ייבוא כדורי snap caps
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: ייבוא כדורי snap caps
גם לי עיכבו מוצרים דומים(לא רק SNAP CAPS), אבל ב-FEDEX ו-UPS. לא עזרה שום תחינה, תעודת זהות/יורה/ספורטאי וכו'. קציני המכס שלהם ביקשו רישיונות ייבוא ממשרד התמ"ת. מכיוון שכל מוצר שכזה, עלותו כ-10$....ואני יודע בדיוק מה הולך בתמ"ת במחלקת רישוי=ייאוש, ומכיר את הנפשות הפועלות, ביקשתי מהם לא כל כך בנימוס, להחזיר את זה ל-US.
SPS - מתקרב לשלמות...
האם מפאת האטימות הפקידותית מוטב אפוא לרכוש כוונת השלכה מקומית דרך סוחר או במקום לייבא דרך ebay או DAA? אני מתלבט בין Cmore לבין Aimpoint ויתר הצעות.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
ליאור,
אתה לא יכול לייבא כוונות אופטיות/השלכה. אפילו ברזל...לפי חוקי מדינת ישראל. כך שלהזמין מ-EBAY או DAA ואח"כ לרוץ למכס/משרד לבטחון פנים, ולשלם אגרות שונות ומשונות, או לשלוח סוחר, יצא לך אותו הדבר כמו לקנות מקומית ולפעמים אף יותר זול.
קנה אצל סוחר מקומי - ממליץ בחום על בול(רועי*)או מטווח העיר נתניה(דידי).
לגבי CMORE מול AIMPOINT וכו', מה שיותר נוח לך. רוב יורי הירי מעשי מתחלקים ל-2. TUBE או TUBELESS. דוגמת ה-AIMPOINT הסגור אל ה-CMORE הפתוח. יש מינוסים ופלוסים לשניהם. גודל נקודה...חוזק, זמן בטרייה, עמידות לטווח זמן, MOUNTS שונים או על הצינה, וכמובן עניין של איכות(BURRIS לא יחזיק כמו TRIJICON), מחלות שונות של כל כוונת וכוונת. תשאל באחד האימונים שלכם ,ואני מבטיח לך שתשמע על כל הנושא(ואולי אף יותר ממה שביקשת/התכוונת).
אתה לא יכול לייבא כוונות אופטיות/השלכה. אפילו ברזל...לפי חוקי מדינת ישראל. כך שלהזמין מ-EBAY או DAA ואח"כ לרוץ למכס/משרד לבטחון פנים, ולשלם אגרות שונות ומשונות, או לשלוח סוחר, יצא לך אותו הדבר כמו לקנות מקומית ולפעמים אף יותר זול.
קנה אצל סוחר מקומי - ממליץ בחום על בול(רועי*)או מטווח העיר נתניה(דידי).
לגבי CMORE מול AIMPOINT וכו', מה שיותר נוח לך. רוב יורי הירי מעשי מתחלקים ל-2. TUBE או TUBELESS. דוגמת ה-AIMPOINT הסגור אל ה-CMORE הפתוח. יש מינוסים ופלוסים לשניהם. גודל נקודה...חוזק, זמן בטרייה, עמידות לטווח זמן, MOUNTS שונים או על הצינה, וכמובן עניין של איכות(BURRIS לא יחזיק כמו TRIJICON), מחלות שונות של כל כוונת וכוונת. תשאל באחד האימונים שלכם ,ואני מבטיח לך שתשמע על כל הנושא(ואולי אף יותר ממה שביקשת/התכוונת).
SPS - מתקרב לשלמות...
תודה על ההכוונה נועם. הבול שלי שוכב בחנות עם כוונת Tasco בלויה שממתינה להחלפה (ברגים שבורים בניסיון להפכם כפעולה משלימה להפיכת כיוון ידית דריכה).
יש לי כוונת TASCO PDP 5 בדיוק כמו שלך, תקולה באיזור הציין..
אתה יכול לקבל את הברגים אם אתה מעוניין.
אתה יכול לקבל את הברגים אם אתה מעוניין.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
Cybrosh כתב:ליאור,
זה בדיוק מה שאמרו לי על תרסיסי פילפל ועוד הרבה מוצרים, מסתבר שלא הדואר ולא המכס בשני הצדדים שמע על זה (בנתיים ,אולי אם תצעקו קצת יותר חזק .....).
לענין :יש מספיק חברים פה שיבוא ביבוא אישי יותר מכוונת אופטית אחת אוו שתים להראות שזה ניתן ואפשרי .
לא זה לא חלק של נשק, זה אמצעי לצפיה מצונזרת בשכנה שלי מתקלחת בשביל זה הנקודה האדומה .
מישהו אמר שייבוא אישי לא אפשרי? תקראו שוב את הכתוב(ברישיון ו/או בהיתרים).
גם אם רק מדובר בהוכחה של המשרד לרישיון פנים שאין צורך ברישיון, כמו SNAP CAPS, הזמן שמבזבזים על הנושא(עזיבת עבודה, נסיעה=דלק, אגרות, טלפונים)יכול להיות ברוב המקרים, שווה את הניירת שמבוצעת ע"י סוחר מורשה שנותן לך את המוצר ביד.
על אותם חברים שייבאו אישית בהצלחה, אני, כמוך, יכול לספר גם על מספרים דומים של אי הצלחה. אני לא מסכים. נאבקתי עשרות פעמים בבירוקרטיה ממספר צדדים שונים שכן שמעו על כך, בינלאומיים ומקומיים. הבורות במקרים מסויימים מועילה ולפעמים מזיקה. לא כל דבר כותבים ב-BOARDS.
גם אם רק מדובר בהוכחה של המשרד לרישיון פנים שאין צורך ברישיון, כמו SNAP CAPS, הזמן שמבזבזים על הנושא(עזיבת עבודה, נסיעה=דלק, אגרות, טלפונים)יכול להיות ברוב המקרים, שווה את הניירת שמבוצעת ע"י סוחר מורשה שנותן לך את המוצר ביד.
על אותם חברים שייבאו אישית בהצלחה, אני, כמוך, יכול לספר גם על מספרים דומים של אי הצלחה. אני לא מסכים. נאבקתי עשרות פעמים בבירוקרטיה ממספר צדדים שונים שכן שמעו על כך, בינלאומיים ומקומיים. הבורות במקרים מסויימים מועילה ולפעמים מזיקה. לא כל דבר כותבים ב-BOARDS.
"אנחנו" צועקים חזק מדי? אני רק מקווה שהשכנה שלך זה לא אותה אחת שהופיעה בערוץ חדשות ממשלתי לפני מספר ימים :)לא זה לא חלק של נשק, זה אמצעי לצפיה מצונזרת בשכנה שלי מתקלחת בשביל זה הנקודה האדומה .
SPS - מתקרב לשלמות...
Cybrosh כתב:לא כל דבר כותבים ב-BOARDS.
נועם, צודק. היו לי סכסוכים אתך בעבר כי לא הפנמתי זאת ואני מתנצל כיום על יוהרתי בעבר. עדיף תמיד לפגוש יורים נוספים במקום להסתמך על / להפרות את הרשת.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד