תוכנת e-mule - מי יודע?
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
תוכנת e-mule - מי יודע?
הורדתי והתקנתי בשעה טובה את תוכנת e-mule, כמובן היות ואני מתעניין באומנים אלמוניים בתחילת דרכם המעוניינים להפיץ את משנתם ברחבי הרשת.
לפי מה שהוסבר לי בזמנו, יש אתרים העוזרים לחיפוש קבצים להורדה, אבל עד כה לא מצאתי אף אתר כזה (לעומת זאת, מצאתי הרבה אתרים זלכדו אותי בתוכם וצרחו עלי להפסיק את המלחמה בעירק ולא לתמוך בבוש, וחוץ מהעובדה שאומרים שבוש חמור אני לא מבין עדיין מה הקשר בין התוכנה וזה).
אם למישהו יש כתובת של אתר כנ"ל, סקין עברי לתוכנה (אני יודע של-DONKEY יש, אבל זה לא יעזור לי), או טיפים לשימוש יעיל יותר - הכל יתקבל בברכה!
לפי מה שהוסבר לי בזמנו, יש אתרים העוזרים לחיפוש קבצים להורדה, אבל עד כה לא מצאתי אף אתר כזה (לעומת זאת, מצאתי הרבה אתרים זלכדו אותי בתוכם וצרחו עלי להפסיק את המלחמה בעירק ולא לתמוך בבוש, וחוץ מהעובדה שאומרים שבוש חמור אני לא מבין עדיין מה הקשר בין התוכנה וזה).
אם למישהו יש כתובת של אתר כנ"ל, סקין עברי לתוכנה (אני יודע של-DONKEY יש, אבל זה לא יעזור לי), או טיפים לשימוש יעיל יותר - הכל יתקבל בברכה!
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק
תודה מוטי, אבת KAZAA LITE כבר מותקנת אצלי, ואף עובדת שעות נוספות (עובדת כמו חמור, לכן רציתי גם פרד שיעזור לה). הבעיה היא בבתחומי ההתעניינות שלי כבר די מיציתי את מה שיש לקזה להציע, ואני מפחש מקורות חדשים.
על E-MULE שמעתי טובות, ולכן התקנתי. עכשיו אני מחפש טיפים, טריקים ועצות איך למצות ממנו את המירב.
תודה בכל אופן על הנכונות!
על E-MULE שמעתי טובות, ולכן התקנתי. עכשיו אני מחפש טיפים, טריקים ועצות איך למצות ממנו את המירב.
תודה בכל אופן על הנכונות!
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד