה תהיה הרבה יותר טובה.
- סליקאי טיטניום

1+
מסכים עם כל מילה.
א.
מסכים עם כל מילה.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

מרגל שלום רב: אתה מנתח כירורגי או שמא עדיין בסטאז'? לפי הניתוח שעשית לי אנו מכירים שנים רבות וטובות, ושנינו יודעים שאנו לא. ועכשיו לעניין אנני סתם מחפש אקדח כרגע נושא אחד מידיי יום ושמו בישראל(לא רק) גלוק 19 , אני מחפש מספיק זמן כלי קטן יותר בקוטר זהה, לרדת במימדים ולהשאר ב 9 , אז בזמן שאני לא משוטט לי באתרים אני גם ממשש מביט ואף יורה בכלים, ועדיין לא מחובר למה שקיים פה באופן סדיר שגם אני יודע כמו רובנו מה יש ומה אין, למרות זאת אני מנסה את מזלי עם דברים קצת יותר " אקזוטיים" כגון הרוגר, וזה המקום לשאול אם משהו מכיר , שמע, ראה. בכל אופן אני מבין שאין את הכלי שלגביו שאלתי יכולת להגיב בקצרה ולומר שאין , בכל אופן תודה למגיבים ולא זאת לא חובה להגיב אז למי שאין זמן אני אסלח.
- סליקאי זהב

אקדוחן,
קרא שוב את תגובתו של SPY
ניראה לי שלא הבנת אותה ונפגעת לחינם.
אני משוכנע שלאף אחד לא הייתה כוונה לפגוע בך - פספסת קצת את הכוונה.
קרא שוב את תגובתו של SPY
ניראה לי שלא הבנת אותה ונפגעת לחינם.
אני משוכנע שלאף אחד לא הייתה כוונה לפגוע בך - פספסת קצת את הכוונה.
אקדוחן כתב:מרגל שלום רב: אתה מנתח כירורגי או שמא עדיין בסטאז'? לפי הניתוח שעשית לי אנו מכירים שנים רבות וטובות, ושנינו יודעים שאנו לא. ועכשיו לעניין אנני סתם מחפש אקדח כרגע נושא אחד מידיי יום ושמו בישראל(לא רק) גלוק 19 , אני מחפש מספיק זמן כלי קטן יותר בקוטר זהה, לרדת במימדים ולהשאר ב 9 , אז בזמן שאני לא משוטט לי באתרים אני גם ממשש מביט ואף יורה בכלים, ועדיין לא מחובר למה שקיים פה באופן סדיר שגם אני יודע כמו רובנו מה יש ומה אין, למרות זאת אני מנסה את מזלי עם דברים קצת יותר " אקזוטיים" כגון הרוגר, וזה המקום לשאול אם משהו מכיר , שמע, ראה. בכל אופן אני מבין שאין את הכלי שלגביו שאלתי יכולת להגיב בקצרה ולומר שאין , בכל אופן תודה למגיבים ולא זאת לא חובה להגיב אז למי שאין זמן אני אסלח.
מחזק את טריגר..
הייתי מציע להפוך את התגובה שלו לדביקה בראש הפורום, כי היא יכולה לחסוך הרבה עוגמת נפש ואלפי שקלים.
אין שום רע לנסות ולהתעניין, זה תמיד פותח אופקים.
מצד שני, כאשר אתה קונה מוצר, אתה לא רוצה להיות אותו הפראייר הבודד שיצטרך להשבית אותו בגלל קפיץ שעולה 5 שקל.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

חוץ מהסלים יש לטאורוס עוד דגמים רבים, בשיווק בארץ, כולל סאבקומפקט עם מחסנית טור כפול. הכלי "בריא" יותר והנדסת האנוש טובה מאד, כל המכלולים מסיביים יותר מאשר בסלים.
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
הי
ייתכן ולא הסברתי את עמצי טוב (כשלא מבינים את כוונתי, זאת הנחת ייסוד ראשונה שלי).
הכוונה שלי מתיחסת בדיוק לאמירתך זו - כלי שתפקידו להציל את חייך זה לא מקום לנסות דברים אקזוטיים. תוך זמן מסוים, ולא ארוך מידיי, כלי אקזוטי יהפוך בארץ לצעצוע יקר וחסר ערך.
אתה, כמובן, תחליט ותעשה בסוף את מה שאתה רוצה, רק חשוב שתבין את ההשלכות התפעוליות האפשריות.
ייתכן ולא הסברתי את עמצי טוב (כשלא מבינים את כוונתי, זאת הנחת ייסוד ראשונה שלי).
אקדוחן כתב:...למרות זאת אני מנסה את מזלי עם דברים קצת יותר " אקזוטיים"...
הכוונה שלי מתיחסת בדיוק לאמירתך זו - כלי שתפקידו להציל את חייך זה לא מקום לנסות דברים אקזוטיים. תוך זמן מסוים, ולא ארוך מידיי, כלי אקזוטי יהפוך בארץ לצעצוע יקר וחסר ערך.
אתה, כמובן, תחליט ותעשה בסוף את מה שאתה רוצה, רק חשוב שתבין את ההשלכות התפעוליות האפשריות.
- סליקאי טיטניום

לא נפגעתי מתנצל אם זה נשמע כך, בייחוד בפני SPY שאין לי ספק שכוונתו שלא אפול בפח, איתמר שלא תרגיש לבד אז גם בפנייך אולי הינך נוהג להפגע במקום אחרים, ולא אין צורך להתייחס לנושא כדביק בראש התורן כולם פה יודעים לקרוא...
- סליקאי זהב

השינויים האחרונים במדיניות רישוי נשק מדגישים שוב את הבעיתיות בקניית אקדחים "ייחודיים" עקב הסיכוי שאם תזדקק לחלק מסוים ולא ניתן יהיה להשיגו אתה עלול לאבד את הרישיון.
- סליקאי טיטניום

14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד