ספק Maxpedition בארץ

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: ספק Maxpedition בארץ

על ידי Webart » 23 ספטמבר 2012, 19:43

מכירים את נייט-טק?
http://www.nitetech-inc.com

קיבלתי לידי לפני כחודש תיק צד שלהם שנראה ומתפקד נהדר, בנוי בצורה חזקה ואיכותית, מכיל נרתיק לאקדח בתא מוסתר ומוצע עכשיו לחברי הסליק ב-300 ש"ח + עלות משלוח בדואר ישראל.
עד כה אני נהנה ממנו, והוא מספיק נרחב כדי לשאת בתוכו גם את המצלמה שלי ופלאש לא קטן, בנוסף לדי הרבה שטויות מסביב. הוא נושא את כל המשקל בכבוד ולא מראה סימני בלאי עד כה.

המעוניים מוזמנים לפנות אלי בפרטי לקבלת פרטים נוספים.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי Cybrosh » 24 ספטמבר 2012, 09:58

במחיר כזה, לא הייתי חושב פעמיים.
SPS - מתקרב לשלמות...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי צוות מספר 3 » 25 ספטמבר 2012, 10:42

את המקספידישן שלי קניתי אצל מושון שאצלו קניתי בעבר מס פריטים אחרים.שרות אדיב ונעים.התיק נהדר ומשמש אותי ביום יום.מחזיק מעמד כבר מס שנים ללא סימני עייפות למרות עומס גבוה ושימוש בקור ובחום ביובש וברטיבות
הדרך למטרה לא פחות חשובה מהשגתה
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי solavi » 06 אוקטובר 2012, 14:32

תודה לכולם על המידע
הרבה זמן חיפשתי לקנות תיק של מקפדישן בארץ(כבר קניתי אחד דרך האינטרנט מחו"ל-במחיר זול יותר ממה שיש בארץ, אבל הטירחה בחיפושים כי לא כולם שולחים לארץ, המשלוח היקר, ההמתנה, החשש מזיופים והצורך לראות ול"משש" את המוצר הביאו אותי לחפש בארץ [למרות שעדיין המחיר נשאר גבוה מחו"ל]),
לפי המידע בסליק הגעתי למשה יצחקי (מאוד אדיב ונחמד), מחזיק מבחר גדול של תיקי מקפדישן ועוד ציוד טקטי של חברות נוספות בכמות ומגוון שלא ראיתי בחנויות אחרות כבר המון זמן (סליחה על הביטוי... אבל רשת חנויות החיילים ומטיילים המוכרות הפכו להיות עוד חנות בגדים בקניון...ואולי אני לא מסתובב מספיק), מצאתי את מה שחיפשתי. ממליץ בחום.
לא לשכוח להזכיר שהגעתם דרך הסליק!
(פעם ראשונה שאני נעזר באיזכור החברות באתר הסליק ועושה רושם שהוא בעל כח בדומה לשמות כמו "חבר"... טוב לא ממש כמו "חבר", אבל טוב לדעת).
שוב תודה לכולם
אבי
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי BROADAXE » 15 אוקטובר 2012, 00:48

הייתי אתמול אצל מושון, קיבל משלוח טרי של מקספדישן כולל מגוון רב של תיקי הסלקה ורסיפאק בקומבינציות צבעים שונות, למי שלא נרתע מצבע בולט וקצת חריג, ששובר את הסכמה ה"בטחונית".
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד